Haydi Yine Yeniden...

Tekrar merhaba,

Bugün 2 mile Leslie yaptım. Şu ana kadar 2 lt su içtim, buçuğa tamamlarım akşama kadar.

ahvaltı 10:00 1 yumurta, 2 ceviz, 1 fincan şekersiz çay,maydonozlu domates salata gibi bişey yaptım zeytinli ve zeytinyağlı. 8 zeytin vardı. lor peyniri. yarım simit yedim brşey olur mu acep :S

ara: 1 havuç,1 mandlina çok mu şekerli oldu acaba?

öğlen 15:30 pırasa yemeği ve 1 kupa ayran

ara 18 2 kaşık kısır. 2 gün kurusu

akşam 20:00 gibi yiyebileceğim sanırım,şu 19:00 u oturtamadım daha :S balık ve salata var.

10 gibi de tarçınlı süt yaparım.

Menüm nasıl sizce? Simit ve kısır bozmuş olabilir mi? Dün hiç ekmek yememiştim.

Galiba esin cocukla hep senin ilgilenmene alismis bazi erkekler cocuklarini sever ama sadece sever pispislamaktan pek hoslanmazlar biz kadinlar bekleriz ama yapmayan yapmiyor iste ...ben sansli kadinlardanim esim cok yardimcidir bu konuda galiba birazda yapi meselesi ...bosver simdi bunlari bak sen diyetine sadik kal kilolari ver o ilgisizlik nasil gidicek seni kiskanmaya basliycak giydiklerinle ilginecek biz burada kilo verdikce esinin kiskancliklarini yazanlari cokkk gorduk

Canim kayinvalideyle kaliyormussun bak bu tur seylerde insanlarin arasindaki iliskiyi yipratir iyi kadin demissin bebegede yardimci oluyormus ne guzel bu bir arti .. kavgalariniza karismamasida guzel bisey sesiz kalmasi .... esinle bastan beri hep boyle mesafelimiydiniz ...yani sohbet etmemeniz beni biraz sasirtti sen konu acsan konusmazmi acaba .. bir sıkıntısı mi var acaba keske konussa anlatsa iliskiniz cok daha guzel olabilirdi ...insallah sen zayifladikca hayatiniz dahada guzellessin canim inan senin zayiflamani cani gonulden istiyorumm ..cunku sendeki o zayiflama arzusunu hissedebiliyorumm ....

Menun cok guzel canim sadece helvayi iki kupten fazla yeme malum arkadas hem tatli hemde kalorili afiyet olsun canim benim yerimede ye hamsilerdenn

Guzel menu aksamin erken bitmis tikamistir seni gerci yediklerin salatan yok bugun salata ayran muthis olurdu pide yaninda muhallwbiyi gormuyorum sen zaten masum yapmissindir tatliyi afiyet olsunn ..

Aksama patates yapmamakla iyi yapmissin canim dedigin gibi bugun biraz karbon olmus sabah yemeseymissin borekleri oglen telore edilebilirmis aslinda neyse bugunde boyle olsun aksamki protein seni dengeliycektir suyun zaten super nasil oldu migden gectimi bulantin canim...afiyet olsunn ...

Evetttt benim sana ilk menu yorumumm
Yarim simit iki dilim ekmek eder korkma bisey yapmaz canim hovuc ve mandalina cokta sekerli olmaz canim sonucta cukalatadan baklavadan dahada masum gayet iyi bir secimm
Iki kasik kisir ben cok bulmadim gayet olculu emziriyorsun ve bulgur bol sut yapiyor bebise afiyett olsunn gunun tamami gayet olculu cok guzel olmuss afiyet olsunn canim ..bol bol eksi getirsin sana

Çook teşekkürler,biraz tereddüt etmiştim ama sorun yoksa iyi :)

Hepiniz çok iyisiniz gerçekten buranınn böyle biryer olduğunu bilmiyordum hepiniz çok sağolun.

Kayınvalide olayına gelince, yani onun varlığının etkiledğini sanmıyorum çünkü geçen sene mesela 6 ay gitti. Ama bir değişiklik olmadı. Hatta daha çok tartıştık. Ben kayınvalide vrken söyleyemediğim herşeyi söylüyorum çenem durmuyor ve bu sefer iyice birbrimize giriyoruz. Kayınvalide varken en azından bşraz daha tutuyoruz kendimizi,birbirimize değil, ona saygımızdan.

Ben bu konuda senin gibi düşünmüyorum. Hangi konu dersen; ben zayıflayınca beni kıskanacakmış da bana yakın davranacakmış da, davransa ne olur kısknsa ne olur. Çok kırıldım Angelina o kadar kırıldım ki anlatamam. Zayıflayınca bana nasıl davranacağı umrumda değil. Tek umrumda olan şey benim ona nasıl davranacağım...

