Haydi Yine Yeniden...

gülüm senin miktarlar sürekli çok az daha sonra neyi azaltacaksın kilo vermen durunca bu sen de alışkanlık oldu minnak minnak yemek bana hiiiç doğru gelmiyor
Yok canim ne minnagi sabahki simit tum baksana birde anlam veremedigim bir istahsizlik var canim istemiyor inan meyveyi falan zorla yedim c vitamini olsun diye benim vucut ilaclardan sonra anladi kansiz oldugunu galiba yorgunluk istahsizlik uyku hali kalp carpintisi nefes zorlugu hepsi kansizliktanmis off ne kanmis bee ....

Senin menude az ama sen en azindan kurubaklagil yemisssin afiyet olsun ..

Canim tatli krizine girdiginde bir hurma yada incir seni rahatlatir hemde bagirsak icin faydali menun gayet guzel afiyet olsun ...

Aslinda vasatlik bisey yok canim aksam neden yemedin caninmi istemedi keske corba salata yeseydin tatlim gunduz cok erken yemissin cunku birde emziriyosun sporun sahane zaten afiyet olsun canim ..

Bugün menün daha güzel geldi bu havada en güzeli evde açıcan müziği ayna karşısında kıvır dur kim tutar seni hem eğlen hem incel
Senin menünde bugün daha iyi fasulye yanında yoğurt olaydı süper olacaktı
Bugün en azından 1 dilim ile kalmışsın kumpir yarım yenmiş güzelde olmuş akşam
Evet vasat kuzum sen emziriyosun kaç saat açlık hiç gerek yok az yiyerek değil sık sık az az yiyerek çok daha rahat edersin

Hastalıktan yıkılıyorum kızlar bugün garip bi menü benden gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tost, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
3 yk bulgur pilavi, 4-5 yk zeytinyagli kuru fasulye, ayran
Ara ( bakıcı arkadasta)
1 kase patates salatası, 1 dilim pudingli bisküvi tatlısı, 1 kase et suyuna çorba
Aksam ( aynı arkadaşta güne devam)
1 kase et suyuna çorba, 4-5 yk kesme,3 yk ıspanak yemeği, yoğurt
Ara
Ihlamur çayı
Şimdi çok daha hastalık artınca
1 su bardağı süt içine zencefil, tarçın, krem propolis katıp onu içtim
Spor hak getire nefes almakta zorlanıyorum elimde mendil ayyy menüye baktımda ne çok şey var

Canım ya ara öğünler sürekli insülin salgılatıyor diyorlar ya
Kafam karışıyor biraz
Gene de yapıyordum akşamdan önce bi ara ama bugün böyle oldu...

Canım benim boşver ya menüyü,
hastasın zaten..
Bol bol dinlen sen..

Aslinda yemen iyi olmus malum gripte yemeden iyi olunmuyor cok gecmis olsun canim ..

Galiba bende hastalar kervanina katilacam bogazzim agriyor burnum akiyo gibi ben neysede kucugum yine bogazim diyodu insallah o hastalanmasin malum hemen yuksek ates oluyor ben her halukarda iyilesirim neyse herkese iyi geceler tatli ruyalar ben yatar cikarken isiklari sondurun bak sonra cok fatura geliyor

BOYUM 1.63 KİLOM 67 HEDEFİM OTUZ OCAĞA KADAR BEŞ KİLO YARINDAN İTİBAREN ON SEKİZGÜNÜM VAR 62 aslında benim kilom atmış sekiz nokta üçtü altmış yediye düşüp bir kilo üç yüz gram vermiştim o yüzden dört kilo versem de olur ama garanti olsun die beş diyorum sebebi de eşimle beş kiloya iddiaya girmiştik inşallah başarıcam ben aşırı yemek yiyen biriyim günde ortalama bi kare çikolata yanına bi sürü ıvır zıvır yemek ve hareket su yok bu zayıfladım bir kilo üç yüz gramı yoğurt kürü su ve hareketle verdim Boğaz'ımı hiç kesmeden inşallah bu sefer dayanmalıyım benim için bi gün bile çok zor can çekişiyo gibiyim pert oluyorum

Slm kızlar gecenin bu vakti oldu uyuyamadım hastalık halsizlik yaptı gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum şimdi tekrar ağrı kesici içtim burun spreyi kullandım sabah ilk işim dr a gitmek olacak Veeee bu mübarek gün benim için başlangıç adına merdiven günü olacak tercih yapabileceğm okullar belli olacak ya okullarda ihtiyaç olmazsa korkusu da sardı gecenin bu vakti neler neler aklıma geliyo bugün benim ve çocuklarım için duaya ihtiyaç duyduğumuz gün bugün dualarınızda benide aklınıza getirir misiniz

Canimmm insallah ama insallah istedigin okula yerlesir, sen esine yavrularin babasina kavusur.sabahlar yuzu suyu hurmetine sen Melrinin dualarini kabul et yarabbim.
Cok gecmis olsun bu arada.doktora gidersen cok iyi olur elbette.daha ilerlemeden onlemini almis olursun

menü güzel afiyet olsun sarelle de enerji olsun :)
regl dönemi en hızlı kilo verilen dönemdir o zaman tartıda görmezsin su v.s. tutmuş olabiliyor insan ama eksinin en büyük rakamlarını hep regl dönem sonun da görürsün sen yeter ki dikkat etmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…