- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.181
sen ne kadar fazla çıkmıştın dün bu gün 98.9 olduSlm lar
Hayırlı cumalar
Bugünki kilom;
98,9...
Öpüyorum
hayırlı olsun yarı yıl karneniz :))Selam canım ogrencileirnki bitti sonrada kuzumunkini almaya gittim eve geldim. Şimdi oğlum uyuyacak bende uyumak istiyorummmmm
Yemegim hazır kihayırlı olsun yarı yıl karneniz :))
ben azcık sızmışım 20 dk kadar kapı çalınca bir fırladım sütçü gelmiş ona kalktım :)) oğlun uyur uymaz vur kafayı yastığa akşam yemek falan düşünme ben buldum senin için ya kahvaltı ya da makarna salata:))
o zaman uyuma vakti :)Yemegim hazır ki
İnşallah canımYarın da 97.9 :)
Dün 99,5 tusen ne kadar fazla çıkmıştın dün bu gün 98.9 oldu
Aynenn canim sabahin korunden bu saate kadar bitmedi karne gunuangelina35 kız sizin karne almanız da kutlamalı değil mi ondan bu saat oldu gelmedin kutlamanız partiniz eğlenceniz bitmiyor tabi koşturmaca stresiniz de:))
aboooo ne yaptınız bu saate kadar çılgınca eğlendiniz mi :))Aynenn canim sabahin korunden bu saate kadar bitmedi karne gunusimdi oturdumm kizzx
çok güzel dengelemişsin afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah 7.00 peynirli yum omlet
Saat 9.30: 7 yaprak sarma 1 poğaça
1 dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu
Ara 13.00: 1 muz iki ceviz
Aksam 16.30: 1 kase çorba
2 kaşık pilav 1 Baget
Bol salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 hurma
Yeşil çay
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
3 litreye yakın şu bitki çayları
aminnnSelamm kizlar
Sabah erkenden kalktik buyuk okula bizde ufakliginkine gittik karnelerimizi aldikk cok sukurr ..bende aldim karne basari karnesiogretmenimiz ozel yaptirmiss ay pek bi sevindimm bugun telefon trafigim hic bitmedi dayilar amcalar dedeler yengeler herkes telfon etti herkes tebrik etti birde kargodan gelen hediyelerr anam iki dk oturamadim ya kulagimda telefon bulasik yikadim yemek yedim ortaligi topladim camasir astimm oyy oyyy ....
Kucuk ogluma bir yazilim aldik onu kurduk hatta ilk dersi basari ile tamamladik kosturdumda kosturdummbuyuk oglum taktir aldi ufakligin hepsi cokiyi eee anne olarak gurur duydum ne yalan diyim rabbim hepimizin evlatlarinin basarisini daim etsin yollari acik olsun insallahh ...
Masallah canim gozunuz aydin.ufakligin ilk donemini basariyla tamamladiniz.darisi ikinci doneme insallah.Selamm kizlar
Sabah erkenden kalktik buyuk okula bizde ufakliginkine gittik karnelerimizi aldikk cok sukurr ..bende aldim karne basari karnesiogretmenimiz ozel yaptirmiss ay pek bi sevindimm bugun telefon trafigim hic bitmedi dayilar amcalar dedeler yengeler herkes telfon etti herkes tebrik etti birde kargodan gelen hediyelerr anam iki dk oturamadim ya kulagimda telefon bulasik yikadim yemek yedim ortaligi topladim camasir astimm oyy oyyy ....
Kucuk ogluma bir yazilim aldik onu kurduk hatta ilk dersi basari ile tamamladik kosturdumda kosturdummbuyuk oglum taktir aldi ufakligin hepsi cokiyi eee anne olarak gurur duydum ne yalan diyim rabbim hepimizin evlatlarinin basarisini daim etsin yollari acik olsun insallahh ...
Valla bende cok mutlu oldum canim ... tesekkurler teyzesii ...oooo masallah ekimcim rabbim yolunu acik etsin kuzunun vatanina milletine hayirli evlat olsun insallahh ....aminnn
öğretmeninize aferin ne güzel düşünmüş sana da çok güzel jest olmuş ben olsam ben de çook mutlu olurdum valla:))
kuzulara da aferin inşallah hep böyle devam ederler benim oğluşta takdir almış teyzesi
Dimi yaa hakettim ben bu belgeyiMasallah canim gozunuz aydin.ufakligin ilk donemini basariyla tamamladiniz.darisi ikinci doneme insallah.
Sende hakettin takdir belgesini ama.gururlanmakta haklisin
Canimm dinlen tabi kolaymi yaa sonucta ameliyat oldun bol bol guc topla kuzum iyi bak kendinee ... gozun aydin bu arada ...Selam kizlar.bugun telefon elime pek gecmedi bakamadim sizlere.gec oldu ama hayirli cumalar...
Banyo falan yaptim sonra uyumusum baya bi.babam geldi diger kizkardesimle.yemek fasli falan derken zaman geciyor iste.biraz sizlama ve agrilarim var.olabildigince dinlenmeye calisiyorum
Afiyet olsun canım dengeli bir gün. azıcık makarna fazla sankimenüm
sabah 8:20
üç lokma yağsız tost
zeytin
öğle
patatesli yumurta
2 dilim ekmek
peynir zeytin
bal
z.yağı ve d vitamini
ara
2 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak karnıbahar çorbası
1 tabak domatesli az kaşarlı makarna
suyumu bolca içiyorum :)
Canim emeklerinin karşılığı bu karne ve tabiki belge. Her ikinizi de tebrik ederim canım. Amin bütün dualarına canımSelamm kizlar
Ay canım benim Kıyamam sana.. ilaç falan alıyor musun ağrı kesici belki iyi gelir.Selam kizlar.bugun telefon elime pek gecmedi bakamadim sizlere.gec oldu ama hayirli cumalar...
Banyo falan yaptim sonra uyumusum baya bi.babam geldi diger kizkardesimle.yemek fasli falan derken zaman geciyor iste.biraz sizlama ve agrilarim var.olabildigince dinlenmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?