Haydi Yine Yeniden...

Alerji sorununu hafife alma sakın doktoruna söyle ilacı değişsin heleki antibiyotik alerjisi tehlikelidir aman ikinizde dikkatli olun

Ben daha iyiyim ama tam geçmedi canım nasıl biaey bu anlamadım mide bulantısı baş dönmesi garip hallerdeyim

Iyi sayiliriz en azindan artik atesi yok ...senin gunun biraz karbonlu vede kizartmali olmus aksama bence bir kase corba ve salata yiyebilirsin sodali ayran yemek gibi olmaz afiyet olsun canim ..

Yok ihmal edermiyim hicc dr takibindeyiz canim zaten penesilin dokunuyor ogluma bu verebilecegi en iyi ilac baskasi gecirmezmis penesilinin amcasinin oglu gibi dedi dr eczacida ayni seyi soyledi alerji ilaciyla telore ediyoruz durumu ...bu seneki hastaliklar cok zor geciyormus o nedenle meyveyi eksik etme menunden bol c vitaminli beslen canimm cok gecmis olsun tekrar ..

Benimde penisilin alerjim var bundan biliyorum tehlikeli olduğunu ama sen bilinçli bir annesin ben sadece dikkatini çekmek istedim canım benim ama sen zaten halletmissin buna sevindim

Canim gecen ay bende antibiyotik kullanmistim baya gecikti ve kesik kesikti.senin ilaclar da mutlaka yan etki yapacaktir.gecikebilir ama sinir stres sislik yapar o var iste.
B vitamini icin kilo yapar diyorlar dogru mu ki hic de arastirmadim ama

Hosgeldin canim yine temizliklerle yormussun kendini.agrilarin artacak dikkat et...
Menu konusunda sara ya katiliyorum.diyetlik menu degil duzensiz saatleri de... 100 gram 100 gram cok yol katedemezsin.troid sorunun var ama daha duzenli beslenmek gerektirir bu.

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
3 zeytin

Ara 11.30
2 ceviz 1 hurma 1 kuru kayisi

Oglen 13.45
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
1 elma dilimi kadar trab. hurmasi

Ara 15.30
Turk kahvesi
2 kare bitter karam

Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
3.yk patlican yemegi
Kivircik salata
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Mükemmel bir menü afiyet olsun canım

Benimde penisilin alerjim var bundan biliyorum tehlikeli olduğunu ama sen bilinçli bir annesin ben sadece dikkatini çekmek istedim canım benim ama sen zaten halletmissin buna sevindim
Saol tatlim bildigimiz seyleri mutlaka paylasmaliyiz ki birbirimize faydamiz olur daha oncede ilac alerjisi oldu oglumda o zaman da degistirmistik ilaclari kremler falan vermislerdi cok haklisin dr bu ilaci verirken bile terettdut etti penesilin hafife alinacak bisey degil demisti .. bak gecen tevvafuk da uyardi kan ilaci kabiz yapar diye ben bilmedigim icin bugun tedbirimi aldim burasi bilgilerin tecrubelerin birlestigi super bir yer

daha iyiyim dediğine göre tam iyileşmemişsin
yemek kaşığıyla ölçülü yedim sabah o yüzden kahvaltı yapmadım akşam da sadece ayran içip dengeyi tutturayım garii dedim ama pek tutmadı zannımca :))gülüm misafire ikram edip her defasın da yemeyince de olmuyor birde canım bulgur çekiyordu ne zamandır :) irmik helvasını da komşum başımda durdu ben yaptım ilk defa tutturdum nasıl olmuş diye onu da yedim derken herşeyden yemişim valla çok oldu bundan sonrasına dikkat edicem inşallah

Iyi sayiliriz en azindan artik atesi yok ...senin gunun biraz karbonlu vede kizartmali olmus aksama bence bir kase corba ve salata yiyebilirsin sodali ayran yemek gibi olmaz afiyet olsun canim ..
şükür ateşi çıkmamış rahat uyumuşsunuzdur kaç gündür ilk defa
sodalı da değil sade ayran içtim 2 bardak bir iki dilim de turp tırtıkladım ödem attırsın diye

Canim gecen ay bende antibiyotik kullanmistim baya gecikti ve kesik kesikti.senin ilaclar da mutlaka yan etki yapacaktir.gecikebilir ama sinir stres sislik yapar o var iste.
Evet odem var biraz hissediyorum b12 kilo yapmiyor galiba cunku dr nasil kilo verdigimi anlattim kan ilacini bile verirken bu kilo yapandan degil endise etme dedi .aslinda iki gundur bi yumusacik relax ne bileyimm pamuk gibi hatun oldum iyi gelecek bu ilaclar bana ...hem sabitte kalmamin en buyuk etkisi b12 eksikligine bagli kansizlik insallah ilaclar bitince daha cok kilo verecem

günler de kısaldı ya ben oruç mu tutsam diyorum hem gündüz oturmaları bu ara arttı yeme içme faslı olmaz hem ilaçların saat aralığı için zaman olur (günler kısa) hem de sigarayı bırakmaya ön ayak olur ..benim acıkma saatlerim iyice tuhaflaştı farkındayım da ne yapayım acıkmadan hiç yiyesim gelmiyor geceleri uykuya dalamıyorum hala o yüzden sabah erken kalksam da geri yatıyorum yeme düzeni de iyice bozuluyor haliyle

çok güzel olmuş menün yoğurdu da arttırmışsın şahane afiyet şifa olsun

Anamm ekmek hic yokk hic yokkk cok guzel menun canim afiyet olsunn ...

aaa ben de hiç bakmadım B vitamini kilo yapar mı diye ben her ay b12 iğnesi oluyorum yapsa da yapmasa da mecbur ömür boyu kullanıcam gerçi ayda 1 iğneden birşeycik olmaz ama sık kullananlara sormak lazım kilo işini

Net bilgim yok canim.sanki bi ara kulagima calinmisti oyle biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…