Haydi Yine Yeniden...

Sabah okulumuza gittik siniftan girince tum arkadaslari hos geldin dedi oyle sevindilerki anlatamam .. oglum ne kadar cok sevilen bir cocukmus ... yüzümüzü güldürdü minicik yavrucaklar ... onlar kin bilmeyen kötülük bilmeyen masum yürekler dilerim bu masumiyetleri ömürleri boyunca onlarla birlikte olurr ....

Çok teşekkür ederim...

Bu acılar inşallah son bulur...

Bugün Leslie 2 mile sonunda fazla yorulmadığımı hissettim. 3 mile yaparmışım aslında. Yarın 3 mile e geçmeyi deneyeceğim
Sanırım hamlığım geçiyor.

Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin,birkaç dal roka, avuç içi kadar lor,1 domates,1 salatalık. 1 fincan şekersiz çay içmeye çalıştım. Artık midem almıyor. Şekersiz içemiyorum. Bu yüzden hiç içmemeye karar verdim. 2 ceviz. Sıfır ekmek.

Ara : yarım armut, 2 lahana sarması.

Öğlen yemeğinde 2 biber dolması ve ayran içeceğim. ara ne olur bilmiyorum. Akşamı düşünmedim Allah Kerim. Akşama yine yazacağım zaten.

Su 1,5 lt içtim henz.

Bir de birşey sormak istiyorum , tempolara uyumlu hareket ettiğim halde ben neden terlemiyorum? Yetersiz mi geliyor acaba bu spor?

Selam canım,herşey yolunda görünüyor.beslenmen suyun gayet iyi.
soruna gelince evet 2 mil yetrsiz geldiği için terlemiyorsun.2 mil 20 dakika sanırım.3 mil 45 dk olması lazım.vücut,spor yaparken ilk 20 dakika karbonhidratları yakıyor.20. dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor.ham olduğun için ısınma süresince 2 mil yaptığın iyi oldu ama 3 mile geçsen iyi olur.

Sabah 9 30 bir mandalina
10 00
Yarim gozleme
Biraz limonlu brokoli
Tel peynir
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Ara 14 00
Dokuzlu cay
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Bir tabak kiymali karnibahar
Bir kasik tereyagli kuskus pilavi
Uc kasik yogurt
Iki cin biber bir parca lahana tursusu
Su 1.5 litre
Spor 11 450 adim hizli tempoda yurudum

Sabah 8.15
1 salatalik
1 kk beyaz peynir
3 kup kasar peynir
5 zeytin
1 hurma 3 ceviz

Ara
2 kuru kayisi
1 kk beyaz peynir

Oglen 14.30
1 tabak patates yemegi
1 kase yogurt

Aksam 18
4 yk kiymali kapuska
3 yk zeytinyagli pirasa
1 kase yogurt

Su 2.5 lt
Bi ara daha yaparim

Dengeli guzel menu olmus.yuruyuse de baslamissin canim.benim spor yapacak mecalim kalmadi temizlik yaptim isten gelince.dun istedigim gibi yapamamistim.yordu baya

Guzel menu canim afiyet olsun sebze protein gunu olmus bugun gayet besleyici vede dengeli beslenmissin ..

Dengeli guzel menu olmus.yuruyuse de baslamissin canim.benim spor yapacak mecalim kalmadi temizlik yaptim isten gelince.dun istedigim gibi yapamamistim.yordu baya
Olsun tatlim bende istedigim gibi yuruyemedim aslinda ama olsun hareket harekettir sende kendini iyi hissedince yaparsin temizlikte spordan cok youyor insani ...

Ignemi degistirdik bugun farkli bir igne oldum ama buda kalcamdan bacagima dogru agri yapti oyle boyle degil bunye aliskin degil yaa hangisini kullansam bi problem yasiycam galiba

Ignemi degistirdik bugun farkli bir igne oldum ama buda kalcamdan bacagima dogru agri yapti oyle boyle degil bunye aliskin degil yaa hangisini kullansam bi problem yasiycam galiba
Onceki cok yan etki yaptigi icin mi degistirdiniz canim.bunun agrisi bikac gune gecer ama

Günaydın,nasılsın daha iyi misin Sara,bulantıların geçti mi biraz?

Bugün daha iyiyim canım çok sağol bulantılar tamamen geçmedi ara ara yokluyor

İğneyi yapınca çok kastinmi kendini canım insanda ağrı olmuş olabilir

Onceki cok yan etki yaptigi icin mi degistirdiniz canim.bunun agrisi bikac gune gecer ama
Aynen canim o usume hissim falan ignedenmis agrisi zor gecer yarin yine olcam esimde bu daha kotu yapti seni öbürünü vurdur diyor bende sasirdim valla neyseki yarindan sonra iki gun ara ile olcam hergun ayni sikintiyi yasamam artik ...

Bugün daha iyiyim canım çok sağol bulantılar tamamen geçmedi ara ara yokluyor

İğneyi yapınca çok kastinmi kendini canım insanda ağrı olmuş olabilir
Yok canim kasmadim igneyi hissetmiyosun bile o kadar hafif bisey igne olmak degilki problem igneden sonra olusuyor oyle igne oldugunu bile anlamiyorsun .... senin dedigin antibiyotikli igneler onlar beni mahvediyor

Kızlar canım lokum istiyo tuhaf bi şekilde reglime yakın ama ben böyle tatlı krizine girmem hoş bu tatlı krizi değil lokum krizi
Allahh allahhh ahh kuzum yokmu biyer bi pastane falan canin cektigi cana sifadir var bu bulantilarda lokum krizlerinde bisey yaa hadi hayirlisiii

Menümün devamı ile geldim yeniden...

Bugün Leslie 2 mile sonunda fazla yorulmadığımı hissettim. 3 mile yaparmışım aslında. Yarın 3 mile e geçmeyi deneyeceğim
Sanırım hamlığım geçiyor.

Sabah: 1 yumurta, 5 zeytin,birkaç dal roka, avuç içi kadar lor,1 domates,1 salatalık. 1 fincan şekersiz çay içmeye çalıştım. Artık midem almıyor. Şekersiz içemiyorum. Bu yüzden hiç içmemeye karar verdim. 2 ceviz. Sıfır ekmek.

Ara : yarım armut, 2 lahana sarması.

Öğlen yemeğinde 2 biber dolması ve ayran içtim. küçük bir kase ıspanak salatası yedim. yani ıspanak salatası dediğim biraz çiğ ıspanak 1 küçük havç rendesi.

Ara 1 mandalina

Akşam 19:30 da yedim. 1 kase tavuklu çorba,1 biber dolması ve yoğurt. bi parça tavuk göğüs eti. 2 kibrit kutusubüyüklüğü kadar.

2 lt su.

Bu arada bugün midem inanılmaz kazınıyor ya, dün de öyle olmuştu ama bugün bi başka...Acaip açmışım gibi sanki... Hatta midem gurulduyor. Acaba hiç ekmek yemiyorum ondan mı? Ya da neden olabilir emziriyorum diye mi anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…