- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #32.761
Cok gecmis olsun canim ufurumden korkma canim benim ufakliktada var masum yani birde bizimki normalden farkli ufurum hic zarari yok bizde evham yapip kac hastane gezdik kalbinde delik vardi oglumun o da kapandi yillar icinde ufurumu halen var dr her muanede der ufurumu var biliyomusunuz diye korkulcsk bisey degil yani ...diger durum icin yaz basini bekle okullar kapaninca yaptir canim ameliyatida sunnetide sende rahat et cocukta rahat etsin endiseni cok iyi anliyorum ...Canlar bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanedeultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun oesnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
Tamam canım bu ara bu hastalıklar o kadar yoğun oldum ki azcık uğrayabiliyorum şimdi ilaç saatimi beklerken girebildim okuldan gelince büyük kızıma Atatürk köşesi yaptık zorla yemek ilaç bide yarın Türkçe yazılısı var ona çalıştık derken zaman su gibi geçtiDoktor sonrası bize de haber ver olur mu canım
155 canim polis imdat gibiBoyun kaçtı senin ben 163 Cm yim ancak 50-55 arası zayıf durabilirim bi zahmet 65 altına düşebilirsem tabi gerisi gelecek
Sade ve dikkatli bi gun gecirmissin canim.Önce menumu vereyim
Sabah 9.30: 1 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir
Yarım dilim ekmek ile melemen
Öğle 13.00: 1.5 dilim ekmek
1 kase tavuk çorbası
Aksam 19.00: 1 tane et durum tek lavasli
Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı
Maden suyu bitki çayı
2 litre su
Karbonlu olmus evet.hatalarini goruyorsun canim ama toparlanman zaman aliyor.tempolu hayatin dezavantaji maalesef...Kızlar menüleri okudum kendimden utandım bugün saçma bi gün oldu tek kurtarıcı yönü 15:45 gibi akşam öğünü yapıldı kızacağınız menümü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, domates salatalık, 1 su bardağı ev yapımı meyve suyu, ıhlamur çayı
Ara
Mandalina
Öğle
3 karnıbahar köftesi, yoğurt,5 yaprak sarma, bi dilim haşhaşlı çörek, 1 su bardağı süt
Akşam 15:30
1 poğaça, 1 dilim pırasalı börek
Ara
Türk kahvesi, 3 kare %80 oranlı bitter, yarım kalburabastı, 1 su bardağı tarçınlı süt
İçler acısı olmuş manasız bi gün
Hepinize geçmiş olsun canım.Hastalık girdi mi herkesi dolaşıyor zaten.İnşallah bir daha uğramazKızlarım ikiside hasta büyük olan ateşi var antibiyotiğe başladık bu hafta sınav haftası zorla çalışıyor yavrum doğru düzgün yemiyor normalde çok iştahlıdır küçük desen öksürünce ciğeri çıkacak ben derseniz hala yutkunmakta zorlanıyorum eşimde bizden alta kalmıyor ailece hastalık bu olsa gerek
Rabbim şifa versin canım.Yazın yaptırırsınız ameliyatını hayırlısıyla düzelir inşallah.Zamane çocukları hep hasta büyüyorlar maalesefCanlar bugün yoruldugum kadar biktigim kadar başka gün var mı acaba. Oğlum sağolsun hiç durmadı hem.beni hem eşimi mahvetti. Gelelim sonuçlara
Hem kızım hem oğlum bronşit olmuş
Her ikisnde de kansızlık var
Her ikisindede ufuruk sezdi kalp grafiği istedibugün yetismedi o
Kızımin boyu için vitamin şurubu verdi.
Oğlum u bugün 2 farklı hastanedeultrasona soktuk her ikisi de en gec 6 ay içerisinde ameliyat dedi
(Ultrason kuyrukları ve oğlumun oesnadaki aglamalati beni ağlama derecelerine getirdi)
En son bir doçent var çocuk cerrahi ona goturecez ve o ne derse onu yapacaz.
