- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.061
Canimm cok sevindim herseyin yolunda olmasina bu cok guzel bir haber ee ameliyat olunca sen daha bir ince olursun ..oglusunun muaneside iyi gecmis guzel haberler arka arkaya geliyor keske tevafukta guzel haberlerle gelse ... o zamann ameliyat yakinda desene .....Selam kizlar ben geldim.sabah gittim doktora taniyamadi beni tabi cok guzel kilo vermissin dedi.muayene etti yine.hersey yolunda sukur.ultrason da cekindim bisey cikmadi.arastirma hastanesinden rapor al gel ameliyat gununu kararlastiralim dedi.rapor alirsam ucretsiz olcakmis.gittim arastirmaya doktor yokmus.ameliyattaymis.haftaya kaldi.behcet ve kullandigim ilaclar da engel degilmis amleiyat olmama.
Ogleden sonra da goz kontrolumuz vardi oglanla.gittik sukur gozler de iyi hic bi problem yok.
Hayirlisi canim.haftaya rapor isini halledersem ocak subat gibi olur heralde.hakkimda hayirliysa olsun...Canimm cok sevindim herseyin yolunda olmasina bu cok guzel bir haber ee ameliyat olunca sen daha bir ince olursun ..oglusunun muaneside iyi gecmis guzel haberler arka arkaya geliyor keske tevafukta guzel haberlerle gelse ... o zamann ameliyat yakinda desene .....
Selam kizlar ben geldim.sabah gittim doktora taniyamadi beni tabi cok guzel kilo vermissin dedi.muayene etti yine.hersey yolunda sukur.ultrason da cekindim bisey cikmadi.arastirma hastanesinden rapor al gel ameliyat gununu kararlastiralim dedi.rapor alirsam ucretsiz olcakmis.gittim arastirmaya doktor yokmus.ameliyattaymis.haftaya kaldi.behcet ve kullandigim ilaclar da engel degilmis amleiyat olmama.
Ogleden sonra da goz kontrolumuz vardi oglanla.gittik sukur gozler de iyi hic bi problem yok.
Gunlugumuz pek bi sessiz sakin.bikac mesaj paylasim var sadece.dolayisiyla motivasyonu da etkileyecek bu gidisat.şu sayfanin basindaki kontenjan dolmustur yazisini kaldirsammi simdilik diyorum.bir iki kisi yeni arkadas geldiginde yeniden kapatiriz alimi.ne dersiniz kizlar? fikirlerinizi alayim...
Kızlar bu ara çok yorgunum aralık ayı böyle geçecek malesef ama yeni bir kararım daha var spora başladım hemde çok hevesliyim bu konuda leslie yapıyorum ama şimdilik bir mille başladım günde 15 dakika alışınca artiracam başlangıç için iyi dimi suyunu iki litreyi geçecek kadar içmeye çalışıyorum benden haberler böyle
İnşallah @Melrin vetevafuk55 da iyi haberlerle gelirler
angelina35 sen nasılsın oğlusun dersleri nasıl ekim2009 tel kırmayı bitirince resim istiyorum çünkü çok merak ediyorum sen suyu ne kadar iciyosun ihmal etmek yok tamam mı @sultankemer bugün gelmemissin senin diyet nasıl gidiyor
tevafuk55 a ne oldu ki ????
