Haydi Yine Yeniden...

Bu karda kışta hem Elazığ hiç olmaz yazın gidersin doyasıya tadını çıkarırsın Benim sebebi bilinmeyen kilo durumu varlığını sürdürüyor eski günlerimdeki gibi daha dikkatli olacam mesala bugün dızmana vardı iki lokma aldım evden getirdiğim yemeği yedim

Canım kendini en iyi sen bilirsin,
deneyebilirsin tabi ki..
Sporun da çok güzel ama...
Belki de strestendir
İlla ki kıracaksın bu durgunluğu...

Elazığ'a gidememekte de var bi hayır,
Sen kendine bi-iki plan yap
Rahatlayacaksın bak gör...

Sevdiğimiz durumlarda değilsek
Bulunduğumuz durumları seveceğiz

Slm kızlar öğle yemeği faslı bitti hava çok soğuk sesim azcık duyuluyor ve çocuklara bişeyler anlatmaya çalışıyorum toparlansam şahane olacak
Canım benim,
Fedakar öğretmenim...
Aslında sesini dinlendirmem gerek
Ama tabi nasıl yapacaksın...
Zencefilli limonlu yeşil çay yapmışlar dün marketten aldım şimdi onu içmeye başladım
evet ben de aldım ondan
Beğendim de
Çok sağlıklı
Afiyet, şifa olsun canım

Dızmana???

Menümü paylaştım tek kelime etmeden illa yorum mu katsaydım

Tutunacak bi yer aradığım için dolaşmam normal siz sanırım yemi gelenlere gardınızı alıosunuz ben kimseye destek olmamaZlık yapmadım dertlerine bile ortak olmaya çalıştım menümün fotosunu nie atıyorum o fotoyu yazarak attım yazmaktansa atmışsın diosun yazılı atıyorum yiyecek fotosu diil o yazı

Nickin tevafuk ama azarlıosun
Tatlım azarlamadı ki...
Gerçekten hiç uzatmayalım bu konuyu
Menümü paylaştım tek kelime etmeden illa yorum mu katsaydım

Tatlım bi haksızlık, azarlama falan yok ortada...
Bazen tutmaz elektrikler,
Normalde önemsenilmeyecek bişeye tepki verebilir insanlar...
Ters bi zamandır,
Uygunsuz bi durumdur...

Boşver sen de üzme kendini,
Uzamasın da bu konu...

Emin'im faydalanacağın başka topikler vardır.
Hatta arkadaşlarımın da dediği gibi kendine de bi topik açabilirsin

Kırılma, darılma boşver...
Kolay gelsin,
Herşey gönlünce olsun..

Tevafuk güzel rastlantı kader dahilindeki tesaduflere denir. Kesin seninle burada karsilasmamiz da benim için tevafukturdur ki bi karakter daha tanımıs oldum.
Ne alaka nickimle ya :))) Valla sen hem sinir bozucu hem de komiksin önce usul adap öğren öyle gel, bak işte bu azarlama şekerim yeni geldiğin bir ortama selam millet deyip daha sonra da insanların şaşkınlığını çok gormemen gerekir(misal). Buradaki bu kadar insan aynı tepkiyi veriyorsa git kendini bi ölç tart canım. He şu an sorgulanan senin gereksiz tepkindi menu vermen yardıma ihtiyacının olmasi falan değil. Sana başarılar cicim

Arkadaslar gunluk sahibi olarak rica ediyorum lutfen konu kapansin... ameliyatliyim sinirlerim bozuluyor....
Fıstığım kusura bakma, bilirsin beni kolay kolay yükselmem. Ama şahsıma konuşunca cevap vermek istedim. Sen birtanesin

Evet gercekten cok hevesli cok sukur ..cocuklarin hepsi ayni azicik iyi oldumu keyifleniyorlar hemen .. artiya takilma 100 gr ne ki hemen gider ..
Tatil plani yapmadik zaten 15 gunluk bir odev programimiz var kitap okuycaz evde etkinlik yaptiririm misir patlatir evde sinema keyfi yapariz ..bowling oynamaya gideriz belki birde sinema yapariz kis gunu sonucta boyle geciririz ...

Canim yaa memleketi ozledin dimi olmazsa yazin gidersin uzulme ...tarti konusuna gelince cok incelmissindir ama tarti kimildamaz cunku kas yapmissindur bendede ayni sey oluyor eger icin rahat etmiyorsa iki ogun yap canim arada yapacam diyosun birde oyle dene canim ..

Hem de ne ozleme yazinda ablamlar gelince gidemiyorum aynen canım özellikle 15 tatilde denemeyi düşünüyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…