- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.701
Tahin helvasi 1 küpte kaldıysa bravo sana ben bi başlasam duramam menünü çok beğendim gayet ölçülüDisardayim kizlar esimin halasinin toplantisi vardi ordayiz.menumu yazayim hemen giremeyebilirim tekrar.saatleri tam hatirlamiyorum
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 dilim sucuk catal patates kizartmasi
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
1 kup tahin helvasi
1 ck cilek receli
Ara
1 hurma 3 cilek
Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 yk kavurma
3 yk kuru fasulye
Ara
2 kucuk lokum
Aksam
1.5 lahmacun
Salata
Su 2.5 lt
2 öğünlü beslenme şekli saat olabildiğince erken menü süper taktik şahaneKahvaltı (12:00)
yarım simit, 5-6 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, 2 zeytin, çay
Akşam (17:00)
yarım dürüm döner, domates, soğan, cin biber, 1 bardak meyve suyu
Ara (19:20)
T.kahvesi, 2 ceviz, 1 küçük coconut
2,5 lt su
Geçmiş olsun muhtemelen ameliyat diyecekler şükür artık sunnet işleri kolaylaştı herkes hasta valla kuzularda hasta Rabbim şifa versinKiziminki rutin kontrol ve hasta usutmus baya.. oglumunda hemanjiom kontrolü var. Birde t.... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat diyebilir sunnetle beraber
Guzel menu canim afiyet olsun ...Disardayim kizlar esimin halasinin toplantisi vardi ordayiz.menumu yazayim hemen giremeyebilirim tekrar.saatleri tam hatirlamiyorum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
1 kup tahin helvasi
1 ck cilek receli
Ara
1 hurma 3 cilek
Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 yk kavurma
3 yk kuru fasulye
Ara
2 kucuk lokum
Aksam
1.5 lahmacun
Salata
Su 2.5 lt
Gune gec baslamissin canim ... keske meyve suyu yerine ayran icseymissin menun genel itibariyle guzel afiyet olsun ...Kahvaltı (12:00)
yarım simit, 5-6 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, 2 zeytin, çay
2,5 lt su
Sabah bir tik kacmis ama hasta oldugun icin gormuyorum canim sifa olsun insallah ..aksamin cok guzel begendim afiyet olsun ..Kahvaltı
5 dilim sucukla yumurta, kk peynir, domates salatalık, 2 poğaça, 1 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
1 su bardağı süt, 1 kalburabastı
Akşam
Fırında poşette tavuk baget kısmı,küçük boy patates, salata, yoğurt, 1 karnıbahar köftesi ( haşlanmış karnıbahar, yumurta, peynir, az zeytinyağı, az unla karışıma köfte şekli verip fırında pişirdim)
Ara
Turk kahvesi
Spor olarak
Ev temizliği, ütü faslı
Misafirlikte olmana ragmen gayet dengede tutmussun ...amann hemende fark ederler boyle seyleri oku kendine canim nazar olmaMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yememem dikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
Disardayim kizlar esimin halasinin toplantisi vardi ordayiz.menumu yazayim hemen giremeyebilirim tekrar.saatleri tam hatirlamiyorum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar
1 kup tahin helvasi
1 ck cilek receli
Ara
1 hurma 3 cilek
Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 yk kavurma
3 yk kuru fasulye
Ara
2 kucuk lokum
Aksam
1.5 lahmacun
Salata
Su 2.5 lt
Kahvaltı
5 dilim sucukla yumurta, kk peynir, domates salatalık, 2 poğaça, 1 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
Akşam
Fırında poşette tavuk baget kısmı,küçük boy patates, salata, yoğurt, 1 karnıbahar köftesi ( haşlanmış karnıbahar, yumurta, peynir, az zeytinyağı, az unla karışıma köfte şekli verip fırında pişirdim)
Ara
Turk kahvesi
Spor olarak
Ev temizliği, ütü faslı
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Iki dilim domates
Bes zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Yarim mandalina
Yarim armut
Ara 16 00
Dort findik
Bes badem
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Iki cin biber
Su 2 litre
Spor yok ama hic oturmadim hemde hic simdi sekersiz cay iciyorum ...
Menu
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Aksam 20.15(eltimde)
1 tabak mantar yemeği
2 kaşık pilav
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yememem dikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
Kaynim diyor ki ekmek yemedin ama yemek çok yeyince zayiflayacagini mi sanıyorsun dediMisafirlikte olmana ragmen gayet dengede tutmussun ...amann hemende fark ederler boyle seyleri oku kendine canim nazar olmaafiyet olsun ...
Sade ve güzel bie haftasonu menüsü olmuş canım...Kahvaltı (12:00)
2,5 lt su
Bir iki ufak cıs olsa da dengede tuttuğun bir menü canımKahvaltı
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
Akşam
Ara
Turk kahvesi
Spor olarak
Ev temizliği, ütü faslı
Valla gayet dengeli yeterli bir menü canım.Afiyet olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Iki dilim domates
Bes zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Yarim mandalina
Yarim armut
Ara 16 00
Dort findik
Bes badem
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Iki cin biber
Su 2 litre
Spor yok ama hic oturmadim hemde hic simdi sekersiz cay iciyorum ...
Misafirlikte bile dikkat ettiğine göre toparlanma sürecine girdin canm.Menu
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Aksam 20.15(eltimde)
1 tabak mantar yemeği
2 kaşık pilav
2.5 litre su
Gule gule giy cicilerini canim zaten senin kilon yok ama sen galiba cansu dere gibi gorunmek istiyosun ins istedigin fizige ulasirsin canimKızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor indirim vardı elbiselerde o yüzden dayanamadım
Aaa kayna bak sen hayirdir kaynim lokmamimi sayiyosun deseydin neyseki eniste mudehale etmis durumaKaynim diyor ki ekmek yemedin ama yemek çok yeyince zayiflayacagini mi sanıyorsun dedibende dedim ki Zayıflamak için yapmadım, yemek çoktu yemek tercih ettim dedim. Eşim de beni savundu ekmek le yemek bir olur mu dedi ekmek kalorilidir kilo yapar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?