- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.621
Günaydın canım bi uykusuzda burdaGunaydin uykusuz geldi haniiiimmmm
Hayirdir kuzum gec mi yattin yoksa uyuyamadin miGünaydın canım bi uykusuzda burda
oh maşallah maşallahYok canim gayet iyiyim sukur ama hep sirt ustu yattigim icin sirtim agriyor.kisa kisa uyuyorum hep.tam bi uyku cekemedim daha.onun disinda ameliyatla ilgili bi sıkıntım yok sukur
çorba yapmaya mecalim kalmadı anca benimkilere yemek yaptım biri kuru fasulye yedi diğeri okulda bıkmış yemez diye köfte pilav derken kendim için çorbaya yoruldum yapmadım zaten açta değildim komşuda çok ısrar edince yedim o beni tıkamıştıDediğin gibi akşam fazla olmuş sarelleli ekmek tek dilim de kalaydı iyiydi
Sporu menüsü şahane olmuş
Örnek alınacak kızsın valla
Bence olması gereken akşam yemeği yanında sebze olması diğer kısım ölçülü
Kız akşam yemeği nerde salata yemek değil ki bide hastasın en azından çorba olaydı
Ondan degil canim yaa.sirt ustu yattigim icin hep sirtim cok agriyor yan donemiyorum.evde de muhtemelen uyuyamayacagim sirt ust yatacagim icin.oh maşallah maşallah
gülüm hastaneden eve geçince ancak rahat uyursun hemşire girer çıkar, koridordan ses gelir v.s. ne de olsa evin gibi rahat hissetmezsin ondan tam uyuyamıyorsun
Kiz sen niye uyumuyorsunn yat dinlen ohh is yok guc yok misss cilgin seniGunaydin uykusuz geldi haniiiimmmm
Anaaa sana ne oldu canim sen niye uyumadin ..Günaydın canım bi uykusuzda burda
Ahh kuzumm benimmm ondan uyuyamiyorsunn insallah iyi olunca gececek canimm ....bak aklima ne geldi bi cocukluk arkadasim vardi benim yuz ustu yatmayi cok severdi ayy evlenirde hamile kalirsam yuzustu yatmak icin yatagin ortasina delik actirir oyle yatarim derdiOndan degil canim yaa.sirt ustu yattigim icin hep sirtim cok agriyor yan donemiyorum.evde de muhtemelen uyuyamayacagim sirt ust yatacagim icin.
Ahh kuzumm benimmm ondan uyuyamiyorsunn insallah iyi olunca gececek canimm ....bak aklima ne geldi bi cocukluk arkadasim vardi benim yuz ustu yatmayi cok severdi ayy evlenirde hamile kalirsam yuzustu yatmak icin yatagin ortasina delik actirir oyle yatarim derdinapsak sanada oyle bir yontemmi bulsak ki
Oyyy kiyamammm canim benim daha cok yeni ya cok normal uyuyamaman ne kadar surede iyilesirki acaba en azindan yan yatabilmen icin bi yontem soylese dr ....evine gidince daha rahat edersin canim benim ..cok iyi fikir.ben iki tane delik alayim bende cok severim yuz ustu yatmayi.hele yastigin altina kolumu sokmaya bayilirim.bi bacagimi da yana dogru attim mi tamamdir suanda bunlarin hicbirini yapamadigim icin uyuyamiyorum kuzu
Yok be arkadaşım tayin zamanı yaklaştıkça stres arttı ondan üzerine gripte başladıHayirdir kuzum gec mi yattin yoksa uyuyamadin mi
Tamam canım,Gokce29
yarım kiloluk bulgurun yarısını koyuyorum derin bir kaba hafiften soğuk suyla ıslatıp biraz bekliyorum şişsin diye
sonra bir avuç dolusu irmik tuz ve bulgurun rengi beyaz olacak kadar un koyup yoğuruyorum
içi için de bol soğanı tuzsuz tereyağında kavurup kıymayı ekleyip kavurup tuz ve baharatını atıyorum kimyonunu azcık bol koyuyorum kapatıyorum hemen üstüne maydanoz doğrayıp karıştırıyorum soğutup dolaba kaldırıyorum ki iyice yağı donsun
böylece hamurdan yağ sızıp patlatmıyor
Maşallah canım sana,Yok canim gayet iyiyim sukur ama hep sirt ustu yattigim icin sirtim agriyor.kisa kisa uyuyorum hep.tam bi uyku cekemedim daha.onun disinda ameliyatla ilgili bi sıkıntım yok sukur
Şimdi bende mutlu oldum kim tutar seniCanlar selamlar
Günlük Kilo bildirimime geri dönüyorum,
İşime gelince yazıyorum buraya
Ne çakalım Di mi
Neyse yazmayınca, gül gene artıda dersiniz
Gelelim kiloma;
Dün 99,7
Bugün 99,1
Hava kapalı burada ama moral tam bende
Öptüm sizleri
aynı benim gibi yatıyormuşsun birde bacağımın altına da yastık koyuyorum :))cok iyi fikir.ben iki tane delik alayim bende cok severim yuz ustu yatmayi.hele yastigin altina kolumu sokmaya bayilirim.bi bacagimi da yana dogru attim mi tamamdir suanda bunlarin hicbirini yapamadigim icin uyuyamiyorum kuzu
eyvahh eyvahh size de mi grip bulaştı inşallah ağır geçmezYok be arkadaşım tayin zamanı yaklaştıkça stres arttı ondan üzerine gripte başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?