- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.701
Ah şu sökülmeyen regller,nasıl da düzen bozuyor.benim bugün şakır şakırAyarı yok
Iyiyiz kuzum ama aksilikler pesimizi birakmiyor kullandigimiz antibiyotik alerji yapti kasinip duruyor yavrumm birde boynunun yan tarafi sis gibi agriyor diyo boynu tutuk gibi geziyorr ..beni sorarsan bende b12 ignesi olunca acayip usume hissediyorum uyku halibuda alerjik bir durummus offf tek guzel sey atesimiz yok artik cok sukur gerisi ilacla duzelir insallah .... Sende daha iyilesmemissin soguk havalar herkesi kotu etkiliyor bitki cayi icebilirsen ic canim kusburnu ihlamur zaten bu ikisinin zayiflamayada faydasi var donusumlu icmeni tavsiye ederimm gecmis olsun canim ..
Iyi sayiliriz en azindan artik atesi yok ...senin gunun biraz karbonlu vede kizartmali olmus aksama bence bir kase corba ve salata yiyebilirsin sodali ayran yemek gibi olmaz afiyet olsun canim ..selam hatunlar nasılsınız dün tüm gün temizlik yaptım akşam erkenden yattım 2 saat sonra kalkıp hazırlığa giriştim
hastalar nasıl iyileştiniz mi sara, angelineve oğluşu , iyileştiniz mi ,tomurcuk çocuklar ın durumu nasıl ya biz ya çocuklar ya yeğenler hep hastalık var bu dönem rabbim herkese şifa versin
sabahtan akşamın yemeğini yapıp ortalık toparlayıp azcık daha hazırlık yaptım misafirim vardı yine :))
menümü şimdiden yazayım benimkiler gelince fırsat olmaz sonrada neti açmayabilirim işlemlemimi bitirmem lazııım:)
sabah
yok
öğleden sonra
2 yemek kaşığı turşulu yeşillikli patates kavurması
1 mini ıspanaklı börek
2 bulgurdan kebap deriz yumurtalı unlu kızarması
3 y. k. yoğurtlu sarımsaklı bulgur köftesi
1 y.k. dolusu irmik helvası
akşam
açıkırsam sodalı limonlu ayran olacak
Yok ihmal edermiyim hicc dr takibindeyiz canim zaten penesilin dokunuyor ogluma bu verebilecegi en iyi ilac baskasi gecirmezmis penesilinin amcasinin oglu gibi dedi dr eczacida ayni seyi soyledi alerji ilaciyla telore ediyoruz durumu ...bu seneki hastaliklar cok zor geciyormus o nedenle meyveyi eksik etme menunden bol c vitaminli beslen canimm cok gecmis olsun tekrar ..Alerji sorununu hafife alma sakın doktoruna söyle ilacı değişsin heleki antibiyotik alerjisi tehlikelidir aman ikinizde dikkatli olun
Ben daha iyiyim ama tam geçmedi canım nasıl biaey bu anlamadım mide bulantısı baş dönmesi garip hallerdeyim
Yok ihmal edermiyim hicc dr takibindeyiz canim zaten penesilin dokunuyor ogluma bu verebilecegi en iyi ilac baskasi gecirmezmis penesilinin amcasinin oglu gibi dedi dr eczacida ayni seyi soyledi alerji ilaciyla telore ediyoruz durumu ...bu seneki hastaliklar cok zor geciyormus o nedenle meyveyi eksik etme menunden bol c vitaminli beslen canimm cok gecmis olsun tekrar ..
Canim gecen ay bende antibiyotik kullanmistim baya gecikti ve kesik kesikti.senin ilaclar da mutlaka yan etki yapacaktir.gecikebilir ama sinir stres sislik yapar o var iste.Cocuklarda kara hasret kaldi bu sene gecen yil coktan yagmisti...valla benimde yarin olmasi gerekiyor hic belirti falan 9yok dunya ilac iciyorumm off agri kesici icsem onda bile kesilir o kadar yani bu ay olmazsam hicc sasmamm ..insallah sen olursunn canim soguk ya havalar gecikiyor normal yani ...
