- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.921
Gunaydin canim nasil oldu migden aynimi ..Günaydın arkadaşlar
Güzel haberlerin geldiği umutların yeserdigi bir gün olsun
Günaydın,nasılsın daha iyi misin Sara,bulantıların geçti mi biraz?Günaydın arkadaşlar
Güzel haberlerin geldiği umutların yeserdigi bir gün olsun
Canim bugun kelimeler kifayetsiz gercekten insanin cigeri yaniyor ..sanada hayirli kandiller menuye gelince menun cok guzel canim caninin istedigi biseyi ara olarak yiyebilirsin iki tane lahadan ne olacak kalin degilse tabiki aksam da gayet guzel olcun dort kofte iki patates olabilir emzirdigin icin cok kismaman lagzim ki guclu olabilesin emzirmek ve spor yapmak bir arada senin baya kalori harcamana neden olur .. gayet olculu vede guzel bir menuu .... afiyet olsun canim ..
Selam canım,herşey yolunda görünüyor.beslenmen suyun gayet iyi.Çok teşekkür ederim...
Bu acılar inşallah son bulur...
Bugün Leslie 2 mile sonunda fazla yorulmadığımı hissettim. 3 mile yaparmışım aslında. Yarın 3 mile e geçmeyi deneyeceğim
Sanırım hamlığım geçiyor.
Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin,birkaç dal roka, avuç içi kadar lor,1 domates,1 salatalık. 1 fincan şekersiz çay içmeye çalıştım. Artık midem almıyor. Şekersiz içemiyorum. Bu yüzden hiç içmemeye karar verdim. 2 ceviz. Sıfır ekmek.
Ara : yarım armut, 2 lahana sarması.
Öğlen yemeğinde 2 biber dolması ve ayran içeceğim. ara ne olur bilmiyorum. Akşamı düşünmedim Allah Kerim. Akşama yine yazacağım zaten.
Su 1,5 lt içtim henz.
Bir de birşey sormak istiyorum , tempolara uyumlu hareket ettiğim halde ben neden terlemiyorum? Yetersiz mi geliyor acaba bu spor?
Dengeli guzel menu olmus.yuruyuse de baslamissin canim.benim spor yapacak mecalim kalmadi temizlik yaptim isten gelince.dun istedigim gibi yapamamistim.yordu bayaSabah 9 30 bir mandalina
10 00
Yarim gozleme
Biraz limonlu brokoli
Tel peynir
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Ara 14 00
Dokuzlu cay
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Bir tabak kiymali karnibahar
Bir kasik tereyagli kuskus pilavi
Uc kasik yogurt
Iki cin biber bir parca lahana tursusu
Su 1.5 litre
Spor 11 450 adim hizli tempoda yurudum
Guzel menu canim afiyet olsun sebze protein gunu olmus bugun gayet besleyici vede dengeli beslenmissin ..Sabah 8.15
1 salatalik
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar peynir
5 zeytin
1 hurma 3 ceviz
Ara
2 kuru kayisi
1 kk beyaz peynir
Oglen 14.30
1 tabak patates yemegi
1 kase yogurt
Aksam 18
4 yk kiymali kapuska
3 yk zeytinyagli pirasa
1 kase yogurt
Su 2.5 lt
Bi ara daha yaparim
Olsun tatlim bende istedigim gibi yuruyemedim aslinda ama olsun hareket harekettir sende kendini iyi hissedince yaparsin temizlikte spordan cok youyor insani ...Dengeli guzel menu olmus.yuruyuse de baslamissin canim.benim spor yapacak mecalim kalmadi temizlik yaptim isten gelince.dun istedigim gibi yapamamistim.yordu baya
Onceki cok yan etki yaptigi icin mi degistirdiniz canim.bunun agrisi bikac gune gecer amaIgnemi degistirdik bugun farkli bir igne oldum ama buda kalcamdan bacagima dogru agri yapti oyle boyle degilbunye aliskin degil yaa hangisini kullansam bi problem yasiycam galiba
Günaydın,nasılsın daha iyi misin Sara,bulantıların geçti mi biraz?
Ignemi degistirdik bugun farkli bir igne oldum ama buda kalcamdan bacagima dogru agri yapti oyle boyle degilbunye aliskin degil yaa hangisini kullansam bi problem yasiycam galiba
Aynen canim o usume hissim falan ignedenmis agrisi zor gecer yarin yine olcamOnceki cok yan etki yaptigi icin mi degistirdiniz canim.bunun agrisi bikac gune gecer ama
Yok canim kasmadim igneyi hissetmiyosun bile o kadar hafif bisey igne olmak degilki problem igneden sonra olusuyor oyle igne oldugunu bile anlamiyorsun .... senin dedigin antibiyotikli igneler onlar beni mahvediyorBugün daha iyiyim canım çok sağol bulantılar tamamen geçmedi ara ara yokluyor
İğneyi yapınca çok kastinmi kendini canım insanda ağrı olmuş olabilir
Allahh allahhh ahh kuzum yokmu biyer bi pastane falan canin cektigi cana sifadir var bu bulantilarda lokum krizlerinde bisey yaa hadi hayirlisiiiKızlar canım lokum istiyo tuhaf bi şekilde reglime yakın ama ben böyle tatlı krizine girmem hoş bu tatlı krizi değil lokum krizi
Allahh allahhh ahh kuzum yokmu biyer bi pastane falan canin cektigi cana sifadir var bu bulantilarda lokum krizlerinde bisey yaa hadi hayirlisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?