Haydi Yine Yeniden...

Evet canım bencede. eltim aşırı kilolu değil aslında boyu biraz kısa sanırım 1.50 ancak. Kilosu da 73 biraz tombik duruyor
Gule gule giy cicilerini canim zaten senin kilon yok ama sen galiba cansu dere gibi gorunmek istiyosun ins istedigin fizige ulasirsin canim
Ay yok canım Cansu Dere yi hiç beğenmedim kamburu Çıkmış zayifliktan kadin 1.79 boya 45 kilo ama bir Bergüzar Korel in kilosunu çok beğeniyorum onun gibi görünmek isterim

Kızlar menüleri okudum kendimden utandım bugün saçma bi gün oldu tek kurtarıcı yönü 15:45 gibi akşam öğünü yapıldı kızacağınız menümü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, ıhlamur çayı
Ara
Mandalina
Öğle
3 karnıbahar köftesi, yoğurt,5 yaprak sarma, bi dilim haşhaşlı çörek, 1 su bardağı süt
Akşam 15:30
1 poğaça, 1 dilim pırasalı börek
Ara
Türk kahvesi, 3 kare %80 oranlı bitter, yarım kalburabastı, 1 su bardağı tarçınlı süt
İçler acısı olmuş manasız bi gün

Ayyy 2 yas senromu bazi cocuklar cok yogun yasiyo duygularini seninkide oyle galiba boyle onu sakinlestirecek bitki caylari versen belki iyi gelir yeme olayina takilma canim cani isteyince yer hicc yorma kendini yediriyim derken dahada inatlasiyolar sonuc orta yere kusuveriyolar benim ufaklik seninki gibiydi allahim nasil sabretmisim simdide baska problemler cocuk buyutmek zor zanaat canim allah sabir versin hepimize ...

Kızlarım ikiside hasta büyük olan ateşi var antibiyotiğe başladık bu hafta sınav haftası zorla çalışıyor yavrum doğru düzgün yemiyor normalde çok iştahlıdır küçük desen öksürünce ciğeri çıkacak ben derseniz hala yutkunmakta zorlanıyorum eşimde bizden alta kalmıyor ailece hastalık bu olsa gerek

Canlar bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedi bugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanedeultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun oesnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi )
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef

Benim ufaklık 4.5 yaşında fırsatı yakalasa hala kusma modunda oluyor böyle durumlar biz büyürken bu hastalıklar yoktu sanırım ne sendrom bitiyor nede tuhaf hastalıkları

Devletteki radyoloji doktoru da ayrıca sinir etti beni. Adam doğru düzgün bakmadi bakamadi yanlış sonuç çıkardı. Üroloji doktoru dedi ki t... biri yok görünüyor raporda dedi ben şok oldum. Özele götürdük hemen sıra da almıştık o kesinlikle var ama yukarda dedi. Adam zaten ben içeri girdiğimde hem ceviz yiyordu hem de çekmeye calisiyordu

Aksamin kuru olmus canim ayran falan icseydin yaninda yemeside kolay olurdu geneli zaten guzel menunun afiyet olsun canim ...

Bugün 7 saat hastanelerdeydik. En son eşime dönerken dedim ki bu kadar strese ve oglanın hasariliklarina rağmen biz birbirimize sarmadiysak biz olmuşuz artık dedim

Gecen diziyi izlerken demistin kadin sadece kemik diye ondan oyle dedim ..ayrica en son ki fotonda berguzar halt etmis durumundaydi sekerim gayet duzgun bir fizigin var vede uzun bir boyun var ahh ahh bendede boy yok ne kadar verirsem vereyim hep bi yuvarlak hatliyim kemik olabilmem icin 45 kilo olmam lagzim ...

Tam hastalık dönemi herkes hasta Rabbim şifa versin inşallah, sanırım sünnet en büyük kurtarıcı tıp gelişti hemen sonrası oyunda oynuyolar hoplayıp zıplıyolar, üfürük benim büyük kızdada dr duydu bu yaşlarda normal bi durummuş canın sıkılmaması mümkün değilki Rabbim çaresiz dert vermesin bu arada yeni kıyafet ler hemde 38 beden vuvvvvvvv diyorum bergüzar dan neyin eksik hedefine ne kaldı ki

Oy canim sagolasin tesekkur ederim
Bi arkadaşım var canım senin boylarında 55 kilo o kadar güzel duruyorki maşallah. Sana da çok yakışır bence 60 kiloda bile süper gorunursun

Canlar kime emanet bilmem ki insan hayatı bu kadar ucuz mu

Sağolasın canım moral oldun teşekkür ederim

Ahh canim cok gecmis olsun ne oldu boyle ailecek enfeksiyonmu oldu acaba kucuge ayva yapragi icirsene canim cok faydasi var oksuruge yada zencefil zerdecal elma kabugu ihlamur ve kusburnunu bir arada kaynat icir elmanin kendisinide koy tatli olur tadi oksuruk kesmede ustume tanimiyorum malum buyuk oglum astim hastasi o da cok oksururdu cok icirdim bu caylari insallah sifa olur sizede ..

Boyun kaçtı senin ben 163 Cm yim ancak 50-55 arası zayıf durabilirim bi zahmet 65 altına düşebilirsem tabi gerisi gelecek

M Melrin canım sie de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.. bol bol meyve ve bitki çayları iyi gelir inşallah.

Sağol canım yarın yapayımda içelim benle büyük kızımda enfeksiyon dendi benden bulaştı sanırım bademcik ikimizde ona hep hava veriyoduk 2 yıldır rahattı şimdi bayağı halsiz kuzum ufaklık yarın dr görecek bakalım onun ilacı ne olacak gurbette olmak çok kötü ya memlekette olsak sınava girer gelir yatar nerdeee anası eve gelecek ufaklığı bakıcıdan alacak diğer yavrusuna bakacak

Doktor sonrası bize de haber ver olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…