- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.201
Antibiyotigim var canim onu aliyorum duzenli.birde kendi kullandigim ilaclar var.extra agri kesici almiyorum.cok agrim olursa alirim tabi.sagol tatlim....Afiyet olsun canım dengeli bir gün. azıcık makarna fazla sanki
Canim emeklerinin karşılığı bu karne ve tabiki belge. Her ikinizi de tebrik ederim canım. Amin bütün dualarına canım
Ay canım benim Kıyamam sana.. ilaç falan alıyor musun ağrı kesici belki iyi gelir.
Tesekkurler canimm sen naptin karneleri verdin varmi bir planin tatilde ..Afiyet olsun canım dengeli bir gün. azıcık makarna fazla sanki
Canim emeklerinin karşılığı bu karne ve tabiki belge. Her ikinizi de tebrik ederim canım. Amin bütün dualarına canım
Ay canım benim Kıyamam sana.. ilaç falan alıyor musun ağrı kesici belki iyi gelir.
Aynen canım karneleri verdim benim için de yoğun bir gündü doğum günleri karne törenleri taziye ziyareti ve spor günü hepsi bugunduTesekkurler canimm sen naptin karneleri verdin varmi bir planin tatilde ..
Baya yogun geciyor canim sizin adiniza da.neyseki atlatmissin gunu.hayirli olsun yariyil tatilin.guzel verimli gecer insallah.bol bol dinlen huzur bul,yoruldun hakettinAynen canım karneleri verdim benim için de yoğun bir gündü doğum günleri karne törenleri taziye ziyareti ve spor günü hepsi bugundutatilde evimde olacam canım günü birlik gideceğim yerler var ama tatil gibi değil yani
Ins canım Rabbim hepimize huzur dolu bir tatil versinBaya yogun geciyor canim sizin adiniza da.neyseki atlatmissin gunu.hayirli olsun yariyil tatilin.guzel verimli gecer insallah.bol bol dinlen huzur bul,yoruldun hakettin
Ah canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorumSlm arkadaşlarım bugün benim için çok zor bi süreç oldu maalesef tayinim çıkmadı anca kabullendim artık yaz mevsiminde deneyeceğim kusura bakmayın girip açıklama yapamadım şimdi buna da şükür diyorum kısmetten öteye yol yok
Canim benim hayirlisi olsun hakkinizda.dedigin gibi kismet hersey.eşin gelir gider.firsat olursa siz gidersiniz.şurda yaza ne kaldi.Rabbim gonlunuze gore versin.sabrin sonu selamettirSlm arkadaşlarım bugün benim için çok zor bi süreç oldu maalesef tayinim çıkmadı anca kabullendim artık yaz mevsiminde deneyeceğim kusura bakmayın girip açıklama yapamadım şimdi buna da şükür diyorum kısmetten öteye yol yok
netten baktım akşam üstü açıklanmış tayinler sen yazmayınca anladım tayininin çıkmadığını çok üzüldüm...Slm arkadaşlarım bugün benim için çok zor bi süreç oldu maalesef tayinim çıkmadı anca kabullendim artık yaz mevsiminde deneyeceğim kusura bakmayın girip açıklama yapamadım şimdi buna da şükür diyorum kısmetten öteye yol yok
Ooo sizinde baya yogun gecmis gununuz ..Olsun canim gunu birlikte olsa bir yerlere gidebilmende cok guzel eve kapanmaktan iyidir bosver keyfini cikar tatilin yazinda memlekete gidersinAynen canım karneleri verdim benim için de yoğun bir gündü doğum günleri karne törenleri taziye ziyareti ve spor günü hepsi bugundutatilde evimde olacam canım günü birlik gideceğim yerler var ama tatil gibi değil yani
Ahh kuzumm vardir bir hayir olmuyorsa daha guzelini senin icin bekletiyor rabbim tatlim sabirli ol tatilde babaniz gelir yaniniza olmadi siz gidersiniz hem hafta sonlari kacip gelir sizi gormeye lutfen iyi dusun iyi olsun hersey... rabbim tez zamanda kavustursun sizleri ... suan ne hissettigini cok iyi anliyorumm bende duyunca cok üzüldüm..ama sen guclu kadindin bunuda asarsin ..hem 5 ay dedigin neki su gibi akip gecer bugunler sende guzel ani olarak kalir boyle ayri kalmistik der konusursunuz esinleSlm arkadaşlarım bugün benim için çok zor bi süreç oldu maalesef tayinim çıkmadı anca kabullendim artık yaz mevsiminde deneyeceğim kusura bakmayın girip açıklama yapamadım şimdi buna da şükür diyorum kısmetten öteye yol yok
Günaydın canımGunaydinnn karga seyini yemeden uyandim ayolllanaaa tatil yat kizim diyorum yok uyku tutmadi ya beni ayy ben sevmedim bu isi en az 9 kadar uyurum diyordum 6 30 da kalktimm ya neyseguzel enerjik bir gun olsun hepimize
Ah canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
sana ikna edici cumlelerimden soylemeyecem ama sen buraya yazmıştın iyi hatırlıyorum " tayinimin eğer hayırlı ise çıkmasını istiyorum hayırsızsa cikmamasina da razıyım" demiştin. Muhakkak yine bizim göremediğimiz bir hayır vardır canım. Ins yaz döneminde daha güzel bir yer olur arkadaşım
Canim benim hayirlisi olsun hakkinizda.dedigin gibi kismet hersey.eşin gelir gider.firsat olursa siz gidersiniz.şurda yaza ne kaldi.Rabbim gonlunuze gore versin.sabrin sonu selamettir
netten baktım akşam üstü açıklanmış tayinler sen yazmayınca anladım tayininin çıkmadığını çok üzüldüm...
vardır bunda da bir hayır gülüm aynen kısmetten öteye yol yok
amin arkadaşlarım eşim bugün sabah yanımıza geldi onu gördüm ya buna şükür Rabbim kimseyi yuvasından ayırmasınAhh kuzumm vardir bir hayir olmuyorsa daha guzelini senin icin bekletiyor rabbim tatlim sabirli ol tatilde babaniz gelir yaniniza olmadi siz gidersiniz hem hafta sonlari kacip gelir sizi gormeye lutfen iyi dusun iyi olsun hersey... rabbim tez zamanda kavustursun sizleri ... suan ne hissettigini cok iyi anliyorumm bende duyunca cok üzüldüm..ama sen guclu kadindin bunuda asarsin ..hem 5 ay dedigin neki su gibi akip gecer bugunler sende guzel ani olarak kalir boyle ayri kalmistik der konusursunuz esinlebizler seninleyiz yazki yoldas olalim sana fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?