- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.041
dengeli güzel olmuş menün afiyet olsunSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 2 kup kasar peynir
5 zeytin
Yarim domates 1 salatalik
Ara 11.30
1 kivi
Oglen 13.30
1 kase bulgur pilavi
1 su bardagi kadar haslanmis nohut
1 kase yogurt
Ara
1 hurma
1 cay bardagi sut
Aksam 17.30
2 yk istiridye mantari
Yarim tavuk but ve biraz beyaz etinden
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Ara olarak tarcinli sut icerim
güzel dozun da bir menü bence meyveden gelen doğal şekerle dışardan aldığın bir olmaz zararı olmaz yani zaten leslie ile enerjiye dönüştürüp yakmışsındır bile şimdiye :)Heyy 1. olmuşum yaşasın :) çok sevindim :)
Bugün sabah 10: 15 de : 2 yumurta, 3 ye ek kaşığı lor, 6 zeytin, 1 açık şekersiz çay deneyimim başarılı. Açık olunca daha az rahatsız ediyor.domates salatalık 4-5 dal maydonoz.
Ara: 3 ceviz. 1 gün kurusu.
Öğlen 15: 30 : Brokoli çorbası 1 kase, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 küçük tabak yani 5-6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği.
Ara; yarım elma, yarım armut. bebeğime verdim diğer yarılrını :)
Akşam yemeği 19: 30 az önce kalktım yemekten. Bugün yemek yapmadım. Eşim de sebze yemediği için ona kahvaltı gibi bir masa hazırladım. Ben de kelogs dan yedim meyve falan da koydum içine zenginleşirdim. Ama akşam menüsüne oldu mu? ya da zaten bugün yarım elma ve armut yemiştim bugün fazla mı şeker aldım bilmiyorum.
Su 2,5 içebildim bugün nihayet.
Leslie henüz yapmadımşimdi bu mesajı yazıp hemen yapacağım.
Ellerine saglik canim kilo veren herkesi tebrik ediyorum haftaya dahada guzel kilolar vermek dilegi ile ...Eki Görüntüle 1924751
HAFTANIN BİRİNCİSİ @sultankemer -1,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ @sara_28 -1 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARIekim2009 +0,2 kg
Menu gayet iyi su da oyle.tebrik ederim bu arada birinciliginiHeyy 1. olmuşum yaşasın :) çok sevindim :)
Bugün sabah 10: 15 de : 2 yumurta, 3 ye ek kaşığı lor, 6 zeytin, 1 açık şekersiz çay deneyimim başarılı. Açık olunca daha az rahatsız ediyor.domates salatalık 4-5 dal maydonoz.
Öğlen 15: 30 : Brokoli çorbası 1 kase, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 küçük tabak yani 5-6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği.
Akşam yemeği 19: 30 az önce kalktım yemekten. Bugün yemek yapmadım. Eşim de sebze yemediği için ona kahvaltı gibi bir masa hazırladım. Ben de kelogs dan yedim meyve falan da koydum içine zenginleşirdim. Ama akşam menüsüne oldu mu? ya da zaten bugün yarım elma ve armut yemiştim bugün fazla mı şeker aldım bilmiyorum.
Sanki cok az olmus menunsabah
1 portakal
öğle
2 tabak bol acılı limonlu mercimek çorbası
1 y.k. pırasa
ara
çeyrek nar
adaçayı
akşam
kahvaltı tarzı + 2 dilim ekmek +2 parmak kadar bazlama :)
Menun gayet iyi canim.sikinti yok.yuruyusde guzel.tabletten leslie mi yapacaksin ?Iyi aksamlar kizlar cok yorgunum bugun okuldan geldigimizden beri okuma yapiyoruz benim oglus sesleri karistirmis okumak istememisoff offf
Mahvolduk ders calismaktan
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Iki kup kasar peynir
Uc zeytin
Iki kup helva
Bir c k bal
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek uzerine bal surdum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Ince dilim yaspasta
Aksam 17 00
Dort kasik yogurtlu eriste
Su 1.5 litre
Spor 10 560 adim cok zor oldu bugun ciddi ayaz vardi cok soguktuacil tablete sarj aleti almam lagzim soguklar biyle devam ederse yuruyusler yarim kalir ....
