Haydi Yine Yeniden...

Canım aslında öğretmenlerimiz daha iyi cevaplar ama ben de yeğenlerimden biliyorum
Abimler de zorlamasa hiç derse, ödeve oturmayacaklar sıpalar..
Büyüğün dersleri iyi gene de, küçük bayağı üzüyor anne babasını,
Üstüne düşmelerine rağmen dersleri vasat hatta kötü gidiyo

Anladığım kadarıyla sen de özenli bi annesin,
Ama çok da bunaltma kendini canım.
Sağlığın, senin ve çocukların için en önemlisi...

Bana menün abartılı gelmedi,
Cısları da öğlen yemişsin,
Makarna da az ve yoğurtla..
Arada olur öyle...

Ben iyi polisim,
Söz sende tevafuk55 'um...

Kesinlikle canım sana katılıyorum benim de gözüm doymadan Karnım doymuyor sanki :)) spora gelince genelde zaten haftanın 3 4 gününü sporla geçirin diyorlar bende her gün yapamıyorum mesela ama haftada 3 4 gün yapmaya çalışıyorum. Yani yeterli tabiki de.

Bana menün abartılı gelmedi,
Cısları da öğlen yemişsin,
Makarna da az ve yoğurtla..
Arada olur öyle...

Ben iyi polisim,
Söz sende tevafuk55 'um...
Hele bak hele bak ben kötü polis miyim
angelina35 canım menün ölçülü olmuş ama bence abartılı hiç değil afiyet olsun. Suyu az daha arttırmaya çalış. birde brokkoli her kahvaltıda var neye yarıyor canım söyle biz de yapalım

Sevindim canım
Aaa tevafuk da iyi polismiş

saat kaç olmuş ben yeni kalktım yataktan sırılsıklam olmuşum terden bu defa debelenmeden uyumuşum iyi geldi :)
gündüz kendime fazla yüklenmişim galiba kaç gündür ev aldı başını gidiyor diye sadece mutfak tezgahını boşalttım çamaşır suladım bir de küçük banyoyu bi yüz yıkadım ama canım çıktı sanki her yeri toz topak bürümüş temizlenecek yapamadım gücüm yetmedi öksürük yoruyor insanı öğleden sonra da komşuya gittim (yoksa o gelecekti gelmesin evin pasağını görmesin diye gittim) .. sizde ben yokken maşallah iyi muhabbet etmişsiniz :))

sabah 9 :10
ekmeğin baş kısmından bir parçaya
1 haşlama yumurta 1 parça peynir tıktım yedim
ilaç saati kaçmasın diye zorladım

öğleden sonra 3 gibi
1.5 kk büyüklüğünde fırın makarna
1 parça haşlama brokoli üstünde 1 kaşık yoğurt
2 çatal portakal kabuklu muhallebi

akşam 18 :30
yarım kase kadar salata
1.5 bardak ayran
1 lokma ekmek d. vit ve z. yağıyla

akşam 10 da
1 muz
ilaç içmek için yedim

Evet arkadasim sesin cikmadi bugun.yorma kendini ya sagligin hepsinden onemli.ama insan gucu olmayinca aah ah bi gucum gelsede şu evi bi bastan basa temizlesem diyo.anliyo yani sagligin kiymetini.allahim buyuk dertler vermesin

Canim aksamin cook az olmus.çok acikmazmisin yatana kadar

Evet arkadasim sesin cikmadi bugun.yorma kendini ya sagligin hepsinden onemli.ama insan gucu olmayinca aah ah bi gucum gelsede şu evi bi bastan basa temizlesem diyo.anliyo yani sagligin kiymetini.allahim buyuk dertler vermesin
aminnn
valla aynen ben de öyle dedim bir iyi olsam gücüm yetse şuruları bir aklayıp paklasam dedim :))
10 gün sonra kız kardeşim gelecek 5 yaşında ki oğluyla ona da hazırlık yapmak istiyorum içim gidiyor bir an evvel iyileşmem lazımm:))

Canim aksamin cook az olmus.çok acikmazmisin yatana kadar
muzu yiyince iyice doydum gülüm acıkmamın imkanı yok yemesem de acıkmazdım gerçi:))
senelerdir ilk defa hastalanınca iştahım gitti bir buna seviniyorum heheheh hastalansam da gayet güzel yerdim önce :)

komşumun oğlu üniversitede başka şehirde hafta sonu gelecekmiş bu akşam aramış annesini ekim teyzenin içli köftesi çok güzel oluyor gelince bana yapar mı demiş kuzumm yaa kıyamam kimseden bir şey isteyecek çocuk değil rabbim esirgesin çok efendi ben bir mutlu oldum beni gerçek teyzesi gibi görmese istemez biliyorum :))
yarın gidip içini hazırlıycam dolaba kaldırsın arkadaş cumada hamurunu yapıp köfteleri yaparız cumartesiye gelince hazır olsun yarın öğleden sonra da yokum yani :))

Canım benim olsun, yorma yine de sen kendini..
Sensiz muhabbet boğazımızdan geçmez aslında Ekim'im de..
Çok acıkmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…