Haydi Yine Yeniden...

İşte beklediğimiz güzel haberler
Canım çok sevindim senin adına, hafi bakalım atlattın şükür..
Taburculuk ne zaman?

Cokk sukurr bin sukurr canimmm ay bende yaptirtsam toparlatma benimkiler kucukte ici bos bazi annelerde emzirme doneminde oluyormus ..... kiz bi foto atta bakak yeni cicilere
Canimm aticam tabi ama ozelden atarim herkese.onceki halini cektirdim kizkardesime zaten.biraz iyileseyim yeni halini de yanina koyip atarim hepinize

maşallah tomurcuğum ben bir kaç gün gelemezsin sanmıştım demek ki tahminimden iyisin şükür
cıncıkk gibi nenişlerin oldu güle güle sağlıkla gere gere gez bacımmm
Sagol bacimm.iyi hissediyorum ve iyi oldugumu bilin diye yaziyorum zaten.yoksa akliniz bende kalacak

Yok canim hic agrim olmadi simdilik.ama serum ve agrikesicilerdendir.eve gidince ne olur bilemem.
4 saat surmus ameliyat.gayet basarili gecti cok guzel kuculup toparlandilar dedi doktor.dedigim gibi simdilik iyiyim.
Sen daha kiloluyken oldun sanirim bu ameliyati.7 yil once demistin.nasildi kilon.simdi baya zayifladin yeniden kuculduler mi yoksa derisinde mi sarkma oldu.doktor bana daha cok kilo verirsen kuculmez deri bosalir yine dedi.

İşte beklediğimiz güzel haberler
Canım çok sevindim senin adına, hafi bakalım atlattın şükür..
Taburculuk ne zaman?
Valla bilmiyorum canim.drenler duracak bugun de ve cikarmadan yollamaz.belki yarin taburcu olurum ama cuma da olabilir.doktor biraz garantici cunku...

Gecen hafta 67.500
Bu hafta 68
Fark +500
Anlamadim bu artinin sebebini galiba gecenki borek ve kekden oldu annemlerin geldigi gun keske yemeseydim
Ama sen bayağıdır çok az yiyorsun canım benim,
O yediklerinden de ne olacak..
Sen normal ye, spor yap bence

Selamlar bayanlar;

Geçen hf: 99,5
Bu hf: 99,7
Fark +200

Artıdayım ama yine de toparlandım şükür,
Artık söyleyebilirim kızlar,
nasıl olsa verdim geri,
Pazartesi 101,0 i gördüm ya
Yazık günah valla ya
Uğraşıyorum, veriyorum
İki-üç gün yiyip hooop yukarı!

Ama Hf ya çarşambaya 97 yi görcem (inş)
Hodri meydan

bir kaç yüz gram kilo da oynaması önemli değilmiş o gün ki az su içmek uykusuz kalmak yada stres artıya sebep olabiliyormuş hayırlısıyla şu ayın 20 si bir gelse senin de stresin biterdi
Inşallah sonuçta hepimiz için hayırlı olur uykularım hep sıkıntılı hep kabusla uyanıyorum

Ameliyat olduğumda 90 kiloydum bide boydan boya kesikti 5 kilo alındı düşün artık şimdi biraz deri içi boş gibi dr demişti 2. Çocuğundan sonra ufak bi toparlama ameliyati yaparız diye hedefime ulaşınca düşünüyorum daha bi 10 kilo var ama

Kim tutar seni hadi bakalım yalnız benim için 97.9 bile kabulümdür

3. Yü de bekle öğretmenim,
ondan sonra olursun 2. Ameliyatı
İstemiyorsundur belki canım ama
Sizin gibi çocuk yetiştirebilecek adamların olabildiğince çok sayıda çocuğu olmalı... bence...
Yoksa tabi ki saygı duyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…