- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.581
Canım aslında öğretmenlerimiz daha iyi cevaplar ama ben de yeğenlerimden biliyorumSelam kizlar gun boyu gelemedim komsumun tayini cikti tasindi bugun karsi komsunun evinde toplandik ordaydim yemekti dersti bu saat oldu ..
Biraz sinirliyim aksam ustu deli etti beni ufaklik yazmiyor okumuyor valla biktim okul acildigindan beri ilk kez komsuma gittim bu inssanlar nasil yapiyor yani ben hic kimseye gitmeyimmi omrum evdemi gececek off off galiba panik atak oldum sinirlendikce gogsum agriyorartik tatil olsun istiyorum uyumak dinlenmek istiyorum ..
Bana menün abartılı gelmedi,Buda sacma sapan menum
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Bol limonlu brokoli
Oglen 14 00
Ceyrek ispanakli icli
Bir kurabiye
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Kucuk kase salcali spagetti
Iki kasik yogurt
Bir kac tane lahana tursusu b12 icin
Su hic bilmiyorum ama 1.5 gecti
Kesinlikle canım sana katılıyorum benim de gözüm doymadan Karnım doymuyor sanki :)) spora gelince genelde zaten haftanın 3 4 gününü sporla geçirin diyorlar bende her gün yapamıyorum mesela ama haftada 3 4 gün yapmaya çalışıyorum. Yani yeterli tabiki de.Sıkıntı yok gibi canım,
Yani açıkçası çok anlayamıyorum ama
Öyle ek bi huzursuzluğu falan yok yani...
Benim kahvaltım yeter tevafuğum...
Bu ara canım pek tatlı da çekmiyo
Meyveler kesiyor sanırsam.
Bu ara menülerimden ben de memnunum,
Benim doymam Laz'ım canım,
Yoksa saldırıyorum.
Bi de haftasonları irademe hakim olursam tamamdır!!!
Cumaları Abimlere geçiyorum genelde,
Cumartesi de anneme..
Spor yapamıyorum yani.
PaZar da eşim evde,
Bişey demez aslında hatta eşlik bile eder
Ama biraz da ben istemiyorum galiba.
O yüzden de 4 gün yapabiliyorum, yeter mi canım?
Hele bak hele bak ben kötü polis miyimBana menün abartılı gelmedi,
Cısları da öğlen yemişsin,
Makarna da az ve yoğurtla..
Arada olur öyle...
Ben iyi polisim,
Söz sendetevafuk55 'um...
Sevindim canımKesinlikle canım sana katılıyorum benim de gözüm doymadan Karnım doymuyor sanki :)) spora gelince genelde zaten haftanın 3 4 gününü sporla geçirin diyorlar bende her gün yapamıyorum mesela ama haftada 3 4 gün yapmaya çalışıyorum. Yani yeterli tabiki de.
Aaa tevafuk da iyi polismişHele bak hele bak ben kötü polis miyim
angelina35 canım menün ölçülü olmuş ama bence abartılı hiç değil afiyet olsun. Suyu az daha arttırmaya çalış. birde brokkoli her kahvaltıda var neye yarıyor canım söyle biz de yapalım
Deli gızzz deli gızzzSevindim canım
Aaa tevafuk da iyi polismiş
Aa super.neguzel bir sistem bu kizlar.insanini bayaa motive eder valla.ilk defa listeye girdimde hemde ilk ücden.:))))tomurcukkk canım sana kolaylik olsun diye
Birincisara_28 _1 kilo(107.0)
Ikinciekim2009 _500 gr (98.9)
Üçüncü E evinkuzusu _300 gr (74.5)
tevafuk55 _200 gr (67.2)
Uyarılanlar
angelina35 +500 (68.0)
M Melrin +200 (66.2)
Gokce29 +200 (99.7)
Hepimizi emeğinden dolayi tebrik ederim canlarım
Evet arkadasim sesin cikmadi bugun.yorma kendini ya sagligin hepsinden onemli.ama insan gucu olmayinca aah ah bi gucum gelsede şu evi bi bastan basa temizlesem diyo.anliyo yani sagligin kiymetini.allahim buyuk dertler vermesinsaat kaç olmuş ben yeni kalktım yataktan sırılsıklam olmuşum terden bu defa debelenmeden uyumuşum iyi geldi :)
gündüz kendime fazla yüklenmişim galiba kaç gündür ev aldı başını gidiyor diye sadece mutfak tezgahını boşalttım çamaşır suladım bir de küçük banyoyu bi yüz yıkadım ama canım çıktı sanki her yeri toz topak bürümüş temizlenecek yapamadım gücüm yetmedi öksürük yoruyor insanı öğleden sonra da komşuya gittim (yoksa o gelecekti gelmesin evin pasağını görmesin diye gittim).. sizde ben yokken maşallah iyi muhabbet etmişsiniz :))
Canim aksamin cook az olmus.çok acikmazmisin yatana kadarsabah 9 :10
ekmeğin baş kısmından bir parçaya
1 haşlama yumurta 1 parça peynir tıktım yedim
ilaç saati kaçmasın diye zorladım
öğleden sonra 3 gibi
1.5 kk büyüklüğünde fırın makarna
1 parça haşlama brokoli üstünde 1 kaşık yoğurt
2 çatal portakal kabuklu muhallebi
akşam 18 :30
yarım kase kadar salata
1.5 bardak ayran
1 lokma ekmek d. vit ve z. yağıyla
akşam 10 da
1 muz
ilaç içmek için yedim
eline sağlık tevafuk düşünceli arkadaşımtomurcukkk canım sana kolaylik olsun diye
tevafuk55 _200 gr (67.2)
Uyarılanlar
angelina35 +500 (68.0)
M Melrin +200 (66.2)
Gokce29 +200 (99.7)
aminnnEvet arkadasim sesin cikmadi bugun.yorma kendini ya sagligin hepsinden onemli.ama insan gucu olmayinca aah ah bi gucum gelsede şu evi bi bastan basa temizlesem diyo.anliyo yani sagligin kiymetini.allahim buyuk dertler vermesin
Eline sağlık canım, Tşk ediyoruztomurcukkk canım sana kolaylik olsun diye
tevafuk55 _200 gr (67.2)
Uyarılanlar
angelina35 +500 (68.0)
M Melrin +200 (66.2)
Gokce29 +200 (99.7)
muzu yiyince iyice doydum gülüm acıkmamın imkanı yok yemesem de acıkmazdım gerçi:))Canim aksamin cook az olmus.çok acikmazmisin yatana kadar
Arkadaşlarımtebrik ederim hepinizitomurcukkk canım sana kolaylik olsun diye
tevafuk55 _200 gr (67.2)
Uyarılanlar
angelina35 +500 (68.0)
M Melrin +200 (66.2)
Gokce29 +200 (99.7)
Canım benim olsun, yorma yine de sen kendini..saat kaç olmuş ben yeni kalktım yataktan sırılsıklam olmuşum terden bu defa debelenmeden uyumuşum iyi geldi :)
gündüz kendime fazla yüklenmişim galiba kaç gündür ev aldı başını gidiyor diye sadece mutfak tezgahını boşalttım çamaşır suladım bir de küçük banyoyu bi yüz yıkadım ama canım çıktı sanki her yeri toz topak bürümüş temizlenecek yapamadım gücüm yetmedi öksürük yoruyor insanı öğleden sonra da komşuya gittim (yoksa o gelecekti gelmesin evin pasağını görmesin diye gittim).. sizde ben yokken maşallah iyi muhabbet etmişsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?