- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.241
Maşallah aranızdaki iletişimeHehehe nickimin hakkını verdim yani
Şaka bir tarafa da canım vesile olabildiysem, az da olsa yardimci olabilildiysem ne mutlu bana.. bende senden çok güzel enerji alıyorum canım o yüzden senin burada ki mesajların bana güç veriyor
Esin gelmesine rağmen çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Zaten mutluluktan çabucak doymussundur. Ins bütün sıkıntılı zmaanlariniz, varlığınızla en kolay şekilde çözülür :)Kahvaltı
Yarım açma, 1 dilim susamlı ekmek, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta sucukla
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, avuçiçi çiğ badem
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 3 yk makarna, 2 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt, az turşu
Ara
Elma, Zencefilli yeşil çay
Bugün Spor yok ilginc stresten önceden regl oldum ama canım tatlı istemedi güzel bi durum
Şükürler olsun eşim yanımda o bana ilaç gibi geldi
Elektriğimiz, enerjimiz, sıcaklığımız karşılıklı canımmm...Hehehe nickimin hakkını verdim yani
Şaka bir tarafa da canım vesile olabildiysem, az da olsa yardimci olabilildiysem ne mutlu bana.. bende senden çok güzel enerji alıyorum canım o yüzden senin burada ki mesajların bana güç veriyor
Günaydın canım ne oldu hayırdırSelam kizlar dun aksam gelemedim bazi aksilikler oldu dunku menum oglen 14 00 de bittigi icin dogru bulmadim yazmayi zaten kahvaltim fiks biliyorsunuz oglende kucuk kase ile yogurtlu eriste yedim dahada yemedim sinirden
Benim buyuk bilgisayara bizden habersiz program indirmis birde sifrelemis bende ufakliga yazilim almistim okuma ile ilgili onun programi silemedik bilgisayara format atilirsa iki gunluk emegimiz gidecek hey allahimm deli oldum valla ona kizdim biraz o nedenle bisey yiyesim gelmediGünaydın canım ne oldu hayırdır
Anladım kuzum böyle durumlarda bilgisayarı geri alma diye bir şey var mesela 1 gün geri alıyorsun ve o program otomatik silinmiş oluyor. Ins halletmissinizdir..Benim buyuk bilgisayara bizden habersiz program indirmis birde sifrelemis bende ufakliga yazilim almistim okuma ile ilgili onun programi silemedik bilgisayara format atilirsa iki gunluk emegimiz gidecek hey allahimm deli oldum valla ona kizdim biraz o nedenle bisey yiyesim gelmedi
Simdilik hallettik gibi bakalim ....Anladım kuzum böyle durumlarda bilgisayarı geri alma diye bir şey var mesela 1 gün geri alıyorsun ve o program otomatik silinmiş oluyor. Ins halletmissinizdir..
Biraz degisik bir menu olmus canim lahanalarda ince sarilmissa gayet iyi bir menu afiyet olsun ...Menümü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu su 2 k kayısı
Kahv 10.40: 2 Baget tavuk(israf olmasın diye yedim),3 zeytin
1 d ekmek üzerine kaymak bal
Ara:sütlü şekersiz kahve 1 hurma
Aksam 16.30: 15 tane lahana sarması
1 kase yoğurt
Ara 18.15: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki Çayı içerim
3 litreye yakın su
Spor( az oldu) 5 dakika ısınma hareketleri
60 spuat, 60 mekik
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc parca sosis
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Bol limonlu brokoli
Ara 13 00
Iki tane eti kombo
Bir mandalina
Ara 16 00
Yarim avuc fistik
Aksam 18 00
Bir tabak ispanak
Uc kasik yogurt
Su 2 litre
Gercekten farkinda degilim azmi yiyorum bende tam tersi sanki kaciriyorum gibi hissediyorum aksamki ispanagi zorla yedim yarisinda tikandim yinede demir orani yuksek diye yedim daha dikkatli yerim bundan sonra ..Ya tatlım sen iyice az yemeye başladın bu gidişle hasta olacaksın dikkat et kendine
Az tabi tatlımGercekten farkinda degilim azmi yiyorum bende tam tersi sanki kaciriyorum gibi hissediyorum aksamki ispanagi zorla yedim yarisinda tikandim yinede demir orani yuksek diye yedim daha dikkatli yerim bundan sonra ..
Haklisin kuzum gercekten farkinda degilim bugun daha dikkatli olmaya calisacagim ...Az tabi tatlım
Bu kadar az yer ve de vücudunu alıştırırsan
Bu az Menüdeki En ufak bir artış bile tartıya fazlalık olacak
Direncin de düşer gitgide
Aman dikkat!!!
Bu arada slm
Bugün hiç giremedim
Fena uykum geldi
Öpüyorum sizleri
Sabah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?