Haydi Yine Yeniden...

ben gidim de azcık ellerimi çalıştırıyım yoksa yapışıp kalıcam nete yetiştiremiycem arkadaşımın hediyesini :)
gece uğrarım yine bensiz ne konuşmuşsunuz sinsi sinsi okurum hehehehe

Sabah 9 00
Iki adet kuru kayisi
Bir bardak su
Kahvalti 9 30
Iki dilim ekmek
Dort catal kiymali yumurta
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Bir parca brokoli uzerine limon cok az zeytin yagi
Domates salatalik
Bir kup tahin helvasi
Ara 12 00
Uc badem
Dort findik
Aksam 16 30
Bir kepce corba
Dort kasik taze fasulye
Uc kasik salcali makarna cokk canim cektii
Dort kasik yogurt
Bolll kis salatasi
Su 2 litre oldu
Spor 6420 adim yurudum bugun biraz cok yormadan kendimi
Ha ha ha menuye bak yaa yok yok kan olsun insallah hepsiiii

Heyyyy kizlarr b12 ignesi asla kilo aldirmaz aksine kilo verdirirmissss oleyyyyy kan ilaci ise sabitte kalmami saglarmis kilo falan yapmazmisss allahhhhh insallah cok guzel kilolar verecem ohh ohhh yandan yandann ayy cok mutlu oldum butun b vitaminleri icin gecerliymis bu durumm ben ondan relax hissediyorumm ayolll

Afiyet olsun canım düzensiz olmuş ama şifa olsun
Canim inşallah ilaçlar ise yarar dikkat edin kendinize..
Süpersin canım afiyet olsun
Canim gayet sağlıklı ve güzel bir menü afiyet şifa olsun

Menumu iftiharla sunuyorum
Sabah: 1 poğaça ve çay
Ara: şekersiz Nescafe ve 2 yulafli bisküvi

Öğle : 1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi,2 k kayisi,2 dilim bitter

Aksam 18.00: 2 has yumurta(kaç gündür aksatmistim), 1 Baget, bol salata
1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina 1 k kayısı
Türk Kahvesi, bitki çayı
3 litre su
Spor olarak
1 saat 15 dakika step+pilates yapıldı

Afiyet al olsun canım ama kilo olmasın

Ben iyilesmedim tam olarak ama geçecek başka yolu yok

Aksam full protein olmuss ohhh sporda yapilmis masallahh sana cok iyi oldu sporu tekrar hayatina sokman afiyet olsun menu harikaa ...

Bende menümu yazayım

Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Bir çatal erik reçeli
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran

Akşam 20:00
Tavada iki tane yumurta
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Bir bardak şekersiz çay
İki dilim ekmek
Uc tane sarma

Su bir buçuk litre
Midem bulanıyor ooof oof

Aksam full protein olmuss ohhh sporda yapilmis masallahh sana cok iyi oldu sporu tekrar hayatina sokman afiyet olsun menu harikaa ...
Ve ne oldu biliyor musun canım yaz tatilinde de biliyorsun ara ara spor yaptım bu aksam hiç zorlanmadim. arkadaş bana şaşırıp kaldı step hareketlerini karistirmadan yaptım diye. haftada üç gün olacak ama olsun ben çok mutluyummm

Menü güzel spor güzel harikasın canım iyileşince bende spora baslayacam

Afiyet olsun canım benim. Mide bulantisinada nane limon çayı çok iyi gelir canım dene istersen

Menun guzel canimmm .. niye bu kadar bulaniyorki migden keske nane limon yapsaydin kendine bizde icini usutmussun derler sende oyle olmussun galiba bir nevi soguk alginligi ...olmazsa tekrar dr git canim ...

Vayyyy esin izin verdimi spor yapmana ayyy ben evde yaptin sandim bu cok guzel bir haber ...canim niye zorlanacaksinki zaten senin vucut aliskindi bir aylik bir spor kurun vardi bildigim kadariyla ...ohh cok iyi olmus uc gun yeter sana calisiyorsun cunku gucten dusersinn gelsin eksilerr tey tey teyy .....

Menun bence gayet iyi.kahvalti oncesi kuru kayisi da yemissin.makarna zaten az.kiymali yumurtanin miktari da iyi bence sen her ne kadar begenmemis gibi gorunsende guzel menu canim

Menu su harika hele spor ona laf yok vok sevindim canim spor yapmana.haftada uc gun zaten yeterli senin temponda calisan bir bayan icin.gitsin kilolar artik fit anne ve fit es olacaksin insallah

Menun guzel dikkatli davranmissin ama bu mide bulantisi seni perisan etmistir eminim.mide koruyucu ilac aliyor musun ac karnina

Bende nasip olursa haftaya leslieye basliyorum canim.aynen gelsin eksiler menu ile birlikte duzenli spor bildirimi de yapariz motive olur

Sporu hayata sokmadan olmuyor kizlar.bi sekilde hareket etmek lazim.sirf yediklerimize dikkat ederek iki ileri bir geri oluyoruz.yada yerimizde sayiyoruz.ama spor yaparsak o kadar emegimize uzulur kacamak yapmaya da cekiniriz.boylece hedefimize daha dogru sekilde ve kisa surede ulasiriz.hemde sımsıkı bir vucutla.herkes kendince sporu veya egzersizi yasantisina sokmaya calissin nerde hareket orda bereket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…