Haydi Yine Yeniden...

Sorma canım çok severim ve başlayınca duramam normalde hatta tencerenin yarısı duruyor ama dolaba kaldiracam birde bugün öğlede regl oldum canım sen oldun mu , acayip sisim ama yinede spora gideyim dedim
Yok canim olmadim bugun olcakti tik yokk .... spor iyidir en azindan kacirdigin zaman vucut yakar yediklerini ...

Cok guzel bir menu ekmek yine yokk ama ben kendimi cok ekmek yiyormus gibi hissediyorumm yaaa afiyet olsun canimm bol bol eksiler getirsin ..
Ben kendimi fena alistirdim ekmeksizlige.aslinda bazen yanlis yaptigimi dusunmuyor degilim ama ekmek bana kacamak yaptim hissi uyandiriyor.kahvaltilarda yiyeyim diyorum canim istemiyor.ekmeksiz doyuyorum artik.
Dogrusu senin yaptigin bence canim.cunku ben kilo vermem durdugunda kisacak birsey bulamiyorum.sen bir dilim ekmekten kissan eksi olursun.ben kendimi elestiriyorum bu konuda hep ama henuz bi cozum uretemedim

Son düzenleme:
Komsumda kizdi bana gecen gun cok az ekmek yiyorsun b12 ondan dustu dedi bende tam ekmegi daha cok azaltacaktim bu durum cikti ortaya igneler bende alerji yapti galiba asiri usuyorumm vucut tepki veriyormus dr yeni bir igne verdi onu deniycez simdi kendimi pelte gibi pamuk gibi hissediyorumm normalmiki ..

Valla hic bilmiyorum canim yaa kesin ignelerden ama normal mi ondan emin degilim.sorsaydin keske doktora.zamanla bunyen alisacaktir.ekmegi komple kesme bence sen.bende b vitaminime baktirdigimda soracagim ekmek isini.

Canim ben önümüzdeki haftadan itibaren 2 dilime sandviç hazırlamayı düşünüyorum evde yetisemedigimde okulda yerim diye bana da iki dilim çok geliyor ama biraz da bunyeyi aza alistirmamak lazım

Kızlar ya bence ekmekle çok ilgili değil bi ara bende ekmek yemiyordum ama B12 m gayet yüksek. Diğer besinler önemli bence.

Canim ben önümüzdeki haftadan itibaren 2 dilime sandviç hazırlamayı düşünüyorum evde yetisemedigimde okulda yerim diye bana da iki dilim çok geliyor ama biraz da bunyeyi aza alistirmamak lazım
Haklisin canim yoksa en ufak birsey kacirdigimizda arti oluyoruz.bende haftaya spora baslayacagim ya bir iki dilim ekmek eklerim belki kahvaltiya yada etimek.spor dengeleyecek nasil olsa gunu

Kızlar ya bence ekmekle çok ilgili değil bi ara bende ekmek yemiyordum ama B12 m gayet yüksek. Diğer besinler önemli bence.
Ben ekmeksiz doyabildigim icin ihtiyac duymuyorum.bi besleyiciligi oldugunu da dusunmuyorum canim.o yuzden sifira indi ekmek.karbonhidrati baska gidalardan yulaf ezmesinden falan da aliyoruz nasil olsa yada bulgurdan.o yuzden hic ekmeksiz de oluyor yani karatay mantigi

Son düzenleme:
Haklisin canim yoksa en ufak birsey kacirdigimizda arti oluyoruz.bende haftaya spora baslayacagim ya bir iki dilim ekmek eklerim belki kahvaltiya yada etimek.spor dengeleyecek nasil olsa gunu
Kesinlikle canım haftada üç gün falan yumurta yediğim gün 1 dilim ekmek yerim belki. ama kalan 2 veya 3 günde de sandviç yapmayı düşünüyorum spora da baslarsak kim tutar bizi

Valla hic bilmiyorum canim yaa kesin ignelerden ama normal mi ondan emin degilim.sorsaydin keske doktora.zamanla bunyen alisacaktir.ekmegi komple kesme bence sen.bende b vitaminime baktirdigimda soracagim ekmek isini.
Sordum canim boyar maddesi alerji yapabiliyormus yan etkilerinde asiri usume yada sicaklik hissi ....b12 baklagillerde cok ama oda bana dokunuyor sen yiyebilirsin onlari ayrica sut ve sut urunlerinde ette cok fazla var sutte yok bende yumurtada yok b12 napsinn yanii ...

Tabi canim tek ekmekle olacak is degil degil ama baklagil yemezsen sut icmezsen yumurta yemezsen etide cok fazla tuketmezsen sekil a bennn tabiki duser b12 o nedenle yasiyormusum kansizligi ..galiba baklagil dokunsada yiycem yoksa ne kan degerim nede b12 yukselecek ..hemsire bile cok dusukmus dedi ...

Bu zamana kadar baktirmadigin hata o zaman canim.sen bakliyat sut yumurta tuketemiyorsun vucut napsin tabi.dogal yollardan alamayinca mecburen destek aliyorsun keyfinden mi sanki.insallah kisa surede sifasini gorursun iyi hissedersin canim arkadasim

Bu zamana kadar baktirmadigin hata o zaman canim.sen bakliyat sut yumurta tuketemiyorsun vucut napsin tabi.dogal yollardan alamayinca mecburen destek aliyorsun keyfinden mi sanki.insallah kisa surede sifasini gorursun iyi hissedersin canim arkadasim
Haklisin canim aslinda hatirlarsan bi ara yaptircaktim dr kota doldu demisti yaptiramamistim bu dr belim icin gidince kilo isini anlattim oda hemen bakalim dedi ac gittigim icin yaptilar tahlilleri iyide oldu dr bu kan degerleri ile yakinda kalp hastasi olurdun dedi babamda kalp hastasi oldugu icin korktum o nedenle daha dikkat edecem yediklerime ..

Aynen öyle canım kesinlikle zayiflamadan yollamayalim arkadaşı sende çok sağol canım ilgilenip kabul ettin. hoş samimi duygular olunca, bir çok arkadaş yardım etmek istiyor.

çok sağolun tevafuk55 bana ilk cevap veren ,ilk yardımcı olan tomurcukkk ile tanıştıran. sana ne kadar teşekkür etsem az

6 kg muuuuuu :) eğer 6 kg 1 ayda verirsem değmeyin keyfime yani,Allahım inşallah :) Bunların hepsi kesinlikle çıktı hayatımdan kesinlikle

çok geçmiş olsun,kuzular söz konusu olduğunda kıyamıyorum ya. İnşallah çabucak iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…