- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.561
Gunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Sag gogsumden 400 gr,.sol gogsumden 350 gram alinmis.yani beni -750 gr girebilirsiniz bildirime hahahahaaa
Saka bi yana cok kilo verdigim icin alacak birsey bulamamis doktor icleri bostu dedi..2 sene once 1 er kilo alirim demisti.bol bol deri toparladim cok fit oldun dedi dun.kucultmeden ziyade toparlama ameliyati diyebiliriz dedi.şuan biraz şişler ama şiş hali bile eskisine gore kucuk
Sukurler olsun bugunume.insallah kisa surede toparlarim....
Ilk bebeğimi kaybettim 3 benim için çok zor zaten bu çocuklarım bile olurken ne zorlandım zor hamile kaldım aylarca çift çizgi işaretini bekleyip durdum sürekli düşmesin diye tedavi gördüm buna rağmen kanama geçirdim doğdular annem yaşamıyor kız kardeşim yok 2 yaşına kadar bi sürü laf yiyerek büyüdüler sonra hiç tanımadığım insanlara teslim ettim hele ilk çocuğum yavrum daha 1 yaşındaydı kimse bakmayınca çat pat Türkçe konuşan bi kız bakıcılık yaptı diğer 2 bakıcının tayini çıktı yavrum 5 bakıcıyla büyüdü Allahtan anasınıfı başladı kurtuldu ufaklık ise 3 oldu ama inan annem yaşasaydı ya da memleketimde olsaydım 3 olurdu
Inşallah arkadaşım emeğin karşılığı boş kalmaz biliyorum sen bıksanda biz burdan gitmeyiz burası benim için zayıflama noktasından çıktı görmeden bi sürü kardeşim oldu hepinizi seviyorum canlarım
Evet canım Rabbim evlat acısı kimseye vermesin şükür 2 sağlıklı kızım var Rabbim tez zamanda sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek buna yürekten inanıyorumIyi olduğunu görmek cok guzel cok sevindim senin adına canım
Sendemi ilk bebegini kaybettin canım bilmiyodum üzüldüm okuyunca ama sonra mukafati iyi olmus iki evlat olarak hemde Rabbim bu evlatlarini cok bağışlasin
Vallaha benim de ortalama düzenlidir diyebilirim ama bu sefer karnımda Ağrı olunca özellikle tuvalete sıkıştığımda sancı oldu ve gittim doktora kist var dedi işte 10 günlük ilaç kullanımının sonunda hasta oldum beşinci günü gideceğim ve küçülmüş mu diye muayene olacağımTebrikler canım
Ya 10 gün geçti, ben de olamadım regli
Normalde çok tırsardım çünkü çok düzenlidir ama Doğumdan sonra bi kez daha olmuştum.
40 günden sonra olmuştu.
Korkmasına korkmuyorum da,
Artık daha fazla tadını kaçırmasa da iyi olur yani
Biz de seni canımInşallah arkadaşım emeğin karşılığı boş kalmaz biliyorum sen bıksanda biz burdan gitmeyiz burası benim için zayıflama noktasından çıktı görmeden bi sürü kardeşim oldu hepinizi seviyorum canlarım
Canım toplamda fazla değil ama akşam daha tok tutacak bişeyler mi yeseydin, acıkmaz mısın?Kahvaltı
3 hurma, avuçiçi çiğ badem, süt
Öğle
1tüm bide kızımın yumurta sarısı haşlanmış, kk peynir, 5 zeytin, domates,adaçayı, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak ve tahinli pekmez
Ara
Muz
Akşam
1 kase patates salatası, 1 minik kase aşure, avuçiçi kadar gözleme katmer arası bişey, çay, Türk kahvesi yanına da 2-3 çakıl taşı şeker
Ara
Türk kahvesi, elma
Spor
Yarım saat karda alışveriş (inanın spor yapmış gibi terledim)
30 dk eliptik bisiklet
45 dk Leslie ile 3 mil
Azcık plates hareketleri olacak
Hadi inşallah küçülmüştür canım..Vallaha benim de ortalama düzenlidir diyebilirim ama bu sefer karnımda Ağrı olunca özellikle tuvalete sıkıştığımda sancı oldu ve gittim doktora kist var dedi işte 10 günlük ilaç kullanımının sonunda hasta oldum beşinci günü gideceğim ve küçülmüş mu diye muayene olacağım
Sabah bi de yumurta mı yesen acaba?Menum
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Ara
Sekersiz kahve
1 Avuç badem
Oglen
1 alabalik
Bol salata
Aksam
2 dilim ispanakli borek
Yarim kase çorba
Buraya kadar iyiydide regl den dolayi midir nedir oglum sarelleli ekmek yerken dayanamadim 2 koca ekmek dilim sarelleli ekmek yedim
Eksi olsun bizim olsun canım TebriklerYa yeni geldim okuldan bakamadim hic.bugun regl oldum ama 74.8 idim gecen hafta bugun 74.5 ciktim.idare eder
Tebrik ederim canım :)Gecen hafta : 108
Bu hafta : 107
Fark : - 1 kg
Ya sabah 7 olmadan cikiyorum evden ve canim hicbisey istemiyo.kahvaltimi yanimda goturup ancak 08.30 gibi yiyebiliyorum.Canım toplamda fazla değil ama akşam daha tok tutacak bişeyler mi yeseydin, acıkmaz mısın?
