Haydi Yine Yeniden...

Yaz tabi tevafuk dedi diye de yaz :)

Kızlar moralim sıfır ya
bugün de yedim
güya toparlayacaktım
İki gündür sporda yapmıyorum
niye böyle oldum ya
canım hiçbirşey istemiyor
çok sıkılıyor canım
Pufffff...
sen kendine inancını kaybediyorsun ben sana inanırken sen nasıl kendine inanmazsın korkma hiçbir şey için geç diye bir şey yoktur yeter ki vazgeçme

Merhaba kızlar ben geldim

Sabah 10:00

Bir haşlanmış yumurta
Bir filim peynir
Iki küçük dilim ekmek üzerine labne ve kara dut özü sürdüm
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00

Bir kase pirinç pilavı
Bir parça haşlanmış tavuk
Bir kase yogurt

Ara 17:00

Bir dilim ekmek üzerine labne peyniri ve Karadut özü

Akşam 20:00

Bir dilim havuçlu kurabiye
Bir kaşık patates salatası
Iki tane mercimek köftesi
Dört bardak şekersiz çay

Su bir litre oldu bugün
Spor tempolu bir sekilde ev işi

az az tadımlık olmuş menün akşamı 2 kaşıkla kurtarmışsın valla tebrikler

akşam tek yoğurt tuttu mu gülüm seni minnak bir ara daha yapabilirsin gündüz menün şahane olmuş

akşam gezme mi vardı :))
karadut özü şifa niyetine her gün yemek lazım lazım aslında çok iyi yapmışsın menüne eklemekle afiyet şifa enerji olsun gülüm

sabah :9 :50
börek
nescafeli süt

ara
1 armut
yarım nar gidip gelip yedim

akşam 17 :30
1 tabak dolusu sebzeli şehriye çorbası
1 kase geçen günden kalan sebzeli etli pilav pirinçten çok patatesi eti kalmış :)
1 bardak acılı şalgam
2 dilim turp
1 çatal patates musakka

ara 20
1 muz
1 avuç çekirdek
suyu yine ölçmedim ama bol içiyorum
temizlik 2 makina çamaşır katlama düzenleme banyo ovalama hariç hareket yok
çayımı içince azcık duvar şınavı çekerim :)

Şu an kendimi o kadar kötü hissediyordumki senin mesajını gördüm sen benim iyilik melegimmisin
yaradanına kurban olurummm seninnn
moralini ne bozarsa bozsun benim çok tekrar ettiğim bir cümle var bunu kendine tekrar et çok iyi gelecek

evet beni öldürmeyen şey beni güçlendirir her zorlukta her engelde her düşüşte öğreniyorum ve çook daha fazla güçlü kalkıp devam ediyorum çünkü ben MUCİZEYİM ben PAHA BİÇİLEMEYECEK KADAR DEĞERLİYİM benim EŞİM BENZERİM YOK rabbim beni bu dünyada tek özel emsalsiz yaratmış çünkü

Bunu hergün hatta her aklımıza geldiginde söylemeliyiz seni cok seviyorum ben

Ama ben kendimi su an o kadar güçlü göremiyorum hele yeniden bebek konusunda hic güçlü değilim

Bunu hergün hatta her aklımıza geldiginde söylemeliyiz seni cok seviyorum ben
karşılıklı gülüm sevgilerimiz :))
ben izin vermedikçe kimse beni kıramaz
ben kendime engel olmadıkça hiçbir şey beni durduramaz
ben istediğim de yapabileceklerimin sınırı yok
ben sınırsız güce sahibim bunları fark et gözlerini aç gülüm
bunu fark ettiğin de her şeye bakış açın değişecek kendi için deki gücü hisset ve onu ortaya çıkar bunları okurken bile için de bir şeylerin değiştiğini hissediyorsan sınırsız gücünün kapılarını açmaya başladın demektir

Ama ben kendimi su an o kadar güçlü göremiyorum hele yeniden bebek konusunda hic güçlü değilim
GÜCÜNÜ AÇIĞA ÇIKARRRRRR
her insan da o güç var bazısı tamamen kaybedecek kadar unutmuş bazısı zaten hiç fark etmemiştir fark etmesinisağlayacak olaylar kişiler denk gelmemiştir ama o sınırsız güç hepimizin için de sadece fark etmen lazım

Cok haklısın bunlari yazıp hep okuyacam kendime aslında bi çok seyin farkındayım ama nedense güçsüz hissediyorum

Ayağa kalkıp yeniden daha güçlü daha dimdik ve daha kararlı yürümeye başlayacam da cok fena düştüm be ekimim hic beklemedigim yerden yara aldım kendimi birakmam bundan ama gececek ve ben eski sara olacam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…