Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı (12:00)
yarım simit, 5-6 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, iki lokma ekmeğe tereyağ bal, 2 zeytin, çay

Akşam (17:00)
yarım dürüm döner, domates, soğan, cin biber, 1 bardak meyve suyu

Ara (19:20)
T.kahvesi, 2 ceviz, 1 küçük coconut

2,5 lt su

Son düzenleme:
Tahin helvasi 1 küpte kaldıysa bravo sana ben bi başlasam duramam menünü çok beğendim gayet ölçülü
2 öğünlü beslenme şekli saat olabildiğince erken menü süper taktik şahane

Kiziminki rutin kontrol ve hasta usutmus baya.. oglumunda hemanjiom kontrolü var. Birde t.... lerinden biri dusmemisti onun için gidiyoruz ameliyat diyebilir sunnetle beraber
Geçmiş olsun muhtemelen ameliyat diyecekler şükür artık sunnet işleri kolaylaştı herkes hasta valla kuzularda hasta Rabbim şifa versin

Kahvaltı
5 dilim sucukla yumurta, kk peynir, domates salatalık, 2 poğaça, 1 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 bardak ev yapımı meyve suyu
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
1 su bardağı süt, 1 kalburabastı
Akşam
Fırında poşette tavuk baget kısmı,küçük boy patates, salata, yoğurt, 1 karnıbahar köftesi ( haşlanmış karnıbahar, yumurta, peynir, az zeytinyağı, az unla karışıma köfte şekli verip fırında pişirdim)
Ara
Turk kahvesi
Spor olarak
Ev temizliği, ütü faslı

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Gune gec baslamissin canim ... keske meyve suyu yerine ayran icseymissin menun genel itibariyle guzel afiyet olsun ...

Sabah bir tik kacmis ama hasta oldugun icin gormuyorum canim sifa olsun insallah ..aksamin cok guzel begendim afiyet olsun ..

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Iki dilim domates
Bes zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
Yarim mandalina
Yarim armut
Ara 16 00
Dort findik
Bes badem
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Iki kasik kavurma
Bol salata
Iki cin biber
Su 2 litre
Spor yok ama hic oturmadim hemde hic simdi sekersiz cay iciyorum ...

Menu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik

Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav

Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yememem dikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)

Misafirlikte olmana ragmen gayet dengede tutmussun ...amann hemende fark ederler boyle seyleri oku kendine canim nazar olma afiyet olsun ...

Genel itibariyle güzel canım akşamı geç yemediysen lahmacunun da pek zararı olmamıştır.

Melrinim maşallah iyileşmişsin iştahın iyi artık sevindim.

Senin de güzel olmuş canım afiyet olsn.

Misafirliğe rağmen ölçülü yemişsin canım bravo

Kızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor indirim vardı elbiselerde o yüzden dayanamadım

Kuzular menulerinizi okudum kusuruma bakmayın yorumlama konusunda. oğlum yeni uyudu yarın çokkkk yogun olacak hepinizi öpüyorum yarın akşam yazmaya çalışırım.

Misafirlikte olmana ragmen gayet dengede tutmussun ...amann hemende fark ederler boyle seyleri oku kendine canim nazar olma afiyet olsun ...
Kaynim diyor ki ekmek yemedin ama yemek çok yeyince zayiflayacagini mi sanıyorsun dedi bende dedim ki Zayıflamak için yapmadım, yemek çoktu yemek tercih ettim dedim. Eşim de beni savundu ekmek le yemek bir olur mu dedi ekmek kalorilidir kilo yapar dedi

Sade ve güzel bie haftasonu menüsü olmuş canım...

Bir iki ufak cıs olsa da dengede tuttuğun bir menü canım

Valla gayet dengeli yeterli bir menü canım.Afiyet olsun

Misafirlikte bile dikkat ettiğine göre toparlanma sürecine girdin canm.
Eltin kilolu mu? Kaynın kıskanmış olabilir senin zayıflama durumunu ...

Şimdi dünden bahsedeyim biraz yazma fırsatım pek olmadı.Eşimin halasının ayda bir kez hac arkadaşları bir kez de umre arkadaşları ile toplantısı oluyor.Kur'an okuyup o gittikleri ev sahibine bağışlıyorlarmış hatimlerini cüzlerini.E tabi hazırlık falan da yapıyorlar gün gibi.Cumartesi akşamı aradı hastayım yardıma gelebilir misinizi diye.Kayınvalide eşim ben ve oğlan gittik yardım ettik.Baya kalabalıktı.cıslar yedim bende Lahmacunun üstüne hiç gitmedi ama yarın regl olucam görünce dayanamadım koptum.Eşim bile benden iradeli çıktı yemedi valla dikkat ediyor ya artık bel fıtığı var diye ...
1 dilim börek,1 küçük leblebili kurabiye ve 1 dilim kedi dilli tavuk göğsü yedim tok olduğum halde kıtlıktan çıkmış gibi yedim.iyi mi geldi iyi geldi valla.uzun zamandır adam akıllı kaçamak yapmamıştım Bugün tam gaz başladım yine ekmeksiz diyetime
Velhasıl menüm için dün yaptığınız yorumların hepsi geçersiz kaldı kızlar,maalesef o güzel hafta sonu menüsünü vasat bir hale çevirmeyi başardım.Neyse yapacak bir şey yok mücadeleye devam

Gule gule giy cicilerini canim zaten senin kilon yok ama sen galiba cansu dere gibi gorunmek istiyosun ins istedigin fizige ulasirsin canim

Aaa kayna bak sen hayirdir kaynim lokmamimi sayiyosun deseydin neyseki eniste mudehale etmis duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…