Haydi Yine Yeniden...

Canim 5 saat o yaş için çok uzun. Ödevleri mi o kadar sürdü yoksa siz mi o kadar calistirdiniz. Bir süre sonra bıkkınlık yaşayabilir canım okuyup yazacağı kesin. O yüzden mümkün olduğunca özellikle de sen canım biraz daha relaks davranmaya çalış yani kendini bunalyma demek istiyorum

Neden utandın ki Kahvaltı yok Akşam yok tek öğün kendine haksızlık etme aşure olcak bu ay kaçışı yok
Bunun karşılığı bol eksi olacak
Senin de akşam yok Öğle yemeğine bayıldım iş dediğin zaten bitmiyor sen halledersin ben dün yaptım bugün ev karman çorman tamam yaşayan ev olayımda bu yaşam bana fazla

Birinci sınıf öğretmeni olarak bana saat fazla geldi zaten okulda sabahtan akşama bunla uğraşıyolar tabi evde yazdırman ilgilenmen güzel ama bence ilk temel zamanı olduğu için öğretmen vermeden bişey göstermeye sıcak bakmıyorum kulağı en doğru şekliyle otursun gerisi çabuk olur başta acele etmek benim için çokta doğru değil sabırlı ol annesi yapcak benim kuzum

Güzel olmuş canım hatta çikolatalara rağmen az bile sayılır menün.

Canım sen sanki bu aralar biraz sağlıksız besleniyorsun. Yoğurt, salata, meyve, kuruyemiş tüketsen sağlık açısından iyi olur canım.

Akşam çok erken ve çok az olmuş canım sen daha iyi menüler verdiğin için diyorum

Canım benim çok düzensiz bir menü olmuş. Kahvaltı yok. Sonra kaçamaklar var ama akşam da yok. Ya da ara öğün mü yapsaydın bilemedim. Tek öğün yemiş gibi olmuş.

Sade enfes eksi getirecek bi menu canim...

Aksamin baya hafif geldi canim.bu tempoda biraz daha yemelisin bence

Kızlar benim gorumcekler sonunda muratlarina erecekler esimden boşanmaya karar verdim onlarin yüzünden

Eşimle çok ciddi tartıştık esim herzamanki gibi onların tarafını tuttu ne yaparsam yapayım ben haksız oluyorum bu aksam kucuk gorumcemin benimle dalga gecmesine bile sessiz kalınca ipler koptu bosanmak istiyorum senden dedim sessiz kaldı

Ah canım ah onların istediği ama bu keşke onlar için olmasaydı bu, dur bakalım sabri ni ve sessizliğini koru esin bence özur dileyecek senden..

Gayet güzel menü olmuş canım afiyet olsun.

Ah canım ah onların istediği ama bu keşke onlar için olmasaydı bu, dur bakalım sabri ni ve sessizliğini koru esin bence özur dileyecek senden..

Eşime gore onlar boşanmamizi istemiyomus onlara karşı hep kör oldu yıllardır artık dayanamıyorum aksamdan beri incecik elbiseyle balkonda oturuyorum usumuyorum sanki icimde ateş yaniyor Allah görümce olacak insan musveddelerinin yüzünü güldürmesin

Ah canım Rabbim sana kolaylik versin. Allah onları zaten tek bırakarak cezalandirmis canım senin de o duruma dusmeni istiyorlar emin ol bak. Ama sen önce zayiflayacak sonra da Allahın izniyle bebek sahibi olup onlara gereken cevabı mutlulugunla vermiş olacaksın.

