- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.541
Ahh kuzum benimm hic anlamamislarmi yarabbim aci cektirme allahim ailesine sabirlar ver cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorumÖğlenim ve ara öğünüm geç saatteydi canım akşama da acıkmadım bir de moralim bozuk içim almadı. Arkadaşımın babası şu an yoğun bakımda. Adama birden bire bişi oldu kusmaya başladı hastaneye kaldırdılar daha yeni. Meğerse kolon kanseriymiş bütün organlara sıçramış ilaç veriyorlar ama müdahale edecek bir durum yok demişler. Vücudu şişmiş iyice ve bilinci kapalı. Uyandıramayız çok acı çeker demişler. Umut vermiyorlar ve yakınlarını çağırdılar her an vefat edebilirmiş. Çok üzgünümdua edin nolur Rabbim şifa versin çıkmadık candan ümit kesilmez ama yiyecek ekmeği bittiyse de Rabbim çektirmesin. Amin.
Senin gorumceleri islak odunla doveceksin gercekten bu nedir yaa tam dayakliklarCanım esim surekli aranizda ksliyorum sen boyle diyosun onlar böyle diyor ben ne yapayım diyor ama onların yanında yer alıyor umursamadım olmadı evlerine hic gitmedim olmadı zorla bulasiyorlar ben dayanamayıp patlayincada abiiiii gördünmü bak bizi istemiyor diyorlar cocuk gibi
Allah yardımcısı olsun
Bende izliyorumm cok aci offfBende onu izliyorum ama dizi fenaaa izledikce gozlerim doluyor
Allah iki iyilikten birini versin canım
Ahh kuzum benimm hic anlamamislarmi yarabbim aci cektirme allahim ailesine sabirlar ver cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorum
Ahh kuzum benimm hic anlamamislarmi yarabbim aci cektirme allahim ailesine sabirlar ver cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorum
Sabah 09 30
Bir tane peynirli tost
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir c kasigi cokokrem( regl malum )
Oglen 14 00
Kucuk peynirli poaca
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Iki kasik haslanmis tavuk
Bir kasik bulgur pilavi
Iki yudum salgam
Su iki litre
Sapor 7734 adim
Bende onu izliyorum ama dizi fenaaa izledikce gozlerim doluyor
Bende çok fena oldumBende izliyorumm cok aci offf
yaaav bacım valla şimdi yanım da olsan etini bükerdim senincanım eşim boşanmaya yanaşmıyor ama ailesine olan bağımlılığı devam ederse ben kararlıyım evet acı çekecem evet çok üzülecem ve evet ben eşimi sevmeye hep devam edecem ama bunu anlamayacak ve bilmeyecek Rabbimden tek dileğim o iki bacısının yüzü hiç gülmesin hep ah içinde geçsin ömürleri
tuhaf bi şekilde sakinim sadece kim konuşmak istese gözlerim doluyo ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu zayıflıkmı sizce gözümde sürekli yaşların olması
amin Allah bildiği gibi yapsın bunları anaları buradayken evden dışarı iki adım atsa ay yoruldum diyodu nerdeyse tuvaletede arabayla gidecekti ama 15 gündür ıstanbulu bursayı fellik fellik geziyo yorgunluk nedir bilmiyo 82 yaşında kadın hemde bunlar bilerek yaptılar analarını zorla gezmeye gönderdiler ki beni sinir edip yuvamı yıksınlar
canım bencil olayımda nasıl olacak evde hiçbişey yokken bile gülmüyosam bişeymi oldu bizemi surat yapıyosun diye sürekli dırdır ediyolar geçen gece yürüyüşten geldikten sonra karşı komşum dediki hadi spordan geldik bana gidip bi kahve içelim tamam dedim eve geçip üzerimi değiştim komşum çağırdı gitsem kusura bakmazsınız değilmi dedim yok dediler gittim geldim ki eşimi bir doldurmuşlarki ben onlardan utanıyomuymuşum niye onlarıda götürmemişim neler neler sinirlerim boşuna yıpranmıyo benim
aminn rabbim çektirmesin çok zor şimdi ailesine birden bire ortaya çıkıp öğrenmesi ve yaşama ihtimalinin çok az olması rabbim kimseye kaldıramayacağı yükle sevdiklerinin acısıyla sınamasınÖğlenim ve ara öğünüm geç saatteydi canım akşama da acıkmadım bir de moralim bozuk içim almadı. Arkadaşımın babası şu an yoğun bakımda. Adama birden bire bişi oldu kusmaya başladı hastaneye kaldırdılar daha yeni. Meğerse kolon kanseriymiş bütün organlara sıçramış ilaç veriyorlar ama müdahale edecek bir durum yok demişler. Vücudu şişmiş iyice ve bilinci kapalı. Uyandıramayız çok acı çeker demişler. Umut vermiyorlar ve yakınlarını çağırdılar her an vefat edebilirmiş. Çok üzgünümdua edin nolur Rabbim şifa versin çıkmadık candan ümit kesilmez ama yiyecek ekmeği bittiyse de Rabbim çektirmesin. Amin.
