- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.021
Çok güzel canım haftada 1 kilo eksi ,tebrik ederimgünaydın kızlar
günüm yine çok yoğun olacak o yüzden ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta :106,300
bu hafta 105,300
fark : -1 Kğ
evet canım bende gece çok geç yattım uyku tutmadı bir türlü.oğlumu uyuttum öylece onu izledim şükrettim bol bol,Rabbim yardımcıları olsun gerçekten çok büyük zulüm gördüler.Allah öbür dünyadada rahat ettirsin inşallah.Gunaydin kizlar gun ne kadar aydin olabilirse dun halep icimi yakti tum gece uyuyamadim icimden bir seyler koptu sanki
kilomu bildireyim ne onemi varsa artik
Gecen hafta 69 .5 tu galiba
Bu hafta 69
Fark -500
Iyi degilim cok canim sıkıldı cocuklarim aklima geliyor .... insanligimdan utaniyorumm
günaydın kızlar
günüm yine çok yoğun olacak o yüzden ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta :106,300
bu hafta 105,300
fark : -1 Kğ
çok güzel tekraradan düzenli eksiler gelmeye devam inşallahGünaydınlar,
Geçen hafta 71,5
Bu hafta 71,1
Fark -400 gr
ben artık haberlere bakmıyorum bakamıyorumGunaydin kizlar gun ne kadar aydin olabilirse dun halep icimi yakti tum gece uyuyamadim icimden bir seyler koptu sanki
kilomu bildireyim ne onemi varsa artik
Gecen hafta 69 .5 tu galiba
Bu hafta 69
Fark -500
Iyi degilim cok canim sıkıldı cocuklarim aklima geliyor .... insanligimdan utaniyorumm
Kac kere ciktim yatagimdam evlatlarima baktim yarabbim dedim o yavrucaklara sen kanat ger sen koru dedim ya tecavuze ugrayan kizlar yada tecavuze ugramamak icin intiar eden kizlarr Allahim nasil bir zulumdur bu boyle halep Turkiyenin dibi rabbim evlatlarimizi genc kizlarimizi ulkemizi korusun orta dogunun son ve tek kalesi Türkiye suan korkuyorum kendim icin asla evlatlarim icin korkuyorumm rabbim birligimizi duzenimizi bozmaya yeltenenlerin elini kirsin insallahh .....evet canım bende gece çok geç yattım uyku tutmadı bir türlü.oğlumu uyuttum öylece onu izledim şükrettim bol bol,Rabbim yardımcıları olsun gerçekten çok büyük zulüm gördüler.Allah öbür dünyadada rahat ettirsin inşallah.
Amin canım aminKac kere ciktim yatagimdam evlatlarima baktim yarabbim dedim o yavrucaklara sen kanat ger sen koru dedim ya tecavuze ugrayan kizlar yada tecavuze ugramamak icin intiar eden kizlarr Allahim nasil bir zulumdur bu boyle halep Turkiyenin dibi rabbim evlatlarimizi genc kizlarimizi ulkemizi korusun orta dogunun son ve tek kalesi Türkiye suan korkuyorum kendim icin asla evlatlarim icin korkuyorumm rabbim birligimizi duzenimizi bozmaya yeltenenlerin elini kirsin insallahh .....
Menülerin güzel,düzenli,su da iyi,ilk hafta için 1,3 kg normal canım.2 kiloya kadar da verilebilir ama ödem zaten o herkesi yanıltan bir rakam.sen pes etme aynen devam.leslie 3 mil ve menülere dikkat ettiğin sürece kilo vermen kaçınılmazHerkese merhaba
Boyum: 1.65
Bk: 88.7
Güncel kilom: 87.4 sizce az mı?
Hedef : 65
Size ruyami anlatayım da gülün.
Ruyamda muserref akay i gordum. Ne alaka dimi?
Çok zayıflamış. Sorular soruyorum. Diyetisyen yardımı almış. 40 kilo vermiş. Ben haziran a kadar 25 kg verebilir miyim diyorum. Diyet ve sporla kesin verirsin diyo. Bana bilmediğim bisey söyle dimi ama
İşte böyle...
Kayinvalidem iyi kadındır. Sadece oğluna toz kondurmaz. Genelde tüm kaynanalar boyledirn. Elin iyisi bu kadar olur. O huyu diainda gerçekten çok iyidir yani hakkını asla yiyemem. Ya binada ne güzel soğan kavurmus biri cok güzel koktu,dediğimi ve kayinvalifemin kalkıp soğan kıyma kavurup bana durum yaptigini ve odamdan çağırdığını bilirim. Çok iyi kadındır. Her konuda böyle.
Menumu akşam yazarım...
O zaman mısır gevreylgini sade yersem ara Öğün meyveyle falan bayagi zenginlestirirseniz ana Öğün olarak yiyebiliyoruz. Anlaşıldı.
Ben az mı vermiskm kafama takıldı? İlk günden sonra hiç tartilmamistim.
Eki Görüntüle 1924751
HAFTANIN BİRİNCİSİ S sultankemer -1,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİsara_28 -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARIekim2009 +0,2 kg
ellerine emeğine sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1924751
HAFTANIN BİRİNCİSİ S sultankemer -1,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİsara_28 -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARIekim2009 +0,2 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?