Haydi Yine Yeniden...

Menümu yazayım

Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz
Bi tatlı kaşığı süzme yoğurt
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir kase yoğurt
Bir bardak şalgam suyu

Ara 17:00
Bi kase corn flakes
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt

Akşam 20:10
Bir tabak kuru fasulye
Bir dilim kadar pırasalı sebze kızartması
Bir kase yoğurt

Su iki litre
Birazdan çay demleyip bi tane lokum yiyecem kızlar çok canım çekiyor valla resmini bile görsem olsa da yesem diyorum o derece yani

Tatlım normalde menün çok güzel ama sen emziren annesin senin biraz daha dikkatli beslenmen gerek ki bebeğinde beslenebilsin ve sende güçsüz düşme bu anlamda buradaki anne olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır

Canim yedigin dolmalar aciktiriyor seni bende dolma yedigimde daha cok acikiyorum icindeki pirincten bugun aksamki dolma fazla olmus gunduz yemistin cunku onun yerine aksaminda yogurt ve koca bir kase salatan olsaydi acikmazdin aralarina ayranda koyabilirsin badem ceviz findik olabilir sabahlari bir iki dilim ekmegin olsun tam bugday ama emzirdigin icin acikiyorsun tarcinli sut ic aciktiginda menun guzel sadece aksamki dolma fazla ..unutma karbonhidrat cok cabuk aciktirir protein acikma sureni geciktirir afiyet olsun ...

Oglenin ve aksamin ayni olmus canim pilav ve ekmek yok gayet guzel zaten kurufasulye de karbonhidrat gibi afiyet olsun canimm ...

b12 iğnesi mi ağrıttı gülüm
yapan doğru yapmazsa ağrıtır yoksa azcık bi sızlatır o da anın da geçer zaten senin iğneden yana şansın yok inşalllah bu gün sorun olmaz ağrısız olur

Kızlar canım lokum istiyo tuhaf bi şekilde reglime yakın ama ben böyle tatlı krizine girmem hoş bu tatlı krizi değil lokum krizi
sen de miiiii benim de dün lokum çekti canım evde hem kuş lokumu hem de incirden yapılmış kesme şeker büyüklüğünde lokum vardı incirle pek aram yok yine de en azından kuru meyve ezmesi zararı yerine faydası da olur diye incir lokumundan yedim 2 tane benim de bu gün yarın regl başlar :) bu ay lokum krizi ayı olmuş ikimize de

çok için kazınırsa koyu ayran iç bundan sonra meyveyi de tek yeme yanın da sütte iç ki içini iyice kazımasın
hafif açken meyve yediğin de için nasıl kazınır hatırla bi :) meyve mide asidini arttırır o yüzden yanına süt ya da yoğurtla ara öğün yapmak bu sorunu ortadan kaldırır acaba ıspanak salatasından mı böyle için kazındı

bazı dönemler sorunlar sıkıntılar üst üstü geleceği tuttu mu geliyor işte bu halimize şükür diyeyim:))
yeme içmeden yana sorun yok da benim mide ve çevresinde yastık konmuş gibi şiş var bu günle beraber 4 gündür inmiyor bir türlü azcık yesem içsem daha da geriliyor içten itiliyor gibi acıtıyor benim fibromiyalji yine şişirip ağrıtıyor kısacası :)
dün tartıldım acaba fazlalık var mı diye yoktu aynıyım ama yüzme simidi yutmuş gibi dolanıyorum aşırı üzüntü stres bana yaramıyor bedenim tepki veriyor hemen

Emzirdiğin için kazınır tabi,o durumlarda hemen 1 bardak süte biraz tarçın serp ve sıcak sıcak iç baya doyurur.angelinanın dediği gibi akşamki dolma acıktırmış olabilir.onun yerine tavuğu istediğin kadar yeseydin.çünkü öğlende dolma vardı... neyse gayet iyi gidiyorsun zaten.leslie 3 mile geçsen çok iyi olur...suyu da biraz daha artırabilirsen süt açısından rahat edersin
yarın sabah bildirim günümüz canım.bildirimini yaparken yaş boy başlangıç kilon ve güncel kilonu yazarsan liste girişini yapayım

Menün gayet güzel canım,lokumu da kaldırır bu menü çünkü ekmek pilav hiç tüketmemişsin.artık ekmeksiz pilavsız da doymayı başarıyorsun çok güzel,kahvaltıların daha özenli,doyurucu.Bu hafta da güzel bir rakam gelecek senden inşallah...

