- 7 Aralık 2016
- 106
- 268
- 18
- 42
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.821
Varya canım sırf bu coplerden kurtulmak bile seni o kadar değiştirecek ki alışveriş şeklin değişecek. geceleri su içmek sana zevk verecek. sen bu aksam ki menülerin gibi menulerle ve abur vuburu çıkartarak iddia ediyorum bir ayda 6 kilo rahat vereceksin
Canim aşure bir öğün demek demişti bana diyetisyen. mesela öğle yemeği niyetine yiyebilirsin 1 kase. acayip De süt yapar fazlası da maalesef kilo :)Bu arada kayınvalidem aşure ypmış. Eşim çok istemişti. Bayağı büyük tencerede. Aslında aşure içindeki malzemeler çok yararlı. Yani normal bir tatlı değil ama neticede içinde ŞEKER var. Ana öğün olarak yiyebilir miyim? Yoksa hiç bulaşmayayım mı?
tomurcukkk tevafuk55
Bak söyle düşün canım tomurcuk 1.5 yılda 44 kilo verdi senin 6 ayin var. İlk aylarda gayet güzel vereceksin. hiç pes etmez sporuda da devam ettirirsen bence verirsin canım.Peki sadece merak ettim, 28 kg fazlam var. Bu kiloyu mayıs-haziran a kadar verebilir miyim acaba? Yani duraklamaları falan da sayarsak.
Rica ederim canimmmm ne demek. bana verdiğin her kilo ile teşekkür etmiş olacaksınçok sağoluntevafuk55 bana ilk cevap veren ,ilk yardımcı olan tomurcukkk ile tanıştıran. sana ne kadar teşekkür etsem az
Bu arada kayınvalidem aşure ypmış. Eşim çok istemişti. Bayağı büyük tencerede. Aslında aşure içindeki malzemeler çok yararlı. Yani normal bir tatlı değil ama neticede içinde ŞEKER var. Ana öğün olarak yiyebilir miyim? Yoksa hiç bulaşmayayım mı?
tomurcukkk tevafuk55
Peki sadece merak ettim, 28 kg fazlam var. Bu kiloyu mayıs-haziran a kadar verebilir miyim acaba? Yani duraklamaları falan da sayarsak.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları
Hadi bakalım önce su içioruz dobra güzel bir kahvaltı mümkünse yatakta olsun kahvaltı sonra gün başlasın enerji ve tempo lazım
sen bu işi öğrendim saramm :))Gülmek hayata karşı kendine karşı tüm olumsuzluklara karşı verilecek en güzel cevaptır aslında
O zaman ne yapıyoruz uyanır uyanmaz aynaya bakıp önce kendimize gülümsüyoruz ve tüm negatif enerjiler ucuuup gidiyor güne 1-0 önde başlıyoruz
Sütün çekmesin diye 1 kaşık al tadına bak bence 1 kaşığı da aynı 1 kasesi de aynı tat.hem bol su içerek de süt olur gerek yok aşuredeki kaloriye.benim fikrim bu canım.aşure ayında ben öğlen yemeği niyetine 1 küçük kase yemiştim bir iki sefer.ama sen bi yola çıktın ve bu yolda seni tökezletecek unsurları minimuma indirmen gerek...Bu arada kayınvalidem aşure ypmış. Eşim çok istemişti. Bayağı büyük tencerede. Aslında aşure içindeki malzemeler çok yararlı. Yani normal bir tatlı değil ama neticede içinde ŞEKER var. Ana öğün olarak yiyebilir miyim? Yoksa hiç bulaşmayayım mı?
tomurcukkk tevafuk55
Günaydın canım,enerjin pozitifliğin harika,güne güzel başlamak gibisi yokGünaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları
Hadi bakalım önce su içioruz dobra güzel bir kahvaltı mümkünse yatakta olsun kahvaltı sonra gün başlasın enerji ve tempo lazım
bende eşimle güzel bir kahvaltı ile güne başladım.şükür bugünümüze keyfimiz sağlığımız yerinde.Gülmek hayata karşı kendine karşı tüm olumsuzluklara karşı verilecek en güzel cevaptır aslında
O zaman ne yapıyoruz uyanır uyanmaz aynaya bakıp önce kendimize gülümsüyoruz ve tüm negatif enerjiler ucuuup gidiyor güne 1-0 önde başlıyoruz
sen bu işi öğrendim saramm :))
gün için de negatiflik olursa da timüs bezine hafif vuruşlar yapıyoruz bir kaç dakikacık mutluluğumuz geri geliyorrrr
Günaydın canım,enerjin pozitifliğin harika,güne güzel başlamak gibisi yok
bende eşimle güzel bir kahvaltı ile güne başladım.şükür bugünümüze keyfimiz sağlığımız yerinde.
Gunaydinn kizlarrrr nassiniz bakiyimm iyimiyizz keyifler yerindemii ..... bizde ailecek kahvaltimizi yaptikk oglus bugun ilk kez dogru duzgun biseyler yedi yanii pazartesi okula gidebilir demek buuu ....
Cok geri kaldik derslerden uc tane ses verdi ogretmenimiz bu hafta evde calistik ama ben yinede endiseliyimm cuma yazili olmuslar cumle yazmislar bizede kagida yazip vermis evde denememiz icin offf offff cok is var cokk buyugun toplantisi var camasir utu evler temizlenecekkk kos angelina kossss yine basladi maratonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?