Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun canim biseyemi zorladin yada cok bilgisayar basinda oturmaktanda olur canim cok gecmis olsun ..bu arada gule gule kullan mavi rimelini

Insallah canim takilma menulere kilo alma yeter zaten ..insallah cumaya iyi haberler alirsinda kavusursunuz sizde ...

Bayun hareketleri yap canim cok faydasi olur .....
Bak bu renkli rimel isi benimde hosuma gitti banada yakisirmiki ben biraz beyaz tenliyim hatta bildigin sarisinim olurmikine

Çok iyi yapmışsın canım
Gerçekten de insanı böyle küçük şeyler çok mutlu ediyor
Ben de hiç anlamam makyajdan, yapmıyorum da..
Emin'im fıstık gibi olmuşsundur,
Buğulu gözlüm

Bende makyajdan çok anlamam canım ama bu aralar merak sardım bı rimel bı ruj bu kalem bütün makyajım bu işte

Bayun hareketleri yap canim cok faydasi olur .....
Bak bu renkli rimel isi benimde hosuma gitti banada yakisirmiki ben biraz beyaz tenliyim hatta bildigin sarisinim olurmikine
Eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyor

Tatlım tabiki güzel olur bende kumral yeşil gözlüyüm bana yakıştığını göre sana daha çok yakışır

Tatlım tabiki güzel olur bende kumral yeşil gözlüyüm bana yakıştığını göre sana daha çok yakışır
Ayyy iyi gelmezmi masaj ..
Vayyyy sen kumralmisin hemde yesil gozluu off sen cok guzel bir kadinsin o zamann vay anam vayyy ....bende golgeli bir sac rengine sahibim bir kac renk var sacimda boyaya hicc gerek yok yani gozlerim kahverengi hafifte cekik.... minyon bir kadinim ayol ...

Ayyy utandım teşekkür ederim canım
Sende çok güzelsin hem çekik hemde kahverengi gözler maşallah arkadaşıma kahverengi gözlere yeşil tonlarında makyaj çok yakışır bence sen yeşil rimeli denemelisin eminim güzelliğine güzellik katacak

Yerim sizi fıstık hatunlar

Gün toplantısı vardı yeni geldim sayılır çocukları uyutmaya çalışıyorum :)
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 yum omlet 2 zeytin 1 lokma peynir

Ara: 1 dilim bitterli kek Nescafe
Ara: küçük kase leblebi ağırlıklı çerez

Öğle 15.00: karışık ızgara az salata
Yarım.lavas
Ara: Dibek Kahvesi 2 k kayısı
Yeşil çay
akşam 20.30: 1 dilim börek, yarım trilece
1 servis k patates salatası
2 litre su

Benim menunun yanında senin menu Abdurrahman Çelebi :))) saat erken eleştiri yapacak yüzüm yok afiyet olsun canım.
Seni yine nohut sisirmis canım menün güzel gayet böyle durumlarda ben sade sodaya limon sıkiyorum canım.
Süpersin balım yaa

Bu dedigini mutlaka deniycem canim ..

Aksami yine iyi yirtmissin valla boyle toplanmalarda cok kaciriyo insan neyse bugun dengelersin senn afiyet olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…