Stres kime yarıyor ki,herşeyin başı stres ve kilo zaten.çok geçmiş olsun.gelmedin menü de vermedin kaç gündür dedim nerelerde bu kaçak ekim :))

Stres kime yarıyor ki,herşeyin başı stres ve kilo zaten.çok geçmiş olsun.gelmedin menü de vermedin kaç gündür dedim nerelerde bu kaçak ekim :))
benim evin erkekleri bildiğin patlamaya hazır bomba gibiler ikisi de bana şikayetleniyor her şeyi benim sıpa birde sağ elinin yüzük parmağını top oynarken çatlatmış okul revirinden arayı haber verdiler dün bi okulu bi babasını arayıp durdum iyice stres oldum sonun da babası gidip aldı da doktora götürdü :)
benim sıpa üniversiteye giderse bu eve daha gelmem diyor o kadar sıkıntılı çat diye gidicem bir gün

tomurcuğum dün sabah haşlanmış yumurta 1 dilim üstü peynirli ekmek yedim öğleden sonra misafirim vardı sadece kahve içip 2 tane küp şeker büyüklüğün de lokum yedim
akşam cidden acıkmıştım midem ses çıkarıyordu :)
1 tabak çorba
4 yemek kaşığı barbunya yedim abartmadım ama hemen şişti yine midem yaa dedim ..
benim koca sabah poğaçaları
öğle önce 1 nar (ben ayıkladım kaşıkla lüpledi) yarım ekmek arası yumurta krem peynir marul yumurta v.s. yedi bir güzel
akşam meyvesini yedi
2 tabak dolusu çubuk makarna
pırasa
1 tabakta ekmekle çorbasını yedi sonra bana dönüp ben şiştim diyince daha ne yiyeceksin demez mi bu adamı çivili sopayla dövesim varrrr bonus diye oğlunu da dövesim varrrrr

Gecmis olsun oglusuna ayy catlak kiriktan daha zor oluyor kemik suyuna corba yap icsinde cabucak iyilessin ..... ergenlikte bu cocuklar cok siktirmaya gelmiyor aksam bizimkilerde ufaktan atisti hicc karismadim valla yediler birbirlerini odada sonrada salona gelip dizi izledilerr kuma gibiler ayoll

çookkk çoook zengin olup gizli özel tim kurup sırf kaşınan koca kaynana görümceleri çaktırmadan bir yere tıkıp dövecek sonra geri götürecek ekip oluşturucam ve bunu sadece hayrına yapıcam kimseden 5 kuruş veya başka bir çıkar gözetmeksizin yapıcam heheheheh dellendim ben yine

sağol gülüm çok değilmiş hafifmiş çatlağı 3-4 gün atel takılı kalacak o kadar
yemiyor bir de azarlıyor sıpaaa ben de çaktırmadan çorbaya et suyu koydum sade küçük et pişirdim yesin diye çorba değişik olmuş beğenmedim dedi
bunlar birbirlerinin yüzüne söylenmiyor ki gelip bana söyleniyorlar sabahın 7 sinde oğlana dedim aynı şeyi 7 kere söyledin el insaf daha söylenirsen aşağı atacam kendimi :) bu defa da derdi telefonu şarj etmiyormuş çok uzun sürüyormuş çarşıya gidecekmiş şarj alacakmış babası da hafta sonu alırız demiş oyy oyy oyy

Gunaydin canlarimm ... sabah yuruyusumu yagmur esliginde yaptim ...arkadas biz napiyoruz diyor dedim hava cok yumusak ayazdan iyidir yuruyoruz ne guzel dedim o da hirslandi yuruduk mis gibi ..cok severim yagmurda yurumeyi ...
Guzel bir gun olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…