Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk grubu buldum :)

Herkese merhaba,

Sormak istediklerim var. sabır gösterip cevap vereceğiniz ve yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkürler...

Emziren anneyim. Dikkate almanızı rica ediyorum :)

1- Akşam şu saatten sonra yemek yemeyeksin kuralı nedir? Yani kaçtan sonra yemek yemiyoruz.

2- Sabah kahvaltısını kaçta yapmak ideal.

3- Ben dışarıda yürüyüş ya da spor salonunda spor yapamam bebeğimden dolayı. Leslie yeterli mi? Mesela 3 mill. Ve kaçta spor yaparsam verim en iyi alırım? Örneğin kahvaltıdan önce /sonra öğleden önce/sonra vs.. gibi...

4- Haftada kaç gün Leslie yapmalıyım. Hergün mü?

5- Karatay daki gibi ekmek makarna pirinç şeker yasak kuralları var mı? Gördüüm kadarıyla ekmek yiyorsunuz. Makarna yiyorsunuz.

6- Kaç öğün yiyorsunuz?

7-Emziren anne varsa, hibiskus kullanabiliyor muyum? İnternette bazı yerlerde kullanabilir,bazı yerlerde kullanamaz yzıyor?

Şimdilik bunlar. Ben de yarın öğünlerimi yazacağım akşama :)

Çooook teşekkürler

Menun guzel canimmm .. niye bu kadar bulaniyorki migden keske nane limon yapsaydin kendine bizde icini usutmussun derler sende oyle olmussun galiba bir nevi soguk alginligi ...olmazsa tekrar dr git canim ...

Bende midemi üşüttüğümü düşünüyorum canım bugünde geçmezsse giderim doktora

Mide koruyucu alıyorum canım ama benimki tok karnına

Hoş geldin canım seni gördüğüme çok sevindim
1. canım aksamlari hareket azaldığı için yediklerimızı yakmada sorun yaşıyoruz
Bana göre akşam yemeği en gec 7 olmalı kaçta uyuyorsun bu arada. 9 da da 1 bardak süt artı 1 meyve ile günü kapatirsin
2. canım bebeğin old için zaten kalkiyorsundur. o yüzden uyaninca ılık limonlu şu içip yanına 2 kuru kayısı yarım saat sonra da kahvaltı yapabilirsin. yani saat dersen bence 8.30 veya 9.00
3.Leslie üç mil senin için yeterli canım bana göre eşinin evde olmadığı her gün yapabilirsin 65 hedef var instagramda o sabahları kahve içip hemen yürüyüş yapıyor ve guzel kilolar vermiş. ya da kahvaltidan yarım saat sonra da olabilir midem çok dolu olmasın diye.
4. cevabı 3 un içinde
5.sen emzirdigin için canım günlük ekmek tüketimin her öğünde 2 küçük tam buğday veya çavdar olabilir. makarna pilav tarzı şeyleri de mesela iki dilim ekmek hakkın yerine 4 kaşık makarna veya 4 kaşık pirinç pilavı veya 5 kaşık bulgur olarak degistirebilirsin
6. canım ben 3 ana öğün ce 3 ara öğün yapıyorum ama haftasonları geç kalkınca kahvaltı zaten geç oluyor öğle yemıyorum o yüzden.
7. hibiskus hakkında hiç bilgim yok canım nasıl bir şey tatlı bir şey mi. bence gerek yok 3 litre su ve sağlıklı beslenme ile sütun hiç azalmaz
Son madde: diyet yaptığını kimseye söyleme hele eşine ve onun tarafina asla. arkadaşların bile bir yerden sonra sana köstek olabiliyorlar

Canimm kiymali yumurtadaki olcuye degil onu yiyebildigime sastimm bennnn normalde agzima surmezdim bir sekilde yemem gerek dedim biyle biraz yedim oda catalin ucuylaaa

Hosgeldinnn canimm oncelikte bu zorlu ama bir o kadarda guzel yolda sana basarilar diliyorumm burada gunu gunune menunu yazarak bol su icerek vede ufakta olsa spor yaparak mukemmel kilolar verecegini goreceksin emzirmen kilo vermene asla engel degil tevvafuk cum seni bilgilendirmis birazda ben anlatayimm
..ben sabah cok erken saatte yuruyorum ama buna musaitim sen evde lesli yapabilirsin ama bana sorarsan once diyetini duzene sokalim spora sonra baslayalim ...
...ekmek makarna yada pilav tabiki olacak ama olculu yoksa b12 eksikligi olur benim bu ara dusukte
....protein agirlikli beslenmeni tavsiye ederim kilo vermekte cok yardimci olur
....bana sosarsan bitki cayi icme derim hubiskus bende kabizliga neden oluyor sen onun yerine bol bol su ic 3 litre gibi
.... eger sut icebiliyorsan aksamlari aclik krizlerine tarcinli sut icebilirsinn ben onuda icemiyorumm
....bol salatan olsun bu senin cok yemeni engeller
......ve en onemli kurall SAKIN HA KIMSEYE DIYETTE OLDUGUNU SOYLEME sadece kendin bil yeter birde bizlerr inan diyette oldugunu bilen herkes kostek olacaktir neden az yiyorsun derlerse amann az once yediydim biseyler buda ustune cok oldu de sakin canim istemiyor deme daha cok israr ederlerr
.......himmm ayrica sadece aksamlari degil gun icindede yazabilirsin herseyi bizler cevap veririz sorularina ..biz burada kardes gibiyiz uzuntumuzu sikintimizi sevincimizi herseyimizi paylasiyoruz .
......tekrar hosgeldin hadi bismillah diyip baslayalimm eksin bol olsun canimm ..

