- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.721
Bazen boyle misafirlikte nasil guzel geliyor canim bosver kacamak arada lagzim sonucta devamini getirmemek ...ohh afiyet olsun canim sifa versin sana ....Şimdi dünden bahsedeyim biraz yazma fırsatım pek olmadı.Eşimin halasının ayda bir kez hac arkadaşları bir kez de umre arkadaşları ile toplantısı oluyor.Kur'an okuyup o gittikleri ev sahibine bağışlıyorlarmış hatimlerini cüzlerini.E tabi hazırlık falan da yapıyorlar gün gibi.Cumartesi akşamı aradı hastayım yardıma gelebilir misinizi diye.Kayınvalide eşim ben ve oğlan gittik yardım ettik.Baya kalabalıktı.cıslar yedim bendeLahmacunun üstüne hiç gitmedi ama yarın regl olucam görünce dayanamadım koptum.Eşim bile benden iradeli çıktı yemedi valla dikkat ediyor ya artık bel fıtığı var diye ...
1 dilim börek,1 küçük leblebili kurabiye ve 1 dilim kedi dilli tavuk göğsü yedimtok olduğum halde kıtlıktan çıkmış gibi yedim.iyi mi geldi iyi geldi valla.uzun zamandır adam akıllı kaçamak yapmamıştım Bugün tam gaz başladım yine ekmeksiz diyetime
Velhasıl menüm için dün yaptığınız yorumların hepsi geçersiz kaldı kızlar,maalesef o güzel hafta sonu menüsünü vasat bir hale çevirmeyi başardım.Neyse yapacak bir şey yok mücadeleye devam
Güle güle giy canım.Dahada zayıflayınca daralttırırsınKızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor indirim vardı elbiselerde o yüzden dayanamadım
ohh keyifler senin yürüyüşte yapılmış... süpersin dostumGunaydinyuruyusten geldim dusumu aldim cayimi yudumlarken sizlere bakiyim dedim guzel bir hafta olur insallah
Buraya gelip yazdığında daha rahatlıyorsun ama.yoksa hepten bunalacaksın.kime dökeceksin içini.Diyeti de salarsın hem yazmazsan.merhaba canım benim moralimde sağlığımda iyi değil karnımın içindeki dikiş yerleri acıyor iştahım yok yediğim içtiğim hiçbişeyden tat almıyorum evde stres hat sahfada kaynana tatili uzatabilirmiş görümceklerin neşesine diyecek yok iyi değilim boşanma işini bi daha düşünmeye karar verdim sakin kafayla ama kafam hiç sakin değil görümceklerde düşünce hiç yok gelip sizide dertlerimle üzmek istemiyorum o yüzden bi müddet gelmezsem kusuruma bakmayın kızlar
Menumu yazayim ben bi yakinimizin oglu askere gidecek onlara oturmaya gidecegiz
Uyaninca 1 kuru kayisi
Sabah 8
1 yumurta 2 kk peynir ile omlet
5 kil biber
5 zeytin
Ara
2 kuru kayisi
1 fincan kiraz sapli cay
Oglen 14
1 kase patlican yemegi
3 yk yogurt
Ara 16.30
7 adet kestane
Aksam 19
1 kepce kiymali yesil mercimek yemegi
1 servis yumurtali ispanak
5 adt karalahana sarmasi
Su 2.5 lt
Canim oncelikle gecmis olsun ...buraya gelip yazdiginda rahatliyosun bir nevi terapi gibi dusun bizler sıkılmıyoruz tam tersi bir care bulalim istiyoruz yazmazsan merak ederiz seni diyet menu onemli degil canim istedigin zaman gel yaz kendini kotu hissettiginde yada mutlu oldugunda yaz canim bosanma konusuna gelince mutlulugunu dusun once sen nasil mutlu olacaksan ona gore davran biraz kendini dinle sayili gun gecer gider evde bi yanliz kalin bakalim ayni dusunecekmisin biz her zaman burdayiz canim ...unutma yanliz degilsin seni seven dostlarin var burda ....merhaba canım benim moralimde sağlığımda iyi değil karnımın içindeki dikiş yerleri acıyor iştahım yok yediğim içtiğim hiçbişeyden tat almıyorum evde stres hat sahfada kaynana tatili uzatabilirmiş görümceklerin neşesine diyecek yok iyi değilim boşanma işini bi daha düşünmeye karar verdim sakin kafayla ama kafam hiç sakin değil görümceklerde düşünce hiç yok gelip sizide dertlerimle üzmek istemiyorum o yüzden bi müddet gelmezsem kusuruma bakmayın kızlar
Cok guzel bir menu canim dunku yediklerinden eser kalmiycakMenumu yazayim ben bi yakinimizin oglu askere gidecek onlara oturmaya gidecegiz
Uyaninca 1 kuru kayisi
Sabah 8
1 yumurta 2 kk peynir ile omlet
5 kil biber
5 zeytin
Ara
2 kuru kayisi
1 fincan kiraz sapli cay
Oglen 14
1 kase patlican yemegi
3 yk yogurt
Ara 16.30
