Haydi Yine Yeniden...

Ilk menü benden gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Elma, Zencefilli yeşil çay
Öğle
5 yk zeytinyagli pirasa, 2 lokma dızmana
Ara akşam 15:45
1 küçük kase mantı, 1 dilim tava böreği, 1 dilim kadayıf tatlısı,çay
Ara
Muz, Zencefilli yeşil çay olacak

Sabah 9 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar peynir
Iki tane kivircik
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 11 00
Limonlu dokuzlu cay
Oglen 14 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bol limonlu brokili
Iki kup tahin helva
Sekersiz cay
Aksam
Iki kasik pilav
Iki kasik nohut
Bir parca kemikli et
Iki parca havuc tursusu
Su 1.5
Migdemm davul gibi olduu catlamak uzeriyimmm zaten menude vasat

Gokce29 canım dızmana Tekirdağ a özel hamur işi bi yiyecek mayalı hamuru lokmalık kesip tepsiye diziyolar üzerini kaymakla kaplıyolar anlayacağın oldukça lezzetli bol kalorili bi yiyecek
Eskisehirlilerde cok yapiyor bunu onlar peynir de koyuyorlar o lokmalarin icine cok guzel bisey oluyo mimmmm

Saati erkende olsa aksam karbon olmus canim gerci hastasin guc toplaman lagzim afiyet olsun ..

Gokce29 canım dızmana Tekirdağ a özel hamur işi bi yiyecek mayalı hamuru lokmalık kesip tepsiye diziyolar üzerini kaymakla kaplıyolar anlayacağın oldukça lezzetli bol kalorili bi yiyecek
Anladım canım,
Kuşağa enfes geliyor
akşam biraz kh ağırlıklı olmuş ama erken yemişsin, sonrasını da hafif tutmuşsun
O açıdan güzel
Afiyet olsun canım

Tam sabah brokoli hani diyordum ki...
Öğlen yendiğini gördüm
Bizi de alıştırdın valla
Yooo bana çok gelmedi totalde menün
Afiyet olsun canım

işte bu da menüm

09.00
1 kepçe tarhana çorbası
1yumurta (tereyağında)
1,5kk peynir
Yarım avuç fındık-badem, 3zeytin
Yarım b greyfurt suyu
Yeşillik

13.00
1 kase Buğdaylı yayla çorbası
1 pors. Patates salatası
2 kk peynir
Yarım avuç fındık-badem
1 tane içli köfte
1 armut

17.30
1,5 pors. Yeşil Mercimek yemeği
2 yk erişte
3 yk yoğurt

3lt ye tamamlayacağım
Spor: 5 mil leslie

Tam sabah brokoli hani diyordum ki...
Öğlen yendiğini gördüm
Bizi de alıştırdın valla
Yooo bana çok gelmedi totalde menün
Afiyet olsun canım
Sabah yoktu kivircik yedim oglen hemen marketten aldim brokoliyi saka bi yana bende acayipp alistim cok seviyorumm limonlu limonlu sanki vucudumu ayakta tutuyor iyi geliyor bana ..menuye gelince sabah oglen kahvalti oldu zaten nohut cok dokunuyo ama mecbur yedim napiyim o yonden biraz vasat geldi bana ... eksi getirmez yani

Sabah corba icmissin bende cocuklarima iciriyorum corbayi hic bisey yemiyor ikiside corba olunca icim rahat ediyor ...menuye gelince ben cok begendim sporda yapacaksin zaten eksi getirirbu sana

Merhaba arkadaşlar nasılsınız benim boyun fıtığım zorluyor beni bugün kollarım çok ağrıdı eşim masaj yaptı biraz rahatladım ama geçmedi ağrı kesicide fayda etmedi böyle işte

Amaaa kendim için güzel bir şey yaptım mavi rimel aldım çok harika oldu kirpikleri çok güzel gösterdi karar verdim mor ve yeşil renginide alacam :))

Nohut dokunmaz inşallah iki öğün Kahvaltı gibi gözüksede sebzeler zenginleştirmiş o yüzden moralini bozma bol eksi getirsin inşallah
Amanda içli köfte yapılmış menüyede girmiş maşallah kızzz sana gelelim menuye herşeyi olan gayet sağlıklı bir menü spor zaten güzel bol eksi getirsin inşallah

Akşam öğünü mantı 3 yk anca vardı tepsi böreği tatlı orta dilimdi saat erken olduğu için zarar etmeyeceğini düşünüyorum bu aralar naptığımı fark etmeden yaşıyorum hastalık tayin çocuklar çok yordu cuma günü inşallah herşey yoluna girecek bi haber alırım

O kadar eğilerek bakınca zorladın üzerine de içinde kopan fırtınalar olunca sonuç kaçınılmaz sanırım çok geçmiş olsun oturduğun yerde yapacağın basit boyun hareketleri yapsan iyi gelmez mi, hımmmm renkli rimeller ben makyaj hiç yapmıyorum ama seni mutlu ettiğine göre güzel olmuş farklılık insanı rahatlatıyor

Sağol canım isim masa başında ve bilgisayarda olunca boyun fıtığının ilerlemesi kaçınılmaz oldu

Renkli rimeller sanıldığı gibi kirpikleri masmavi etmiyor buğulu güzel bir görünüm katıyor çok hoşuma gitti

Sağol öğretmenim
Sabah corba icmissin bende cocuklarima iciriyorum corbayi hic bisey yemiyor ikiside corba olunca icim rahat ediyor ...menuye gelince ben cok begendim sporda yapacaksin zaten eksi getirirbu sana
evet canım ben de eşime ısıtıyorum
bazen sabahları
Bugün de canım istedi
Di mi çorba çocuklara iyi oluyor

İnşallah canım
Biz de heyecanla bekliyoruz İnan
Hayırlısı canım benim

Gokce29 yaptığın 5 mil içinde koşma hareketleri var mı benim yaptığım video son dakikalarında koşuyor zıplıyo diğer videolardan sıkılıyodum bunda rahatım
Evet Can'ım her mili farklı videolardan oluşturmuşlar yaptığımda ve
Herbiriniz sonunda boosting kısmı var
Terletiyor, güzel oluyor
Ama Yen'i video arıyorum
Bi süre sonra sıkılıyorum aynı videodan
5k in twist i öğrendim başka bi arkadaştan 3 mil'lik
Bayağı hareketliye benziyor onu yapacağım yarın

Çok iyi yapmışsın canım
Gerçekten de insanı böyle küçük şeyler çok mutlu ediyor
Ben de hiç anlamam makyajdan, yapmıyorum da..
Emin'im fıstık gibi olmuşsundur,
Buğulu gözlüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…