Haydi Yine Yeniden...

Cok gecmis olsun canim ufurumden korkma canim benim ufakliktada var masum yani birde bizimki normalden farkli ufurum hic zarari yok bizde evham yapip kac hastane gezdik kalbinde delik vardi oglumun o da kapandi yillar icinde ufurumu halen var dr her muanede der ufurumu var biliyomusunuz diye korkulcsk bisey degil yani ...diger durum icin yaz basini bekle okullar kapaninca yaptir canim ameliyatida sunnetide sende rahat et cocukta rahat etsin endiseni cok iyi anliyorum ...

Doktor sonrası bize de haber ver olur mu canım
Tamam canım bu ara bu hastalıklar o kadar yoğun oldum ki azcık uğrayabiliyorum şimdi ilaç saatimi beklerken girebildim okuldan gelince büyük kızıma Atatürk köşesi yaptık zorla yemek ilaç bide yarın Türkçe yazılısı var ona çalıştık derken zaman su gibi geçti

Sade ve dikkatli bi gun gecirmissin canim.

Karbonlu olmus evet.hatalarini goruyorsun canim ama toparlanman zaman aliyor.tempolu hayatin dezavantaji maalesef...

Hepinize geçmiş olsun canım.Hastalık girdi mi herkesi dolaşıyor zaten.İnşallah bir daha uğramaz

Rabbim şifa versin canım.Yazın yaptırırsınız ameliyatını hayırlısıyla düzelir inşallah.Zamane çocukları hep hasta büyüyorlar maalesef

Gunaydinnnnnn fistik nasilsin canim ben de yurus yaptim geldim yanliz bugun bacaklarimin yandigini hissettim disarda hava -4 derece hem yoruldum hem üşüdüm insallah guzel sonuclar alirim carsambaya
Genel anlamda iyiyim ama diyet anlamında pek değil canım.Egzersizi ve yürüyüşleri boşladım.sabah ciddi bi artı gördüm tartıda biraz canım sıkıldı.Regl öncesi tartılmayın diyordu geçen tv de biri ama ben hergün tartılmadan duramıyorum.PAzar günü yaptığım kaçamak beni biraz raydan çıkardı.Haftalık ödül vermediğim için kendime böyle saldırma durumu oldu maalesef.
2 hafta sonra doktor kontrolüm var yine behçetle ilgili.Biraz daha kilo vermiş olarak gidersem süper olacak.69 u ucundan bile görsem yeter.en son gittiğimde doktor sordu kilomu 75 ti.şimdi 69 desem daha iyi olur.ilaç dozları kilo ile orantılı olarak ayarlanıyormuş

Canim benim uzulme bende artilardayim ama nedenini biliyorum cunku duzensiz besleniyordum sende bir kere kacamak yaptin aslinda hafta ici az az yapabilirsin kacamak boyle patlamalar yasamazsin en azindan evet dedigin gibi 69 gorsen super olcak inan bir ton gitmis gibi hissettiriyor insana canim benim insallah rabbim sifa versin sana tip cok ilerliyor belki ilerleyen yillarda tedavisi olur hastaliginin allahtan umit kesilmez canim ... Göğüs ameliyatini ne yaptin dusunuyomusun halen yoksa 65 falan oluncami yaptircaksin ....

Düşünmeye başladım bu ara canım yine.bazen vazgeçiyorum bazen aynada kendimi görünce tekrar karar alıyorum.bazen anestezi korkusu geliyor bazen cesaretleniyorum.bu ay araştırma hastanesine de giderim artık bakalım yine rapora girecek mi.ilk muayeneye gittiğimde raporla olursun demişti doktor ama şimdi baya zayıfladım küçüldüler.Hayırlısı artık,romatoloji doktorumla bir daha konuşayım da ondan sonra net karar alırım...