Menu gayet iyi su da oyle.tebrik ederim bu arada birinciliginiHeyy 1. olmuşum yaşasın :) çok sevindim :)
Sanki cok az olmus menunsabah
1 portakal
öğle
2 tabak bol acılı limonlu mercimek çorbası
1 y.k. pırasa
ara
çeyrek nar
adaçayı
akşam
kahvaltı tarzı + 2 dilim ekmek +2 parmak kadar bazlama :)
Menun gayet iyi canim.sikinti yok.yuruyusde guzel.tabletten leslie mi yapacaksin ?Iyi aksamlar kizlar cok yorgunum bugun okuldan geldigimizden beri okuma yapiyoruz benim oglus sesleri karistirmis okumak istememisoff offf
Mahvolduk ders calismaktan
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Iki kup kasar peynir
Uc zeytin
Iki kup helva
Bir c k bal
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek uzerine bal surdum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Ince dilim yaspasta
Aksam 17 00
Dort kasik yogurtlu eriste
Su 1.5 litre
Spor 10 560 adim cok zor oldu bugun ciddi ayaz vardi cok soguktuacil tablete sarj aleti almam lagzim soguklar biyle devam ederse yuruyusler yarim kalir ....
Evet canim leslie baska biseyler bulursam onlardan da yaparim cok guzel programlar var onlardan indirebilirim bi sarj aletini alalimda oda cok pahali yaa 70 lira sarj degil sanki jenarator aliyoruzzMenu gayet iyi su da oyle.tebrik ederim bu arada birinciligini
Sanki cok az olmus menun
Menun gayet iyi canim.sikinti yok.yuruyusde guzel.tabletten leslie mi yapacaksin ?
Internetten baksaniz canim biraz daha uygun oluyor nette boyle seyler...Evet canim leslie baska biseyler bulursam onlardan da yaparim cok guzel programlar var onlardan indirebilirim bi sarj aletini alalimda oda cok pahali yaa 70 lira sarj degil sanki jenarator aliyoruzz
Interneten guvenilir olurmu bilemedim orjinal olmasi gerekiyor laptop var sifir daha kullanima acilmadi Windows yuklenmesi mi lagzimmis ne bekliyor oylece blu-ray var tv bagli ama leslie nin formati farkli uyum olmuyor tablette var iste napalim mecbur alacaz cocuklarada lagzim hem bu hafta halledecek esim insallah ... nivea bady le vardi birde cd oda pek sikici neyse halletcem ben bu spor isiniInternetten baksaniz canim biraz daha uygun oluyor nette boyle seyler...
Masaustu bilgisayar var mi yada tv nize flash bellek takiliyor mu.eger oyle ise leslie indiririz flasha atar tvden yaparsin
Gunaydin canimm ben yuruyus yaptim geldim cok usumusum azicik yattim uyumadim tabiki simdi cayimi yudumluyorumSelam kizlar gunaydin...kimsecikler gelmemis
öğleden sonra yada akşama tevafuk yazar büyük ihtimalAklim tevvafukta kaldi ne yaptilar acaba sonuclar nasil cikti yegenlerinin melrin de abisi hastaydi onlarda ne yapti cok merak ettim gercekten
Allahim insallah iyi haberlerle gelirler
Canim melrin uzun zamandir izinli ogle arasi gelmezki izin aldi okumadinmi mesajini tevafukda oyle oda izinli tomurcuk yazmisti izin li diye keske yazsalar ....öğleden sonra yada akşama tevafuk yazar büyük ihtimal
melrin de öğle arasın da yazabilir belki de nedense ben melrin için değişik hissettim acaba o da mı hastalandı inşallah bir şeyi yoktur ya da sıkıntısı .. benim deli sezgilerin coşası tuttu yine neye yorsam bilemedim
okumadım mı ya da okudum unuttum mu acaba !!Canim melrin uzun zamandir izinli ogle arasi gelmezki izin aldi okumadinmi mesajini tevafukda oyle oda izinli tomurcuk yazmisti izin li diye keske yazsalar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?