Haydi Yine Yeniden...

tartı öncesi şahane olmuş
iyice alıştın spora menü desen süper doğru yoldasın
bir eksilik menü daha

kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta,kk peynir,domates salatalık yeşillik,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal,ıhlamur çayı.1 su bardağı ev yapımı meyve suyu
öğle 12:20
kaşarlı tost,süt,4 yemek kaşığı aşure
ara 15:45
türk kahvesi,az balık kraker
akşam 19:00
hamsi tava,salata
ara
türk kahvesi

Super menu canim.hemde erken kapanmis

Aksam biraz az gibi keske az corba icseydin canim.menu geneli gayet guzel ama

Salata ve baligi bol yediysen sorun yok az yediysen menun az diye dusunuyorum canim

Canim Harikasın yarın bu menülere bi sürpriz bekliyorum senden maşallah
Afiyet olsun canım gayet dengeli ve harika
Sevdiğim menulerden biri canım sabah v3 öğle daha sağlam ama akşam sade Harikasın

Super menu canim.hemde erken kapanmis

Aksam biraz az gibi keske az corba icseydin canim.menu geneli gayet guzel ama

Salata ve baligi bol yediysen sorun yok az yediysen menun az diye dusunuyorum canim

Öğlenim ve ara öğünüm geç saatteydi canım akşama da acıkmadım bir de moralim bozuk içim almadı. Arkadaşımın babası şu an yoğun bakımda. Adama birden bire bişi oldu kusmaya başladı hastaneye kaldırdılar daha yeni. Meğerse kolon kanseriymiş bütün organlara sıçramış ilaç veriyorlar ama müdahale edecek bir durum yok demişler. Vücudu şişmiş iyice ve bilinci kapalı. Uyandıramayız çok acı çeker demişler. Umut vermiyorlar ve yakınlarını çağırdılar her an vefat edebilirmiş. Çok üzgünüm dua edin nolur Rabbim şifa versin çıkmadık candan ümit kesilmez ama yiyecek ekmeği bittiyse de Rabbim çektirmesin. Amin.

Aa cok uzuldum canim yaa.Rabbim sifa versin tez zamanda.keske erken teshis olsaymis.Allah evlatlarina sevdiklerine bagislasin insallah

Çok güzel menü canım gelsin eksiler..

Bir eksilik menü de seninki canım

Gayet güzel dengeli bir menü eksin bol olsun :)

Canım esim surekli aranizda ksliyorum sen boyle diyosun onlar böyle diyor ben ne yapayım diyor ama onların yanında yer alıyor umursamadım olmadı evlerine hic gitmedim olmadı zorla bulasiyorlar ben dayanamayıp patlayincada abiiiii gördünmü bak bizi istemiyor diyorlar cocuk gibi

Allah yardımcısı olsun

Aa cok uzuldum canim yaa.Rabbim sifa versin tez zamanda.keske erken teshis olsaymis.Allah evlatlarina sevdiklerine bagislasin insallah

Amin canım. Hiç belirti olmamış. Yaklaşık iki haftadır bi karın ağrısı varmış o kadar. Birden bire yani..

Benim menum cok sacma oldu bugün

Sabah bir simit bir bardak ayvali ihlamur çayı

Öğle yagada uc yane yumurta yatim domun ekmek

Akşam bir tabak etli patates yemegi ceyrek ekmek

Az once bir mandalina

Yarim saat yürüyüş du bir bardak içtim

Başım agridan catliyo midemde bulaniyo

Sabah 09 30
Bir tane peynirli tost
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir c kasigi cokokrem( regl malum )
Oglen 14 00
Kucuk peynirli poaca
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Iki kasik haslanmis tavuk
Bir kasik bulgur pilavi
Iki yudum salgam
Su iki litre
Sapor 7734 adim

Allah iki iyilikten birini versin canım

Guzel menu sporunda cok iyi yarin ins guzel sonuclar alirsin canim ...

Az oz olmus canim afiyet olsun ..

Tv de Cansu Dere var Allahım ne kadar zayıf ya bildiğin kemikleri meydanda

Menun guzelmis canim afiyet olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…