Sinirliyken helede üçüncü insanlar yüzünden verdiğin karar seni daha çok üzer gerçekten eşini sevmiyorum onsuz daha mutlu olabilirim nefes alabilirim diyebilir misin iyi düşün öfkeyle kalkan zararla oturur sakin kafayla eşinle konuşmalısın onlar yakında evlerine gidecek hayatınızda olmayacaklar lütfen iyi düşün

Canım bir anlık sinirle kararlar alma lütfen hangimiz sorun yaşamıyoruz ki ama eşinin gözünün biraz açılması lazım. Hep karşı tarafı tutması olmaz. Bağıra çağıra değil sakin güzel bir dille konuş al karşına anlat. Senin kardeşlerin başım üstüne ama bize de anlayış göstersinler karı koca azcık başbaşa kalmak hakkımız desen anlamaz mı erkekler böyledir hepsi aynı kavgayla ailesini kötülersen haklı da olsan seni haksız görür. Bende de iki görümce var biri bekar. Diğeri evlendi boşandı bir de çocuğu var. İyidir ama o da kaprisli. Sürekli ilgi alaka bekler benden. İyi de benim evim çocuğum yuvam kocam var sorumluluklarım var. O çalışıyor çocuğuna kv bakıyor yemeğini yapıyor arkasını topluyor. Rahat nasılsa. Görümcem istiyor ki herkes onunla ilgilensin onun dediği olsun herkesi oynatsın istiyor. Ama eşim farkında çok şükür. Fazla sesi çıktı mı susturur. Ama yine de ben kötülesem eşim bana karşı olur. Ben sadece görmesini sağlıyorum ilerde bana hak veriyor napalım sabredicez. Yuva kolay kurulmuyor ki iyi düşün canım bnm..

Canim 5 saat degil 5 satir yazdi yani 5 cumle ayy can mi dayanir 5 saat kiyamam hem o kadar yanlis anlasilma olmus

Aaaa canim benim neler olmus oyle dur hemen ofke ile kalkma sen zararli cikarsin bekle bakalim sessiz kal biraz esin anlar hatasini ne diyecegimi bilemedim canim yaa kiyamam .....o gorumcek olacak musfette ne istiyor senden yaa kocasizlik basina vuruyor galiba tovbe tovbe

Senin icinde ates yanarken rabbim onlari guldururmu hic canim benim cok uzuldum olanlara

hiç sanmam canım özür falan dilemez ona göre anası ve evde kalmış kız kurusu bacıları ne yaparsa yapsın haklılar herşey yapmak onların hakkı

ne zayıflamak ne bebek sahibi olmak istiyorum artık bebeğimde bunların yüzünden öldü Allah bilir o kadar istemedilerki bebeğimi ama başkalarına karşıda istemiş gibi göründüler o kadar kötülerki bunlarla ancak yaşayan bilir

ben eşim olmadan nefes alamam diye düşünürken o bana geçen gün ne dedi biliyomusun insanın eşinin ölmesi dünyanın sonu değil hayat devam ediyor sonuçta bunuda şundan dedi dün bahsettiğim komşumun kocası karısı öldükten sonra kafayı yeme derecesine geldi psikşiyatriye gidiyor tedavi olmak için bundan yola çıkarak öyle söyleyince şok oldum

bunlar evi benim evime beş dakika mesafedeyken evlerine gitmiyolarsa hayatımdan çıkacaklarına sen inanıyomusun

canım bende görümceyim ama gelinimizle konuşurken bile bunu söylersem kırılırmı diye iki kere düşünüyorum ama ben ne yaparsam yapayım eşimin anasına ve evdeki bacılarına yaranamadım evli olan görümcelerim ve diğer akrabaları beni çok sevdiklerini her fırsatta söyler bi bunlara yaranamadım

kocasızlık başlarına vurmuş o kesin de benim suçum ne evlenselerdi yada kardeşlerinin evlenmesine izin vermeselerdi hakkımı helal etmiyorum etmiyecemde

Senin icinde ates yanarken rabbim onlari guldururmu hic canim benim cok uzuldum olanlara

bilmiyorum canım şimdilik güldürüyor Rabbim her istedikleri oluyor koca dışında baksana

Gunaydin guzel bir gun olmasi dilegi ile

benim için güzel bir gün olmayacağı kesin ama umarım sizin için çok çok güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…