- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.541
Maşallah canım hosgelmis 98 lerkilo bildirimim tomurcuğu geçemese de :))
geçen hafta 99.4
bu hafta 98.9
fark -500 gr
Canim geçen hafta çok stresliydin biraz ondan hızlı gitti geldi bana bu hafta da azıcık bi kaçamak etkilemiş olabilir canım ama yine de güzel bir rakam kuzumGecen hafta 67.500
Bu hafta 68
Fark +500
Anlamadim bu artinin sebebinigaliba gecenki borek ve kekden oldu annemlerin geldigi gun keske yemeseydim
Canim öğünlerin dengeli geliyor bana spor da yapıyorsun ama bence spor etkilemiş olabilir önümüzdeki haftalarda daha büyük eksi görebileceğini düşünüyorumGeçen hafta 66.0
Bu hafta 66.3
Ben napsam sizce
Toparlamissin kuzum tebrik ederim 200 artidan bir seycik olmazSelamlar bayanlar;
Geçen hf: 99,5
Bu hf: 99,7
Fark +200
Artıdayım ama yine de toparlandım şükür,
Artık söyleyebilirim kızlar,
nasıl olsa verdim geri,
Pazartesi 101,0 i gördüm ya
Yazık günah valla ya
Uğraşıyorum, veriyorum
İki-üç gün yiyip hooop yukarı!
Ama Hf ya çarşambaya 97 yi görcem (inş)
Hodri meydan
Ignemi furundum bacimtomurcukkk 'um Ne iyi ettin yazdın,
Keyfim yerine geldi
Sen hep buralarda ol arkadaşım
Sizler de öyle diğer bacılar...
Sen menülerinle ve sporunla çok azimlisin kuzum bence basaeacaksinAynen ben de onu hedefledim,
ucundan göreyim yeter
Regl ve sen eksidesin bitince güzel bir sayı seni bekliyorYa yeni geldim okuldan bakamadim hic.bugun regl oldum ama 74.8 idim gecen hafta bugun 74.5 ciktim.idare eder
Ilk bebeğimi kaybettim 3 benim için çok zor zaten bu çocuklarım bile olurken ne zorlandım zor hamile kaldım aylarca çift çizgi işaretini bekleyip durdum sürekli düşmesin diye tedavi gördüm buna rağmen kanama geçirdim doğdular annem yaşamıyor kız kardeşim yok 2 yaşına kadar bi sürü laf yiyerek büyüdüler sonra hiç tanımadığım insanlara teslim ettim hele ilk çocuğum yavrum daha 1 yaşındaydı kimse bakmayınca çat pat Türkçe konuşan bi kız bakıcılık yaptı diğer 2 bakıcının tayini çıktı yavrum 5 bakıcıyla büyüdü Allahtan anasınıfı başladı kurtuldu ufaklık ise 3 oldu ama inan annem yaşasaydı ya da memleketimde olsaydım 3 olurdu3. Yü de bekle öğretmenim,
ondan sonra olursun 2. Ameliyatı
İstemiyorsundur belki canım ama
Sizin gibi çocuk yetiştirebilecek adamların olabildiğince çok sayıda çocuğu olmalı... bence...
Yoksa tabi ki saygı duyarım..
Işte değişik vücudum var spor bende artı yapıyor Allahtan görüntüde daraldım yoksa daha üzücü olurduMaşallah canım hosgelmis 98 ler
Canim geçen hafta çok stresliydin biraz ondan hızlı gitti geldi bana bu hafta da azıcık bi kaçamak etkilemiş olabilir canım ama yine de güzel bir rakam kuzum
Canim öğünlerin dengeli geliyor bana spor da yapıyorsun ama bence spor etkilemiş olabilir önümüzdeki haftalarda daha büyük eksi görebileceğini düşünüyorum
Toparlamissin kuzum tebrik ederim 200 artidan bir seycik olmaz
Biz gidemiyoruz 3 gündür kar tatili biraz önce yarım saatliğine çıktım yerler acaip buzluYa yeni geldim okuldan bakamadim hic.bugun regl oldum ama 74.8 idim gecen hafta bugun 74.5 ciktim.idare eder
Çocuklar büyüyor ama ne zorluklarlaIlk bebeğimi kaybettim 3 benim için çok zor zaten bu çocuklarım bile olurken ne zorlandım zor hamile kaldım aylarca çift çizgi işaretini bekleyip durdum sürekli düşmesin diye tedavi gördüm buna rağmen kanama geçirdim doğdular annem yaşamıyor kız kardeşim yok 2 yaşına kadar bi sürü laf yiyerek büyüdüler sonra hiç tanımadığım insanlara teslim ettim hele ilk çocuğum yavrum daha 1 yaşındaydı kimse bakmayınca çat pat Türkçe konuşan bi kız bakıcılık yaptı diğer 2 bakıcının tayini çıktı yavrum 5 bakıcıyla büyüdü Allahtan anasınıfı başladı kurtuldu ufaklık ise 3 oldu ama inan annem yaşasaydı ya da memleketimde olsaydım 3 olurdu
Bence de görüntü önemli canım ama bu istikrarla tartida direnemeyecek benceIşte değişik vücudum var spor bende artı yapıyor Allahtan görüntüde daraldım yoksa daha üzücü olurdu
HAdi şifa olsunIgnemi furundum bacim
İnşallah canım,Sen menülerinle ve sporunla çok azimlisin kuzum bence basaeacaksin
Biz 1 gun gorduk kar tatilini malesef. bugunde 11 derece .:))Biz gidemiyoruz 3 gündür kar tatili biraz önce yarım saatliğine çıktım yerler acaip buzlu
Tebrikler canımYa yeni geldim okuldan bakamadim hic.bugun regl oldum ama 74.8 idim gecen hafta bugun 74.5 ciktim.idare eder
Ya evet diyetisyen 2 kilo odem var demisti tabi bu ay kistten dolayi durum daha kotuydu.daha şişe hissediyodum. Bir daha ki tartida beklentim çok insallaaahRegl ve sen eksidesin bitince güzel bir sayı seni bekliyor
Canım benim ne sınavlardan geçmişsin sen...Ilk bebeğimi kaybettim 3 benim için çok zor zaten bu çocuklarım bile olurken ne zorlandım zor hamile kaldım aylarca çift çizgi işaretini bekleyip durdum sürekli düşmesin diye tedavi gördüm buna rağmen kanama geçirdim doğdular annem yaşamıyor kız kardeşim yok 2 yaşına kadar bi sürü laf yiyerek büyüdüler sonra hiç tanımadığım insanlara teslim ettim hele ilk çocuğum yavrum daha 1 yaşındaydı kimse bakmayınca çat pat Türkçe konuşan bi kız bakıcılık yaptı diğer 2 bakıcının tayini çıktı yavrum 5 bakıcıyla büyüdü Allahtan anasınıfı başladı kurtuldu ufaklık ise 3 oldu ama inan annem yaşasaydı ya da memleketimde olsaydım 3 olurdu
Kesinlikle tevafuk'a katılıyorum M Melrin 'cim..Çocuklar büyüyor ama ne zorluklarlaben 3. Çocuğu istiyorum ama biliyorum çok zor olacak ne yapacam bilmiyorum yani. En çok istediğim kızımın kız kardeşinin olması Allah verirse tabi :)
Bence de görüntü önemli canım ama bu istikrarla tartida direnemeyecek bence
Kesinlikle canım şüphen olmasınİnşallah canım,
Sizler hedeflerinize ulaşmış ya da ulaşmak üzeresiniz...
Beni zayıflatmadan kimse gitmesin buralardan..
Tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?