- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.521
bir kere börek kek yedin diye yarım kilo alman mümkün değil acaba kas kütlen mi arttıGecen hafta 67.500
Bu hafta 68
Fark +500
Anlamadim bu artinin sebebinigaliba gecenki borek ve kekden oldu annemlerin geldigi gun keske yemeseydim
bir kaç yüz gram kilo da oynaması önemli değilmiş o gün ki az su içmek uykusuz kalmak yada stres artıya sebep olabiliyormuş hayırlısıyla şu ayın 20 si bir gelse senin de stresin biterdiGeçen hafta 66.0
Bu hafta 66.3
Ben napsam sizce
İşte beklediğimiz güzel haberlerGunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Sag gogsumden 400 gr,.sol gogsumden 350 gram alinmis.yani beni -750 gr girebilirsiniz bildirime hahahahaaa
Saka bi yana cok kilo verdigim icin alacak birsey bulamamis doktor icleri bostu dedi..2 sene once 1 er kilo alirim demisti.bol bol deri toparladim cok fit oldun dedi dun.kucultmeden ziyade toparlama ameliyati diyebiliriz dedi.şuan biraz şişler ama şiş hali bile eskisine gore kucuk
Sukurler olsun bugunume.insallah kisa surede toparlarim....
Canimm aticam tabi ama ozelden atarim herkese.onceki halini cektirdim kizkardesime zaten.biraz iyileseyim yeni halini de yanina koyip atarim hepinizeCokk sukurr bin sukurr canimmm ay bende yaptirtsam toparlatma benimkiler kucukte ici bosbazi annelerde emzirme doneminde oluyormus ..... kiz bi foto atta bakak yeni cicilere
Sagol bacimm.iyi hissediyorum ve iyi oldugumu bilin diye yaziyorum zaten.yoksa akliniz bende kalacakmaşallah tomurcuğum ben bir kaç gün gelemezsin sanmıştım demek ki tahminimden iyisin şükür
cıncıkk gibi nenişlerin oldu güle güle sağlıkla gere gere gez bacımmm
Yok canim hic agrim olmadi simdilik.ama serum ve agrikesicilerdendir.eve gidince ne olur bilemem.Vayyy dostum şükürler olsun harikasın çabucak toparlan inşallah miktarı az gibi gözüksede toparlaması daha fit görüntüye sahip olmanı sağlamıştır ben hedefime ulaşınca bi toparlama ameliyati düşünüyorum ağrın sancın çok oldu mu ben ilk ayılınca çok acımıştı azcık anlatsana
Valla bilmiyorum canim.drenler duracak bugun de ve cikarmadan yollamaz.belki yarin taburcu olurum ama cuma da olabilir.doktor biraz garantici cunku...İşte beklediğimiz güzel haberler
Canım çok sevindim senin adına, hafi bakalım atlattın şükür..
Taburculuk ne zaman?
Sagol bacimm.iyi hissediyorum ve iyi oldugumu bilin diye yaziyorum zaten.yoksa akliniz bende kalacak
kilo bildirimim tomurcuğu geçemese de :))
geçen hafta 99.4
bu hafta 98.9
fark -500 gr
Ama sen bayağıdır çok az yiyorsun canım benim,Gecen hafta 67.500
Bu hafta 68
Fark +500
Anlamadim bu artinin sebebinigaliba gecenki borek ve kekden oldu annemlerin geldigi gun keske yemeseydim
Inşallah sonuçta hepimiz için hayırlı olur uykularım hep sıkıntılı hep kabusla uyanıyorumbir kaç yüz gram kilo da oynaması önemli değilmiş o gün ki az su içmek uykusuz kalmak yada stres artıya sebep olabiliyormuş hayırlısıyla şu ayın 20 si bir gelse senin de stresin biterdi
Ameliyat olduğumda 90 kiloydum bide boydan boya kesikti 5 kilo alındı düşün artık şimdi biraz deri içi boş gibi dr demişti 2. Çocuğundan sonra ufak bi toparlama ameliyati yaparız diye hedefime ulaşınca düşünüyorum daha bi 10 kilo var amaYok canim hic agrim olmadi simdilik.ama serum ve agrikesicilerdendir.eve gidince ne olur bilemem.
4 saat surmus ameliyat.gayet basarili gecti cok guzel kuculup toparlandilar dedi doktor.dedigim gibi simdilik iyiyim.
Sen daha kiloluyken oldun sanirim bu ameliyati.7 yil once demistin.nasildi kilon.simdi baya zayifladin yeniden kuculduler mi yoksa derisinde mi sarkma oldu.doktor bana daha cok kilo verirsen kuculmez deri bosalir yine dedi.
Az olsun bizim olsun buna şükürKilo bildirimim
Geçen hafta 67.4
Bu hafta 67.2
Fark _200
Kim tutar seni hadi bakalım yalnız benim için 97.9 bile kabulümdürSelamlar bayanlar;
Geçen hf: 99,5
Bu hf: 99,7
Fark +200
Artıdayım ama yine de toparlandım şükür,
Artık söyleyebilirim kızlar,
nasıl olsa verdim geri,
Pazartesi 101,0 i gördüm ya
Yazık günah valla ya
Uğraşıyorum, veriyorum
İki-üç gün yiyip hooop yukarı!
Ama Hf ya çarşambaya 97 yi görcem (inş)
Hodri meydan
Canım benim, kıyamam ya..Inşallah sonuçta hepimiz için hayırlı olur uykularım hep sıkıntılı hep kabusla uyanıyorum
3. Yü de bekle öğretmenim,Ameliyat olduğumda 90 kiloydum bide boydan boya kesikti 5 kilo alındı düşün artık şimdi biraz deri içi boş gibi dr demişti 2. Çocuğundan sonra ufak bi toparlama ameliyati yaparız diye hedefime ulaşınca düşünüyorum daha bi 10 kilo var ama
Aynen ben de onu hedefledim,Kim tutar seni hadi bakalım yalnız benim için 97.9 bile kabulümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?