Geçmiş olsun tomurcugum rabbim sifa versin. hiç moralini bozma sen vereceksin ben inanıyorum. Akşam cesitlerin bol oluyor onların birini azaltabilirsin. Bende bu hafta itibari ile menulerimde kemer sıkma projesine başlayacam

Geçmiş olsun tomurcugum rabbim sifa versin. hiç moralini bozma sen vereceksin ben inanıyorum. Akşam cesitlerin bol oluyor onların birini azaltabilirsin. Bende bu hafta itibari ile menulerimde kemer sıkma projesine başlayacam
Tamam fıstık kemerleri sıkalım o zaman birazcık

ahh ahh bir de ben bilsem nerelerdeyim
benimkiler hasta oğlanın omirilikte eğrilik olmuş belim diyip dururyor eşimin boyun fıtığı artmış üstüne onda da fibromiyalji çıktı elleri tutmuyor kitleniyor arada (ben senelerdir daha beterim fibromiyaljiden ) ama çooook büyük mesele oluyor tabi canı çok kıymetli doktorun verdiği ilaçlar dokundu sürekli adımı söyleyip başın da bekletiyor daha olmuyor zehirlendim mi üşüttüm mü off off nazlı adam bitmiyor derdi :))))
halılarım da dün geldi şükür 1 haftadır halısız kel evde sürekli temizlik yapıp durdum
kendi leptabı yavaş diye benimkine el koydu beyefendi bende kitap okumaya sardım zaten ya iş yemek yapıyorum ya da yatıyorum minnak bir zaman aralığında ancak kitap okuyorum

yeni kararlar aldım artık yemekle ilgili hiçbir şey düşünmeyeceğim çok mu yedim az mı karbonhidrat mı protein mi takmıycam
eski defterlere baktım nerdeyse 1 senedir ben de değişiklik yok 102-100 arası gidip gelmişim az yediğim halde dalga konusu olmaya başladım benimkilere misal yarım lahmacun yediğim de doğru düzgün yesene hani hep aynısın zaten diyorlar yeme de sorun yok az çok harekette var eskiye göre o zaman yanlış nerede diye baya düşündüm sorun kafam da ay aman onu yemiyeyim bu daha hafif sağlıklı diye diye kafamı yemeye odaklıyorum galiba
bu ara sürekli gergin stresliyim 2 gün başım kulağım gözüm ve tabi mide bulantısıyla kıvrandıktan sonra ki kollarımın omzumun belli yerlerinde yumru gibi sertlikler ağrılar eşliğin de şükür bu gün iyiyim stres bana ağrı olarak dönüyor
işin özeti ben sıkıldım kendimden sıkıldım yaşamaktan sıkıldım her gün aynı şeyleri yapmaktan v.s. v.s..

geçmiş olsun gülüm senin de d vitamin azalmış sırt ağrısı halsizlik yorgunluk belirtileri
benim sıpa kazık kadar o da geceleri kalkmaya başladı tam herşeyi toparlayıp yatayım diyorum kalkıyor ben açım diyor birşeyler pişirtiyor huysuzzz:)
bence hepimizi bu havalar etkiliyor herkeste bozuk bir ruh hali sinir etrafım da kim varsa herkes şikayetçi içlerin de yine en iyi neşelisi benim :) çocuklar da etkileniyor normal olarak

Geçmiş olsun canım eşine ve oğluna.Seni daha iyi anlar artık kendisinde de çıkmış fibromiyalji...
Yeni aldığın kararlar sana iyi gelecek kesinlikle.Sen ölçülü takıldığında bi ilerleme olmuyor.Ne zaman sağlıklı beslenme odaklı yaşıyorsun o zaman eksiler geliyor...
Evet uzun zamandır aynı kilodasın bu da haliyle yıprattı seni.Ağrıların olmasa da azcık spor ekleyebilsen keşke hayatına ama yeteri kadar tempolu ve yoğunsun zaten...

Bende olsam korkardim canim kolay degil sonucta ameliyat bu ameliyati olunca daha bi fistik olacaksin off eniste artik kiskanirmi cildirirmi bilemiycem yani bir arkadasim var o da olmus iyiki olmusum diyor omuzlarimi hep kesiyor du sudyen diyordu onun bazi problemleri olmus enfeksyon kapmis ona ragmen oyle huzurluyumki diyor sende cok memnun kalirsin canim insallah

Bende bende sikicam kemerleri hadi bakalim zorlu bir yaris basliyorr ...

Hos geldin kacak seniii cokk gecmis olsun esin ve oglusuna ... senin esinde bildigin bebek gibi hic sana firsat vermiyor eniste hep bir pış piş istiyor senin cektigin agrilarin simdi daha cok farkina varir amann erkekler hasta olmasin yaa cekilmiyorlar himmm birde o stres sinir dedigin sey bende hat safhada canim havadan falan degil beni birinci sinif carpti allahim su cocuk okumaya gecseydi bi yoksa cildirmaya az kaldi kiloya gelince hep yerimizde sayiyoruz artik bir atak yapma zamani geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…