Canimmm super bi haber bu cok sevindim.Kızlar bu ara çok yorgunum aralık ayı böyle geçecek malesef ama yeni bir kararım daha var spora başladım hemde çok hevesliyim bu konuda leslie yapıyorum ama şimdilik bir mille başladım günde 15 dakika alışınca artiracam başlangıç için iyi dimi suyunu iki litreyi geçecek kadar içmeye çalışıyorum benden haberler böyle
angelina35 sen nasılsın oğlusun dersleri nasıl ekim2009 tel kırmayı bitirince resim istiyorum çünkü çok merak ediyorum sen suyu ne kadar iciyosun ihmal etmek yok tamam mı @sultankemer bugün gelmemissin senin diyet nasıl gidiyor
Su var spor var menu de cok guzel.hersey mukemmel olacak canim...Menümü yazayım
Sabah 09:30
Bir açma
Bir bardak ıhlamur
Öğle 12:00
Bir tabak kıymalı karnabahar yemeği
İki tane bulgurlu köfte
Bir kase yoğurt
Akşam daha yemedim birazdan yiyecem
Bir parça haşlanmış tavuk
İki kaşık kadar pilav
Salata
Su iki litre spor 15 dakika leslie yaptım
Menun sporun suyun guzel canim.et yemeye kendini alistirsan iyi olur.en iyi yag yakan proteinlerden cunku.merhaba
Nasılsınız arkadaşlar? Ben biraz keyifsizim, sebebi yok muhtemelen ülkemizin ve Halep in durumu beni psikolojik olarak etkiledi. yakından takip ettiğim için...
Bugün 09:00 da kahvaltı yaptım.
lor ve domatesten yağsız tost yaptım. tam buğday ekmeğine. 1 bardak da süt. 4 zeytin
Ara 12: 00 1 havuç ,yarım kase kırmızı biberli yoğurt
Öğlen ymeği, 15:00 brokoli salatası, dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran
Ara 18:00 2 ceviz 2 gün kurusu
19:30 yeşil mercimek yemeği, küçük kase kırmızı biberli yoğurt.
2 litreyi iraz geçkin su, leslie 3 mile.
Bu arada ben et yiyemiyorum bazen. yani bazen kokuyor gibi oluyor bana. Tavuk da var bugn ama midem almadı.
Umarım herkes iyidir keyfi yerindedir... Hayırlı akşamlar diliyorum herkese
Canimmm super bi haber bu cok sevindim.leslie 1 mil yeter sonra 2 ye gecersin sonra 3 e super olursun zamanla.topuguna da dikkat et ama.her aksam kremlerini sur topuk masajini yap.bacaklarini dik yukari dinlendir.biyerden baslaman cok iyi olmus.
Spora baslamana sevindim canim aralik ayi evet hep bi yogun gecer bir yil bitiyor evraklar hesaplar yogun olur kolay gelsin sana oglusum iyi teyzesi yaz ciz oku devam ben de iyi sayilirim ilaclara devam bakalim bu arada yuzumde sivilceler cikti minik minik ama acisini anlatamam ilactanmiki acaba hic sivilce olmazdi bende cok kotu yaa beyaz bir tenim var siritiyor yuzumde sivilcelerKızlar bu ara çok yorgunum aralık ayı böyle geçecek malesef ama yeni bir kararım daha var spora başladım hemde çok hevesliyim bu konuda leslie yapıyorum ama şimdilik bir mille başladım günde 15 dakika alışınca artiracam başlangıç için iyi dimi suyunu iki litreyi geçecek kadar içmeye çalışıyorum benden haberler böyle
Sabah : 10 00
Bir dilim ekmek
Cok az tel peynir
Kucuk boy patates kizartmasi
Bir ck bal
Iki kup tahin helva
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc catal patates kizartmasi
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Uc kasik tavuklu bulgur pilavi tavugu cok
Iki bardak ayran
Su galiba 1.5 olmustur olcmedim bugun
Spor 11134 adim
Spora baslamana sevindim canim aralik ayi evet hep bi yogun gecer bir yil bitiyor evraklar hesaplar yogun olur kolay gelsin sana oglusum iyi teyzesi yaz ciz oku devam ben de iyi sayilirim ilaclara devam bakalim bu arada yuzumde sivilceler cikti minik minik ama acisini anlatamam ilactanmiki acaba hic sivilce olmazdi bende cok kotu yaa beyaz bir tenim var siritiyor yuzumde sivilceler37 yasindan sonra ergen oldum yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?