- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.901
Bu karda kışta hem Elazığ hiç olmaz yazın gidersin doyasıya tadını çıkarırsın Benim sebebi bilinmeyen kilo durumu varlığını sürdürüyor eski günlerimdeki gibi daha dikkatli olacam mesala bugün dızmana vardı iki lokma aldım evden getirdiğim yemeği yedimVar maalesef canım. karne işleri bitti Allaha Şükür.. tatilde evde olacak olmamın sıkıntısı Elazığa gitmek istiyordum gidemeyecemhemde tartı oynamıyor üstelik az da olsa arti oluyorum anlayamadım nerde hata yaptığımı.. üç öğün yemek sanırım benim korumama neden oluyor. Iki öğün mu yesem artık tabi ara öğünlerle sence öyle olur mu.
Canım kendini en iyi sen bilirsin,Var maalesef canım. karne işleri bitti Allaha Şükür.. tatilde evde olacak olmamın sıkıntısı Elazığa gitmek istiyordum gidemeyecemhemde tartı oynamıyor üstelik az da olsa arti oluyorum anlayamadım nerde hata yaptığımı.. üç öğün yemek sanırım benim korumama neden oluyor. Iki öğün mu yesem artık tabi ara öğünlerle sence öyle olur mu.
Nickin tevafuk ama azarlıosunFotoğraf falan görünmüyor, neyin tribi ki bu şimdi ?
Canım benim,Slm kızlar öğle yemeği faslı bitti hava çok soğuk sesim azcık duyuluyor ve çocuklara bişeyler anlatmaya çalışıyorum toparlansam şahane olacak
evet ben de aldım ondanZencefilli limonlu yeşil çay yapmışlar dün marketten aldım şimdi onu içmeye başladım
Dızmana???Bu karda kışta hem Elazığ hiç olmaz yazın gidersin doyasıya tadını çıkarırsın Benim sebebi bilinmeyen kilo durumu varlığını sürdürüyor eski günlerimdeki gibi daha dikkatli olacam mesala bugün dızmana vardı iki lokma aldım evden getirdiğim yemeği yedim
Menümü paylaştım tek kelime etmeden illa yorum mu katsaydımÖnce kendi yazdığına bak canım ondan sonra benim yazdığımın kızmak değil şaşırmak olduğunu anlarsın.. destek vermek ve almak kısmına gelince, samimiyetle kendini güzel ifade eden herkes her yerde yer bulur... hele ki bu grupta çokça örneği var
Tutunacak bi yer aradığım için dolaşmam normal siz sanırım yemi gelenlere gardınızı alıosunuz ben kimseye destek olmamaZlık yapmadım dertlerine bile ortak olmaya çalıştım menümün fotosunu nie atıyorum o fotoyu yazarak attım yazmaktansa atmışsın diosun yazılı atıyorum yiyecek fotosu diil o yazıArkadasim hepi topu uc dort tane mesaj atmissin gunluge ondan sonra diger gunluk ve sayfalarda dolanip durmussun.sonra da mesajlarina ilgi bekliyorsun.caresizligini anliyorum ama bir yere bir gunluge odaklanarak yapmalisin bunu.
Sen mesajina yorum bekliyorsun tamam,ama arkadaslarin menulerini okudun mu peki yorumladin mi ne kadar taniyorsun.bu isler oyle paldir kuldur olmuyor maalesef.burasi yani bizim gunlugumuz kilo verilsinde nasil verilirse verilsin mantiginda bir yer degil.hele acilinden 13 gunde 5 kilo verdirecek bir gunluk asla ... baya acelen var ki menunu yazmaktansa foto atmayi tercih etmissin...
benden sana tavsiye kendine yeni bir gunluk ac ve insanlarin oraya girip sana yardimci olmasini sagla, gunluk gunluk dolasarak zorlanirsin haberin olsun
Tek haksız benim :)Bu gunluk samimi insanlarin gunlugudur .... gunlugun icine pat diye giriyorsun bende katilabilirmiyim demiyorsun kendini tanitmiyorsun sonrada paylasimin icin ilgi bekliyorsunbirde bu acidan bak istersen .......!!!
