- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.501
Geçmişi okurken böyle bir mesajı okumak moral bozucu gerçekten canım.Seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesin.Sen bu kadar üzülürken eşinin vurdumduymaz davranışları daha da sinir ediyordur.Kızlar benim gorumcekler sonunda muratlarina erecekler esimden boşanmaya karar verdim onlarin yüzünden
Eşimle çok ciddi tartıştık esim herzamanki gibi onların tarafını tuttu ne yaparsam yapayım ben haksız oluyorum bu aksam kucuk gorumcemin benimle dalga gecmesine bile sessiz kalınca ipler koptu bosanmak istiyorum senden dedim sessiz kaldı
Bir ilac al canim ask olsun hak ne demek helal olsun canim biz burda sadece kilo vermek icin degil hayatimizdaki üzüntu ve sevinler icinde beraberiz hepimizin hayatinda neler neler oluyor anlatacaksin tabiki anlatki belki bir yol buluruz hep beraber simdi cok ofkelisin biraz sakin ol canim senin esinle tartistigini biliyorlarmi gorumceler ben sahsen rahatsiz olur evime giderdim allah yardimcin olsun canim ...başım çatlıyor resmen moralim çok bozuk sizide dertlerime ortak ettim hakkınızı helal edin kızlar
Ne guzel anlatmissin canim ...yuva bozulunca ne yapacaksin o da var aile ile birlikte olmak ta zor ayri bir ev kurmakta cok zor maddi durumun elverecekmi bunlarda hayatin gercegi o gorumce olacaklar oturup abilerinin parasini yiyecek sarra ne yapacak bu onlarin tamda istedigi sey off off ya ne istersinizki milletin evliliginden mutlulugundan bu resmen bir manyaklik yaaGeçmişi okurken böyle bir mesajı okumak moral bozucu gerçekten canım.Seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesin.Sen bu kadar üzülürken eşinin vurdumduymaz davranışları daha da sinir ediyordur.
Ama şunu bil ki yıkmak kolay yapmak zordur.Sen bu yuvayı yıkarak o iki cadının istediğini yapmış ekmeklerine yağ sürmüş olacaksın.Alacaklar abilerini yanlarına ohhh sefalarını sürsünler.Sende yalnız başına kal ağla ağla dur.Sen mutlu oldukça onlar mutsuz olsun boşver.Eşinle son birkez daha konuş beni gerçekten seviyor musun,bu evliliği sürdürmek istiyor musun ayrılalım mı diye ona sor topu ona at.Bakalım ne diyecek kolay gözden çıkacak mı...
Sen kardeşlerin mi ben mi diye kıyaslama yaparsan onları seçeceği belli.Ama sen evliliğin üzerinden yürü bakalım ne diyecek...
Yakın zamanda yaşadığın maalesef çok üzücü olan olaydan sonra birde bunu yaşaman bence senin için hiç iyi olmayacak.Psikolojin alt üst olacak hayattan kopma noktasına geleceksin.
Ayrıca boşandın diyelim ondan sonraki hayatının düzenini nasıl çizeceksin? Ailenin yanına mı gideceksin ev mi kuracaksın yeniden? Kolay değil bunlar belli bir yaştan sonra ailenin yanına sığmak da zor en ufak şeylere alınacaksın ve yine bu saatten sonra yalnız yaşayan bir kadın olmak da çok zor...
Uzattım biraz daha da yazarım hiç sorun değil sen yaz yaz rahatla sakın sıkıldığımızı düşünme.Öyle dostluklar kurduk ki burda her türlü sorun ve sıkıntımızı paylaşıyoruz.Menü vermesende hergün gel git durumları mutlaka yaz...
Kendileri mutsuz olduğu için başkalarının da mutlu olmasını çekemiyorlar bence.Benciller.Evleri ne kadar yakın yinede gelip huzur bozuyorlar.Koca koca insanlar Allah bildiği gibi yapsın bunları.Anaları da bi gelemedi gitti.Keyif yapıyor kaç yaşından sonra.Valla sinir bozucu bir durumNe guzel anlatmissin canim ...yuva bozulunca ne yapacaksin o da var aile ile birlikte olmak ta zor ayri bir ev kurmakta cok zor maddi durumun elverecekmi bunlarda hayatin gercegi o gorumce olacaklar oturup abilerinin parasini yiyecek sarra ne yapacak bu onlarin tamda istedigi sey off off ya ne istersinizki milletin evliliginden mutlulugundan bu resmen bir manyaklik yaa
Geçmişi okurken böyle bir mesajı okumak moral bozucu gerçekten canım.Seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesin.Sen bu kadar üzülürken eşinin vurdumduymaz davranışları daha da sinir ediyordur.
