Haydi Yine Yeniden...

Menü bildirimimi yapayım

Sabah 08.00

Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10.00

Bir fincan yeşil çay
Iki tane bisküvi

Öğle 12.00

Bir tane tavada dereotlu yumurta
Bir dilim ekmek

Ara 16.00

Uc bardak sekersiz çay
Uc tane cubuk kraker
Iki ince dilim kek

Aksam 19.30

Uc tane kofte
Dort kaşık pilav
Salata
Bir kepçe kara lahana çorbası

Su birbuçuk litre oldu

Menun gayet olculu vede guzel canm ...usuttunmu acaba sicak su torbasi koy agrin cabuk gecer gecmis olsun canim ...

Aksamki pilavini iki kasik yeseymissin cok guzel olurmustu yada iki kofte daha yiyip hic pilav yemesen hem protein almis olurdun hemde aksamki karbon az olurdu ....yinede cok iyi gidiyosun canim artik suda iciyorsun ..afiyet olsun canim ....

Ben diyetin bozulduğu bi durum görmedim yerinde sayma konusunda üzerime tanımıyorum ama pes etmek yok yiğeni çalıştırma konusunda haklısın ama yapacak bişey yok başta zorlar ama sonra rahatlarsın ben akşama kadar uğraşıyorum tam pes dediğim öğrenciden bi ışık görüyorum ki eminim yiğenimiz Güneş gibi parlıyordur
Menüne bayıldım gayet güzel olmuş
Doğru yoldasın akşam bi kaşık pilav yerine bi köfte olsa suyuda biraz daha artırsan süper olacak

Kahvaltı
4 te 3 haşlanmış yumurta, yarım kk peynir, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, ıhlamur adaçayı karışık
Ara
Mandalina
Öğle
Yarım kk peynir,
Ara
Bikaç cips
Akşam
3 yemek kaşığı makarna, brokoli haşladım üzerine limon zeytinyağı az tuz serptim
Ara
Türk kahvesi, 1 bitter, 1 ceviz

Bugun de karbonlu olmus canim.elbet toparlarsin cok sıkma kendini.7 leri tekrar gorme yeter

Eski menulerine kiyasla baya toparladin canim.en azindan ekmek orani azaldi su artti.zamanla miden kuculecek istesende yiyemeyeceksin doyacaksin

Menun baya az oglen yok gibi.hastaliktan sanirim.hafta sonu dinlenir toparlarsin insallah

Kahvaltı
1,5 haşl yumurta, kk peynir, 2 zeytin, biraz kahvaltı sos, 2 çatal helva, 1 dilim ekmek, yeşilçay

Öğle
5-6 k.lahana sarması, 4-5 kaşık fasülye yemeği, yoğurt

Ara
Ş.siz Nescafe, 1 küçük kruvasan, 1 biskrem, 2 ceviz

Akşam
biraz ciğer sote, 2-3 k.lahana sarması, kk peynir, 1-2 çatal közl. k.biber, çay

Ara
maden suyu

2,5 lt su

Aksamki pilavini iki kasik yeseymissin cok guzel olurmustu yada iki kofte daha yiyip hic pilav yemesen hem protein almis olurdun hemde aksamki karbon az olurdu ....yinede cok iyi gidiyosun canim artik suda iciyorsun ..afiyet olsun canim ....

Haklısınız kızlar farkındayım menumun iyi olmafiginin ama bu ara moralim bozuk oldigundan ipin ucunu kaciriyorum bazen ama toparlayacam

Sende sabah disinda ekmek yemiyorsun hic ne guzel.ben sabahlari da biraktim yine ekmegi hic yemiyorum.
Menun gayet iyi canim bu arada...

Kahvaltıda ki ekmeği azaltmışsın ölçülü yemek sende tamam zaten ne diyeyim süpersin

Günaydın kızlar
tomurcukkk canım liste için ellerine sağlık seni ve D Deligonul783 tebrik ederim bu hafta umarım herkes bol eksiler görür. Benim ilk 3 günüm berbattı bakalım kalan günlerde toparlayacam. Güzel kilo veremezsem Kızılcık sopasi ile dovun beni

Seni döverlerse beni naparlar bilemedim bide üzerine regl oldum üst hasta alt hasta

Sabah canim birsey istemedi
1 adet safranli 2 adet ciftekavrulmus lokum

11.30 gibi uzun zamandir yemiyordum
2 yk yulaf ezmesi
3.yk yogurt
3 adt kuru kayisi dogradim icine

14.30
1 kepce mercimek corbasi
3.yk kavurma
Uzerine 1 kucuk cifte kavrulmus lokum

Oglumla uyuyakalmisim 4.30 da yatip 6.30 da uyandim

Aksam yemegi 19
1 tabak kuru fasulye
Kiviricik salata
2 yk kavurma
1 kucuk kase yogurt

Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…