Haydi Yine Yeniden...

Sabah oglen kizartma var ama az az.aksamla da dengelenmis menun canim.sporuna diyecek yok masallah...

Canim son donemlerin stresli ve hastaliklarla gecti.okul islerini de taktin oglun gidemeyince sivilce stresten de cikar.ama dedigin gibi ilaclardan da olabilir.sakin sıkma iz kalir.zamanla kurur gecer.cok cerez tuketme bu ara cerezler.de yagli sivilce yapar.ara ogunlerinde vardi son zamanlarda

Neden eskisi gibi değil burası kilo vermek için birbirimizin desteğine ve motivasyonuna ihtiyacımiz var
Evet canim aksam da yazdim ya bi mod dusuklugu var.paylasim az oldugu icin canim.tevafuk ve melrin izinli olunca duruldu biraz haliyle.
Toparlariz insallah.o yuzden dedim bir iki kisi daha alsak mi diye.

tevafuk55 canim insallah iyi haberler verirsin bize.nasildi yegenlerinin kontrolu?

Selam arkadaşlar, haberler çok kötü
Yegenlerimin rahatsızlığı ileri derecede kas rahatsızlığı. Yani maalesef sonu ölüm... ne diyeceğimi bilemiyorum ablama ne demeliyim bilmiyorum. Kalp kasları da zayıf dusebbilecegi için bunun için düzenli olarak takip edilecekmis. Kaslarda tinin adlı protein yeterli olmadığı için vücutları büyüyor ama kaslar buyumuyir gelismiyormus. Ergenlikle beraber büyük yegenimdeki yavaslamanin nedeni de buymus.. çok canım sıkkın, sormussunuz çok teşekkür ederim...

Stres kaynakliymis canim oyle sıkılacak sekilde degil sanki isilik olmus gibi kabariklik var ve cok aciyor dun maske yaptim ama hic fayda etmedi evet cerez yemeyim haklisin ...

Inan suan kelimelerim kifayetsiz kaldi canim ne diyecegimi bilemiyorum ablacigina rabbim sabirlar versin kolay degil gozunun onunde evlatlarinin eriyip gitmesi ....halbuki cok umutluyduk hepimiz dualar etmistik ama rabbim sifalarini verecektir belki dr bir care bulurlar canim allahtan umit kesilmez ki tip cok ilerliyor rabbim kimseye dermansiz dert vermesin sen yazinca derdimden utandim be kuzum sen nasilsin peki ...

Offf yapma canim yaa.guzel haberler umid etmistim.cok da dua ettim.ama Rabbimin sinavi bu.Allah ablana enistene basta olmak uzere hepinize sabir versin.evlatlara sifa versin.Angelinanin da dedigi gibi Allah tan umit kesilmez.bakarsin toparlarlar canim.uzulmekte kahrolmakta hakkisin.keske elimizden birsey gelse.gercekten bende kafaya taktigim uzuldugum seylerden utandim

Hepinize hayirli cumalar sabah gelemedim oglumun asisi vardi okulda biraz asi konusunda problemlerimiz vardi yaninda olmaliydim o nedenle gelemedim ...asi ates yapti kolu sisti dr gittik fitill verdi ates dusurucu ver dedi simdi yatiyor oglum gibi bir kac cocuktada olmus ates yok ama sislik varmis yine zor bir gece bekliyor beni valla artik stresten olecem biri bitmeden yenisi basliyor tevafukun mesajindan sonra benim derdim dert bile degil ama insanoglu yuz iste

Geçmiş olsun canım.üst üste geldi ateşler hep.Allah şifa versin tüm çocuklara da senin yavruna da.Anneyiz işte takıyoruz ister istemez.iki tık öksürse gözüme uyku girmez benim de.ama daha ağır hastalıklarla uğraşanlar var.Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

Saol canim benim evet biraz oyle oldu ama guclu cocuk benim oglum atlatir bunuda ..dedigin gibi rabbim dermansiz dert vermesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…