- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.001
Menu guzel kacamaklar oglen olmus suyu zaten cogalticam demissin problem yokk afiyet olsun ..menüm
sabah 11
1 simit
zeytin
öğleden sonra komşum geldi
biraz kuruyemiş
1 lokum 2 kedidili bisküvi arasında (nostalji olsun dedim )
bir kaç cips (komşum almış gelmiş mısır patlağıyla cipsi)
bir kaç mısır patlağı
akşam 18 :30
1 tabaktan biraz az sebzeli etli pilav
salata yoğurt
su az oldu 1.5 litre yatana kadar 2.5 ğa tamamlarım
Kahvaltı zayıf olmuş ekimim güzel kahvaltı yapsan? . Ben kargalarla beraber kalktığım.için yapamıyorum siz tadını çıkarın bari canımmenüm
sabah 11
1 simit
zeytin
öğleden sonra komşum geldi
biraz kuruyemiş
1 lokum 2 kedidili bisküvi arasında (nostalji olsun dedim )
bir kaç cips (komşum almış gelmiş mısır patlağıyla cipsi)
bir kaç mısır patlağı
akşam 18 :30
1 tabaktan biraz az sebzeli etli pilav
salata yoğurt
su az oldu 1.5 litre yatana kadar 2.5 ğa tamamlarım
Aynen öyle olmuş kuzum ölçüleri az ve dengeli tutmussun afiyet olsun.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Elma, Zencefilli yeşil çay
Öğle
3/4 pide,ayran, Zencefilli yeşil çay
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Aksam
1 kepçe sebze çorbası,3 yk bezelye yemegi, 2 yk pirinç pilavı, 2 şiş tavuk, 1 dilim börek, hoşaf
Ara
1ince dilim pasta, avuçiçi çekirdek
Valla benim menüm dopdolu oldu herşey var ölçüleri az tutmaya çalıştım anca bu kadar olduAllahım bu kafasını duvarlara vuran kulun misafirlikteydi yarın hafif bir gün geçirmeyi nasip et
Menu guzel yarin eksiler getirecek sana afiyet olsun canim ....Menumu vereyim
Sabah 1 yum omlet 1 dilim ekmek
Ara sade Nescafe
Öğle 13.15: küçük kase karışık çerez
8 kaşık taze Fas, 4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.00: 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk Kahvesi bitki çayları
Kuruyemiş olabilir
2.5 litre su
Spor 1.15 dakika step+pilates
Maalesef kuzum iki gün abartıp kalan günler dengelemekle kilo veremiyorumMenu guzel yarin eksiler getirecek sana afiyet olsun canim ....
Canim yaa misafirlik yakiyo insani keske boregi yemeseymissin neyse pisman olmamak lagzim o nedenle sende pisman olmaki vucudun eritip atsinKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, kk peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Öğle
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Aksam
1 kepçe sebze çorbası,3 yk bezelye yemegi, 2 yk pirinç pilavı, 2 şiş tavuk, 1 dilim börek, hoşaf
Ara
Valla benim menüm dopdolu oldu herşey var ölçüleri az tutmaya çalıştım anca bu kadar olduAllahım bu kafasını duvarlara vuran kulun misafirlikteydi yarın hafif bir gün geçirmeyi nasip et
Ama ne yapalim canim yaa mecbur gidiliyo gidilince yeniliyo omur boyu diyetle de yasiycak degiliz ya arada lagzim .. toparlarsin bu hafta tatilde var hemMaalesef kuzum iki gün abartıp kalan günler dengelemekle kilo veremiyorum
Evet canımAfiyet olsun canım regl mi yaklaşıyormenun şahane spor şahane
sen haşhaş ezmesini diyorsun :))
Aslında ben hiç bilmiyorum canım bu haşhaşı
Komşu getirdi
Kendim yaptım dedi
Ezmiş galiba da sonrasını bilmiyorum
Ben şaşırınca da mayalı hamurla bişeyler yapabileceğimi ya da pekmezle karıştırıp yiyebileceğini söyledi
Merak ettim açıkçası
Farklıydı, güzeldi..
canım peynir yumurta istemedi zeytin hoşuma gidiyor bu ara hem siyahı hem yeşili zaten o simitte zeytinin hayrına bitti :)Akşamına bayıldım
Öğlende herşeyden azıcık olunca masum bence..
Sabahki simit de talnız kalmış be ekim
Hani onun peyniri??
Yaktın beni Ayşe teyzesen haşhaş ezmesini diyorsun :))
cıvık hamur gibi bir kıvamı var poğaça hamurun fazla olursa arasına sür kıvır poğaçalarla beraber pişir istersen içine ceviz de ekleyebilirsin bak bakalım hamurda tadı hoşuna giderse arada yaparsın faydalı ama kalorisi biraz fazla bildiğim kadarıyla
kız maşallah sana :)öğlen çok açım dedin ama hiç abartı olmamış akşamın da çok hafif ohh ohh yarına gelsin eksiler :))Menumu vereyim
Sabah 1 yum omlet 1 dilim ekmek
Ara sade Nescafe
Öğle 13.15: küçük kase karışık çerez
8 kaşık taze Fas, 4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.00: 1 kase çorba 2 kaşık yoğurt
Bol salata
Ara Türk Kahvesi bitki çayları
Kuruyemiş olabilir
2.5 litre su
Spor 1.15 dakika step+pilates
yaptım gülüm o arayı muz yedim :)) canım şekerli bişeyler çekti tezgahta da bisküvi lokum muz kivi nar vardı ben de muzu tercih ettim aferin bana demii :))Sporu menüsü gayet sağlıklı bir gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
Çeşit çok gibi gözükse de miktarı minnacık zarar etmez diye düşünüyorum afiyet olsun arkadaşım
Cısssss denen kısım öğlende olduğu için zararsız simit yanında peynir zeytin olsa daha güzel olurdu akşam gayet güzel olmuş ufak bi ara yapabilirsin afiyet olsun arkadaşım
Süppperrr ötesi bi gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
misafirliğe rağmen çok iyi miktarları az tutabilmişsin hem ev sahibibnin gönlü kalmamıştır hem de senin nefsine isyan edecek fırsat olmamış afiyet şifa enerji olsun gülümKahvaltı
Ara
Öğle
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Aksam
Ara
meyvelere tarçını bolca serp serp ye elmayla helede pek bir güzel oluyor arada şekerliye dadansan da arada tarçınlı meyveyle kurtarsan zararın yarısından kurtulmuş olursun :))Evet canım
Şu an regliyim
Gerçekten de sürekli tatlı istiyo canım
Yağ hücrelerini yakıyoruz canımkızlar size bir soru 10 kilo verdiniz pekii verdiğiniz o 10 kilo nereye gider nasıl gider o yağlar nasıl eriyip kayboluyor bedenimizden hadi bakalım gelsin cevaplar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?