- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.621
Sonuclari bizede yaz canim ..cok gecmis olsun esine insallah igneler iyi gelir bel agrisida berbat biseydir canim ya is falan yaptirmaz insana otursan oturamazsin ayakta gezsen duramazsinSelam kizlar ben hastanedeyim dahiliye tahlillerim yapiliyo rutin.2 saat sonra da tokluk kan sekeri tahlili vercem.
Esimde de bel fitigi cikti.simdi fizik tedaviye geldi 45 dk 10 gun tedavi gorcek.bir suru igneler de var... kari koca hastanelerdeyiz yani
Geçmiş olsun canım.. rutin tahlil değil mi canim bir seycik olmasın sanaSelam kizlar ben hastanedeyim dahiliye tahlillerim yapiliyo rutin.2 saat sonra da tokluk kan sekeri tahlili vercem.
Esimde de bel fitigi cikti.simdi fizik tedaviye geldi 45 dk 10 gun tedavi gorcek.bir suru igneler de var... kari koca hastanelerdeyiz yani
Canim arkadasin babası nasıl oldu var mı bir gelismeGeçmiş olsun canım bizim de karı koca gitmemiz şart..
Canim arkadasin babası nasıl oldu var mı bir gelisme
Hey Yarabbim ya Allah düşürmeye görsünCanım üniv hastanesinden bir prof ile akrabaları olan bir doktor geldi baktı meğerse eksik tedavi yapmışlar. Dün eşim eğitim araştırmada kurul üyesi olan birini araya soktu oraya aldırmaya çalışıyorlar yer yokmuş. Ülkemizdeki sağlık koşullarına bakar mısınız resmen öl diyorlar.
Selam kizlar ben hastanedeyim dahiliye tahlillerim yapiliyo rutin.2 saat sonra da tokluk kan sekeri tahlili vercem.
Hic umit yok dediler bi de ayip yaa.bu kadarda olmazCanım üniv hastanesinden bir prof ile akrabaları olan bir doktor geldi baktı meğerse eksik tedavi yapmışlar. Dün eşim eğitim araştırmada kurul üyesi olan birini araya soktu oraya aldırmaya çalışıyorlar yer yokmuş. Ülkemizdeki sağlık koşullarına bakar mısınız resmen öl diyorlar.
Cok sukur canim esinin kollestrol yuksek galiba gecmis olsun enisteye her sabah ceviz suyu icerse cabuk duser canim babam oyle dusurdu dr bile sok olmus bu kadar kisa surede nasil olur diye babamda cevizle olur demisKizlar tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin.sukur iyiyim tum tahlillerim temiz.tevafukun dedigi gibi rutin kontrol.saglik ihmale gelmez;
Esimin tligriserit yuksek biraz.benimde tokluk sekerim dusukmus o kadar
Guzel menu canim afiyet olsun ..Kahvaltı (11 gibi)
1 haşl yumurta, kk peynir, 3 zeytin, çok az t.yağ ve nutella, 1 dilim tb
Öğle (14:30)
1 tane gül mantısı bol yoğurtlu
Ara (16:00)
Ş.siz Nescafe, 2 bar çikolata, bir avuç çerez (fındık,fıstık,leblebi)
(17:00)
2 mandalina
Akşam (18:30)
1 kepçe tarhana, 1 buçuk krep, 1 köfte,
kelem turşusu
2,5 lt su
Sıkma canını yanliz degilsin bende batirdim bugun yarina toparlaniriz uzme kendini fistikMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauimDünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum
Ahh ah demedik mi dedik canim.annem soyledi ama yapmiyor pasa.oyle seylere inanmazmis icemezmis falan filanCok sukur canim esinin kollestrol yuksek galiba gecmis olsun enisteye her sabah ceviz suyu icerse cabuk duser canim babam oyle dusurdu dr bile sok olmus bu kadar kisa surede nasil olur diye babamda cevizle olur demisbir tane cevizi geceden bir bardak suya koyun sabah suyunu icsin cevizide yesin evvel allah iyilesir
Menun guzel olmus canim kosturmaya ragmen hemde afiyet olsun ...Sabah tahlil icin ac gitmistim eve gelince
10.15 de :1 kuru kayisi uzerine su
Kahvalti 10.45
2 haslanmis yumurta
3-4 dilim sucuk
1 kk beyaz peynir
2 catal patates kizartmasi
Domates salatalik biber
5 adt siyah zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 14.30
2 adt kuru kayisi
2 adt ceviz
Oglen yemegi 15.30-16 gibi
1 tabak mercimek corbasi
Coban salata
2 lokma tam bugday ekmegi
3 yesil zeytin
Aksam 19
1 tabak kiymali karnabahar yemegi
2 kase yogurt
Ara yapmicam yogurt sisirdi
Su 2.5 litre
Saat 5 gibi parka gittik 45 dk parktaki spor aletleri yaptim.
Gunum de baya hareketli gecti is yerindeki gibi oturmadim hastane kosturmacasi oldu hep.kendimi iyi hissedersem egzersiz programini da yaparim
Bugun daha olculu manti.menude haliyle guzel olmus canimKahvaltı (11 gibi)
1 haşl yumurta, kk peynir, 3 zeytin, çok az t.yağ ve nutella, 1 dilim tb
Öğle (14:30)
1 tane gül mantısı bol yoğurtlu
Ara (16:00)
Ş.siz Nescafe, 2 bar çikolata, bir avuç çerez (fındık,fıstık,leblebi)
(17:00)
2 mandalina
Akşam (18:30)
1 kepçe tarhana, 1 buçuk krep, 1 köfte,
kelem turşusu
2,5 lt su
Arada bir vucudu sasirtip boyle beslenmeli aslinda.ayni hatayo bende yapiyorum.uzun sure kacamaksiz gidip sonra gumletiyorum.yakinda moda girersin canim dert etme.iyi yol katettin yineMenumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauimDünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum
Ah bu erkekler bebek gibi oluyorlar bazen neyse ilac vermistir dr onlari bari duzenli kullansinAhh ah demedik mi dedik canim.annem soyledi ama yapmiyor pasa.oyle seylere inanmazmis icemezmis falan filan
Pasa gonlu bilir valla.cevizi bol bol yer ama suya koyup icmez.pehrize girdi zaten bu ara biraz ekmegi yaglilari kesti dikkat ediyor.ama sigara o bicim iciyor maalesef
Evet karbonlu biraz ama saglik olsun canim.ne yapiyoruz yarin hicbirsey olmamis gibi yolumuza devam ediyoruzBu da benim menum
Sabah 9 30
Bir tane simit
Bir ucgen peynir
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Dort dilim sucuk
Biraz peynir
Kocaman helva
Sekersiz cay
Ne kadar oldugunu bilmedigim ekmek iki dilimi gecti galiba
Aksam 19 00
Bes kasik fasulye kavurmasi
Iki kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim islak kek ( oglusun beslenmesi icin yapmistim )
Bugun cok kotu menum canim fena sikkindi yedim oyle hunharca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?