Haydi Yine Yeniden...

Benim Karnım fena canım keyfim yerinde ama ağrım var yarına rahatlarim ama bugun böyle geçecek gibi..

Selam canım,koşturmacalı haftasonun başlamış yine.sen haftasonları biraz az yiyorsun beslenmene dikkat et daha tam iyileşmedin nede olsa...

Kizlaaarrr aksama ne yapmayı düşünüyorsunuz
Canım bizde balık var dünden kararlaştırıldı.baya kalabalık toplanıcaz eşimin tarafı balık yicez.ekmeksiz yanında bol salata ile yerim.üzerine de bikaç küp tahin helvası Sende neler var?

Canım bizde balık var dünden kararlaştırıldı.baya kalabalık toplanıcaz eşimin tarafı balık yicez.ekmeksiz yanında bol salata ile yerim.üzerine de bikaç küp tahin helvası Sende neler var?
Valla senin aksam menusu super ... ben bir turlu kara veremedim ne yapsamki saate ucu geciyorr

Aynen ya usutunce daha fena oluyor zaten. battaniyeyle yasayayim bugün

Ayaklarının altına sıcak su torbası koy iyi gelecektir

Kizlaaarrr aksama ne yapmayı düşünüyorsunuz

Ben etli patates yemeği yapacam canım

Oooh afiyet olsun canım

Herkese güzel haftasonları :)

Bugün kahvaltımı yaptım, spporumu yaptım 2 mil. Bu iyi geldi bana . İnşallah en kısa sürede 3 e geçerim.1,5 lt suyum bitti. yenisine başlayacağım. ara öğünüm bitti. 5-10 dk ya öğlen yemeği yiyeceğim. Pırasa yaptım. Akşama hamsi salata var .

Tabiki akşam tam listeyi yazarım hepsini.

Aşure hakkındaki tüyoları aldım. Aslında 1-2 kaşık yerdim ama şekeri tamamen hayatımdan çıkardığım için ondan da vazgeçtim. Olmayıversin. Şeker ve kayınvalide fakörü işi bozdu.

Aslında 28 kg yu mayıs haziran a kadar vermek isteyişimin sebebi, o aylarda istanbul a annemlerin yanına gideceğim,sürpriz yapmak :) hem de yaza 38 beden pantolonlarla M beden tişörtlerle başlamaktı niyetim :) İnşallah O kadar olmasa da ona yakın bedenlerle gireceğim bu yaza :)

@tomurcukkk eşim aslında özünde çok çok iyi bir insandır. Çevresinde çok sevilen saygılı bir insandır. Kalbinde kötülük yoktur. Ama bir laf var ya ÖZÜNDE İYİ BİRİ OLMAN BENİ İLGİLENDİRMİYOR, BEN BANA NE YAPTIĞINA BAKARIM diye... benimki o hesap. Dışarıda iyi olan adamı ben napiim. Biz hiç konuşmayız neredeyse. çocukla ilgili konuşuruz genelde. yani böyle sohbetller edip,gülüştüğümüz güzel vakit geçirdiğimiz falan yok. sanki ikimiz de bitirmişiz de,çocuk bizi zorla tutuyor gibi... Çocuğa karşı sevgisi çok var,her ihtiyacını en iyi şekilde karşılar,sarılmasından mpmesinden anlıyorum ki evet seviyor da e neticede evlat. ama ilgisi çok yok. yani nasıl desem, mesela, birlikte yemek yiyoruz. çocuk da mama sandalyesinde, ben çocuğ yemek yedirirken kendi yemeğimi yiyemiyorum, onun yemeği bitmiş oluyor. ya bi kucağıma alayım da seveyim ilgileneyim,bu kadın da yemeğini yedin demez. eline telefonu alır,spor sayfalarını okur y ada ne bileyim her ne yapıyorsa ona bakar. masa toplarken ya da bulaşıkları makinaya koyacağım zaman ya da çamaşır asarken tutmasını isterim, çok yorgunum çabuk ol der. 5-10 dk tutar, yanıma getirir, hadi daha bitmedi mi diye... yani şöyle isteyerek gönlden ilgilendiğini görmedim. hep ben söylüyorum,ilgilen babayla vakit geçirsin çocuk diye.. ona da tepki gösteriyor.ilgileniyorum ya daha nasıl ilgileneyim diye...ne zaman çocuğu ona bırakıp bi iş yapsam oflar poflar,çabuk ol, hadi falan... bana vermek için fırsat kollar.

Böyle yani...

