Haydi Yine Yeniden...

maşallah gayretli hatun ne güzel arkadaşın da var sohbet ede ede yürümüşsünüz
bizim burada sabah dışarı hiç çıkılmıyor porsuk çayının üstü bile ince tabaka buz tutuyor çok ayaz var donuyorum :))

Arkadas oglumun sinif annesi oda hep yururmus hergun birbirimizi gazliyoruz hadi acik yuruyek diye anlamiyorum bile ne kadar yurudugumu sohbetten .... Aslinda senin kilo vermenin yolu spordan geciyor troit bezi olmayanlar spor yapmalilarmis .. hem disari cikmana gerek yokki lesli yap 2 mil hatta 1 mil faydasi olur mutlaka ...

gülüm ben zaten yapıyorum hareketleri ezberledim zaten film açıyorum netten onu izlerken yapıyorum lesli artık çerez gibi geliyor :)) sonra kaslar güçlensin diye plates lastiğiyle çalışıyorum aralarda en az 1 dk en fazla 1 dk 15 sn plank yapıyorum genelde müzikle kickbox tarzı egzersiz yapıyorum canım hangisini çekerse onu daha çok yapıyorum :)) eskiden bacaklarımı yere sıfırlayıp açabiliyordum şimdi 4 parmak kalıyor yere tam yapışmıyorum amacım eskisi gibi yere sıfır bacak açabilecek kadar esnekliğimi kazanmak ve kas kütlemi arttırmak

şimdilik bu adamdan az daha yere yakın açabiliyorum malesef

aaa çok geçmiş olsun,yerinde duramıyor senin oğlan hakkaten,Allah beterinden saklasın.
Sen şu olumlama işlerini eşinle oğluna da anlat bence canım baksana sana dar ediyorlar herşeyi,belki rahatlatır,eşin oğlun açık mıdır böyle konulara

İnşallah güzel bir gün olur canım.Bende bu akşam leslieye başlayacağım artık yetti sporsuzluk.yapmazsam dürtün beni sorun yaptın mı kalk yap falan diye

Canım bu egzersizlere ve az yemene göre çok az kilo veriyorsun o zaman.bi yerlerde bi terslik var.troid olmaması bu kadar engel mi kilo vermekte

sağol gülüm azcık anlatayım diyorum dalga geçiyorlar ben de vazgeçtim artık anlatmıyorum :)

Canım bu egzersizlere ve az yemene göre çok az kilo veriyorsun o zaman.bi yerlerde bi terslik var.troid olmaması bu kadar engel mi kilo vermekte
troid bezim sağlamken de çok zor kilo veriyordum şimdi bez yok doktora göre normalmiş hatta ameliyatı yapan cerrah sen artık kilo veremezsin azcık dikkat etmezsen iyice şişersin olmadı sonra gel mide ameliyatı yapalım demişti heheheh hiç kestirirmiyim midemiii:)

bence bende ki sorun yeme içme spor değil bağırsaklar da oğlan geldi 15 yaşına 16 olacak doğumdan beri sorunlu en iyi çalıştığı şekli yediğimi 25-26 saat sonra hazmedip atmam oluyor artık o da bitki içiyorum sık sık yoksa 72 saate kadar yolu var

Ameliyat demişken bende perşembe gününe randevu aldım,göğüs ameliyatı ile ilgili görüşmeye gideceğim,heyecanlıyım

onunla ilgili de bir doktora görünsen ne iyi olur,wc problemi dert gerçekten

Hangi saatlerde yapiyorsun .... menude hic yazmadigin icin oyle yazdim... aslinda biz karar almistik bir kac hafta once menude sporda olsun mutlaka diye ne yapiyorsak yazalim diye ... kas kutleni arttirman guzel menulerin nasil bilmiyorum malum son gunlerde duzenli menu bildirimi yapamiyorsun evdeki problemlerinden dolayi ... neyse spor yapman guzel bol eksi getirir insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…