yüzlerine evet istemiyorum herşeyi büyütüp huzur bozan yuva yıkmayan çalışanı istemiyorum deeee yaaav yazık sana cidden patlıycan eşin varken de normal davran eşin yokken de istediğin gibi konuş yiyorsa üstelesinler o zaman bak yuva yıkmaya çalışıyorlar diyip evimden gidin dersin ahireti hiç mi düşünmüyor bunlar yaaaCanım esim surekli aranizda ksliyorum sen boyle diyosun onlar böyle diyor ben ne yapayım diyor ama onların yanında yer alıyor umursamadım olmadı evlerine hic gitmedim olmadı zorla bulasiyorlar ben dayanamayıp patlayincada abiiiii gördünmü bak bizi istemiyor diyorlar cocuk gibi
Allah yardımcısı olsun
Bas agrilarinin en buyuk nedenlerinde biri de susuzluk.hirsini yine ekmekten almissin bugunBenim menum cok sacma oldu bugün
Sabah bir simit bir bardak ayvali ihlamur çayı
Öğle yagada uc yane yumurta yatim domun ekmek
Akşam bir tabak etli patates yemegi ceyrek ekmek
Az once bir mandalina
Yarim saat yürüyüş du bir bardak içtim
Başım agridan catliyo midemde bulaniyo
Menun guzel aksam yemegin saglikli cesitli ve doyurucu canim.sevdim menunuSabah 09 30
Bir tane peynirli tost
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk peynirli poaca
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Bir kasik bulgur pilavi
Iki yudum salgam
Su iki litre
Sapor 7734 adim
Aşure detoksu olsun bugun o zaman sanabenim menü yine bir tuhaft :)
sabah öğleye doğru
3 lokma biberli kaşarlı yumurta 2 dilim ekmek
2 şer çatal domates salatalık
öğleden sonra
durup durup aşure yedim çoook yedim çokkkkk
Hic tartilmayip toparlayip haftaya eksi bildirim yapmayi taahhut edersen olur tabiiyarın tartıya beni izinli yazsanız olur mu tartılıp 3 haneli görmek cidden moralimi bozarbu ara canım da moralim de pek iyi değil
Kıyamam ya sen aci cek onlar umru degil hem neymis oyle diyet cocuk umrumda değil kim icin istiyosun bunlari kendin icin niye onlarin ekmegine yag bal sürüyorsun aynisi olmasada cok benzerlerini bende yasadim simdi kazanan benim hic kimse umrumda değil yatagima yattigimda yanimda uyuyan onemli gerisi viz gelirBenim menum cok sacma oldu bugün
Sabah bir simit bir bardak ayvali ihlamur çayı
Öğle yagada uc yane yumurta yatim domun ekmek
Akşam bir tabak etli patates yemegi ceyrek ekmek
Az once bir mandalina
Yarim saat yürüyüş du bir bardak içtim
Başım agridan catliyo midemde bulaniyo
Himmmm hersey var herseyi yerim ama olcuyu kacirmam diyosun bravo sanaSabah 09 30
Bir tane peynirli tost
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk peynirli poaca
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Bir kasik bulgur pilavi
Iki yudum salgam
Su iki litre
Sapor 7734 adim
Komik misin sen evde harika asure olurda yenmez mi cokkk desende eskisi gibi yemiyosun sabah zaten yok denecek kadar az o yüzden rahat olbenim menü yine bir tuhaft :)
sabah öğleye doğru
3 lokma biberli kaşarlı yumurta 2 dilim ekmek
2 şer çatal domates salatalık
öğleden sonra
durup durup aşure yedim çoook yedim çokkkkk
yaaav bacım valla şimdi yanım da olsan etini bükerdim seninkızzz ne diye onlara soruyorsun izin alır gibi ayıp olur mu diyorsun tomurcuğum ne güzel demiş bak iyice bi tarafları kalkar tabi bunların
sen bencil olmaktan önce normal ol sonra bencil ol ..
düpedüz onlar yavuz hırsız sen ev sahibisin şu an da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?