Haydi Yine Yeniden...

dengeli güzel olmuş menün afiyet olsun

güzel dozun da bir menü bence meyveden gelen doğal şekerle dışardan aldığın bir olmaz zararı olmaz yani zaten leslie ile enerjiye dönüştürüp yakmışsındır bile şimdiye :)

sabah
1 portakal
öğle
2 tabak bol acılı limonlu mercimek çorbası
1 y.k. pırasa

ara
çeyrek nar
adaçayı

akşam
kahvaltı tarzı + 2 dilim ekmek +2 parmak kadar bazlama :)

Iyi aksamlar kizlar cok yorgunum bugun okuldan geldigimizden beri okuma yapiyoruz benim oglus sesleri karistirmis okumak istememis off offf
Mahvolduk ders calismaktan
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Iki kup kasar peynir
Uc zeytin
Iki kup helva
Bir c k bal
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek uzerine bal surdum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Ince dilim yaspasta
Aksam 17 00
Dort kasik yogurtlu eriste
Su 1.5 litre
Spor 10 560 adim cok zor oldu bugun ciddi ayaz vardi cok soguktu acil tablete sarj aleti almam lagzim soguklar biyle devam ederse yuruyusler yarim kalir ....

Menu gayet iyi su da oyle.tebrik ederim bu arada birinciligini

sabah
1 portakal
öğle
1 y.k. pırasa

ara
çeyrek nar
adaçayı

akşam
Sanki cok az olmus menun

Menun gayet iyi canim.sikinti yok.yuruyusde guzel.tabletten leslie mi yapacaksin ?

sabah
1 portakal
öğle
1 y.k. pırasa

ara
çeyrek nar
adaçayı

akşam
Sanki cok az olmus menun

Menun gayet iyi canim.sikinti yok.yuruyusde guzel.tabletten leslie mi yapacaksin ?

Sanki cok az olmus menun

Evet canim leslie baska biseyler bulursam onlardan da yaparim cok guzel programlar var onlardan indirebilirim bi sarj aletini alalimda oda cok pahali yaa 70 lira sarj degil sanki jenarator aliyoruzz

Evet canim leslie baska biseyler bulursam onlardan da yaparim cok guzel programlar var onlardan indirebilirim bi sarj aletini alalimda oda cok pahali yaa 70 lira sarj degil sanki jenarator aliyoruzz
Internetten baksaniz canim biraz daha uygun oluyor nette boyle seyler...
Masaustu bilgisayar var mi yada tv nize flash bellek takiliyor mu.eger oyle ise leslie indiririz flasha atar tvden yaparsin

Internetten baksaniz canim biraz daha uygun oluyor nette boyle seyler...
Masaustu bilgisayar var mi yada tv nize flash bellek takiliyor mu.eger oyle ise leslie indiririz flasha atar tvden yaparsin
Interneten guvenilir olurmu bilemedim orjinal olmasi gerekiyor laptop var sifir daha kullanima acilmadi Windows yuklenmesi mi lagzimmis ne bekliyor oylece blu-ray var tv bagli ama leslie nin formati farkli uyum olmuyor tablette var iste napalim mecbur alacaz cocuklarada lagzim hem bu hafta halledecek esim insallah ... nivea bady le vardi birde cd oda pek sikici neyse halletcem ben bu spor isini

Aklim tevvafukta kaldi ne yaptilar acaba sonuclar nasil cikti yegenlerinin melrin de abisi hastaydi onlarda ne yapti cok merak ettim gercekten
Allahim insallah iyi haberlerle gelirler
öğleden sonra yada akşama tevafuk yazar büyük ihtimal
melrin de öğle arasın da yazabilir belki de nedense ben melrin için değişik hissettim acaba o da mı hastalandı inşallah bir şeyi yoktur ya da sıkıntısı .. benim deli sezgilerin coşası tuttu yine neye yorsam bilemedim

Canim melrin uzun zamandir izinli ogle arasi gelmezki izin aldi okumadinmi mesajini tevafukda oyle oda izinli tomurcuk yazmisti izin li diye keske yazsalar ....

Canim melrin uzun zamandir izinli ogle arasi gelmezki izin aldi okumadinmi mesajini tevafukda oyle oda izinli tomurcuk yazmisti izin li diye keske yazsalar ....
okumadım mı ya da okudum unuttum mu acaba !!
hayırlısıyla gelip iyi haberler versin de sonra yazsalar da olur

mutfağım çok battı çamaşır suyuyla bir güzel dolap ocak tezgah aklanmak istiyor ben boyuna oturup tel kırma işleme derdindeyim :)) az kaldı yarına yetiştiricem inşallah arkadaşımın hediyesini pek uğramazsam bilinki elim meşgul de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…