Haydi Yine Yeniden...

Antibiyotigim var canim onu aliyorum duzenli.birde kendi kullandigim ilaclar var.extra agri kesici almiyorum.cok agrim olursa alirim tabi.sagol tatlim....

Tesekkurler canimm sen naptin karneleri verdin varmi bir planin tatilde ..

Tesekkurler canimm sen naptin karneleri verdin varmi bir planin tatilde ..
Aynen canım karneleri verdim benim için de yoğun bir gündü doğum günleri karne törenleri taziye ziyareti ve spor günü hepsi bugundu tatilde evimde olacam canım günü birlik gideceğim yerler var ama tatil gibi değil yani

Baya yogun geciyor canim sizin adiniza da.neyseki atlatmissin gunu.hayirli olsun yariyil tatilin.guzel verimli gecer insallah.bol bol dinlen huzur bul,yoruldun hakettin

Baya yogun geciyor canim sizin adiniza da.neyseki atlatmissin gunu.hayirli olsun yariyil tatilin.guzel verimli gecer insallah.bol bol dinlen huzur bul,yoruldun hakettin
Ins canım Rabbim hepimize huzur dolu bir tatil versin

Ah canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
sana ikna edici cumlelerimden soylemeyecem ama sen buraya yazmıştın iyi hatırlıyorum " tayinimin eğer hayırlı ise çıkmasını istiyorum hayırsızsa cikmamasina da razıyım" demiştin. Muhakkak yine bizim göremediğimiz bir hayır vardır canım. Ins yaz döneminde daha güzel bir yer olur arkadaşım

Canim benim hayirlisi olsun hakkinizda.dedigin gibi kismet hersey.eşin gelir gider.firsat olursa siz gidersiniz.şurda yaza ne kaldi.Rabbim gonlunuze gore versin.sabrin sonu selamettir

netten baktım akşam üstü açıklanmış tayinler sen yazmayınca anladım tayininin çıkmadığını çok üzüldüm...
vardır bunda da bir hayır gülüm aynen kısmetten öteye yol yok

M Melrin canım,
Allah şüphesiz ki en iyisini bilendir.
Arkadaşlarımız da söylemiş,
Sen de farkındasın zaten...
Çok daha güzel kapılar açılır inşallah önünde canım arkadaşım...

Ooo sizinde baya yogun gecmis gununuz ..Olsun canim gunu birlikte olsa bir yerlere gidebilmende cok guzel eve kapanmaktan iyidir bosver keyfini cikar tatilin yazinda memlekete gidersin

Ahh kuzumm vardir bir hayir olmuyorsa daha guzelini senin icin bekletiyor rabbim tatlim sabirli ol tatilde babaniz gelir yaniniza olmadi siz gidersiniz hem hafta sonlari kacip gelir sizi gormeye lutfen iyi dusun iyi olsun hersey... rabbim tez zamanda kavustursun sizleri ... suan ne hissettigini cok iyi anliyorumm bende duyunca cok üzüldüm..ama sen guclu kadindin bunuda asarsin ..hem 5 ay dedigin neki su gibi akip gecer bugunler sende guzel ani olarak kalir boyle ayri kalmistik der konusursunuz esinle bizler seninleyiz yazki yoldas olalim sana fistik

Gunaydinnn karga seyini yemeden uyandim ayolll anaaa tatil yat kizim diyorum yok uyku tutmadi ya beni ayy ben sevmedim bu isi en az 9 kadar uyurum diyordum 6 30 da kalktimm ya neyseguzel enerjik bir gun olsun hepimize
Günaydın canım

Canim benim hayirlisi olsun hakkinizda.dedigin gibi kismet hersey.eşin gelir gider.firsat olursa siz gidersiniz.şurda yaza ne kaldi.Rabbim gonlunuze gore versin.sabrin sonu selamettir

netten baktım akşam üstü açıklanmış tayinler sen yazmayınca anladım tayininin çıkmadığını çok üzüldüm...
vardır bunda da bir hayır gülüm aynen kısmetten öteye yol yok

M Melrin canım,
Allah şüphesiz ki en iyisini bilendir.
Arkadaşlarımız da söylemiş,
Sen de farkındasın zaten...
Çok daha güzel kapılar açılır inşallah önünde canım arkadaşım...

amin arkadaşlarım eşim bugün sabah yanımıza geldi onu gördüm ya buna şükür Rabbim kimseyi yuvasından ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…