- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.041
Olur o kadar canım,Simdi geldim canim doktordan.kontrolum vardi.haftaya carsamba dikislerim alinacak.sonra yine rapor verecekmis.ufak sizlamalar agrilar var ama gececek insallah
Beraber kutlayalım Ekim'im 96 larımızıben demiştim 97 yi ucundan da olsa görürsün minnacık kalmış zaten :)
41 kere maşallahkız sen böyle erimeye devam et ki ben de gaza gelmeye devam edeyim haftaya 96 yı kutlarız inşallah
ağzından bal damlıyııııııBeraber kutlayalım Ekim'im 96 larımızı
ağzından bal damlıyıııııı
inşallah beraber kutlarız önce 96 ları sonra 86 ları ve gelsin 70ler 60 lar
Canım ya senin kilo fazlan hiç yok kiSelam kızlar
Okuldan geldim evdeyim, okul yoğundu karne imza işleri falan.. eve geldim yeni oturdum...
Bildirimim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
Fark +300
Ne bileyim canım evlendigimdede 65 kiloydum sadece atandigimda çok zayiftim 59 kiloydum o zaman.. step hocası da diyor ki önce sıkilasacaksiniz sonra vermeye başlayacaksiniz belki de o yüzdendir...Canım ya senin kilo fazlan hiç yok ki
Ne gitsin???
Sporla da sıkılaştığın için Emin'im ki daha az görünüyorsun
Bence 65 e in minimum
Daha da fazlasına gerek yok..
Doğrudur da canım benimNe bileyim canım evlendigimdede 65 kiloydum sadece atandigimda çok zayiftim 59 kiloydum o zaman.. step hocası da diyor ki önce sıkilasacaksiniz sonra vermeye başlayacaksiniz belki de o yüzdendir...
Valla ben bayiliyorum tadina cok az tuz serp daha guzel oluyo tadi esimde pek seviyor tabi o tuzlu yiyor birazda zeytin yagi damlatiyor oyle daha bi guzel oluyo afiyet olsun canim tokluk konusunda tek gecerim brokoliyiangelina35 kahvaltıda senin brokoli olayını denedim
Şahane tok hissettiriyormuş
Tadı çok açmadı beni,
ama yarın daha fazla limon sıkıp yine deneyeceğim
Ahh kuzum benimm bicak kesigi sonucta agrimazmi hic bitanemm allahim cabucak sifa versin sana canim benimSimdi geldim canim doktordan.kontrolum vardi.haftaya carsamba dikislerim alinacak.sonra yine rapor verecekmis.ufak sizlamalar agrilar var ama gececek insallah
Kiz ben iki hafta once 67.5 tum gecen hafta kilo alinca boylee kaldim be yaa ama cabuk gitsin 66 da hic sevmem nedense o rakamiohh ohh yandan yandan hoşgelmiş 67 ler çok kalmasın 66 ları yakın zaman da bekleriz :)))
Canim moral bozmak yok kas kutlen artiyor senin bence haftaya daha guzel bir rakam gelecek bak gor ..Selam kızlar
Okuldan geldim evdeyim, okul yoğundu karne imza işleri falan.. eve geldim yeni oturdum...
Bildirimim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
Fark +300
Nasilsin tatlim gelemiyorsun pek fazla neler yapiyorsun bakiyimm ..cok fazla menunude goremiyorum hersey yolundami ...?Merhaba kızlar ben bu hafta sabitim 107 kilo yani
Canim benim teşekkür ederimDoğrudur da canım benim
Artık 2 çocuk annesisin
Vücudundan da çok fazla şey bekleme
Belki de öyle olur
Sen herşeyi doğru yapıyorsun
Menülerin-spor
Pişman olacağın bişey yok
Giderse ne ala gitmezse zaten şu an çok güzelsin
Fıstık gibi boyun, fıstık gibi kilon var..
Bırak da biz düşünelim kara kara
Nasilsin tatlim gelemiyorsun pek fazla neler yapiyorsun bakiyimm ..cok fazla menunude goremiyorum hersey yolundami ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?