- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.941
Menümün devamı ile geldim yeniden...
Bugün Leslie 2 mile sonunda fazla yorulmadığımı hissettim. 3 mile yaparmışım aslında. Yarın 3 mile e geçmeyi deneyeceğim
Sanırım hamlığım geçiyor.
Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin,birkaç dal roka, avuç içi kadar lor,1 domates,1 salatalık. 1 fincan şekersiz çay içmeye çalıştım. Artık midem almıyor. Şekersiz içemiyorum. Bu yüzden hiç içmemeye karar verdim. 2 ceviz. Sıfır ekmek.
Ara : yarım armut, 2 lahana sarması.
Öğlen yemeğinde 2 biber dolması ve ayran içtim. küçük bir kase ıspanak salatası yedim. yani ıspanak salatası dediğim biraz çiğ ıspanak 1 küçük havç rendesi.
Ara 1 mandalina
Akşam 19:30 da yedim. 1 kase tavuklu çorba,1 biber dolması ve yoğurt. bi parça tavuk göğüs eti. 2 kibrit kutusubüyüklüğü kadar.
2 lt su.
Bu arada bugün midem inanılmaz kazınıyor ya, dün de öyle olmuştu ama bugün bi başka...Acaip açmışım gibi sanki... Hatta midem gurulduyor. Acaba hiç ekmek yemiyorum ondan mı? Ya da neden olabilir emziriyorum diye mi anlamadım :S
Canim yedigin dolmalar aciktiriyor seni bende dolma yedigimde daha cok acikiyorum icindeki pirincten bugun aksamki dolma fazla olmus gunduz yemistin cunku onun yerine aksaminda yogurt ve koca bir kase salatan olsaydi acikmazdin aralarina ayranda koyabilirsin badem ceviz findik olabilir sabahlari bir iki dilim ekmegin olsun tam bugday ama emzirdigin icin acikiyorsun tarcinli sut ic aciktiginda menun guzel sadece aksamki dolma fazla ..unutma karbonhidrat cok cabuk aciktirir protein acikma sureni geciktirirMenümün devamı ile geldim yeniden...
Bugün Leslie 2 mile sonunda fazla yorulmadığımı hissettim. 3 mile yaparmışım aslında. Yarın 3 mile e geçmeyi deneyeceğim
Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin,birkaç dal roka, avuç içi kadar lor,1 domates,1 salatalık. 1 fincan şekersiz çay içmeye çalıştım. Artık midem almıyor. Şekersiz içemiyorum. Bu yüzden hiç içmemeye karar verdim. 2 ceviz. Sıfır ekmek.
Öğlen yemeğinde 2 biber dolması ve ayran içtim. küçük bir kase ıspanak salatası yedim. yani ıspanak salatası dediğim biraz çiğ ıspanak 1 küçük havç rendesi.
Ara 1 mandalina
Akşam 19:30 da yedim. 1 kase tavuklu çorba,1 biber dolması ve yoğurt. bi parça tavuk göğüs eti. 2 kibrit kutusubüyüklüğü kadar.
2 lt su.
Bu arada bugün midem inanılmaz kazınıyor ya, dün de öyle olmuştu ama bugün bi başka...Acaip açmışım gibi sanki... Hatta midem gurulduyor. Acaba hiç ekmek yemiyorum ondan mı? Ya da neden olabilir emziriyorum diye mi anlamadım :S
Afiyet olsun fistikk sifa olsun insallah ...Eşime söyledim gelirken a almış sağolsun birazdan çay yapacam onunla yiyecem
Oglenin ve aksamin ayni olmus canim pilav ve ekmek yok gayet guzel zaten kurufasulye de karbonhidrat gibi afiyet olsun canimm ...Menümu yazayım
Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz
Bi tatlı kaşığı süzme yoğurt
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir kase yoğurt
Bir bardak şalgam suyu
Ara 17:00
Bi kase corn flakes
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Akşam 20:10
Bir tabak kuru fasulye
Bir dilim kadar pırasalı sebze kızartması
Bir kase yoğurt
Su iki litre
Birazdan çay demleyip bi tane lokum yiyecem kızlar çok canım çekiyor valla resmini bile görsem olsa da yesem diyorum o derece yani
b12 iğnesi mi ağrıttı gülümAynen canim o usume hissim falan ignedenmis agrisi zor gecer yarin yine olcamesimde bu daha kotu yapti seni öbürünü vurdur diyor bende sasirdim valla neyseki yarindan sonra iki gun ara ile olcam hergun ayni sikintiyi yasamam artik ...
sen de miiiiiKızlar canım lokum istiyo tuhaf bi şekilde reglime yakın ama ben böyle tatlı krizine girmem hoş bu tatlı krizi değil lokum krizi
Menümün devamı ile geldim yeniden...