Ama şunu bil ki yıkmak kolay yapmak zordur.Sen bu yuvayı yıkarak o iki cadının istediğini yapmış ekmeklerine yağ sürmüş olacaksın.Alacaklar abilerini yanlarına ohhh sefalarını sürsünler.Sende yalnız başına kal ağla ağla dur.Sen mutlu oldukça onlar mutsuz olsun boşver.Eşinle son birkez daha konuş beni gerçekten seviyor musun,bu evliliği sürdürmek istiyor musun ayrılalım mı diye ona sor topu ona at.Bakalım ne diyecek kolay gözden çıkacak mı...
Sen kardeşlerin mi ben mi diye kıyaslama yaparsan onları seçeceği belli.Ama sen evliliğin üzerinden yürü bakalım ne diyecek...
Yakın zamanda yaşadığın maalesef çok üzücü olan olaydan sonra birde bunu yaşaman bence senin için hiç iyi olmayacak.Psikolojin alt üst olacak hayattan kopma noktasına geleceksin.
Ayrıca boşandın diyelim ondan sonraki hayatının düzenini nasıl çizeceksin? Ailenin yanına mı gideceksin ev mi kuracaksın yeniden? Kolay değil bunlar belli bir yaştan sonra ailenin yanına sığmak da zor en ufak şeylere alınacaksın ve yine bu saatten sonra yalnız yaşayan bir kadın olmak da çok zor...
Uzattım biraz daha da yazarım hiç sorun değil sen yaz yaz rahatla sakın sıkıldığımızı düşünme.Öyle dostluklar kurduk ki burda her türlü sorun ve sıkıntımızı paylaşıyoruz.Menü vermesende hergün gel git durumları mutlaka yaz...
Bir ilac al canim ask olsun hak ne demek helal olsun canim biz burda sadece kilo vermek icin degil hayatimizdaki üzüntu ve sevinler icinde beraberiz hepimizin hayatinda neler neler oluyor anlatacaksin tabiki anlatki belki bir yol buluruz hep beraber simdi cok ofkelisin biraz sakin ol canim senin esinle tartistigini biliyorlarmi gorumceler ben sahsen rahatsiz olur evime giderdim Allah yardimcin olsun canim ...
Kendileri mutsuz olduğu için başkalarının da mutlu olmasını çekemiyorlar bence.Benciller.Evleri ne kadar yakın yinede gelip huzur bozuyorlar.Koca koca insanlar Allah bildiği gibi yapsın bunları.Anaları da bi gelemedi gitti.Keyif yapıyor kaç yaşından sonra.Valla sinir bozucu bir durum
kızlar ben @sara_22 için konuşmanın pek fayda etmeyeceğine ama kesinlikle şu anda boşanmayı düşünmek yerine başka şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum
sarammm ne diye hemen boşanıp sadece üzülen sen olacaksın ki hiç mii sinirli değilsin hiç mii bunca yılın emeği üzüntüsü yok sen de HİÇÇ Mİİİ KADINLIK iç güdülerin devreye girmiyor
1. madem boşanmaya bile karar verecek dereceye geldin öncelikle değiş
2. artık eski sara olmasın
3. madem ilerde o evi o insanları terk edeceksin bir daha onlara hizmet etme evi temizleme yemek yapma
sen garson değilsin
4. seni senden başkası üzemez eğer sen izin vermezsen
5. bencil ol
6. tüm egonu tatmin et
7. kadınlığını eve ve evdekilere hizmetçilik yaparak değil sadece canın istiyorsa gece eşine yanaşarak yap
tamamen bencil ol
8. yapamam ve hayır kelimelerini öğren artık ve kullan ( ayy yorgunum canım ağrıyor yemek yapamam gibi)
şu arada etrafımız da gördüğümüz kocaları etrafında fır fır dönen bencil kadınlar gibi davran
9. ev de sadece sen yaşıyormuşsun gibi gerisini görmezden gel elinden geldiğince muhattap olmayıp keyfine bak
10. sen değişip kendine değer verdikçe etrafındakiler de değişip sana daha farklı davranır
veee bunları yaparken asla tartışma olmuş sen de boşanalım dediğini unut sanki hiç bir sorun yokmuş gibi kendine bak ve canını sıkan bir şeyler duyduğunda sadece 5 saniye bekle sakince gülerek sen de cevap ver hiç bir şeyi içine atma tutma kendini artıkkkkkkkkkkk
Niye gitsem ayıp olurmu diye soruyorsun ki onlara.ben komşuya kahve içemeye gidiyorum de çık evden.hakettiklerinden fazla değer veriyorsun bence canım.bitaraflarını kaldırma şu kız kurularınıncanım bencil olayımda nasıl olacak evde hiçbişey yokken bile gülmüyosam bişeymi oldu bizemi surat yapıyosun diye sürekli dırdır ediyolar geçen gece yürüyüşten geldikten sonra karşı komşum dediki hadi spordan geldik bana gidip bi kahve içelim tamam dedim eve geçip üzerimi değiştim komşum çağırdı gitsem kusura bakmazsınız değilmi dedim yok dediler gittim geldim ki eşimi bir doldurmuşlarki ben onlardan utanıyomuymuşum niye onlarıda götürmemişim neler neler sinirlerim boşuna yıpranmıyo benim
