Haydi Yine Yeniden...

Yok canim gayet iyiyim sukur ama hep sirt ustu yattigim icin sirtim agriyor.kisa kisa uyuyorum hep.tam bi uyku cekemedim daha.onun disinda ameliyatla ilgili bi sıkıntım yok sukur
oh maşallah maşallah
gülüm hastaneden eve geçince ancak rahat uyursun hemşire girer çıkar, koridordan ses gelir v.s. ne de olsa evin gibi rahat hissetmezsin ondan tam uyuyamıyorsun

çorba yapmaya mecalim kalmadı anca benimkilere yemek yaptım biri kuru fasulye yedi diğeri okulda bıkmış yemez diye köfte pilav derken kendim için çorbaya yoruldum yapmadım zaten açta değildim komşuda çok ısrar edince yedim o beni tıkamıştı

oh maşallah maşallah
gülüm hastaneden eve geçince ancak rahat uyursun hemşire girer çıkar, koridordan ses gelir v.s. ne de olsa evin gibi rahat hissetmezsin ondan tam uyuyamıyorsun
Ondan degil canim yaa.sirt ustu yattigim icin hep sirtim cok agriyor yan donemiyorum.evde de muhtemelen uyuyamayacagim sirt ust yatacagim icin.

Ondan degil canim yaa.sirt ustu yattigim icin hep sirtim cok agriyor yan donemiyorum.evde de muhtemelen uyuyamayacagim sirt ust yatacagim icin.
Ahh kuzumm benimmm ondan uyuyamiyorsunn insallah iyi olunca gececek canimm ....bak aklima ne geldi bi cocukluk arkadasim vardi benim yuz ustu yatmayi cok severdi ayy evlenirde hamile kalirsam yuzustu yatmak icin yatagin ortasina delik actirir oyle yatarim derdi napsak sanada oyle bir yontemmi bulsak ki

cok iyi fikir.ben iki tane delik alayim bende cok severim yuz ustu yatmayi.hele yastigin altina kolumu sokmaya bayilirim.bi bacagimi da yana dogru attim mi tamamdir suanda bunlarin hicbirini yapamadigim icin uyuyamiyorum kuzu

cok iyi fikir.ben iki tane delik alayim bende cok severim yuz ustu yatmayi.hele yastigin altina kolumu sokmaya bayilirim.bi bacagimi da yana dogru attim mi tamamdir suanda bunlarin hicbirini yapamadigim icin uyuyamiyorum kuzu
Oyyy kiyamammm canim benim daha cok yeni ya cok normal uyuyamaman ne kadar surede iyilesirki acaba en azindan yan yatabilmen icin bi yontem soylese dr ....evine gidince daha rahat edersin canim benim ..

Tamam canım,
Muhakkak deneyeceğim,
Eklerine sağlık

Yok canim gayet iyiyim sukur ama hep sirt ustu yattigim icin sirtim agriyor.kisa kisa uyuyorum hep.tam bi uyku cekemedim daha.onun disinda ameliyatla ilgili bi sıkıntım yok sukur
Maşallah canım sana,
O kadarlık olur,
Tez zamanda ayaklan inşallah

Canlar selamlar
Günlük Kilo bildirimime geri dönüyorum,
İşime gelince yazıyorum buraya
Ne çakalım Di mi

Neyse yazmayınca, gül gene artıda dersiniz

Gelelim kiloma;
Dün 99,7
Bugün 99,1
Hava kapalı burada ama moral tam bende

Öptüm sizleri

Şimdi bende mutlu oldum kim tutar seni

aynı benim gibi yatıyormuşsun birde bacağımın altına da yastık koyuyorum :))
cidden sorun ama allah kolaylık versin çabucak iyileşip rahat rahat yatarsın inşallah

Yok be arkadaşım tayin zamanı yaklaştıkça stres arttı ondan üzerine gripte başladı
eyvahh eyvahh size de mi grip bulaştı inşallah ağır geçmez
ben mideme zencefil zerdeçal dokunduğu halde polen de ekleyip balla yuttum sizin daha başlangıçsa bol bol yiyin kızlarla rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…