Haydi Yine Yeniden...

bence de vasat akşamın yok çünkü niye yemedin kızz öğlen yediğin erişteyle rulokata vicdan mı yaptın ne yaptın :)

iyi yapıyorsun zorla da olsa meyveni ye hatta sen kuru üzüm atıştırmaya başla alışkanlık haline getir ayy şu kansızlığın da hayırlısıyla bir geçse de iştahın yerine gelse

yemek salçalı olunca yanında yoğurt yemiyorum mide ekşimesi yapmasın diye benimkilere başka yemek yapmıştım yanına yoğurtlu salata da vardı onu bile yemedim midem sağlam kalsın :))

senin menün de alışmışım sabah 1 ç bal kayman görmeye asıl şimdi yemen lazım o balı ama yok bana garip gelmedi menün et suyuna çorba da çok iyi olmuş sıcak sıcak şifa niyetine iyi gelir inşallah
rapor aldın evdesin değil mi

tereyağı eritip pekmezle fokurdak ılık ılık bir kaç kaşık içir artmadan boğaz ağrısı geçsin gitsin inşallah
sen de iç tabii oğlun da sen de hasta olmayın ikinizin hastalığı da beter oluyor anacım permeperişan oluyorsunuz

rabbim rızk kapılarını hayırlısıyla sana eşinin yanın da izmir de açsın inşallahh dualarımız seninle
strese girdikçe hormon salgıları değişiyor zaten hastasın gülüm inşallah kadrolarda öğretmen ihtiyacı olduğunu bu gün görürsün de azcık gider stresin

iştahını kapatacak şeylerle ara öğün yap süt tarçın karışımı şekerli isteğini keser yoğurt kürüne de devam et yulaf kepeği de ekleyip yoğurt kürüne onunla da ara öğün yapabilirsin hatta ana öğün yerine bile yiyebilirsin içine meyve doğrayıp zayıflamanın yolu ilk önce sudan geçiyor o suyu bol bol içeceksin arkadaş yolu yok :)))

Canimm cok gecmis olsun insallah guzel haberler vereceksin lutfen kotuyu dusunme hep iyi dusun iyi olsun hakkinizda hayirlisi rabbim sizi tez zamanda kavustursun insallah duamdasin canimm ....

Gunaydin kizlar hayirli cumalar oglus hasta maleseff okula biraktim ama atesi vardi biraz ogretmende dereceyi birakin ben bakarim dedi birde bugun baska grubun okuma bayrami var birazdan tekrar gidecem seminer vardi okulda ona katilicam valla biktim bu atesten gercektenn

Tam umutlarimin tukenmeye basladigi bir dönemde bu yorum çok iyi geldi.tesekkurler:))) hep 74lu rakamlar gormekten biktim cunku

SENi özlüyoruz tomurcuğum
Sen nasılsın
Bu arada da duana amin diyorum
Melrinimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın Rabbim
Gunaydin,hayirli cumalar
hayırlı cumalar...

inşallah ateşi artmaz neyse sen de seminer için gidince yoklarsın oğluşunu için rahat eder en azından

Tam umutlarimin tukenmeye basladigi bir dönemde bu yorum çok iyi geldi.tesekkurler:))) hep 74lu rakamlar gormekten biktim cunku
ne demek gülüm doğru bilgileri paylaşıcaz birbirimizle ki hepimiz hafif olup sağlıklı zayıflayalım de mii:))
hem senin ne diye umutların tükeniyor moralin yok de bakem

Neden umidini yitirdin canim arkadaslar bilir ben bir 72 de takildim ama ne takilma herhalde bi 6 ay surdu sonrasinda verdim kilomu sende vereceksin menulerin cok iyi senin umitsizlik yoktamammi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…