- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.261
GünaydınnnGunaydinnnnnn herkesler nerede bakiyimm
Haydi kizlarrr hareket zamani tartiya son iki gun
Gercekten farkinda degilim azmi yiyorum bende tam tersi sanki kaciriyorum gibi hissediyorum aksamki ispanagi zorla yedim yarisinda tikandim yinede demir orani yuksek diye yedim daha dikkatli yerim bundan sonra ..
Iki gün var canım çok rahat artindan kurtulup ucundan eksiye bile geçebilirsin. Iki gün 5 mile de yaptın mi tamamdırBu Çarşamba hedefim 96,5 tu güya
Bugün 98,7 geldim
Oyalanıp durdum buralarda
Hadi bakalım toparlanma zamanı
Sizler nasılsınız
Nasıl geçiyor tatil?
İyi canım çok şükürSelam kizlar mutlu haftalar.dun sag taraf dikisimde biraz kanama olmus.pansuman yeniledik esimle.bugun biraz daha olmus bende hastaneye acile gittim.sukur birsey yok.dikis acildi zannetmistim ben.enfeksiyondan korktum.pansuman yeniledi tekrar dikisler iyi dedi.carsamba kontrolum var.hafif agrilar.da var.durumlar boyle bende...
Napcan tevafuk'um annelik işte..Iki gün var canım çok rahat artindan kurtulup ucundan eksiye bile geçebilirsin. Iki gün 5 mile de yaptın mi tamamdır
Ben annemlerdeyim canım monoton bir tatil başladı. hoş benim oğlanla tatil gibi olmuyor da neyseeee
Sagol bitanemİyi canım çok şükür
Dikişlere bişey olmasın da aman
Bol bol dinlen
Kendine dikkat et
Neyse ki dikislere bir şey olmamış canım şu ağrılar da geçse rahatlardin tamamen. bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor.Selam kizlar mutlu haftalar.dun sag taraf dikisimde biraz kanama olmus.pansuman yeniledik esimle.bugun biraz daha olmus bende hastaneye acile gittim.sukur birsey yok.dikis acildi zannetmistim ben.enfeksiyondan korktum.pansuman yeniledi tekrar dikisler iyi dedi.carsamba kontrolum var.hafif agrilar.da var.durumlar boyle bende...
Canim oluyormus oyle kanamalar dedim ya arkadasinda olmus cok sukur dikislerinde bisey yok insallah cabucak gececek hem sen cok dikkatlisin pansumanina ozen gosteriyorsun boyle ameliyatlarda pansuman cok onemli iyi olacaksin canim benim ..Selam kizlar mutlu haftalar.dun sag taraf dikisimde biraz kanama olmus.pansuman yeniledik esimle.bugun biraz daha olmus bende hastaneye acile gittim.sukur birsey yok.dikis acildi zannetmistim ben.enfeksiyondan korktum.pansuman yeniledi tekrar dikisler iyi dedi.carsamba kontrolum var.hafif agrilar.da var.durumlar boyle bende...
Evimi tasiyorsun canim kisin zor ama neden tasiniyorsun ...Slm kızlar bende tatikdeyken ev değiştiriyorum heryer koli oldu dinlenirken size bakayım istedim Ara ara uğramaya çalışırım o yüzden bu ara kusura bakmayın hepiniz Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?