- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.601
Bu sabah oglumu okula zor goturdum eve geldim normalde hic yatmam yattim yatincada o saatte kalktim esim hazirlamis kahvaltiyi yoksa dahada gec kalirdi kesin bugun bi halsizlik var bende reglden galibaCikolataya uzulmussun ama bu menuye gore hic goze gorunmuyor bile.kahvaltin gec saate kalmis ama canim
Cok saglikli ve hafif beslenmissin canim.pasta tolore edilir bu menuyle
Super menu canim.afiyet olsun...
Telefonda program var canim secim yapiyorum yuruyus yada kosu bisiklet o ona gore sayiyor kalp atislarim stresim suyum kontrol altinda sende telefonuna indirebilirsin adim sayar yaz oradan indir canim cok faydasi var ... benimki telefonun kendi programi ..
Kızlar bende olabildiğince artı gözüküyorum 65.7 den 67 gördüm inanılmaz hastayım hayatımda ilk kez bademciğim şişti gece uyumadım desem yeridir dr bi poşet ilaç verdi
Menün çok güzel bence canım kabak tam zayiflamalikSabah 11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates
Uc zeytin
Bi c k cokokrem
Sekersiz cay
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Salata
Iki cin biber
Bir dilim ekmek
Su 1,5 litre oldu icerim daha
Spor 7040 adim attim
Çok az geldi canım. Hastalık ve moral bozukluğu sanırım ama beslenmeye dikkatKahvaltı
Ihlamur Adaçayı karışık
Ara
Mandalina
Öğle
Lahana kabak yeşil mercimekli 1 kase çorba bol limonlu
Ara
Ihlamur çayı, ince bir dilim pasta ( arkadasın doğum günü şerefine)
Aksam
Yarım kase lahana çorbası, 2 yemek kaşığı ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt, az salata
Ara
Bitki çayı yada kahve olabilir
Harika canım afiyet olsunSabah uyaninca
2 kuru kayisi 1 ceviz 2 bardak su
Kahvalti 10
2 haslanmis yumurta
3 adt ceviz
1 tatli kasigi bal
Oglen 14
1 kase kadar domates biberli ciger sote
2 bardak ayran
Ara
1 fincan nescafe
1 dilim bitter cikolata
Ara 17
2 adt ceviz
Aksam 19
1 kase mercimek corba
6-7 adet cinekop
Bol salata
1 kk tahin helvasi
Su 2.5 lt baska ara yapmam cok tokum
Yuruyus yarim saat
Dünkü menunun çok çok daha iyisi hele suyun harikaBende menumu yazayim
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir abuc kuruyemis
Bir fincan Ayvalı ıhlamur çayı
Öğle 12.00
Bir tabak etli patates yemeği
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir dilim peynir
Bir tane kurabiye
Akşam 20.00
Bir tabak tavuklu taze fasulye yemeği
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek
Su iki litre ictim ama bugün yurumedim cunku topugum çok agriyor
M Melrin çok geçmiş olsun canım. Sen bu yıl çok yogunsun bir düzen olamadı sanki o yüzden artiyi takma canım haftaya süper olacak
angelina35 sabit kalmak mesele valla bak ben kalamadim geçen haftaki artim hala üzerimde 68 ler çok yakın canım sadece düzenli beslenmek şart
sara_28 canım valla ben o ekmekleri yediğim anda abartmiykrum bak çok rahat 1.5 kilo arti oluyorum o yüzden seni tebrik ederim haftaya bol eksi seni bekliyor yeter ki kendini düşün..
D Deligonul783 dostum sen ne yaptın yaaasolladin bile beni neyse bu iş kizisacak gibi haftaya görüşürüz
tomurcukkk Tebrikler başkanım güzelim bir istikrar örneği de sensin maşallah sana
Menun harika.cabuk toparliyorsun masallah.su da on numaraBende menumu yazayim
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir abuc kuruyemis
Bir fincan Ayvalı ıhlamur çayı
Öğle 12.00
Bir tabak etli patates yemeği
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir dilim peynir
Bir tane kurabiye
Akşam 20.00
Bir tabak tavuklu taze fasulye yemeği
Bir kase yogurt
Bir dilim ekmek
Su iki litre ictim ama bugün yurumedim cunku topugum çok agriyor
Aksam bisey yememissin gibi olmus sanki.mantidan dolayi dengelemek istedin sanirim ama sutle falan bi ara daha yapsan hic fena olmazdi canimDışardaydık canlar anca geldik eve. Çok yoruldum. Oğluşa alışveriş yaptım. Kendime yapsam bu kadar yorulmuyorum..
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2 lokma ekmeğe tereyağ ve nutella, 1 bardak süt, 1 dilim tb
Ara
küçük kase dolusu nar
Akşam (15:50)
3 tane bol yoğurtlu gül mantısı
Ara (17:30)
Ş.siz Nescafe
2 bar çikolata
Ara-dışarda
latte içtim.
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Yakalayamaz ki He hemde banaHahahahahaha sollarım bennn yakalayamaz ki yakalayamaz kiiieminim sen de beni sollayacaksın canım benim hiç şüphem yok
Hımm güzel menu ama gül mantisinin yanına bol salata olsa harika olurduDışardaydık canlar anca geldik eve. Çok yoruldum. Oğluşa alışveriş yaptım. Kendime yapsam bu kadar yorulmuyorum..
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2 lokma ekmeğe tereyağ ve nutella, 1 bardak süt, 1 dilim tb
Ara
küçük kase dolusu nar
Akşam (15:50)
3 tane bol yoğurtlu gül mantısı
Ara (17:30)
Ş.siz Nescafe
2 bar çikolata
Ara-dışarda
latte içtim.
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Menun harika.cabuk toparliyorsun masallah.su da on numara
Aksam bisey yememissin gibi olmus sanki.mantidan dolayi dengelemek istedin sanirim ama sutle falan bi ara daha yapsan hic fena olmazdi canim
Yakalayamaz ki He hemde banabittin fıstık sen Ayy kızarken bile fıstık diyorum bu nasıl rekabet
Hımm güzel menu ama gül mantisinin yanına bol salata olsa harika olurdu
Şifa olsun canımHaha 3 tane mantının yanına eğer midede yer kalırsa salata yenir tabisiöyle canım istemişti ki 3.yü zorladım resmen. 2 taneyle doymuştum ama 3.yü de yedim
Selam kizlar ben hastanedeyim dahiliye tahlillerim yapiliyo rutin.2 saat sonra da tokluk kan sekeri tahlili vercem.
Esimde de bel fitigi cikti.simdi fizik tedaviye geldi 45 dk 10 gun tedavi gorcek.bir suru igneler de var... kari koca hastanelerdeyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?