Çok canım sıkıldı bugün maalesef
Gunaydinnnnnn fistik nasilsin canim ben de yurus yaptim geldimGünaydın bitaneler
Genel anlamda iyiyim ama diyet anlamında pek değil canım.Egzersizi ve yürüyüşleri boşladım.sabah ciddi bi artı gördüm tartıda biraz canım sıkıldı.Regl öncesi tartılmayın diyordu geçen tv de biri ama ben hergün tartılmadan duramıyorum.PAzar günü yaptığım kaçamak beni biraz raydan çıkardı.Haftalık ödül vermediğim için kendime böyle saldırma durumu oldu maalesef.Gunaydinnnnnn fistik nasilsin canim ben de yurus yaptim geldimyanliz bugun bacaklarimin yandigini hissettim disarda hava -4 derece hem yoruldum hem üşüdüm insallah guzel sonuclar alirim carsambaya
Canim benim uzulme bende artilardayim ama nedenini biliyorum cunku duzensiz besleniyordum sende bir kere kacamak yaptin aslinda hafta ici az az yapabilirsin kacamak boyle patlamalar yasamazsin en azindan evet dedigin gibi 69 gorsen super olcak inan bir ton gitmis gibi hissettiriyor insana canim benim insallah rabbim sifa versin sana tip cok ilerliyor belki ilerleyen yillarda tedavisi olur hastaliginin allahtan umit kesilmez canim ... Göğüs ameliyatini ne yaptin dusunuyomusun halen yoksa 65 falan oluncami yaptircaksin ....Genel anlamda iyiyim ama diyet anlamında pek değil canım.Egzersizi ve yürüyüşleri boşladım.sabah ciddi bi artı gördüm tartıda biraz canım sıkıldı.Regl öncesi tartılmayın diyordu geçen tv de biri ama ben hergün tartılmadan duramıyorum.PAzar günü yaptığım kaçamak beni biraz raydan çıkardı.Haftalık ödül vermediğim için kendime böyle saldırma durumu oldu maalesef.
2 hafta sonra doktor kontrolüm var yine behçetle ilgili.Biraz daha kilo vermiş olarak gidersem süper olacak.69 u ucundan bile görsem yeter.en son gittiğimde doktor sordu kilomu 75 ti.şimdi 69 desem daha iyi olur.ilaç dozları kilo ile orantılı olarak ayarlanıyormuş
Düşünmeye başladım bu ara canım yine.bazen vazgeçiyorum bazen aynada kendimi görünce tekrar karar alıyorum.bazen anestezi korkusu geliyor bazen cesaretleniyorum.bu ay araştırma hastanesine de giderim artık bakalım yine rapora girecek mi.ilk muayeneye gittiğimde raporla olursun demişti doktor ama şimdi baya zayıfladım küçüldüler.Hayırlısı artık,romatoloji doktorumla bir daha konuşayım da ondan sonra net karar alırım...Canim benim uzulme bende artilardayim ama nedenini biliyorum cunku duzensiz besleniyordum sende bir kere kacamak yaptin aslinda hafta ici az az yapabilirsin kacamak boyle patlamalar yasamazsin en azindan evet dedigin gibi 69 gorsen super olcak inan bir ton gitmis gibi hissettiriyor insana canim benim insallah rabbim sifa versin sana tip cok ilerliyor belki ilerleyen yillarda tedavisi olur hastaliginin allahtan umit kesilmez canim ... Göğüs ameliyatini ne yaptin dusunuyomusun halen yoksa 65 falan oluncami yaptircaksin ....
Geçmiş olsun tomurcugum rabbim sifa versin. hiç moralini bozma sen vereceksin ben inanıyorum. Akşam cesitlerin bol oluyor onların birini azaltabilirsin. Bende bu hafta itibari ile menulerimde kemer sıkma projesine başlayacamGenel anlamda iyiyim ama diyet anlamında pek değil canım.Egzersizi ve yürüyüşleri boşladım.sabah ciddi bi artı gördüm tartıda biraz canım sıkıldı.Regl öncesi tartılmayın diyordu geçen tv de biri ama ben hergün tartılmadan duramıyorum.PAzar günü yaptığım kaçamak beni biraz raydan çıkardı.Haftalık ödül vermediğim için kendime böyle saldırma durumu oldu maalesef.
