Haydi Yine Yeniden...

bende geldiiiim . ben eski milli sporcuyum. aktif spor yaparken günde 4 saat antrenman yaparken süper fit idim. sonra kamuda çalışmaya başladım. otur otur popoyu büyüttüm ilk zamanlar bişey olmaz veririm diyordum hakikaten de spor yaparken kilo almazdım güzel yememe rağmen . sporu hep bırakdım diyemem yine pasif cimnastik ,yürüyüş pilates tarzı devam ediyordum taaaaki bende menisküs olayı ortaya çıkana kadar bu sebepten spora ara verdim ve sonrasındada hormon dengesizliklerim başladı . ilk zaman hipotroıd im olduğunu öğrendim. sonra buna haşimeto eşlik etti sonra miyomlarım olduğunu bununda polikistik over sendromuna neden olduğunu öğrendim yani 3 çeşit hormon hastalığım var ortopedik sorunlarım var kilo vermem çok zor spor da yapamıyorum herşey tuz biber oldu yni . tatlı severim ben o sebeple de sıkıntım var . ama artık kilo vermek gerçekten istiyorum. mide ameliyatı olmak istedim uygun görülmedim. obez değilmişim. vs . dukan diyeti gibi diyetlerden yaptım metabolizmam tamamen bozuldu. kilo vermek için spor ve dikkat ederek beslenmek en iyisi ama şuan kafamçok karışık ne yapayım bilmiyorum . önümde 3 tane operasyon var . burun göğüs küçültme ve miyom ameliyatı .

Hoşgeldiiiin,başka bir sayfada tanıştık burda devam etmek nasip olsun...
Baya hormonal sorunların varmış geçmiş olsun canım.bunların bir çoğunu kilo vererek yenebilirsin.bende de pko vardı.kilo verdikçe ve soğan kürü ile yok oldular şükür...
Evli misin bekar mı bilemiyorum ama pko ve miyom çocuk olmasında çok sorun oluyor.bekarsan evlenmeden halletsen iyi olur.soğan kürü birebir istersen içebilirsen kullan derim
Bana doktor kilolu iken göğüs küçültme ameliyatı yapmayacağını,riskleri olduğunu söylemişti.sen 90 kilo idin sanırım.kilon ile ilgili bir şey dedi mi doktor.spor geçmişin olduğu için belki göstermiyorsundur kilonu.
benim zayıflama isteğimin büyük bir nedenini bu ameliyat oluşturuyor.nasip olursa bende en kısa zamanda görüşmeye gideceğim...

S sultankemer bak üşenmedim senin için sayfaları gezip resimlerimi buldum.sen de başarabilirsin ve böyle motive edici resimlerini gönderirsin bize

Hos geldin canimm hormon bozuklugun varmis insallah kilo verdikce duzelir ....aslinda diyet degilde saglikli beslenmekten yanayimm yani herseyden yiyeceksin ama olcuyu kacirmadan sakin adimlarla ilerlemek lagzim yoksa hopp geri geliyor kilolar sende tecrube etmissin zaten bu bahsettigin operasyonlarin tarihi bellimi yoksa kilo verip oylemi olman gerekiyor ... spor yapamaman üzücü menisküs cok zor agrilari var kardesimden biliyorum berbat bisey oda yanlis spor kurbani bize biraz kendinden bahsedermisin evlimisin cocuk varmi boy kilo yass ... tekrar hosgeldin canim ..

Az once dr geldik oglusu goturdumm boynu tutuldu sipanin simdide hey allahimm yaa bir yerini duzeltiyoruz diger yeri bozuluyor cocugun yapma bebek gibi neyse biraz muayene etti buyuk olsa igne yapardik dedi krem verdi simdilik boynu bükükler gibi geziyor hastaligimiz iyi durumda iyilesme donemine girmis benimde igneler degisecek galiba igne olunca siddetli usume hissediyorum dr denemem icin baska bir igne verdi bide onu deniycez ..alerjik bir durummus galiba anamm bu haftam hep hastanede gecti yaa ...hic sevmiyorum hastaneleri son durumlar boylee

9 00
Iki kuru kayisi
Bir bardak su
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz brokoli limonlu
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Bir lokma bal
Bir catal helva
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Ara 13 30
Bes badem
Bes findik
Uc parca kaju
Ara 15 00
Bir dilim ekmek uc kup kasar
Salata
Aksam 16 40
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik sebzeli bulgur pilavi
Bes kasik yogurt
Sogus salata
Uc cin biberr
Su 1.5 litre
Spor yok
Off bu hafta cok verimsiz oldu belimdi hastalikti igneler ilaclar derken hafta yalan oldu gitti spor olmayinca olmuyor

Geçmiş olsun canım iyileşin herşey daha güzel olacak

Insallah canimm ...sen neler yaptin yoktun bugun daha iyimisin migden nasil oldu ...

Ben nasılım hiç bilmiyorum canım
Başım dönüyor midem bulanıyor halsizim ve bugün çok tuhaf birşey oldu fırında hamsi yaptım çok da severim ve taptaze hamsinin kokusundan iğrendim yaaa bana çok kötü koktu ağzımda sanki ilaç tadı gibi bir tat var garip bir durum bu ama bakalım

Ben menümu yazayım komşum çağırdı ona gidecem çay içmeye
İcebilirsem tabi

Sabah 08:00
Bir açma
Bir bardak çay

Öğle 12:00
Bir kase çorba
Bir dilim ekmek

Akşam 20:00
İki dilim ekmek
Bir kase çorba

Su çok az içtim bugün midem bulanıyor kussam rahatlayacam ama yok bulanıyor bulanıyor bana noluyor yaaa

bebeğim bilgisayarda rahat vermiyor, yazarken bastı, hala yazıyorum,dikkate almayın bu yarım mesajı :)

tevafuk55 angelina35 tomurcukkk ekim2009 hepinize çok teşekkürler,ben cevpları aldım. hiiskus yerine bol su içiyorum. uykum çok düzensiz. Bazen gece 3-4 ü bile buluyor ama tabiki o saatlerde yemek yiyecek değilim :) Akşam yemeğinden qaso

Allah allahh halen devammi ediyor ... keske bir dr gitseydin neyse bir kac gun daha bekle devam ederse mutlaka dr git canim bobreklerini usutuncede cok bulanti yapar ...sicak tut kendini belki gecer ...

Ahh kuzumm bisey yiyememissinki gucten duseceksin boyle ...bulanti var ama kusamiyorsun benimde sık oluyo bu durum ama migde zaten sakat benim malum limon yala belki iyi gelir yada portakal ye bilemedim ne onerecegimi ...

Aynen canım ne hastanelere dusursun ne de d3vasiz bıraksın.. hadi bakalım Yavas Yavas hepsi geçecek canım
Afiyet olsun canım sen bir iyiles sahalar seni bekliyor
Canim Dr gitsen çok.iyi olacak niye böyle oluyor ki
Çok sade bir menü olmuş canım afiyet olsun

Menumu vereyim
Sabah: 1 yum omlet 4 zeytin
kk peynir ve 1 ceviz

Ara: şekersiz Nescafe
Öğle14.00: 10 lahana sarması
çeyrek yufkadan börek
1 dilim Hindistan cev tatlı
Ara:Türk Kahvesi 2 k kayısı
Aksam 18.00: 2 servis k taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter ve 1 kaşık üzüm olabilir
Bitki Çayı 3 litre su

Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates

Cok canin istemisti lahana sarmasini yemissin afiyet olsun biraz cisli bir gun olmus aksam super
Spor super su sahaneee afiyet olsun canimm yanmis gitmistir sarmalarr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…