- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.881
Fotoğraf falan görünmüyor, neyin tribi ki bu şimdi ?İki foto paylaştım bi Allah'ın kulu ilgilenmedi ilgi çekmek için yazılı mı yazsaydım anlamıyorum
Trip Mi bu ben mağdurum burda ben bu siteye nie giriyorum destek vermek ve almak için zorla alıcak Halim yok tabiki zaten senin kızmandan sora hayatta yaZmam kolay gelsinFotoğraf falan görünmüyor, neyin tribi ki bu şimdi ?
Önce kendi yazdığına bak canım ondan sonra benim yazdığımın kızmak değil şaşırmak olduğunu anlarsın.. destek vermek ve almak kısmına gelince, samimiyetle kendini güzel ifade eden herkes her yerde yer bulur... hele ki bu grupta çokça örneği varTrip Mi bu ben mağdurum burda ben bu siteye nie giriyorum destek vermek ve almak için zorla alıcak Halim yok tabiki zaten senin kızmandan sora hayatta yaZmam kolay gelsin
Arkadasim hepi topu uc dort tane mesaj atmissin gunluge ondan sonra diger gunluk ve sayfalarda dolanip durmussun.sonra da mesajlarina ilgi bekliyorsun.caresizligini anliyorum ama bir yere bir gunluge odaklanarak yapmalisin bunu.Trip Mi bu ben mağdurum burda ben bu siteye nie giriyorum destek vermek ve almak için zorla alıcak Halim yok tabiki zaten senin kızmandan sora hayatta yaZmam kolay gelsin
Bu gunluk samimi insanlarin gunlugudur .... gunlugun icine pat diye giriyorsun bende katilabilirmiyim demiyorsun kendini tanitmiyorsun sonrada paylasimin icin ilgi bekliyorsunİki foto paylaştım bi Allah'ın kulu ilgilenmedi ilgi çekmek için yazılı mı yazsaydım anlamıyorum
Gunaydin tatlimmm cok sukurr bin sukur diyorumm bu soze ..biz gece yine atesliydik sabah iyiydi tutturdu okul diye drama dersi vardi bugun bende goturdum okula ilacini ictigi icin bisey olmaz galiba ...sen nasilsin tatlim enerjin motiven nasilbakiyimm ...Günaydınlar...
Nasılsınız hatunlar...
Hadi bakalım,
Şöyle bi kaç derin nefes alıyoruz. .
Sonra 'herşey için, herşeyin sahibine çok şükür' diyoruz...
Gunaydin mutlu haftalarrrr
Gunaydinlar arkadaşlarım
Günaydınlar...
Nasılsınız hatunlar...
Hadi bakalım,
Şöyle bi kaç derin nefes alıyoruz. .
Sonra 'herşey için, herşeyin sahibine çok şükür' diyoruz...
Güzel dileklerimizin güzelliğine bakın biGÜNAYDINNNNNN KK 'NIN EN TATLIS EN GUZEL EN ALIMLI KIZLARI YENI HAFTA HEPINIZE GÜZELLİKLER GETİRSİN
Bizde sabah okula giderken kar resmen tipi halinde yagdi gozumuze yuzumuze dogru ama benim ogluss kahkaha atarak gitti okula sipa yaa bayiliyor kara
Maşallah oğluma, çok hevesli...Gunaydin tatlimmm cok sukurr bin sukur diyorumm bu soze ..biz gece yine atesliydik sabah iyiydi tutturdu okul diye drama dersi vardi bugun bende goturdum okula ilacini ictigi icin bisey olmaz galiba ...sen nasilsin tatlim enerjin motiven nasilbakiyimm ...
Var maalesef canım. karne işleri bitti Allaha Şükür.. tatilde evde olacak olmamın sıkıntısı Elazığa gitmek istiyordum gidemeyecemtevafuk55 um canım,
Nerelerdesin, ne yaparsın
Sıkıntı yok inşallah canım
Yani bu ara az girmen falan değil de
Bi keyifsizliğin var gibi hissediyorum
Karneleri yetiştireceksiniz, bu ara yoğunsunuzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?