Haydi Yine Yeniden...

Peki sadece merak ettim, 28 kg fazlam var. Bu kiloyu mayıs-haziran a kadar verebilir miyim acaba? Yani duraklamaları falan da sayarsak.

Canim aşure bir öğün demek demişti bana diyetisyen. mesela öğle yemeği niyetine yiyebilirsin 1 kase. acayip De süt yapar fazlası da maalesef kilo :)

Peki sadece merak ettim, 28 kg fazlam var. Bu kiloyu mayıs-haziran a kadar verebilir miyim acaba? Yani duraklamaları falan da sayarsak.
Bak söyle düşün canım tomurcuk 1.5 yılda 44 kilo verdi senin 6 ayin var. İlk aylarda gayet güzel vereceksin. hiç pes etmez sporuda da devam ettirirsen bence verirsin canım.

Aşure faydalıdır ama herşeyin azı karar çoğu zarar canım böyle düşünerek tuket asureyi

Hem kaynana yapmış yemesende olur boş veeer sen verecegin kilolara odaklan aşureyi her zaman yersin nasıl olsa

Kısa sürede şok diyetlerle verilen kilolar aynen hatta fazlasıyla geri alınır canım o yuzden sağlam adımlarla sağlıklı beslenerek zamana yayarak kilo verirsen bu hem kalıcı hem sağlıklı olur o yüzden acele etme derim zaten hayatına su katarsan spor eklersen vede abur cuburu kesip sağlıklı beslenirsen o kilolar istesende durmaz emin ol

Haydi şimdi suyunu iç ve güzel bir kahvaltı yap sonrada ne kadar değerli olduğunu ve önce seni mutlu olmam gerektiğini kendine söyle önce sen sonra esin çocuğun ailen ve diğerleri çünkü sen mutlu olmalısınki sağlıklı olmalısınki sevdiklerine bakıp onları mutlu edebilesin

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları

Hadi bakalım önce su içioruz dobra güzel bir kahvaltı mümkünse yatakta olsun kahvaltı sonra gün başlasın enerji ve tempo lazım

Günaydın canım bende limonlu suyumu içtim bile

Gülmek hayata karşı kendine karşı tüm olumsuzluklara karşı verilecek en güzel cevaptır aslında

O zaman ne yapıyoruz uyanır uyanmaz aynaya bakıp önce kendimize gülümsüyoruz ve tüm negatif enerjiler ucuuup gidiyor güne 1-0 önde başlıyoruz

sen bu işi öğrendim saramm :))
gün için de negatiflik olursa da timüs bezine hafif vuruşlar yapıyoruz bir kaç dakikacık mutluluğumuz geri geliyorrrr

Sütün çekmesin diye 1 kaşık al tadına bak bence 1 kaşığı da aynı 1 kasesi de aynı tat.hem bol su içerek de süt olur gerek yok aşuredeki kaloriye.benim fikrim bu canım.aşure ayında ben öğlen yemeği niyetine 1 küçük kase yemiştim bir iki sefer.ama sen bi yola çıktın ve bu yolda seni tökezletecek unsurları minimuma indirmen gerek...
Bu arada eşinle günlük hayatınız iletişiminiz nasıl.akşamları otururken de iki yabancı gibi misiniz? Çocuğuna karşı ilgisi nasıl mesela ?

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları

Hadi bakalım önce su içioruz dobra güzel bir kahvaltı mümkünse yatakta olsun kahvaltı sonra gün başlasın enerji ve tempo lazım

Günaydın canım,enerjin pozitifliğin harika,güne güzel başlamak gibisi yok

bende eşimle güzel bir kahvaltı ile güne başladım.şükür bugünümüze keyfimiz sağlığımız yerinde.

Gunaydinn kizlarrrr nassiniz bakiyimm iyimiyizz keyifler yerindemii ..... bizde ailecek kahvaltimizi yaptikk oglus bugun ilk kez dogru duzgun biseyler yedi yanii pazartesi okula gidebilir demek buuu ....
Cok geri kaldik derslerden uc tane ses verdi ogretmenimiz bu hafta evde calistik ama ben yinede endiseliyimm cuma yazili olmuslar cumle yazmislar bizede kagida yazip vermis evde denememiz icin offf offff cok is var cokk buyugun toplantisi var camasir utu evler temizlenecekkk kos angelina kossss yine basladi maratonn

sen bu işi öğrendim saramm :))
gün için de negatiflik olursa da timüs bezine hafif vuruşlar yapıyoruz bir kaç dakikacık mutluluğumuz geri geliyorrrr

Tamamdır canım timus bezine vuruş yapmayı da deneyecem

Günaydın canım,enerjin pozitifliğin harika,güne güzel başlamak gibisi yok

Teşekkür ederim canım

bende eşimle güzel bir kahvaltı ile güne başladım.şükür bugünümüze keyfimiz sağlığımız yerinde.

Ooooh keyfin hep yerinde olsun güzel arkadaşım

Oğlunun iyi olmasına sevindim güne güzel başlamanada sevindim işlerinede kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…