Hosgeldin canim yine temizliklerle yormussun kendini.agrilarin artacak dikkat et...selam hatunlar nasılsınız dün tüm gün temizlik yaptım akşam erkenden yattım 2 saat sonra kalkıp hazırlığa giriştim
hastalar nasıl iyileştiniz mi sara, angelineve oğluşu , iyileştiniz mi ,tomurcuk çocuklar ın durumu nasıl ya biz ya çocuklar ya yeğenler hep hastalık var bu dönem rabbim herkese şifa versin
sabahtan akşamın yemeğini yapıp ortalık toparlayıp azcık daha hazırlık yaptım misafirim vardı yine :))
menümü şimdiden yazayım benimkiler gelince fırsat olmaz sonrada neti açmayabilirim işlemlemimi bitirmem lazııım:)
sabah
yok
öğleden sonra
2 yemek kaşığı turşulu yeşillikli patates kavurması
1 mini ıspanaklı börek
2 bulgurdan kebap deriz yumurtalı unlu kızarması
3 y. k. yoğurtlu sarımsaklı bulgur köftesi
1 y.k. dolusu irmik helvası
akşam
açıkırsam sodalı limonlu ayran olacak
Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
3 zeytin
Ara 11.30
2 ceviz 1 hurma 1 kuru kayisi
Oglen 13.45
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
1 elma dilimi kadar trab. hurmasi
Ara 15.30
Turk kahvesi
2 kare bitter karam
Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
3.yk patlican yemegi
Kivircik salata
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Saol tatlim bildigimiz seyleri mutlaka paylasmaliyiz ki birbirimize faydamiz olur daha oncede ilac alerjisi oldu oglumda o zaman da degistirmistik ilaclari kremler falan vermislerdi cok haklisin dr bu ilaci verirken bile terettdut etti penesilin hafife alinacak bisey degil demisti .. bak gecen tevvafuk da uyardi kan ilaci kabiz yapar diye ben bilmedigim icin bugun tedbirimi aldim burasi bilgilerin tecrubelerin birlestigi super bir yerBenimde penisilin alerjim var bundan biliyorum tehlikeli olduğunu ama sen bilinçli bir annesin ben sadece dikkatini çekmek istedim canım benim ama sen zaten halletmissin buna sevindim
daha iyiyim dediğine göre tam iyileşmemişsinBen daha iyiyim canım sağol
Menunde patatesler unlu kızartmalar bulgur köfteleri helvalar ama olmazki be gülüm biz kilo vermeliyiz bunların hepsini aynı gün yersen nasıl olacak zayiflama işi bari hergün birini yesen daha iyi olur yapma boyle bu ayin sonunda istediğimiz kiloda olmalıyız en azından istediğimiz kiloya yaklasmaliyiz dimi canım
Su ne kadar içtin bakayım insallah iki litreye yakındır
şükür ateşi çıkmamış rahat uyumuşsunuzdur kaç gündür ilk defaIyi sayiliriz en azindan artik atesi yok ...senin gunun biraz karbonlu vede kizartmali olmus aksama bence bir kase corba ve salata yiyebilirsin sodali ayran yemek gibi olmaz afiyet olsun canim ..
Evet odem var biraz hissediyorum b12 kilo yapmiyor galiba cunku dr nasil kilo verdigimi anlattim kan ilacini bile verirken bu kilo yapandan degil endise etme dedi .aslinda iki gundur bi yumusacik relax ne bileyimm pamuk gibi hatun oldumCanim gecen ay bende antibiyotik kullanmistim baya gecikti ve kesik kesikti.senin ilaclar da mutlaka yan etki yapacaktir.gecikebilir ama sinir stres sislik yapar o var iste.
B vitamini icin kilo yapar diyorlar dogru mu ki hic de arastirmadim ama
günler de kısaldı ya ben oruç mu tutsam diyorum hem gündüz oturmaları bu ara arttı yeme içme faslı olmaz hem ilaçların saat aralığı için zaman olur (günler kısa) hem de sigarayı bırakmaya ön ayak olur ..benim acıkma saatlerim iyice tuhaflaştı farkındayım da ne yapayım acıkmadan hiç yiyesim gelmiyor geceleri uykuya dalamıyorum hala o yüzden sabah erken kalksam da geri yatıyorum yeme düzeni de iyice bozuluyor haliyleHosgeldin canim yine temizliklerle yormussun kendini.agrilarin artacak dikkat et...
Menu konusunda sara ya katiliyorum.diyetlik menu degil duzensiz saatleri de... 100 gram 100 gram cok yol katedemezsin.troid sorunun var ama daha duzenli beslenmek gerektirir bu.
çok güzel olmuş menün yoğurdu da arttırmışsın şahane afiyet şifa olsunSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
3 zeytin
Ara 11.30
Oglen 13.45
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 15.30
Turk kahvesi
2 kare bitter karam
Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
3.yk patlican yemegi
Kivircik salata
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Anamm ekmek hic yokk hic yokkkSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
3 zeytin
Ara 11.30
Oglen 13.45
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 15.30
Turk kahvesi
2 kare bitter karam
Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
3.yk patlican yemegi
Kivircik salata
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
aaa ben de hiç bakmadım B vitamini kilo yapar mı diye ben her ay b12 iğnesi oluyorum yapsa da yapmasa da mecbur ömür boyu kullanıcam gerçi ayda 1 iğneden birşeycik olmaz ama sık kullananlara sormak lazım kilo işiniCanim gecen ay bende antibiyotik kullanmistim baya gecikti ve kesik kesikti.senin ilaclar da mutlaka yan etki yapacaktir.gecikebilir ama sinir stres sislik yapar o var iste.
B vitamini icin kilo yapar diyorlar dogru mu ki hic de arastirmadim ama
Hic olmasin zaten hicc hicccAnamm ekmek hic yokk hic yokkkcok guzel menun canim afiyet olsunn ...
Dun gece gercekten rahat uyudum cok iyi geldi bize ...şükür ateşi çıkmamış rahat uyumuşsunuzdur kaç gündür ilk defa
sodalı da değil sade ayran içtim 2 bardak bir iki dilim de turp tırtıkladım ödem attırsın diye
Net bilgim yok canim.sanki bi ara kulagima calinmisti oyle biseyleraaa ben de hiç bakmadım B vitamini kilo yapar mı diye ben her ay b12 iğnesi oluyorum yapsa da yapmasa da mecbur ömür boyu kullanıcam gerçi ayda 1 iğneden birşeycik olmaz ama sık kullananlara sormak lazım kilo işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?