Ara 1 mandalina
2 lt su.
Emzirdiğin için kazınır tabi,o durumlarda hemen 1 bardak süte biraz tarçın serp ve sıcak sıcak iç baya doyurur.angelinanın dediği gibi akşamki dolma acıktırmış olabilir.onun yerine tavuğu istediğin kadar yeseydin.çünkü öğlende dolma vardı... neyse gayet iyi gidiyorsun zaten.leslie 3 mile geçsen çok iyi olur...suyu da biraz daha artırabilirsen süt açısından rahat edersinMenümün devamı ile geldim yeniden...
Ara 1 mandalina
2 lt su.
Menün gayet güzel canım,lokumu da kaldırır bu menü çünkü ekmek pilav hiç tüketmemişsin.artık ekmeksiz pilavsız da doymayı başarıyorsun çok güzel,kahvaltıların daha özenli,doyurucu.Bu hafta da güzel bir rakam gelecek senden inşallah...Menümu yazayım
Sabah 08:00
Bir haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz
Bi tatlı kaşığı süzme yoğurt
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir tabak etli kuru fasulye
Bir kase yoğurt
Bir bardak şalgam suyu
Ara 17:00
Bi kase corn flakes
Bir tatlı kaşığı süzme yoğurt
Akşam 20:10
Bir tabak kuru fasulye
Bir dilim kadar pırasalı sebze kızartması
Bir kase yoğurt
Su iki litre
Birazdan çay demleyip bi tane lokum yiyecem kızlar çok canım çekiyor valla resmini bile görsem olsa da yesem diyorum o derece yani
Stres kime yarıyor ki,herşeyin başı stres ve kilo zaten.çok geçmiş olsun.gelmedin menü de vermedin kaç gündür dedim nerelerde bu kaçak ekim :))bazı dönemler sorunlar sıkıntılar üst üstü geleceği tuttu mu geliyor işte bu halimize şükür diyeyim:))
yeme içmeden yana sorun yok da benim mide ve çevresinde yastık konmuş gibi şiş var bu günle beraber 4 gündür inmiyor bir türlü azcık yesem içsem daha da geriliyor içten itiliyor gibi acıtıyor benim fibromiyalji yine şişirip ağrıtıyor kısacası :)
dün tartıldım acaba fazlalık var mı diye yoktu aynıyım ama yüzme simidi yutmuş gibi dolanıyorum aşırı üzüntü stres bana yaramıyor bedenim tepki veriyor hemen
benim evin erkekleri bildiğin patlamaya hazır bomba gibiler ikisi de bana şikayetleniyor her şeyi benim sıpa birde sağ elinin yüzük parmağını top oynarken çatlatmış okul revirinden arayı haber verdiler dün bi okulu bi babasını arayıp durdum iyice stres oldum sonun da babası gidip aldı da doktora götürdü :)Stres kime yarıyor ki,herşeyin başı stres ve kilo zaten.çok geçmiş olsun.gelmedin menü de vermedin kaç gündür dedim nerelerde bu kaçak ekim :))
Gecmis olsun oglusuna ayy catlak kiriktan daha zor oluyor kemik suyuna corba yap icsinde cabucak iyilessin ..... ergenlikte bu cocuklar cok siktirmaya gelmiyor aksam bizimkilerde ufaktan atisti hicc karismadim valla yediler birbirlerini odada sonrada salona gelip dizi izledilerrbenim evin erkekleri bildiğin patlamaya hazır bomba gibiler ikisi de bana şikayetleniyor her şeyi benim sıpa birde sağ elinin yüzük parmağını top oynarken çatlatmış okul revirinden arayı haber verdiler dün bi okulu bi babasını arayıp durdum iyice stres oldum sonun da babası gidip aldı da doktora götürdü :)
benim sıpa üniversiteye giderse bu eve daha gelmem diyor o kadar sıkıntılı çat diye gidicem bir gün
sağol gülüm çok değilmiş hafifmiş çatlağı 3-4 gün atel takılı kalacak o kadarGecmis olsun oglusuna ayy catlak kiriktan daha zor oluyor kemik suyuna corba yap icsinde cabucak iyilessin ..... ergenlikte bu cocuklar cok siktirmaya gelmiyor aksam bizimkilerde ufaktan atisti hicc karismadim valla yediler birbirlerini odada sonrada salona gelip dizi izledilerrkuma gibiler ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?