- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.681
bence de vasat akşamın yok çünküVasat menüm
09.00
1,5 kk beyaz peynir
2 Yumurta (teryağında)
6 zeytin, 10 badem-fındık
Yeşillik
4 bitter draje, 2 badem şekeri
13.15
2 dolu dolu kase fasulye kurusu (Yumurtalı)
4kaşık erişte makarna
Kereviz salatası
1dilim mücver
2 tane rulokat
19.00
Türk kahveli Süt
Su 3,5lt
Spor 5mil Leslie
iyi yapıyorsun zorla da olsa meyveni ye hatta sen kuru üzüm atıştırmaya başla alışkanlık haline getir ayy şu kansızlığın da hayırlısıyla bir geçse de iştahın yerine gelseYok canim ne minnagi sabahki simit tum baksana birde anlam veremedigim bir istahsizlik var canim istemiyor inan meyveyi falan zorla yedim c vitamini olsun diye benim vucut ilaclardan sonra anladi kansiz oldugunu galibayorgunluk istahsizlik uyku hali kalp carpintisi nefes zorlugu hepsi kansizliktanmis off ne kanmis bee ....
yemek salçalı olunca yanında yoğurt yemiyorum mide ekşimesi yapmasın diye benimkilere başka yemek yapmıştım yanına yoğurtlu salata da vardı onu bile yemedim midem sağlam kalsın :))Bugün menün daha güzel geldi bu havada en güzeli evde açıcan müziği ayna karşısında kıvır dur kim tutar seni hem eğlen hem incel
Senin menünde bugün daha iyi fasulye yanında yoğurt olaydı süper olacaktı
Bugün en azından 1 dilim ile kalmışsın kumpir yarım yenmiş güzelde olmuş akşam
Evet vasat kuzum sen emziriyosun kaç saat açlık hiç gerek yok az yiyerek değil sık sık az az yiyerek çok daha rahat edersin
senin menün de alışmışım sabah 1 ç bal kayman görmeye asıl şimdi yemen lazım o balı ama yok bana garip gelmedi menün et suyuna çorba da çok iyi olmuş sıcak sıcak şifa niyetine iyi gelir inşallahHastalıktan yıkılıyorum kızlar bugün garip bi menü benden gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tost, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
3 yk bulgur pilavi, 4-5 yk zeytinyagli kuru fasulye, ayran
Ara ( bakıcı arkadasta)
1 kase patates salatası, 1 dilim pudingli bisküvi tatlısı, 1 kase et suyuna çorba
Aksam ( aynı arkadaşta güne devam)
1 kase et suyuna çorba, 4-5 yk kesme,3 yk ıspanak yemeği, yoğurt
Ara
Ihlamur çayı
Şimdi çok daha hastalık artınca
1 su bardağı süt içine zencefil, tarçın, krem propolis katıp onu içtim
Spor hak getire nefes almakta zorlanıyorum elimde mendil ayyy menüye baktımda ne çok şey var
tereyağı eritip pekmezle fokurdak ılık ılık bir kaç kaşık içir artmadan boğaz ağrısı geçsin gitsin inşallahGaliba bende hastalar kervanina katilacam bogazzim agriyor burnum akiyo gibi ben neysede kucugum yine bogazim diyodu insallah o hastalanmasin malum hemen yuksek ates oluyor ben her halukarda iyilesirim neyse herkese iyi geceler tatli ruyalar ben yatarcikarken isiklari sondurun bak sonra cok fatura geliyor
rabbim rızk kapılarını hayırlısıyla sana eşinin yanın da izmir de açsın inşallahh dualarımız seninleSlm kızlar gecenin bu vakti oldu uyuyamadım hastalık halsizlik yaptı gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum şimdi tekrar ağrı kesici içtim burun spreyi kullandım sabah ilk işim dr a gitmek olacak Veeee bu mübarek gün benim için başlangıç adına merdiven günü olacak tercih yapabileceğm okullar belli olacak ya okullarda ihtiyaç olmazsa korkusu da sardı gecenin bu vakti neler neler aklıma geliyo bugün benim ve çocuklarım için duaya ihtiyaç duyduğumuz gün bugün dualarınızda benide aklınıza getirir misiniz
