Haydi Yine Yeniden...

boyum 165 3 ayda 73 den 66 ya düştüm diyetisyenden yardım alıyorum hedef 60 ama kilo vermem biraz durdu gibi

geçen hafta 99.3
bu hafta 99.5
fark +200 gr
malum dönem başladı da hiç takılmıycam o yüzden

Gunaydin kizlar gun ne kadar aydin olabilirse dun halep icimi yakti tum gece uyuyamadim icimden bir seyler koptu sanki
kilomu bildireyim ne onemi varsa artik
Gecen hafta 69 .5 tu galiba
Bu hafta 69
Fark -500
Iyi degilim cok canim sıkıldı cocuklarim aklima geliyor .... insanligimdan utaniyorumm

evet canım bende gece çok geç yattım uyku tutmadı bir türlü.oğlumu uyuttum öylece onu izledim şükrettim bol bol,Rabbim yardımcıları olsun gerçekten çok büyük zulüm gördüler.Allah öbür dünyadada rahat ettirsin inşallah.

günaydın kızlar

günüm yine çok yoğun olacak o yüzden ilk kilo bildirimi benden gelsin

geçen hafta :106,300
bu hafta 105,300
fark : -1 Kğ

kolay gelsin gülüm enerjin bol olsun inşallah bu aralar sabahları bal ye az da olsa direncin de artar baş ağrısı da olmaz çok çalışmaktan

ben artık haberlere bakmıyorum bakamıyorum
insan utancından sosyal medyada ki fotoğrafalara bile bakamıyor aciziz elimizden dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor çünkü gücümüz yok ki ... peki ya gücü yetenler , insanlığı kalmamış caniler tarih boyu orta doğuyu hallaç pamuğu karıştırıp ellerine masum kanını güle güle sürenler işte onlara da ancak rabbimden kahhar sıfatıyla kahretsin diye beddua edebiliyoruz

Kac kere ciktim yatagimdam evlatlarima baktim yarabbim dedim o yavrucaklara sen kanat ger sen koru dedim ya tecavuze ugrayan kizlar yada tecavuze ugramamak icin intiar eden kizlarr Allahim nasil bir zulumdur bu boyle halep Turkiyenin dibi rabbim evlatlarimizi genc kizlarimizi ulkemizi korusun orta dogunun son ve tek kalesi Türkiye suan korkuyorum kendim icin asla evlatlarim icin korkuyorumm rabbim birligimizi duzenimizi bozmaya yeltenenlerin elini kirsin insallahh .....

Amin canım amin

Herkese merhaba

Boyum: 1.65
Bk: 88.7
Güncel kilom: 87.4 sizce az mı?
Hedef : 65

Size ruyami anlatayım da gülün.

Ruyamda muserref akay i gordum. Ne alaka dimi?

Çok zayıflamış. Sorular soruyorum. Diyetisyen yardımı almış. 40 kilo vermiş. Ben haziran a kadar 25 kg verebilir miyim diyorum. Diyet ve sporla kesin verirsin diyo. Bana bilmediğim bisey söyle dimi ama

İşte böyle...

Kayinvalidem iyi kadındır. Sadece oğluna toz kondurmaz. Genelde tüm kaynanalar boyledirn. Elin iyisi bu kadar olur. O huyu diainda gerçekten çok iyidir yani hakkını asla yiyemem. Ya binada ne güzel soğan kavurmus biri cok güzel koktu,dediğimi ve kayinvalifemin kalkıp soğan kıyma kavurup bana durum yaptigini ve odamdan çağırdığını bilirim. Çok iyi kadındır. Her konuda böyle.

Menumu akşam yazarım...

O zaman mısır gevreylgini sade yersem ara Öğün meyveyle falan bayagi zenginlestirirseniz ana Öğün olarak yiyebiliyoruz. Anlaşıldı.

Ben az mı vermiskm kafama takıldı? İlk günden sonra hiç tartilmamistim.

Bu arada bana böyle bir msj geldi.

Yasak mı bilmiyorum ama göndermek istedim.

Bu arada gecenlerde internette bir video gordum yanlışlıkla actim. Açmaz olaydım. Max3 yaşında bir cocuk ciril çıplak koymuşlar elektrik şok cihazıyla işkence yapıyor bit asker. Yerimden kalktim kalbim sıkışti o adamı bulmak ve öldürmek istedim. O çocuğu kurtarmak istedim. Ama hayatımda ilk kez bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Dün akşam da twitter da baska bir çocuk işkence videosu vardı. Onu izlemedim. Zaten ilk videoyu işlediğinden beri paikolojim altust. Facebook da da sürekli ölenbebeklerin fotolarin paylasiyorlar. allahım dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor. Allah kahretsin bunları e

