- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.021
asıl cevap geliyorrr az sonra :)Yağ hücrelerini yakıyoruz canım
Yani daha doğrusu hücreler Fuzuli depolanmış yağları yok ediyo
Biz çok yemediğimiz için vücudumuza gereken enerji bu yağların yanmasından karşılanıyor
VaaayyyBildiğimiz, varlığıyla gurur duyduğumuz, onsuz olmayacağını düşündüğümüz Türk kasımız. Ya da basenlerimizde selülit olan ekstra yağlar. Liposuction gibi metodları doğal olmadığı için kesinlikle düşünmeyip spor yapmaya karar verdiniz. Aynı zamanda diyete de başladınız. Diyelim ki 3 ayın sonunda da güçlükle de olsa 10 kilo verdiniz.
Bu 10 kilo nereye gitti?
Isıya mı dönüştü sizce? Kaka mı oldu? Tere mi dönüştü? Yoksa kas mı oldu? 50şer kişilik gruplardan oluşan Doktorlara, dietisyenlere ve spor hocalarına soruldu. Gelen cevaplara göre sadece diyetisyenler doğru cevabı bilebildi.
Isıya dönüşmesi kütlenin korunumu kanununa aykırı. Madde sadece füzyon tepkimeleri ile enerjiye dönüşebilir yoksa başka miktarda da olsa bir maddeye dönüşmeli. Tabii ki yağ yakınca midemizde karnımızda atom patlamaları yaşamıyoruz.
Sindirim sistemimizde büyük tuvalet sadece sindirilmekte olan yemeklerin sindirilmemiş artığıdır. Vücudumuza depolanmış yağ olsun yada kas olsun bu tarz sindirim sistemi dışarısında kullanılmış maddeler bir daha sindirim sistemine dönemez. Bu nedenle yakılan yağlar tuvalete de gitmez.
Kas da olmaz, çünkü moleküler olarak yağ molekülü ile kas molekülü farklı moleküllerdir. Kaslar aminoasitlerden yapılır, yağlarla bir ilgisi yoktur.
C55H104O6+78O2→55CO2+52H2O+energy ise formülümüz. Bu formüle göre, yaktığınız 10 kg yağ, 8.4 kg karbondioksite ve 1.6 kg suya dönüşür.
YANİ CEVAP: Yakılan yağlar vücuttan Karbondioksit ve Su olarak atılır. Bu anlamda yakılan yağların vücuttan atıldığı ana organ akciğerlerimizdir.
ben fena taktım bu bedenin beynin zihin altının nasıl çalıştığına yaa boyuna bulduğumu okuyorum denk geldi 1-2 hafta önce yeni bilimsel araştırmaları paylaşan sitelerden birinde bende sık kullanılanlara eklemiştim ki sizle paylaşayım bir şeye bakacaktım sık kullanılanları bir açtım (kocaman bir liste gibi mübarek her şeyi eklemişim ) bu yazıyı da görünce aa ben bunu kızlara göstermedimm dedim ve paylaştım bacım:))Vaaayyy
Bu kadar biyokimyasal cevabı dönem 1-2 de verebilir miydim acep?
Teşekkür ederiz canımben fena taktım bu bedenin beynin zihin altının nasıl çalıştığına yaa boyuna bulduğumu okuyorum denk geldi 1-2 hafta önce yeni bilimsel araştırmaları paylaşan sitelerden birinde bende sık kullanılanlara eklemiştim ki sizle paylaşayım bir şeye bakacaktım sık kullanılanları bir açtım (kocaman bir liste gibi mübarek her şeyi eklemişim ) bu yazıyı da görünce aa ben bunu kızlara göstermedimm dedim ve paylaştım bacım:))
Minik ama kararlı adımlarilk kilo bildirimi benden gelsin :)
geçen hafta 98.9
bu hafta 98.7
fark -200 gr
Canım sizin kilolar oldukça azaldıHay masallah yikip gectin ortaligi canimbenim verdigime bak yaa 100 gr cikk
Simdi geldim canim doktordan.kontrolum vardi.haftaya carsamba dikislerim alinacak.sonra yine rapor verecekmis.ufak sizlamalar agrilar var ama gececek insallahCanım sizin kilolar oldukça azaldı
Ondan oluyo biraz da
Yani sizin 100 gram, benim 1 kg..
Neredesiniz kızlar ya???
Hani bildirimler??
M Melrintevafuk55 sara_28
E evinkuzusu bayadır uğramadın..
S sultankemer den de haber yok hiç..
tomurcukkk sen nasılsın canım??
ohh ohh yandan yandan hoşgelmiş 67 ler çok kalmasın 66 ları yakın zaman da bekleriz :)))Gunaydinn
Gecen hafta 68 di galiba
Bu hafta 67 900
Fark - 100 gr cikkkkkkkk
ben demiştim 97 yi ucundan da olsa görürsün minnacık kalmış zaten :)
sorun yok o zaman haftaya dikişler alınacaksa çok şükürSimdi geldim canim doktordan.kontrolum vardi.haftaya carsamba dikislerim alinacak.sonra yine rapor verecekmis.ufak sizlamalar agrilar var ama gececek insallah
cidden ya bu hatunlar niye kilo bildirmemiş çok kilo verip as solist gibi en sona bildirim mi yapalım mı diyorlar acep :)Canım sizin kilolar oldukça azaldı
Ondan oluyo biraz da
Yani sizin 100 gram, benim 1 kg..
Neredesiniz kızlar ya???
Hani bildirimler??
M Melrintevafuk55 sara_28
E evinkuzusu bayadır uğramadın..
S sultankemer den de haber yok hiç..
tomurcukkk sen nasılsın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?