Haydi Yine Yeniden...

Ahh kuzum benimm hic anlamamislarmi yarabbim aci cektirme allahim ailesine sabirlar ver cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorum

Senin gorumceleri islak odunla doveceksin gercekten bu nedir yaa tam dayakliklar

Ahh kuzum benimm hic anlamamislarmi yarabbim aci cektirme allahim ailesine sabirlar ver cok uzuldum diyecek kelime bulamiyorum

Yok kuzum hiç belirti olmamış sadece iki haftadır şikayeti varmış. Umut yok demişler ya yıkıldı kızı oğlu her an kaybedebiliriz kelimesine nasıl dayansın ki ailesi ellerinden birşey gelmiyor. Büyük çocuğu 29 yaşında. İki tane ufak torunu var. Büyüdüklerini göremicek. Kızını nişanladı evlendiremeden gidecek kız bitmiş zaten kendinden geçmiş Allah sabırlar versin. Şifa versin siz de dua edin nolur..

Yok kuzum hiç belirti olmamış sadece iki haftadır şikayeti varmış. Umut yok demişler ya yıkıldı kızı oğlu her an kaybedebiliriz kelimesine nasıl dayansın ki ailesi ellerinden birşey gelmiyor. Büyük çocuğu 29 yaşında. İki tane ufak torunu var. Büyüdüklerini göremicek. Kızını nişanladı evlendiremeden gidecek kız bitmiş zaten kendinden geçmiş Allah sabırlar versin. Şifa versin siz de dua edin nolur..

Güzel menü olmuş canım azcık azcık herşeyden. Afiyet olsun.

yaaav bacım valla şimdi yanım da olsan etini bükerdim senin kızzz ne diye onlara soruyorsun izin alır gibi ayıp olur mu diyorsun tomurcuğum ne güzel demiş bak iyice bi tarafları kalkar tabi bunların
sen bencil olmaktan önce normal ol sonra bencil ol ..
düpedüz onlar yavuz hırsız sen ev sahibisin şu an da

aminn rabbim çektirmesin çok zor şimdi ailesine birden bire ortaya çıkıp öğrenmesi ve yaşama ihtimalinin çok az olması rabbim kimseye kaldıramayacağı yükle sevdiklerinin acısıyla sınamasın

yüzlerine evet istemiyorum herşeyi büyütüp huzur bozan yuva yıkmayan çalışanı istemiyorum deeee yaaav yazık sana cidden patlıycan eşin varken de normal davran eşin yokken de istediğin gibi konuş yiyorsa üstelesinler o zaman bak yuva yıkmaya çalışıyorlar diyip evimden gidin dersin ahireti hiç mi düşünmüyor bunlar yaaa

Bas agrilarinin en buyuk nedenlerinde biri de susuzluk.hirsini yine ekmekten almissin bugun

Menun guzel aksam yemegin saglikli cesitli ve doyurucu canim.sevdim menunu

sizin menüler yine şahane maşallah tek tek ne yazsam bilemedim ki hepsi güzel
saram sen zaten sıkıntıdan yiyorsun senin ki duygusal açlık
baş ağrısı bulantı da stresten tomurcuğum da demiş suyu az içmekte baş ağrısı yapar ben de unutuyorum hep
sabahları bal ye 1 kaşık bu ara depresyona girmemek için de bol yaseminli, papatyalı çay iç hatta bulursan sarı kantron bitkisini al ondan iç

benim menü yine bir tuhaft :)
sabah öğleye doğru
3 lokma biberli kaşarlı yumurta 2 dilim ekmek
2 şer çatal domates salatalık

öğleden sonra
durup durup aşure yedim çoook yedim çokkkkk

sabah öğleye doğru

öğleden sonra
Aşure detoksu olsun bugun o zaman sana kimbilir ne nefis oldu ki girip cikip yedin

Kıyamam ya sen aci cek onlar umru degil hem neymis oyle diyet cocuk umrumda değil kim icin istiyosun bunlari kendin icin niye onlarin ekmegine yag bal sürüyorsun aynisi olmasada cok benzerlerini bende yasadim simdi kazanan benim hic kimse umrumda değil yatagima yattigimda yanimda uyuyan onemli gerisi viz gelir

Himmmm hersey var herseyi yerim ama olcuyu kacirmam diyosun bravo sana
sabah öğleye doğru

öğleden sonra
Komik misin sen evde harika asure olurda yenmez mi cokkk desende eskisi gibi yemiyosun sabah zaten yok denecek kadar az o yüzden rahat ol

Ya onların bir tarafının kalkmasına gerek yok biliyorlarki abileri yanlarında ne yaparlarsa yapsınlar abileti onlara inanıyor ben onlari istemeyen taraf oluyorum oysa o kadar anlatıyorumki esime güzellikle tatlulikla yok anasına ve iki tane cadı bacisina hele o ablası ne yapiyor bilmiyorum ona karsi kör esimede diyorum niye körsün bu kadar yüzüme bakıp hiç cevap vermiyor

Izin almak için dememustim haber vermek amaçlı demistim ama buna ragmen esimu doldurmuslar sanki ben onları her yere götürmek zorundaymisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…