iştahını kapatacak şeylerle ara öğün yap süt tarçın karışımı şekerli isteğini keser yoğurt kürüne de devam et yulaf kepeği de ekleyip yoğurt kürüne onunla da ara öğün yapabilirsin hatta ana öğün yerine bile yiyebilirsin içine meyve doğrayıp zayıflamanın yolu ilk önce sudan geçiyor o suyu bol bol içeceksin arkadaş yolu yok :)))BOYUM 1.63 KİLOM 67 HEDEFİM OTUZ OCAĞA KADAR BEŞ KİLO YARINDAN İTİBAREN ON SEKİZGÜNÜM VAR 62 aslında benim kilom atmış sekiz nokta üçtü altmış yediye düşüp bir kilo üç yüz gram vermiştim o yüzden dört kilo versem de olur ama garanti olsun die beş diyorum sebebi de eşimle beş kiloya iddiaya girmiştik inşallah başarıcam ben aşırı yemek yiyen biriyim günde ortalama bi kare çikolata yanına bi sürü ıvır zıvır yemek ve hareket su yok bu zayıfladım bir kilo üç yüz gramı yoğurt kürü su ve hareketle verdim Boğaz'ımı hiç kesmeden inşallah bu sefer dayanmalıyım benim için bi gün bile çok zor can çekişiyo gibiyim pert oluyorum
uykusuz canooom ne zamana taburcu oluyorsun doktor bişey dedi miGunaydin,hayirli cumalar
Canimm cok gecmis olsun insallah guzel haberler vereceksin lutfen kotuyu dusunme hep iyi dusun iyi olsun hakkinizda hayirlisi rabbim sizi tez zamanda kavustursun insallah duamdasin canimm ....Slm kızlar gecenin bu vakti oldu uyuyamadım hastalık halsizlik yaptı gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum şimdi tekrar ağrı kesici içtim burun spreyi kullandım sabah ilk işim dr a gitmek olacak Veeee bu mübarek gün benim için başlangıç adına merdiven günü olacak tercih yapabileceğm okullar belli olacak ya okullarda ihtiyaç olmazsa korkusu da sardı gecenin bu vakti neler neler aklıma geliyo bugün benim ve çocuklarım için duaya ihtiyaç duyduğumuz gün bugün dualarınızda benide aklınıza getirir misiniz
Gunaydin fistik yine erkencisin nasiliz bugun bakiyimm biraz uyuyabildikmiGunaydin,hayirli cumalar
menü güzel afiyet olsun sarelle de enerji olsun :)
regl dönemi en hızlı kilo verilen dönemdir o zaman tartıda görmezsin su v.s. tutmuş olabiliyor insan ama eksinin en büyük rakamlarını hep regl dönem sonun da görürsün sen yeter ki dikkat etmeye devam et
SENi özlüyoruz tomurcuğumCanimmm insallah ama insallah istedigin okula yerlesir, sen esine yavrularin babasina kavusur.sabahlar yuzu suyu hurmetine sen Melrinin dualarini kabul et yarabbim.
Cok gecmis olsun bu arada.doktora gidersen cok iyi olur elbette.daha ilerlemeden onlemini almis olursun
hayırlı cumalar...Gunaydin,hayirli cumalar
Aynen öyle yaptım canımbence de vasat akşamın yok çünküniye yemedin kızz öğlen yediğin erişteyle rulokata vicdan mı yaptın ne yaptın :)
inşallah ateşi artmaz neyse sen de seminer için gidince yoklarsın oğluşunu için rahat eder en azındanGunaydin kizlar hayirli cumalar oglus hasta maleseff okula biraktim ama atesi vardi biraz ogretmende dereceyi birakin ben bakarim dedi birde bugun baska grubun okuma bayrami var birazdan tekrar gidecem seminer vardi okulda ona katilicam valla biktim bu atesten gercektenn
ne demek gülüm doğru bilgileri paylaşıcaz birbirimizle ki hepimiz hafif olup sağlıklı zayıflayalım de mii:))Tam umutlarimin tukenmeye basladigi bir dönemde bu yorum çok iyi geldi.tesekkurler:))) hep 74lu rakamlar gormekten biktim cunku
yanlış yaptın amaa canooo ne kadar eksi gördün :))Aynen öyle yaptım canım
Bugün de eksileri gördüm
Neden umidini yitirdin canim arkadaslar bilir ben bir 72 de takildim ama ne takilma herhalde bi 6 ay surdu sonrasinda verdim kilomu sende vereceksin menulerin cok iyi senin umitsizlik yoktamammi ..Tam umutlarimin tukenmeye basladigi bir dönemde bu yorum çok iyi geldi.tesekkurler:))) hep 74lu rakamlar gormekten biktim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?