7 adet kestane
Aksam 19
1 kepce kiymali yesil mercimek yemegi
1 servis yumurtali ispanak
5 adt karalahana sarmasi
Su 2.5 lt
Seninde benim gibi duzenin bozulmus canim valla bunlar iyi gunlerin oglan bi okula baslasin isler daha bir karmasik hale geliyor biz yatana kadar ders calisiyoruz stres yorgunluk evin isleri yemegi saymiyorum bile sadece bir gun okuma calismasini az tekrar yaptik okulda okuyamamis dusun halimizi yani bugunde boyle oluversin yok canim ....menun aslinda guzel sadece saatlerde problem olmus o kadar gecmis olsun dr gidince bizide bilgilendir canim ...afiyet olsun ...Kahvaltı (11-12 gibi)
2 haşl yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tambuğday (yarısı krem peynirli), domates, çay
Akşam (16:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık taze barbunya yemeği, 1 kase yoğurt, birkaç cin biber, dünden kalan dürümün çeyreği
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 ceviz, 2 bisküvi
Ara
bitkiçayı
bu aralar çok yoruluyorum. haftasonu zaten 3 kez alışverişe çıktım. oğlan gece çok geç yatıyor dolayısıyla ben de geç yatıyorum sabah yorgunluktan kalkamıyorum kahvaltı geç oluyor. bugün de temizlik çamaşır yemek yap derken kahvaltı ve akşam arası ara öğün yapamadım. oğlum da çok sinirli çok huysuz onunla iş yapmak hem bedenen hem ruhen yoruyor beni. sırtımın ağrısından da duramıyorum. çarş günü doktora gideceğim hem rutin kontroller hem sırt ağrısı için. sabahları hem halsizlikten hem sırt ağrısından yataktan kalkamıyorum
2,5 lt su
Seninde benim gibi duzenin bozulmus canim valla bunlar iyi gunlerin oglan bi okula baslasin isler daha bir karmasik hale geliyor biz yatana kadar ders calisiyoruz stres yorgunluk evin isleri yemegi saymiyorum bile sadece bir gun okuma calismasini az tekrar yaptik okulda okuyamamis dusun halimizi yani bugunde boyle oluversin yok canim ....menun aslinda guzel sadece saatlerde problem olmus o kadar gecmis olsun dr gidince bizide bilgilendir canim ...afiyet olsun ...
Sabah 9 30
Iki tane lor peynirli pogaca az yagli
Iki dilim domates
Salatalik
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir ince dilim kasar
Iki dilim domates
Bir dilim ekmek
Aksam 17 30
Bir kepce sebze corbasi
Tavuk gogusunu az yagda incecik kesip pisirdim
Doner gibi
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 13 470 adim oldu sadece yuruyuste
Canim benim ya kiyamam sana ben.tam yaramazlik caglari oglanin.huysuzlanir elbet.toparlanana kadar buraya ara ver istersen.kosturmacanin arasinda yorum yazmak falan zor olur anlarim...Kahvaltı (11-12 gibi)
2 haşl yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tambuğday (yarısı krem peynirli), domates, çay
Akşam (16:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık taze barbunya yemeği, 1 kase yoğurt, birkaç cin biber, dünden kalan dürümün çeyreği
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 ceviz, 2 bisküvi
Ara
bitkiçayı
bu aralar çok yoruluyorum. haftasonu zaten 3 kez alışverişe çıktım. oğlan gece çok geç yatıyor dolayısıyla ben de geç yatıyorum sabah yorgunluktan kalkamıyorum kahvaltı geç oluyor. bugün de temizlik çamaşır yemek yap derken kahvaltı ve akşam arası ara öğün yapamadım. oğlum da çok sinirli çok huysuz onunla iş yapmak hem bedenen hem ruhen yoruyor beni. sırtımın ağrısından da duramıyorum. çarş günü doktora gideceğim hem rutin kontroller hem sırt ağrısı için. sabahları hem halsizlikten hem sırt ağrısından yataktan kalkamıyorum
2,5 lt su
Adimlarda super menu de toparlaniyorsun masallah canimSabah 9 30
Iki tane lor peynirli pogaca az yagli
Iki dilim domates
Salatalik
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir ince dilim kasar
Iki dilim domates
Bir dilim ekmek
Aksam 17 30
Bir kepce sebze corbasi
Tavuk gogusunu az yagda incecik kesip pisirdim
Doner gibi
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 13 470 adim oldu sadece yuruyuste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?