Haydi Yine Yeniden...

Selam canım ogrencileirnki bitti sonrada kuzumunkini almaya gittim eve geldim. Şimdi oğlum uyuyacak bende uyumak istiyorummmmm
hayırlı olsun yarı yıl karneniz :))
ben azcık sızmışım 20 dk kadar kapı çalınca bir fırladım sütçü gelmiş ona kalktım :)) oğlun uyur uymaz vur kafayı yastığa akşam yemek falan düşünme ben buldum senin için ya kahvaltı ya da makarna salata:))

Yemegim hazır ki

Menumu vereyim
Sabah 7.00 peynirli yum omlet

Saat 9.30: 7 yaprak sarma 1 poğaça
1 dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu
Ara 13.00: 1 muz iki ceviz

Aksam 16.30: 1 kase çorba
2 kaşık pilav 1 Baget
Bol salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
Yeşil çay

Ara: 1 bardak tarçınlı süt
3 litreye yakın şu bitki çayları

menüm
sabah 8:20
üç lokma yağsız tost
zeytin

öğle
patatesli yumurta
2 dilim ekmek
peynir zeytin
bal
z.yağı ve d vitamini

ara
2 kaşık yoğurt

akşam
1 tabak karnıbahar çorbası
1 tabak domatesli az kaşarlı makarna

suyumu bolca içiyorum :)

Selamm kizlar
Sabah erkenden kalktik buyuk okula bizde ufakliginkine gittik karnelerimizi aldikk cok sukurr ..bende aldim karne basari karnesi ogretmenimiz ozel yaptirmiss ay pek bi sevindimm bugun telefon trafigim hic bitmedi dayilar amcalar dedeler yengeler herkes telfon etti herkes tebrik etti birde kargodan gelen hediyelerr anam iki dk oturamadim ya kulagimda telefon bulasik yikadim yemek yedim ortaligi topladim camasir astimm oyy oyyy ....
Kucuk ogluma bir yazilim aldik onu kurduk hatta ilk dersi basari ile tamamladik kosturdumda kosturdumm buyuk oglum taktir aldi ufakligin hepsi cokiyi eee anne olarak gurur duydum ne yalan diyim rabbim hepimizin evlatlarinin basarisini daim etsin yollari acik olsun insallahh ...

çok güzel dengelemişsin afiyet şifa olsun

aminnn
öğretmeninize aferin ne güzel düşünmüş sana da çok güzel jest olmuş ben olsam ben de çook mutlu olurdum valla:))
kuzulara da aferin inşallah hep böyle devam ederler benim oğluşta takdir almış teyzesi

Masallah canim gozunuz aydin.ufakligin ilk donemini basariyla tamamladiniz.darisi ikinci doneme insallah.
Sende hakettin takdir belgesini ama.gururlanmakta haklisin

Selam kizlar.bugun telefon elime pek gecmedi bakamadim sizlere.gec oldu ama hayirli cumalar...
Banyo falan yaptim sonra uyumusum baya bi.babam geldi diger kizkardesimle.yemek fasli falan derken zaman geciyor iste.biraz sizlama ve agrilarim var.olabildigince dinlenmeye calisiyorum

Valla bende cok mutlu oldum canim ... tesekkurler teyzesii ...oooo masallah ekimcim rabbim yolunu acik etsin kuzunun vatanina milletine hayirli evlat olsun insallahh ....

Canimm dinlen tabi kolaymi yaa sonucta ameliyat oldun bol bol guc topla kuzum iyi bak kendinee ... gozun aydin bu arada ...

Afiyet olsun canım dengeli bir gün. azıcık makarna fazla sanki
Canim emeklerinin karşılığı bu karne ve tabiki belge. Her ikinizi de tebrik ederim canım. Amin bütün dualarına canım
Ay canım benim Kıyamam sana.. ilaç falan alıyor musun ağrı kesici belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…