2 hafta sonra doktor kontrolüm var yine behçetle ilgili.Biraz daha kilo vermiş olarak gidersem süper olacak.69 u ucundan bile görsem yeter.en son gittiğimde doktor sordu kilomu 75 ti.şimdi 69 desem daha iyi olur.ilaç dozları kilo ile orantılı olarak ayarlanıyormuş
Tamam fıstık kemerleri sıkalım o zaman birazcıkGeçmiş olsun tomurcugum rabbim sifa versin. hiç moralini bozma sen vereceksin ben inanıyorum. Akşam cesitlerin bol oluyor onların birini azaltabilirsin. Bende bu hafta itibari ile menulerimde kemer sıkma projesine başlayacam
ahh ahh bir de ben bilsem nerelerdeyim
geçmiş olsun gülüm senin de d vitamin azalmış sırt ağrısı halsizlik yorgunluk belirtileriKahvaltı (11-12 gibi)
2 haşl yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tambuğday (yarısı krem peynirli), domates, çay
Akşam (16:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık taze barbunya yemeği, 1 kase yoğurt, birkaç cin biber, dünden kalan dürümün çeyreği
Ara (18:00)
Ş.siz Nescafe, 2 ceviz, 2 bisküvi
Ara
bitkiçayı
bu aralar çok yoruluyorum. haftasonu zaten 3 kez alışverişe çıktım. oğlan gece çok geç yatıyor dolayısıyla ben de geç yatıyorum sabah yorgunluktan kalkamıyorum kahvaltı geç oluyor. bugün de temizlik çamaşır yemek yap derken kahvaltı ve akşam arası ara öğün yapamadım. oğlum da çok sinirli çok huysuz onunla iş yapmak hem bedenen hem ruhen yoruyor beni. sırtımın ağrısından da duramıyorum. çarş günü doktora gideceğim hem rutin kontroller hem sırt ağrısı için. sabahları hem halsizlikten hem sırt ağrısından yataktan kalkamıyorum
2,5 lt su
Geçmiş olsun canım eşine ve oğluna.Seni daha iyi anlar artık kendisinde de çıkmış fibromiyalji...ahh ahh bir de ben bilsem nerelerdeyim
benimkiler hasta oğlanın omirilikte eğrilik olmuş belim diyip dururyor eşimin boyun fıtığı artmış üstüne onda da fibromiyalji çıktı elleri tutmuyor kitleniyor arada (ben senelerdir daha beterim fibromiyaljiden ) ama çooook büyük mesele oluyor tabi canı çok kıymetli doktorun verdiği ilaçlar dokundu sürekli adımı söyleyip başın da bekletiyor daha olmuyor zehirlendim mi üşüttüm mü off off nazlı adam bitmiyor derdi :))))
halılarım da dün geldi şükür 1 haftadır halısız kel evde sürekli temizlik yapıp durdum
kendi leptabı yavaş diye benimkine el koydu beyefendi bende kitap okumaya sardım zaten ya iş yemek yapıyorum ya da yatıyorum minnak bir zaman aralığında ancak kitap okuyorum
Bende olsam korkardim canim kolay degil sonucta ameliyat bu ameliyati olunca daha bi fistik olacaksin off eniste artik kiskanirmi cildirirmi bilemiycem yaniDüşünmeye başladım bu ara canım yine.bazen vazgeçiyorum bazen aynada kendimi görünce tekrar karar alıyorum.bazen anestezi korkusu geliyor bazen cesaretleniyorum.bu ay araştırma hastanesine de giderim artık bakalım yine rapora girecek mi.ilk muayeneye gittiğimde raporla olursun demişti doktor ama şimdi baya zayıfladım küçüldüler.Hayırlısı artık,romatoloji doktorumla bir daha konuşayım da ondan sonra net karar alırım...
Bende bende sikicam kemerleri hadi bakalim zorlu bir yaris basliyorr ...Geçmiş olsun tomurcugum rabbim sifa versin. hiç moralini bozma sen vereceksin ben inanıyorum. Akşam cesitlerin bol oluyor onların birini azaltabilirsin. Bende bu hafta itibari ile menulerimde kemer sıkma projesine başlayacam
Evet bu ara kapışsak hiç fena olmayacakBende bende sikicam kemerleri hadi bakalim zorlu bir yaris basliyorr ...
Hos geldin kacak seniii cokk gecmis olsun esin ve oglusuna ... senin esinde bildigin bebek gibi hic sana firsat vermiyor eniste hep bir pış piş istiyor senin cektigin agrilarin simdi daha cok farkina varir amann erkekler hasta olmasin yaa cekilmiyorlaryeni kararlar aldım artık yemekle ilgili hiçbir şey düşünmeyeceğim çok mu yedim az mı karbonhidrat mı protein mi takmıycam
eski defterlere baktım nerdeyse 1 senedir ben de değişiklik yok 102-100 arası gidip gelmişim az yediğim halde dalga konusu olmaya başladım benimkilere misal yarım lahmacun yediğim de doğru düzgün yesene hani hep aynısın zaten diyorlar yeme de sorun yok az çok harekette var eskiye göre o zaman yanlış nerede diye baya düşündüm sorun kafam da ay aman onu yemiyeyim bu daha hafif sağlıklı diye diye kafamı yemeye odaklıyorum galiba
bu ara sürekli gergin stresliyim 2 gün başım kulağım gözüm ve tabi mide bulantısıyla kıvrandıktan sonra ki kollarımın omzumun belli yerlerinde yumru gibi sertlikler ağrılar eşliğin de şükür bu gün iyiyimstres bana ağrı olarak dönüyor
işin özeti ben sıkıldım kendimden sıkıldım yaşamaktan sıkıldım her gün aynı şeyleri yapmaktan v.s. v.s..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?