Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım ölçülü ve guzel menu
Afiyet olsun canım. Öğle ile akşam çok yakın olmuş o yüzden de şişmiş olabilirsin.
Afiyet olsun canım benim bir şey söylemeye hakkım yok, yarın daha güzel menüler verelim

Kız sabah sabah baklava nereden çıktı ama çok aşırı bişi yok ya dert etme toparlarsın.

Oh bee sende böyle kahvaltı görmeyeli çok oldu ve güzel oldu. Ekmek de yemişsin. Diğer öğünlerin de güzel.

Senin de abartı birşey göremedim canım ıslak keki erken yediysen bence artı falan da olmazsın. Sıkma canını. Sadece aynı gün hem helva hem ıslak kek fazla o kadar.

Öğretmen arkadaş getirmişti

Öğretmen arkadaş getirmişti
Oyle durumlarda 1 dilimle kal canim.1 tanesi de ayni tat 2 side 3 ude vs... yada ben bunun tadini biliyorum daha once yemistim bu bana zararli diyerek bilinc altina konus o da etkili oluyor.son zamanlarda benim minimum kacamakla ilerlememin formulu bu

Merhaba kızlar iki gundur o kadar yoğunumki gelemedim buraya dünkü menümü yazayım

Sabah 08.00

Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10.00

Bir avuç kuruyemiş

Öğle 12.00

Bir tabak mercimekli bulgur pilavi
Bir kase yogurt

Ara 16

Bir fincan yeşil çay
Iki tane bisküvi

Akşam 19.00

Küçük bir tabak mercimekli bulgur pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
Salata

Su iki litre
Yürüyüş yok topugum ağrıyor

Öğünlerin de suyunda gayet iyi canım.topuk için doktora gitmiştin bi iyileşme olmadı mı henüz

Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine ilaclarini duzenli almaya bak.ve mumkunse dinlen.artindan kurtulursun merak etme ilaclar da odem yapar simdi.iyiles toparlarsin yine

Gecmis olsun canim ada cayi ile gargara yap cok iyi gelir bogazina cok gecmis olsun benim hep siser bagdemcigim acayip eklem agrisi yapiyor bagdemcik dikkat et kendine ..

Hım anladım canım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Teşekkürler kızlar boğazım çok ağrıyor ilaçlarımı içiyorum mecbur okula gidiyorum 1. sınıf olunca kötüde olsam gidiyorum ama eve gelince battaniyeme sarılıp uzanıyorum çocuklarla eşim ilgileniyor yemeği canım hiç istemiyor kahvaltıda zorla yiyorum öğle daha az oldu akşam hiç yiyemedim ayvayla geçtim oda soğuk algınlığına iyi geliyor diye bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun yarın stad programı için bayağı yürüyeceğiz( okul stad arası uzak) orada bekleyeceğiz hava soğuk inşallah çok etkilenmem

Iyi aksamlar
Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes catal patates kizartmasi
Uc kup kasar
Bir kup helva
Sekersiz cay
Oglen bir dilim islak kek
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Yarim bardak salgam
Iki cin biber
Su 1.5 litre oldu icerim daha
Spor yok
Valla iki gundur diyetten uzak yiyorum toparlayim derken dahada batiyor oglumun dersler beni cok yipratiyor okuma yaparken bazen stresten olecegimi hissediyorum kafam cok karisik diyeti birakmayi dusunuyorum sonra tekrar olmaz diyip yeniden basla diyorum yok bir bucuk aydir yerimde sayiyorum niye boyle olduki

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3.kup kadar peynir
1 kk tahin helvasi

Ara 11
2.kuru kayisi
2.ceviz

Oglen 13.00
1 kase ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 15.00
5 adt kestane

Ara 16
2.adt bitter madlen
1 fincan nescafe

Aksam 19
1 kepce kuru fasulye
Kivircik salata
1 buyuk kase yogurt

Su 2.5 lt

Ara olarak cilek yiyecegim belki yanina sut icerim belki yogurt yerim... yazarim

Spor yaparsam da yazarim,biraz sag bobregim agriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…