Tatlım azarlamadı ki...Nickin tevafuk ama azarlıosun
Menümü paylaştım tek kelime etmeden illa yorum mu katsaydım
Tutunacak bi yer aradığım için dolaşmam normal siz sanırım yemi gelenlere gardınızı alıosunuz ben kimseye destek olmamaZlık yapmadım dertlerine bile ortak olmaya çalıştım menümün fotosunu nie atıyorum o fotoyu yazarak attım yazmaktansa atmışsın diosun yazılı atıyorum yiyecek fotosu diil o yazı
Nickin tevafuk ama azarlıosun
Tevafuk güzel rastlantı kader dahilindeki tesaduflere denir. Kesin seninle burada karsilasmamiz da benim için tevafukturdur ki bi karakter daha tanımıs oldum.Nickin tevafuk ama azarlıosun
Fıstığım kusura bakma, bilirsin beni kolay kolay yükselmem. Ama şahsıma konuşunca cevap vermek istedim. Sen birtanesinArkadaslar gunluk sahibi olarak rica ediyorum lutfen konu kapansin... ameliyatliyim sinirlerim bozuluyor....
Evet gercekten cok hevesli cok sukur ..cocuklarin hepsi ayni azicik iyi oldumu keyifleniyorlar hemen .. artiya takilma 100 gr ne ki hemen giderMaşallah oğluma, çok hevesli...
Çocuklar böyle hep...
Öğrenciyken Hastanedeki çocuklarda
farketmiştim ilk;
Birazcık ateşleri düşse,
biraz kendilerini iyi hissetseler
Hemen oyun oynamaya,
Hemen kıkırdamaya,
cilve yapmaya başlarlardı.
Pediatriyi o açıdan severdim
Çok şükür Can'ım, tartıda birazcık artı
Görmüş olsam da çok şükür çok iyiyim,
Sizlerle birlikte daha da iyi...
98,900 (+100gr)
Akşam 2 dilim ekmek ve
balığın üstüne de helva yedim
(Balık öldüğünü anlasın diye)
onların etkisi sanırsam...
Neyse canım sağolsun
Sen nasılsın canım,
bu hf karne alıyor gençlik...
Var mı ara tatil planlarınız???
Canim yaa memleketi ozledin dimi olmazsa yazin gidersin uzulme ...tarti konusuna gelince cok incelmissindir ama tarti kimildamaz cunku kas yapmissindur bendede ayni sey oluyor eger icin rahat etmiyorsa iki ogun yap canim arada yapacam diyosun birde oyle dene canim ..Var maalesef canım. karne işleri bitti Allaha Şükür.. tatilde evde olacak olmamın sıkıntısı Elazığa gitmek istiyordum gidemeyecemhemde tartı oynamıyor üstelik az da olsa arti oluyorum anlayamadım nerde hata yaptığımı.. üç öğün yemek sanırım benim korumama neden oluyor. Iki öğün mu yesem artık tabi ara öğünlerle sence öyle olur mu.
Hadiii yesil caylisini hic gormemistim ne marka ben dogadan kullaniyorum cokta memnunum afiyet olsun hem bogazinada iyi gelir canim ..Zencefilli limonlu yeşil çay yapmışlar dün marketten aldım şimdi onu içmeye başladım
Canim bozma sinirini lutfen zaten yeni ameliyat oldun gerek yok .. hatta okuma bugun senin sagligin daha onemliArkadaslar gunluk sahibi olarak rica ediyorum lutfen konu kapansin... ameliyatliyim sinirlerim bozuluyor....
Hem de ne ozleme yazinda ablamlar gelince gidemiyorumCanim yaa memleketi ozledin dimi olmazsa yazin gidersin uzulme ...tarti konusuna gelince cok incelmissindir ama tarti kimildamaz cunku kas yapmissindur bendede ayni sey oluyor eger icin rahat etmiyorsa iki ogun yap canim arada yapacam diyosun birde oyle dene canim ..
Aynı marka bim de gördüm okulda içmesi kolay geldi tadı güzelHadiii yesil caylisini hic gormemistim ne marka ben dogadan kullaniyorum cokta memnunum afiyet olsun hem bogazinada iyi gelir canim ..
Afiyet olsun canim bende gorursem alirim cok seviyorum zencefil cayini ...Aynı marka bim de gördüm okulda içmesi kolay geldi tadı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?