Haydi Yine Yeniden...

genel de gece yapıyorum parça parça yaptığım da oluyor öğleden sonra ve gece
ben nedense su ve sporu yazmayı hep unutuyorum bir de belli adı yok benim yaptıklarımın ne yazsam ki ısınma gerilme hareketleri mi bol tekme ve boksör yumrukları oluyor ben de :))) azcık tekwando azcık boks azcık tayboks karman çorman yani

öğleden sonra komşuya gidicem sabahtan haşlanmış yumurta dereotu peynir çeri domates yedim kahvaltımı yaptım ki çok aç gitmeyeyim
eşim de şimdi yemek ister ben kaçtım selametle kalın

Herkese merhba...

ekim2009 tavsiyelerine uyacağım. Çok teşekkürler
tomurcukkk çok teşekkürler. Dikkat edeceğim. oturtamadığım bazı şeyler var. mesela akşam yemek saati, 19: 00 a çekemedim henüz. 20: 00 gibi yiyorum. Suyu arttıracağım. Az sonra 3 mile yapacağım. Araları tam oturtamadım. Yani ara yapmak istediğimde öğlen yemeği saati gelmiş oluyor. Öbür arayı yapacakken aslında o saat akşam yemeği sınır saati oluyor. Bebekten dolayı onunla ilgilenirken biraz aksatıyorum ama oturtacağım en kısa sürede...

Yarın tartı günü biliyorum. Verileri yazarım. Diyete başladığım günenberi hiç tartılmadım,korkuyorum :)

Benim yine sorularım var :)

Siz leslie yaparken , Leslie nin elinde sanırım bilek ağırlıkları var. Birşey alıyormusunuz elinize , mesel dambıl gibi... Neticede kolda zayıfladığında sarkma olacak... Yanlış mı düşünüyorum . Bi çift dambıl alsam diyorum Leslie yaparken hani elimizi kaldırıp indirirken daha mı iyi olur acep??? 1,5kg, ya da 1 kg hangisi uygun olur?

Mekik çekiyor musunuz? Leslie deki bacak çekme hareketi karın için yeterli olur mu? Doğumdan sonra malum

Akşama menümü yazarım.

Olsun canim sen yazabilirsen yaz sukadar tekme attim su kadar yumruk salladim diye yada su kadar suundan yaparim diye esneme hoplama ziplama gibi hareket iyidir ileriki yaslarda cok faydasini gorecez insallah ....

Canim telefonuna alarm kur caldikca sende ara ogununu yaparsin menulerin cok iyi suyuda gayet guzel iciyorsun bunlar sana guzel eksiler getirecek ilk hafta vucut spora aliskin olmadigi icin az gidebilir sakin niye boyle oldu diye uzulme canim ...... leslide ben hic agirlik kullanmadim ama oyle agirlik almana gerek yok 500 ml siseler varya iki tane onlari al eline lesli yaparken daha ileriki zamanda onun agirliginida artirirsin birde zaten leslide kolaarini surekli salliyorsun o nedenle sarkma olmaz merak etme
Kilo vermek vucut yapina bagli canim benim ilk karnim gider bende kalcayi eritmeye calisiyorumm sende iyi kotu bilirsin vucudunu acele etme bak cabuk pes edersin sonra yapmak gelmez icinden yavas yavas ilerle biraz alissin vucudun mekikde cekersin ama istersen 5 taneden basla hergun sayyi arrtir birer ikiser hem dogumdan bir yil sonra vucut toparlaniyor seninde toparlanma zamani gelmis bu yaptigin sporla cabucak toparlanir vucudun ...

Canım ben leslienin ağırlıksız olan videolarından yapıyorum ama sen istersen dambıl al istersen 500 ml lik su şişeleri al eline aynı şey...
Ben mekik çekmiyorum boynuma zarar veriyor sanki.bence karın için en iyi egzersiz plank,bacak ve kalça için squat ve duvara oturma çok iyi geliyor.telefonuna egzersiz programı da indirebilirsin istersen

Geçmiş olsun canım nane kaynar iç iyi gelir belki

sara nerde kaldı hep sabah erkenden günaydın derdi
huuuuu bacım nerelerdesin

Canım arkadaşım merak etmissin sağol yıl sonu olması sebebiyle işlerimiz çok yoğun o yuzden buraya hiç bakamadım bugün

Ameliyat demişken bende perşembe gününe randevu aldım,göğüs ameliyatı ile ilgili görüşmeye gideceğim,heyecanlıyım

Hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olur

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Iki kup kasar peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates
Ara 15 00
Kusburnu ihlamur karisik cay
Iki kuru kayisi
Aksam 17 30
Bir kepce sehriye corbasi
Bir tabak kiymali karnibahar
Bol salata
Bir parca lahana tursusu (kendime ozel az tuzlu )
Su 1.5 litre
Spor 11 350 adim oldu hemde yagmurda

Himmm yazmayi unuttum bugun esimin dogum gunu yilda iki kez kutluyoruz aslinda yazin dogmus dun ogluma da yas pasta yazdim tahtaya oda okudu onada bu basarisindan dolayi odul oldu bende ince bir dilim yerim onlarla menuye ek yani tarti oncesi olmadi yaa cok canim istedi yafff

ben yarım litrelik su şişesi kullanıyorum:))
bence sen de yeni başlayacaksın 1-1.5 kg luk dambılı boş ver yarım kiloyla başla sonra baktın hafif geliyor kaslarım daha çok çalışsın diyorsun o zaman arttırırsın ağırlığı

Olsun canim sen yazabilirsen yaz sukadar tekme attim su kadar yumruk salladim diye yada su kadar suundan yaparim diye esneme hoplama ziplama gibi hareket iyidir ileriki yaslarda cok faydasini gorecez insallah ....
yazayım o vakit :))
50 duvar şınavı
15 sn lik 3 part mutfak tezgah köşesinde kendi ağırlığını taşıma
60 sn lik 3 part plank
25 kere 5 kg yerden havaya kaldır indir
biraz bacak hareketleri be sırt esnetme hareketleri saymadım
kızz ben yazmıyayım ya böyle tuhaf oluyor :)))

ooo işler çokmuş allah kolaylık versin şimdi sen yıl başına kadar çok yoğun çalışacaksın demek 1 ocağa kadar sık dişini saraaammm fighting

menü güzel yağmurda yürüyüş şahaneeeeee
ben yana binaya giderkene bile buz tuttum küçücük kar taneleri de savruluyordu ben bu hava da vallaha da yürümem dedim içimden

allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin eşinede hepinize de
bir iki lokma pasta hemen dönüşüp depoya yağ diye kaldırmaz beden pişman olmadan ince dilimini ye afiyet şifa olsun

ben de yazayım menümü
sabah
2 haşlama yumurta
1 tutam dereotu
yarım kk peynir
birkaç yeşil zeytin
2 çeri domates

öğleden sonra komşuda
1 servis k. havuç patates karışık yoğurtlu salata
1 s.k. yoğurtlu brokoli
yarım dilim börek
1 lokma meyveli kek

akşam yok
şiştim ben yine midemin için de ağrı sızı yok dış tarafında şiş gerginlik hissi çok

suyu şimdiye kadar 2 litre içmişimdir gece yatasıya 1-1.5 daha içerim kesin

Olsun canim yaptigin hareketlerden bizde faydalanalim dimi duvar sinavi falan cok guzel kol kasi yapar sarkiklik gider bak iyiki yazdin bende yaparim arada azar azar ama kas agirlikli calismalar cok guzell begendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…