- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.641
aslında böyle tarifle yapması zor bir bilen bulsan o yaparken baksan hemen öğrenirsinTamam canım,
Muhakkak deneyeceğim,
Eklerine sağlık
Canlar selamlar
Günlük Kilo bildirimime geri dönüyorum,
İşime gelince yazıyorum buraya
Ne çakalım Di mi
Neyse yazmayınca, gül gene artıda dersiniz
Gelelim kiloma;
Dün 99,7
Bugün 99,1
Hava kapalı burada ama moral tam bende
Öptüm sizleri
Çevrede de nerde öyle yetenekli...aslında böyle tarifle yapması zor bir bilen bulsan o yaparken baksan hemen öğrenirsin
Oy canım benim sen hep gel de biz mutlu olalım istediğin şekilde uyuyacagin günler de yakındırGunaydin uykusuz geldi haniiiimmmm
Canlar selamlar
Günlük Kilo bildirimime geri dönüyorum,
İşime gelince yazıyorum buraya
Ne çakalım Di mi
Neyse yazmayınca, gül gene artıda dersiniz
Gelelim kiloma;
Dün 99,7
Bugün 99,1
Hava kapalı burada ama moral tam bende
Öptüm sizleri
Canım benden 2,5 kg gitmesiyle senden 500gram gitmesi aynı şeyOy canım benim sen hep gel de biz mutlu olalım istediğin şekilde uyuyacagin günler de yakındır
Oyyy keşşşke bu kadar eksi benim olsa
maşallah kuzum bak sakin bozma tamam mı 97 hedefine yaklaşmışsın helal sana
Öğleni bende kaçırdım bulgur pilavı ile ekmek yedim düşün yaniCanım benden 2,5 kg gitmesiyle senden 500gram gitmesi aynı şey
Yani bu bende devede kulak
Evet Can'ım ben de bozmak istemiyorum
Ama öğlen kaçırdım ölçüyü sanırsam
Akşamı çoook hafif, tüy gibi geçirmem lazım
Bu arada her hafta 500 versem o kadar mutlu olurum kiCanım benden 2,5 kg gitmesiyle senden 500gram gitmesi aynı şey
Yani bu bende devede kulak
Evet Can'ım ben de bozmak istemiyorum
Ama öğlen kaçırdım ölçüyü sanırsam
Akşamı çoook hafif, tüy gibi geçirmem lazım
Olabildiğince tadımlık yersin herşeyden canımÖğleni bende kaçırdım bulgur pilavı ile ekmek yedim düşün yaniakşam da gün var
Her hafta olmasa bile birgün hepsi gitmiş olacak ve istediğin kiloya ulaşacaksın..Bu arada her hafta 500 versem o kadar mutlu olurum ki
Sağolasın kuzum :) ya haftasonu anneme gittim ya yengem diyor ki sen ne yaptın da bu kadar zayifladin oysa beni iki haftadır falan görmedi. Şaşırdım bende yenge yaklaşık 6 aydır bu kilodayim dedimOlabildiğince tadımlık yersin herşeyden canım
Her hafta olmasa bile birgün hepsi gitmiş olacak ve istediğin kiloya ulaşacaksın..
Şurada 4-5 kg var vereceğin..
Ki bence şu an bile iyisin.
Ben 1,64 üm, 63-65 arası istiyorum..
Canim spor cok sikilastitiyor insani benim odun gibi bacaklarim bile inceldi yuruyus sayesinde helede ayak bileklerimm kiz ne guzel bileklerim varmis benimSağolasın kuzum :) ya haftasonu anneme gittim ya yengem diyor ki sen ne yaptın da bu kadar zayifladin oysa beni iki haftadır falan görmedi. Şaşırdım bende yenge yaklaşık 6 aydır bu kilodayim dedimyok diyor çok zayiflamissin o anda aklıma geldi 3 haftadır spor yaptığım o zaman anladım belki yağ oranım azalmıştır diye, ki bende inc3ldigimi fark ediyorum
Çevrede de nerde öyle yetenekli...
İnternetten izlerim bi-iki video..
Çat pat bişey çıkarırız ortaya,
Herkeste beğenir emin ol
Eee Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derler...
gülüm senin miktarlar sürekli çok az daha sonra neyi azaltacaksın kilo vermen durunca bu sen de alışkanlık oldu minnak minnak yemek bana hiiiç doğru gelmiyorSabah 9 00
Bir simit
Bes kup kasar
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir kac catal patates kizartmasi
Sekersiz cay
Ara 15 00
Bir mandalina
Uc badem
Aksam 18 00
Bir kepce tarhana corbasi
Iki kasik bulgur pilavi
Uc kasik kadar tavuk doner kendim yaptim
Cok az lahana tursusu
Su 2 litre
Buralari hep don vurdu hic yesillik yok dogru duzgun heryer buz yuruyusde yapamiyorum cok canim sıkılıyor
ben azcık yatıp uyumuştum da :))Saat 8 olmus kimseler yok herkes nerede acaba
On üç günde dört kilo veriyim lütfen yardım et yarın başlıcam bugün de çok yedim kustum hattaSaat 8 olmus kimseler yok herkes nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?