Haydi Yine Yeniden...

Cok haklısın bunlari yazıp hep okuyacam kendime aslında bi çok seyin farkındayım ama nedense güçsüz hissediyorum
ben kendi cümlelerimle yazdım istersen kendi cümlelerini kullanarak seni tetikleyen bir kelime varsa onu kocaman ve koyu yazarak da etkisini senin için arttırabilirsin istersen aynısı gibi bir yere yazıver yazmak her zaman söylemekten çok daha etkilidir

ha demek ki neymiş kimin ne mal olduğunu iyi bildiğin maskeli insanların asıl yüzünü rabbim sana nasip etmiş sen de görmüş öğrenmişsin
[URL='https://www.facebook.com/uslanmazhayat09/photos/a.117010968362406.15785.117008998362603/1354166361313521/?type=3']

şükretmelisin saram ve o kişiyi hayatından olabildiğince uzağa atmalısın

[/URL]

Amin canım bende senin için aynı dileklerde bulunuyorum sen çok özelsin ve benim için çok degerlisin arkadaşım aslinda hepiniz öylesiniz
benim şükürlerimden biri de burada bulduğum harika insanlar birbirini anlayıp sürekli destek olabilmek sevmek beraber sevinip beraber üzülebilmek tonla para versek aranıp dursak normalde bulamayacağımız muhteşem bir şans buradaki dostluk kardeşlik o yüzden fazladan özeliz değerliyiz hepimiz :))

Günaydın yeni güne havaya suya güneşe ( her nekadar hava yağmurlu olup güneş olmasa da ) kuşlara balıklara veee tabiki size kocaman bir GÜNAYDIN

Sizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum

Bugün hayatıma tüm güzellikleri ve iyilikleri ve mutlulukları davet ediyorum

günaydın günümün ilk ışığı
maşallah çok güzel başlamışsın güne gece yağmur yağıyordu 3 te sabah kalktım kar yağıyor her yer bembeyaz mutlu oldum

günaydın günümün ilk ışığı
maşallah çok güzel başlamışsın güne gece yağmur yağıyordu 3 te sabah kalktım kar yağıyor her yer bembeyaz mutlu oldum

Ooooy ne güzel bir söz bu teşekkür ederim

Kar yağışını bende seviyorum artık yagmuruda seviyorum bu sabah sevgi ptircigi oldum

Amin canım

Kalp kalbe karşıymis kız sabah sabah bak yok yok ben biliyorum sen benim iyilik meleğimsin
cidden haa bu kadar olur o kadar çok cuma mesajı içinden bunu koymalıyım diye geçti içimden :))
ben senin iyilik meleğin değilim (çok cadıyımdır bazen övünmek gibi olmasın hak etmiyorum böyle güzel sözleri)rabbim sana destek vermek için, tekrar güçlenmen için beni vesile kılıyor sadece

Öyle diyorsan öyledir canım ama cadı olduğun sözüne katılmıyorum sen olsan olsan tatlı cadı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…