- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.141
Yaz tabiCanımsın angelina, sağol canım
Evet tartıya canım sıkıldı
iyice zıvanadan çıktım
Gece yapcam sporumu
Herkesi yatırayım,
Leslie yapıcam
Çok çok sağol canım
ayy 80 ler dedin beni benden aldın tevafuk'um
1,5 ay diyorsun ha
Ne güzel olur...
Yazıyorum bunu bi kenara
Dur bakalım ulaşacak mıyım hedefime
sen kendine inancını kaybediyorsun ben sana inanırken sen nasıl kendine inanmazsın korkma hiçbir şey için geç diye bir şey yoktur yeter ki vazgeçmeKızlar moralim sıfır ya
bugün de yedim
güya toparlayacaktım
İki gündür sporda yapmıyorum
niye böyle oldum ya
canım hiçbirşey istemiyor
çok sıkılıyor canım
Pufffff...
az az tadımlık olmuş menün akşamı 2 kaşıkla kurtarmışsın valla tebriklerIlk menu benden olsun
Sabah 10 00 uc dilim tam bugday jilet gibi kesmis namissiz doymadim adamin gicigimi var ne bana
Biraz tel peynir
Bol limonlu brokoli
Iki dilim salam
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Uc kasik tavuklu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Ara arkadasta
Bir kasik patates salatasi
Bir kasik kabak havuc sote yogurtlu
Bir ince dilim rulo pasta
Bir dilimde koy peksimeti
Aksam
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor yok
akşam tek yoğurt tuttu mu gülüm seni minnak bir ara daha yapabilirsin gündüz menün şahane olmuşMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su
1 çay k bal peynirli omlet
Ara 11.00: ıhlamur çayı 2 biskrem
Ara 13.00: 1 bardak tarcinli süt 1 muz
Aksam 16.00: 2 tavuk Baget yağsız pişti
3 kaşık taze fasulye
Çok bol salata :)
Ara(arkadaş geldi çikolata getirmiş)
Türk Kahvesi 1 laviva çikolata
Ara 18.00:küçük kase yoğurt
Bitki Çayı
Türk Kahvesi 2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika step+koşu bandı+eliptik+spuat(acayip ter atıyorum normal mi acaba, yagim çok mu yoksa)
akşam gezme mi vardı :))Merhaba kızlar ben geldim
Sabah 10:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir filim peynir
Iki küçük dilim ekmek üzerine labne ve kara dut özü sürdüm
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir kase pirinç pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
Bir kase yogurt
Ara 17:00
Bir dilim ekmek üzerine labne peyniri ve Karadut özü
Akşam 20:00
Bir dilim havuçlu kurabiye
Bir kaşık patates salatası
Iki tane mercimek köftesi
Dört bardak şekersiz çay
Su bir litre oldu bugün
Spor tempolu bir sekilde ev işi
akşam gezme mi vardı :))
karadut özü şifa niyetine her gün yemek lazım lazım aslında çok iyi yapmışsın menüne eklemekle afiyet şifa enerji olsun gülüm
yaradanına kurban olurummm seninnnŞu an kendimi o kadar kötü hissediyordumki senin mesajını gördüm sen benim iyilik melegimmisin
yaradanına kurban olurummm seninnn
moralini ne bozarsa bozsun benim çok tekrar ettiğim bir cümle var bunu kendine tekrar et çok iyi gelecek
evet beni öldürmeyen şey beni güçlendirir her zorlukta her engelde her düşüşte öğreniyorum ve çook daha fazla güçlü kalkıp devam ediyorum çünkü ben MUCİZEYİM ben PAHA BİÇİLEMEYECEK KADAR DEĞERLİYİM benim EŞİM BENZERİM YOK rabbim beni bu dünyada tek özel emsalsiz yaratmış çünkü
yaradanına kurban olurummm seninnn
moralini ne bozarsa bozsun benim çok tekrar ettiğim bir cümle var bunu kendine tekrar et çok iyi gelecek
evet beni öldürmeyen şey beni güçlendirir her zorlukta her engelde her düşüşte öğreniyorum ve çook daha fazla güçlü kalkıp devam ediyorum çünkü ben MUCİZEYİM ben PAHA BİÇİLEMEYECEK KADAR DEĞERLİYİM benim EŞİM BENZERİM YOK rabbim beni bu dünyada tek özel emsalsiz yaratmış çünkü
karşılıklı gülüm sevgilerimiz :))Bunu hergün hatta her aklımıza geldiginde söylemeliyiz seni cok seviyorum ben
GÜCÜNÜ AÇIĞA ÇIKARRRRRRAma ben kendimi su an o kadar güçlü göremiyorum hele yeniden bebek konusunda hic güçlü değilim
allah rahatlık versinHerkese iyi geceler yarın mutlu bir güne uyanalım
karşılıklı gülüm sevgilerimiz :))
ben izin vermedikçe kimse beni kıramaz
ben kendime engel olmadıkça hiçbir şey beni durduramaz
ben istediğim de yapabileceklerimin sınırı yok
ben sınırsız güce sahibim bunları fark et gözlerini aç gülüm
bunu fark ettiğin de her şeye bakış açın değişecek kendi için deki gücü hisset ve onu ortaya çıkar bunları okurken bile için de bir şeylerin değiştiğini hissediyorsan sınırsız gücünün kapılarını açmaya başladın demektir
GÜCÜNÜ AÇIĞA ÇIKARRRRRR
her insan da o güç var bazısı tamamen kaybedecek kadar unutmuş bazısı zaten hiç fark etmemiştir fark etmesinisağlayacak olaylar kişiler denk gelmemiştir ama o sınırsız güç hepimizin için de sadece fark etmen lazım
allah rahatlık versin
rüyan da çok güzel yerlere git güzel şeyler gör duy dokun kokla o mutlulukla ruhun bedenine tazelik vererek uyan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?