GUNAYDINN KK nin EN GUZEL HATUNLARII
Herkese hayirli cumalar diliyorumm rabbim burdaki kardeslerimin icinde sakli tutugu dualari ni sen kabul eyle bizleri hedeflerimize ulastir saglikli olmamiza yardim et Allahimm cokkk aminnnnn

angelina35 @sara_28 ve @ekim2009 yeni arkadas hakkında bilgi sahibi olmanız için

Canimm kiymali yumurtadaki olcuye degil onu yiyebildigime sastimm bennnn normalde agzima surmezdim bir sekilde yemem gerek dedim biyle biraz yedim oda catalin ucuylaaa
hakkaten canım yaa yumurta vaaarrr e büyük bi gelişme bu o zaman.noldu bi etki etti mi sana olumsuz

Sultan hoş geldin.öncelikle kendine inan,söz ver ve bu yoldan ne olursa olsun düşsen de kalkmasını bil,pes etti dedirtme kendine aynada bir iki tane fotoğrafını çek.tartıl ve tartı resmini çek.kilo verdiğinde önceki fotoğraflarla before after yaparsın.çok motive edici oluyor.biz bir iki fotoğraf paylaştık öyle.sayfalarını bulursam yazayım sana bak bize ilham olur sana motive olur...
Gelelim sorularına,
1-akşam yemeği en geç 7 falan olmalı bence.geç uyuyorsan eğer bir ara daha sıkıştırabilmek için 7 ye kadar yemiş olsan iyi olur.
2-kaçta uyandığına bağlı canım.bebekten dolayı erken uyanıyorsundur muhtemelen.uyanınca 2 kuru kayısı üzerine ılık su içip,yarım saat sonra da haşalnmış yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,yeşillik ve varsa bir iki ceviz ile doyurucu bir kahvaltı ile güne başla
3-Leslie 3 mil yeterli.bende en kilolu dönemlerimde leslie yaptım.bazen duraklardan erken inip eve yürüdüm yarım saat.çok tok karnına olmadığı sürece istediğin zaman yapabilirsin.bebeğinin uyuduğu zamanlar olabilir mesela.spordan önce türk kahvesi içersen yağ yakımı daha fazla olur ama sütü etkiler mi bilemem
4-haftanın bir günü dinlenirsin 6 gün yapsan süper olur
5-canım ben elimden geldiğince ekmek makarna pilav tüketmiyorum.karatay dukan karması beslenme şeklim.meyve de aman aman yemem ama sen emzirdiğin için buna ihtiyacın olacak.ekmek pilav makarna yediğimde de akşam öğününde yada ertesi gün daha dikkatli oluyorum.tamamen cıss değil yani.kendini çok kısıtlarsan birden saldırırsın canın çektiğinde.zaman içinde miden küçüldükçe ekmeksiz doyarsın zaten.ilk etapta 1-2 dilim tam buğday ile başla.pirinç pilavı hiç yeme bulgur 1-2 kaşık olabilir.makarna da ayda yılda bir olsun
6-ben 5 yada 6 öğün yiyorum.menü verdikçe ve okudukça az çok düzenimizi öğrenirsin canım
7-bence de hiç bitki çayı vs tüketme.bol bol su iç.en güzel sütü su yapar.bende doğumdan sonra süt olsun diye yedikçe yedim süt müt olmadı 117 kilo oldum.oğlum 8 ay emdi sadece.onun da 4 ayını emdi 4 ayını makine ile sağıp biberonla verdim.zaten seninki 1 yaşında ek gıdaya da geçmişsindir.su içmen yeterli süt olması için canım.yiyeceklerden medet umma

sultankemer in soruna cevap yazmışsınız zaten ben sadece şunu diyeyim yanlışsa siz düzeltin fıstıklar
bebişi varmış allah bağışlasın öncelikle sağlıkla büyütsün
şimdi bu hatun emziriyor o yüzden en geç yeme saatini uyuma saatinden en geççç 3-4 saat önce yemesini tavsiye edicem ben :)
onu da akşam 5-6 da yemek yiyorsa gece 12 yada 1 de uyuyorsa diye söylüyorum 6-7 saate çok acıkır gerçi tevafuk um ara öğün tavsiye etmiş süt ceviz demiş ara öğünlerle acıkmazsa zaten süper olur

angelina35 sara_28 ve ekim2009 yeni arkadas hakkında bilgi sahibi olmanız için
ahhhh kuzummm resmen içim çöktüüü S sultankemer önceliğin eşine ders vermek olmasın inkam yada kin .vs . duygular seni engeller kapana kıstırır senin önceliğin kendine güven sağlıklı olmak aklen ve ruhen tabiki..
zayıflayınca zaten sonuçlardan biri de istesen de istemesen de eşinin ağzının payını vermek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…