Anladım canım.evet dışarı karşı nasıl olduğu değil seninle evde nasıl olduğu daha önemli...
Severek evlendiniz sanırım.Kaç yıldır evlisiniz? Çok uzun süre flört dönemi yaşayıp çabuk mu tükettiniz aşkı.Sadece çocuk var diye bazı şeylere katlanılıyorsa hayat zevk vermemeye başlar...

Bizimki biraz uzun hikaye...

4 yıl flört 2 yıl nişanlılık. 2 yıl nişanlılığın sebbei, uzun dönem askerlik ve eşimin babasının vefatı falan filan. yıl fsonra evlendik. Evet çok şeyi tükettik. Ayrı şehirlerdeydik. Pek de iyi anlaşmıyrduk hani.. bile bile lades oldu aslına.

Hani diyet yaptığını kimseye söyleme yazmışsınız ya, o pek mümkün omayacak çünkü kayınvalidem senein 9-10 ayı bizde. Geri kalan 2-3 ay annesiyle yaşar. Şuanda da bizde yaza kadar. Bizde diyorum ama ev de kayınvalidemin zaten. Onun evi aslında... Ama şansıma kayınvalidem o kadar iyi bir kadın ki, çocuk var ve elim ayağım gibi. İyi kalplidir. İşime gücüme yardımcıdır. Maddi olarak da çok yardımcıdır. Ama gel gör ki oğlunun hatalarını asla görmez ve beni savunmaz. Sessiz kalır. Hatta çoğu zaman oğlunu savunan açıklamalar yapar ama güzellikle tabi, bak kızım erkeklerin hepsi böyledir. sen üzülme falan filan,doğumdan sonra her erkekte soğuma olur,yakında düzelir ... böyle konuşur... Eşimle tartışsak bile asla sesini çıkarmaz. Ben haklıysam da haksızsam da sesini çıkarmaz. Karışmaz. Ama arkdan eşimi dolduruyorsa da Allahından bulsun. Bana iyi görünüyor. Başka birşey bilmiyorum. Zaten eşimle karı koca hayatımız pek olmadığı için kayınvalidenin varlığı beni rahatsız etmiyor.Kayınvalide annesine gidince de aynıyız, burada olunca da... birşey değişmiyor yani..

Yani söyle bir açıklama yapma demek istiyoruz canım ben diyet yapıyorum veya dikkat ediyorum deme. mesela akşam hamsi salata var. ekmek koyarlarsa önüne yeme eğer olurda kV sorarsa, ya balığa doymak.istiyorum ekmek yiyince balık yiyemiyotum diyebilirsin. veya çocukla ilgilenir arada da önündeki tabagında ki yemekten yiyince kimse anlamıyor çünkü çocuk baya vakit alıyor. bir diğeri de salata. ben o.kadar çok salata yaparım ki zaten salata bitene kadar herkes doymuş oluyor beni yine kimse fark etmiyor. kV bana der mesela hiç ekmeği bolmemissin diye. bende yemekten yiyemiyorum tikaniyotum o zaman diyorum

Kizlar benim menu belli nasil olsa.yazayim simdiden aksam musait olmayabilirim.
Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 domates 1 salatalik
2 kk beyaz peynir
3 kup kasar
5 zeytin
1 cay kasigi visne receli
3.ceviz

Ara 12
1 kivi

Oglen 14
1 cay tabagi kadar patates kizartmasi
Yarim domates
1 kk beyaz peynir
1 kase yogurt

Ara 16
2 kuru kayisi 1 hurma

Aksam 18.30-19 arasi
Hamsi tava
Bol salata
2-3 kup tahin helvasi

Su 2.5 litreden fazla

Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 10.30:maydanozlu omlet
6.7 zeytin, kk peynir ve marul
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter

Aksam 15.30:4 kaşık keskek,
1 Kıymalı pide
Ara 19:Türk Kahvesi 1 k kayısı 2 ceviz
Ara21: 1 dilim muzlu muhallbi(ben yaptim)
2.5 litre su bitki çayları

Her zamanki gibi muhteşem bir menü afiyet olsun canım

Seninde menün çok güzel canım afiyet olsun

Bende menümü yazayım

Sabah 11:00
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay
İki dilim peynirli tava böreği

Öğle 15:00
Bir küçük poğaça
Bir kaşık kısır
Bir tane çok küçük kurabiye
Dört beş bardak şekersiz çay

Akşam 19 gibi yerim herhalde
Bir tabak et haşlama

Etli patates yemeğinden vazgeçtim çünkü arkadaşıma gitmiştim gün hamur işinden gidince akşam nişastalı olmasın dedim

Su bir buçuk litre oldu ikiye tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…