_Halep için dua zinciri başlatıyoruz. Herkes bu mesajı birbirine göndersin ve kardeşlerimiz için bu akşam hepimiz dua edelim İnşaAllah. Çok zor durumdalar. Halep'te 300 bin sivil 30 kilometrekareye sıkışmış durumda! 93 gündür insani yardımın gitmediği Halep'te 300 bin kişiye 6 doktor, 0 hastane, 0 sağlık merkezi ve 3 fırın kaldı!_

*HALEP ÖLÜYOR!*

_Bu zulmü duyuralım ve kardeşlerimize dua edelim. Hiçbir şey yapamıyorum demeyelim Kardeşlerim zira dua her şeydir._. İsrail, 24 saat içinde Gazze'yi tamamen vurmak için kara harekatı başlattı. Lütfen şu ayet-i kerimeyi bol bol okuyun: La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.Ve yine rica ediyorum; Bu mesajı yayın! "Zulmü engelleyemiyorsan, onu herkese duyur" demiş Efendimiz s.a.v.

Bu arada bana böyle bir msj geldi.

Yasak mı bilmiyorum ama göndermek istedim.

Bu arada gecenlerde internette bir video gordum yanlışlıkla actim. Açmaz olaydım. Max3 yaşında bir cocuk ciril çıplak koymuşlar elektrik şok cihazıyla işkence yapıyor bit asker. Yerimden kalktim kalbim sıkışti o adamı bulmak ve öldürmek istedim. O çocuğu kurtarmak istedim. Ama hayatımda ilk kez bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Dün akşam da twitter da baska bir çocuk işkence videosu vardı. Onu izlemedim. Zaten ilk videoyu işlediğinden beri paikolojim altust. Facebook da da sürekli ölenbebeklerin fotolarin paylasiyorlar. allahım dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor. Allah kahretsin bunları e

_Halep için dua zinciri başlatıyoruz. Herkes bu mesajı birbirine göndersin ve kardeşlerimiz için bu akşam hepimiz dua edelim İnşaAllah. Çok zor durumdalar. Halep'te 300 bin sivil 30 kilometrekareye sıkışmış durumda! 93 gündür insani yardımın gitmediği Halep'te 300 bin kişiye 6 doktor, 0 hastane, 0 sağlık merkezi ve 3 fırın kaldı!_

*HALEP ÖLÜYOR!*

_Bu zulmü duyuralım ve kardeşlerimize dua edelim. Hiçbir şey yapamıyorum demeyelim Kardeşlerim zira dua her şeydir._. İsrail, 24 saat içinde Gazze'yi tamamen vurmak için kara harekatı başlattı. Lütfen şu ayet-i kerimeyi bol bol okuyun: La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.Ve yine rica ediyorum; Bu mesajı yayın! "Zulmü engelleyemiyorsan, onu herkese duyur" demiş Efendimiz s.a.v.

Menülerin güzel,düzenli,su da iyi,ilk hafta için 1,3 kg normal canım.2 kiloya kadar da verilebilir ama ödem zaten o herkesi yanıltan bir rakam.sen pes etme aynen devam.leslie 3 mil ve menülere dikkat ettiğin sürece kilo vermen kaçınılmaz

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 2 kup kasar peynir
5 zeytin
Yarim domates 1 salatalik

Ara 11.30
1 kivi

Oglen 13.30
1 kase bulgur pilavi
1 su bardagi kadar haslanmis nohut
1 kase yogurt

Ara
1 hurma
1 cay bardagi sut

Aksam 17.30
2 yk istiridye mantari
Yarim tavuk but ve biraz beyaz etinden
Kivircik salata

Su 2.5 litre
Ara olarak tarcinli sut icerim

Heyy 1. olmuşum yaşasın :) çok sevindim :)

Bugün sabah 10: 15 de : 2 yumurta, 3 ye ek kaşığı lor, 6 zeytin, 1 açık şekersiz çay deneyimim başarılı. Açık olunca daha az rahatsız ediyor.domates salatalık 4-5 dal maydonoz.

Ara: 3 ceviz. 1 gün kurusu.

Öğlen 15: 30 : Brokoli çorbası 1 kase, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 küçük tabak yani 5-6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği.

Ara; yarım elma, yarım armut. bebeğime verdim diğer yarılrını :)

Akşam yemeği 19: 30 az önce kalktım yemekten. Bugün yemek yapmadım. Eşim de sebze yemediği için ona kahvaltı gibi bir masa hazırladım. Ben de kelogs dan yedim meyve falan da koydum içine zenginleşirdim. Ama akşam menüsüne oldu mu? ya da zaten bugün yarım elma ve armut yemiştim bugün fazla mı şeker aldım bilmiyorum.

Su 2,5 içebildim bugün nihayet.

Leslie henüz yapmadım şimdi bu mesajı yazıp hemen yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…