Çocuk konusunun da özrü yok. Neticede bu çocuk kendi öz çocuğu. diyorum ya zaten o olmasa çoktan boşanmıştım

Sabah 10 00
Bir bardak su ictim
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc dort kup kasar peynir
Bes catal patates kizartmasi
Limonlu brokoli
Bir c k bal
Ara 14 00
Siyah kuru üzüm azicik
Bes badem bes findik
Iki kaju
Ara 16 00
Dokuzlu cay
Aksam 18 00
Biraz kiymali melemen
Bir tabak limonlu brokoli ( esimide sardi brokoli )
Iki dilim ekmek
Bir catal tahin helva
Biraz tel peynir
Sekersiz cay
Su 1.5 litre
Spor yok
Bugunde boyle olsun aklima yemek gelmedi ev halkinin sesini dinledim bende

Ahhh kuzummm ne diyecegimi bilemedim biliyorum cok agir seyler yasamissin okudum ama ne yazacagimi bilemedim evet haklissin cocuk konusunda yardimci olmali .. iliskinizin bitme noktasinda olmasi beni üzdü .. ben nedemek istedigini anladim .. o zaman senin icin hayirlisi neyse o olsun ...insallah hersey cok daha guzel olur yasantinda ...

Ogleden sonra oglumu sinav yaptim ogretmeni istemisti yaptim yapmaz olaydimm
Odaya kapandik ben bir ucta o bir ucta oturduk basladik yazmaya neyse sinavi bitirdim sonuclara bakalim dedim bes tane kelimeyi eksik yazmis kimini yanlis yazmis ben isaretlerken basladi aglamaya ama ne aglama yikti evii sen duzgun okumadin senin yüzünden beni kucuk dusurcen ogretmenim hediye vermiycek daha neler neler dedi simdide yalvariyor yeniden yapalim ogretmenime demiyelim yanlis yaptigimi bilmesin anne bende olmaz hile olur dedim hihh dedi kizdi bana ... tabiki yaptigimiz ilk sinavi vericem ogretmene yok oyle yagmaa ama cok gicik oldu bana

:) bence doğru olanı yapmışsın. Yoksa hayatı boyunca bütün yanlışlarını ve eksiklerini kapatacağın düüşüncesine kapılıp dikkat etmez. Hem de hileye eğilimli olmaz.

ben vicdan yapıp yenşden yaptırırdım herhade ama doğru olan senin yaptığın.

Menün güzel canım afiyet olsun

wq

İnşallah hayırlısı olsun

Menün güzel canım kısır aşırı olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz hatta süt yapar ancak sana tavsiyem salatalarina yağ ekleme zeytin yemen güzel ama onuda beşten fazla yeme ekstra yağ alma diye başaracaksın arkadaşım ben inanıyorum sende inan

Eşinle ilgili durumunda dilerim düzelir aradığın mutluluğu huzuru bulursun inşallah

Kiyamam ya çok tatlı oğlusun maşallah ona ancak doğru yapmışsın canım şimdiden hileyi ogrenmesin eminim bi dahaki sınavı daha iyi geçecek

Afiyet olsun canım kacamaksiz haftasonu menüsü Süpersiniz
Akşamla d3ngelemissin canım afiyet olsun
Bence çok güzel başladın canım simit v3 kisirin toplamı 3 dilim ekmek eder ki bu da bana fazla gelmedi hem saatleri de erken. afiyet olsun canım benim
Sende yok iyisin canım iyiki geldin iyiki buradasın. esinle alakali olarak ben olsam onunla hiç tartışmaya girmez kendi hedefime ve cocugumun mutluluğuna odaklanirdim. Bu biraz zor bir şey aynı evin içinde ama zamanla o diyecek bu kadın neden benimle ilgilenmiyor tartismiyir diye. o saatten sonrası da zaten senin biteceğini is
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş

Pasa uzak kaldi biraz tabi normal canim hatalar yapmasi.okula gitmeye basladiginda yeniden adapte olur.sende en iyisini yapmissin canim.bi dahaki sinavini okulda olacak sonucta.orda hatasi minimum olur en azindan

Guzel atlatmissin haftasonunu.olculu kararinda yemissin canim

Aksami sadece proteinle gecirmen gununu telafi etmis canim.ufak kacamaklar olsa da abarti degil arti olmazsin

Hicte bozmamis simit ve kisir.iyi yapmissin olculu yemissin.eskiden olsa 1 simit ve 1 tabak kisir yerdin.zamanla olculer oturur yediklerinden pismanlik duyma hemen kilo alacagini dusunme canim

Memun gayet iyi.kiymali menemende yumurta var miydi islere oglana dalip yemeyi unutmamissin bu haftasonu.bu arada bende 2 kup helva yedim aksam

Açıkçası sen menümü begenmezsin diye dusunuyodum yorumuna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…