Canim böyle durumlarda da esinle yalnız kaldığında en sakin ve masum halinde canım beni özellikle çağırdı konuşacak lari varmış nasıl diyeyim komsum öyle demişken diyebilirsin. Senin üzerine geldikleri sırada kendini savunmayip sakinligini koruyup sonrasında bunu eşine anlatabilirsin.canım eşim boşanmaya yanaşmıyor ama ailesine olan bağımlılığı devam ederse ben kararlıyım evet acı çekecem evet çok üzülecem ve evet ben eşimi sevmeye hep devam edecem ama bunu anlamayacak ve bilmeyecek Rabbimden tek dileğim o iki bacısının yüzü hiç gülmesin hep ah içinde geçsin ömürleri
tuhaf bi şekilde sakinim sadece kim konuşmak istese gözlerim doluyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu zayıflıkmı sizce gözümde sürekli yaşların olması
amin Allah bildiği gibi yapsın bunları anaları buradayken evden dışarı iki adım atsa ay yoruldum diyodu nerdeyse tuvaletede arabayla gidecekti ama 15 gündür ıstanbulu bursayı fellik fellik geziyo yorgunluk nedir bilmiyo 82 yaşında kadın hemde bunlar bilerek yaptılar analarını zorla gezmeye gönderdiler ki beni sinir edip yuvamı yıksınlar
canım bencil olayımda nasıl olacak evde hiçbişey yokken bile gülmüyosam bişeymi oldu bizemi surat yapıyosun diye sürekli dırdır ediyolar geçen gece yürüyüşten geldikten sonra karşı komşum dediki hadi spordan geldik bana gidip bi kahve içelim tamam dedim eve geçip üzerimi değiştim komşum çağırdı gitsem kusura bakmazsınız değilmi dedim yok dediler gittim geldim ki eşimi bir doldurmuşlarki ben onlardan utanıyomuymuşum niye onlarıda götürmemişim neler neler sinirlerim boşuna yıpranmıyo benim
Niye gitsem ayıp olurmu diye soruyorsun ki onlara.ben komşuya kahve içemeye gidiyorum de çık evden.hakettiklerinden fazla değer veriyorsun bence canım.bitaraflarını kaldırma şu kız kurularının
Canim böyle durumlarda da esinle yalnız kaldığında en sakin ve masum halinde canım beni özellikle çağırdı konuşacak lari varmış nasıl diyeyim komsum öyle demişken diyebilirsin. Senin üzerine geldikleri sırada kendini savunmayip sakinligini koruyup sonrasında bunu eşine anlatabilirsin.
Bak canım benim eşim de annesini öyle görüyor annesi onun için bir melek. Ne yapsa haklı veya hoş görüyor. Bende artık kendimi düşünmeye başladım. Zayıf noktası annesi öld için o noktadan uzak duruyorum soyleyeceklerimi şaka ile cilve ile söylüyorum o da o zaman bir şey diyemiyor çünkü guldugumu görüyor. Yani önemli olan benim huzurum varsın annesi kıymetli olsun ama es benim eşim ce benim yanımda. Mutlulugum bana iyi geliyor onlara da ders oluyorBen ne dersem diyeyim eşim hep bacılarinı haklı goruyo bu yuzden anlasamiyoruz ya
Sorma onlara bisey tatlim iclerini yesinler nasil olsa yine ayni halti yiyecekler bosver bak ne guzel demis arkadaslar ozel biseyler konusacakti komsum de bi laf vardir fazla deger basi one eger amannn tinlama onlari onlar aralarinda konusup siserler esinde bisey derse lutfen hayatim bu konulara girmeyelim bi sorun varsa kadin kadina hallederiz de sonrada esin yokken ed agizlarina napacaklar sarra boyle yapti soyle ettmi diyecekler zaten yapiyorlar en azindan icinde kalmaz biseyler ....surekli sikayet ederlerse sende konusmazsan onlari suclu bulur ama sen sikayetci olursan onlari savunur .... cadilara bak sen yaaa ..Sorduğum halde nasıl sorun oldu sormasaydim neler olurdu kimbilir
Iyi eglenceler canimBu aksam kzimin sihirbaz gösterisine gidecem 5 buçuk tavalla koşar gibi yasamaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?