Haydi Yine Yeniden...

İki foto paylaştım bi Allah'ın kulu ilgilenmedi ilgi çekmek için yazılı mı yazsaydım anlamıyorum

Trip Mi bu ben mağdurum burda ben bu siteye nie giriyorum destek vermek ve almak için zorla alıcak Halim yok tabiki zaten senin kızmandan sora hayatta yaZmam kolay gelsin
Önce kendi yazdığına bak canım ondan sonra benim yazdığımın kızmak değil şaşırmak olduğunu anlarsın.. destek vermek ve almak kısmına gelince, samimiyetle kendini güzel ifade eden herkes her yerde yer bulur... hele ki bu grupta çokça örneği var

Trip Mi bu ben mağdurum burda ben bu siteye nie giriyorum destek vermek ve almak için zorla alıcak Halim yok tabiki zaten senin kızmandan sora hayatta yaZmam kolay gelsin
Arkadasim hepi topu uc dort tane mesaj atmissin gunluge ondan sonra diger gunluk ve sayfalarda dolanip durmussun.sonra da mesajlarina ilgi bekliyorsun.caresizligini anliyorum ama bir yere bir gunluge odaklanarak yapmalisin bunu.
Sen mesajina yorum bekliyorsun tamam,ama arkadaslarin menulerini okudun mu peki yorumladin mi ne kadar taniyorsun.bu isler oyle paldir kuldur olmuyor maalesef.burasi yani bizim gunlugumuz kilo verilsinde nasil verilirse verilsin mantiginda bir yer degil.hele acilinden 13 gunde 5 kilo verdirecek bir gunluk asla ... baya acelen var ki menunu yazmaktansa foto atmayi tercih etmissin...
benden sana tavsiye kendine yeni bir gunluk ac ve insanlarin oraya girip sana yardimci olmasini sagla, gunluk gunluk dolasarak zorlanirsin haberin olsun

İki foto paylaştım bi Allah'ın kulu ilgilenmedi ilgi çekmek için yazılı mı yazsaydım anlamıyorum
Bu gunluk samimi insanlarin gunlugudur .... gunlugun icine pat diye giriyorsun bende katilabilirmiyim demiyorsun kendini tanitmiyorsun sonrada paylasimin icin ilgi bekliyorsun birde bu acidan bak istersen .......!!!

Günaydınlar...
Nasılsınız hatunlar...
Hadi bakalım,
Şöyle bi kaç derin nefes alıyoruz. .
Sonra 'herşey için, herşeyin sahibine çok şükür' diyoruz...
Gunaydin tatlimmm cok sukurr bin sukur diyorumm bu soze ..biz gece yine atesliydik sabah iyiydi tutturdu okul diye drama dersi vardi bugun bende goturdum okula ilacini ictigi icin bisey olmaz galiba ...sen nasilsin tatlim enerjin motiven nasilbakiyimm ...

Gunaydin mutlu haftalarrrr
Gunaydinlar arkadaşlarım
Günaydınlar...
Nasılsınız hatunlar...
Hadi bakalım,
Şöyle bi kaç derin nefes alıyoruz. .
Sonra 'herşey için, herşeyin sahibine çok şükür' diyoruz...
GÜNAYDINNNNNN KK 'NIN EN TATLIS EN GUZEL EN ALIMLI KIZLARI YENI HAFTA HEPINIZE GÜZELLİKLER GETİRSİN
Güzel dileklerimizin güzelliğine bakın bi

Maşallah oğluma, çok hevesli...
Çocuklar böyle hep...
Öğrenciyken Hastanedeki çocuklarda
farketmiştim ilk;
Birazcık ateşleri düşse,
biraz kendilerini iyi hissetseler
Hemen oyun oynamaya,
Hemen kıkırdamaya,
cilve yapmaya başlarlardı.
Pediatriyi o açıdan severdim

Çok şükür Can'ım, tartıda birazcık artı
Görmüş olsam da çok şükür çok iyiyim,
Sizlerle birlikte daha da iyi...

98,900 (+100gr)
Akşam 2 dilim ekmek ve
balığın üstüne de helva yedim
(Balık öldüğünü anlasın diye)
onların etkisi sanırsam...

Neyse canım sağolsun

Sen nasılsın canım,
bu hf karne alıyor gençlik...
Var mı ara tatil planlarınız???

tevafuk55 um canım,
Nerelerdesin, ne yaparsın
Sıkıntı yok inşallah canım
Yani bu ara az girmen falan değil de
Bi keyifsizliğin var gibi hissediyorum

Karneleri yetiştireceksiniz, bu ara yoğunsunuzdur...
Var maalesef canım. karne işleri bitti Allaha Şükür.. tatilde evde olacak olmamın sıkıntısı Elazığa gitmek istiyordum gidemeyecem hemde tartı oynamıyor üstelik az da olsa arti oluyorum anlayamadım nerde hata yaptığımı.. üç öğün yemek sanırım benim korumama neden oluyor. Iki öğün mu yesem artık tabi ara öğünlerle sence öyle olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…