Bu arada aşureye bayılırım
Hadi inşallah küçülmüştür canım..
Sabah bi de yumurta mı yesen acaba?
Öğlenle akşam yer değiştirse çok güzel olurmuş
Sarelleki ekmekler de nazar boncuğu olsun
Evet canım Rabbim evlat acısı kimseye vermesin şükür 2 sağlıklı kızım var Rabbim tez zamanda sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek buna yürekten inanıyorum
Aksam karbonlu olmuş kuzum ama sporun telafi etmiştir bence afiyet olsunKahvaltı
3 hurma, avuçiçi çiğ badem, süt
Öğle
1tüm bide kızımın yumurta sarısı haşlanmış, kk peynir, 5 zeytin, domates,adaçayı, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak ve tahinli pekmez
Ara
Muz
Akşam
1 kase patates salatası, 1 minik kase aşure, avuçiçi kadar gözleme katmer arası bişey, çay, Türk kahvesi yanına da 2-3 çakıl taşı şeker
Ara
Türk kahvesi, elma
Spor
Yarım saat karda alışveriş (inanın spor yapmış gibi terledim)
30 dk eliptik bisiklet
45 dk Leslie ile 3 mil
Azcık plates hareketleri olacak
Yerken hiç aklımıza gelmiyor sonrasında ben mesela çok pişman oluyorum ödül olsun ama bundan sonra kacamaksiz devam edelimMenum
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Ara
Sekersiz kahve
1 Avuç badem
Oglen
1 alabalik
Bol salata
Aksam
2 dilim ispanakli borek
Yarim kase çorba
Buraya kadar iyiydide regl den dolayi midir nedir oglum sarelleli ekmek yerken dayanamadim 2 koca ekmek dilim sarelleli ekmek yedim
Mükemmel bir menü olmuş canım gündüz sağlam akşam olabildiğince hafif ve spor da yapılmış09.15
1,5 kk beyaz peynir
2 hş Yumurta
10 zeytin, 3 ceviz
Yeşillik-Havuç salatası
Yarım greyfurtun suyu
13.30
8 parça kanat/incik
Kereviz salatası
2 dilim mücver
Yarım armut-yarım greyfurt
17.15
1 kase tarhana çorbası
4 dilim Pırasa mücver
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie
Sıkıntı yok gibi canım,Aksam karbonlu olmuş kuzum ama sporun telafi etmiştir bence afiyet olsun
Yerken hiç aklımıza gelmiyor sonrasında ben mesela çok pişman oluyorum ödül olsun ama bundan sonra kacamaksiz devam edelimafiyet olsun canım.
Mükemmel bir menü olmuş canım gündüz sağlam akşam olabildiğince hafif ve spor da yapılmışbu arada sütun bu beslenmelerden etkilenmiyor değil mi canım.
Anladım canım,Ya sabah 7 olmadan cikiyorum evden ve canim hicbisey istemiyo.kahvaltimi yanimda goturup ancak 08.30 gibi yiyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?