- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.161
ben kendi cümlelerimle yazdım istersen kendi cümlelerini kullanarak seni tetikleyen bir kelime varsa onu kocaman ve koyu yazarak da etkisini senin için arttırabilirsin istersen aynısı gibi bir yere yazıver yazmak her zaman söylemekten çok daha etkilidirCok haklısın bunlari yazıp hep okuyacam kendime aslında bi çok seyin farkındayım ama nedense güçsüz hissediyorum
ha demek ki neymiş kimin ne mal olduğunu iyi bildiğin maskeli insanların asıl yüzünü rabbim sana nasip etmiş sen de görmüş öğrenmişsinAyağa kalkıp yeniden daha güçlü daha dimdik ve daha kararlı yürümeye başlayacam da cok fena düştüm be ekimim hic beklemedigim yerden yara aldım kendimi birakmam bundan ama gececek ve ben eski sara olacam biliyorum
benim şükürlerimden biri de burada bulduğum harika insanlar birbirini anlayıp sürekli destek olabilmek sevmek beraber sevinip beraber üzülebilmek tonla para versek aranıp dursak normalde bulamayacağımız muhteşem bir şans buradaki dostluk kardeşlik o yüzden fazladan özeliz değerliyiz hepimiz :))Amin canım bende senin için aynı dileklerde bulunuyorum sen çok özelsin ve benim için çok degerlisin arkadaşım aslinda hepiniz öylesiniz
ha demek ki neymiş kimin ne mal olduğunu iyi bildiğin maskeli insanların asıl yüzünü rabbim sana nasip etmiş sen de görmüş öğrenmişsin
şükretmelisin saram ve o kişiyi hayatından olabildiğince uzağa atmalısın
https://www.kadinlarkulubu.com/haya...4860.135969579749861/1550662008280604/?type=3
günaydın günümün ilk ışığıGünaydın yeni güne havaya suya güneşe ( her nekadar hava yağmurlu olup güneş olmasa da) kuşlara balıklara veee tabiki size kocaman bir GÜNAYDIN
Sizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum
Bugün hayatıma tüm güzellikleri ve iyilikleri ve mutlulukları davet ediyorum
günaydın günümün ilk ışığı
maşallah çok güzel başlamışsın güne gece yağmur yağıyordu 3 te sabah kalktım kar yağıyor her yer bembeyaz mutlu oldum
o senin sınanmandı gülüm hala şükrederek tefekkür ederek devam edip etmediğine bakıyor rabbimÇok güzel sözler ve çok haklısın ama ben bebeğimi kaybetmekten bahsetmiştim yara aldım derken canım benim
cidden haa bu kadar olur o kadar çok cuma mesajı içinden bunu koymalıyım diye geçti içimden :))Amin canım
Kalp kalbe karşıymis kız sabah sabah bak yok yok ben biliyorum sen benim iyilik meleğimsin
cidden haa bu kadar olur o kadar çok cuma mesajı içinden bunu koymalıyım diye geçti içimden :))
ben senin iyilik meleğin değilim (çok cadıyımdır bazen övünmek gibi olmasın hak etmiyorum böyle güzel sözleri)rabbim sana destek vermek için, tekrar güçlenmen için beni vesile kılıyor sadece
cidden haa bu kadar olur o kadar çok cuma mesajı içinden bunu koymalıyım diye geçti içimden :))
ben senin iyilik meleğin değilim (çok cadıyımdır bazen övünmek gibi olmasın hak etmiyorum böyle güzel sözleri)rabbim sana destek vermek için, tekrar güçlenmen için beni vesile kılıyor sadece
Selam canım ogrencileirnki bitti sonrada kuzumunkini almaya gittim eve geldim. Şimdi oğlum uyuyacak bende uyumak istiyorummmmmkarne dağıtma alma işleri bitmedi kızlarr nerdesiniz yaaa
Yarın da 97.9 :)Slm lar
Hayırlı cumalar
Bugünki kilom;
98,9...
Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?