Haydi Yine Yeniden...

Yulaf kepegi aldım ara öğünlerde tüketmek için bol bol su içecem daha fazla hareket edecem ve hedefim once bir 10 kilo vermek 90 lı kilolara inince herşey daha kolay olacak gibi geliyor bakalım bu çarşamba kac kilo olacam almisda olabilirim ama toparlayacam

Gercekten farkinda degilim azmi yiyorum bende tam tersi sanki kaciriyorum gibi hissediyorum aksamki ispanagi zorla yedim yarisinda tikandim yinede demir orani yuksek diye yedim daha dikkatli yerim bundan sonra ..

Ispanagin hic kalorisi yok gibi bişey onu bile yiyemiyosan olmaz canım diyetinde bi kuralı varki senin cok kilon yok bunyen güçsüz düşerse asıl sorun o zaman başlar

Tunaydin hanimlaarrr Nasılsıniz ben annemlerdeyim yengemle vakit geciriyoruz. Benim evimde diyet yapma deyip duruyor bu gidişle evime erken geçecem

Bu Çarşamba hedefim 96,5 tu güya
Bugün 98,7 geldim
Oyalanıp durdum buralarda
Hadi bakalım toparlanma zamanı

Sizler nasılsınız
Nasıl geçiyor tatil?
Iki gün var canım çok rahat artindan kurtulup ucundan eksiye bile geçebilirsin. Iki gün 5 mile de yaptın mi tamamdır
Ben annemlerdeyim canım monoton bir tatil başladı. hoş benim oğlanla tatil gibi olmuyor da neyseeee

Selam kizlar mutlu haftalar.dun sag taraf dikisimde biraz kanama olmus.pansuman yeniledik esimle.bugun biraz daha olmus bende hastaneye acile gittim.sukur birsey yok.dikis acildi zannetmistim ben.enfeksiyondan korktum.pansuman yeniledi tekrar dikisler iyi dedi.carsamba kontrolum var.hafif agrilar.da var.durumlar boyle bende...

İyi canım çok şükür
Dikişlere bişey olmasın da aman

Bol bol dinlen
Kendine dikkat et

Napcan tevafuk'um annelik işte..
İnşallah canım, inşallah
Ben de yarına misafire akşam yemeği hazırlıklarına başladım yavaştan
Bebişle zor oluyo, çok ağlıyo falan
Bırakıp da iş yapamıyorsun
O yüzden zeytinyağlıları falan öncekini gün yapıyorum hep

Neyse ki dikislere bir şey olmamış canım şu ağrılar da geçse rahatlardin tamamen. bakalım çarşamba günü ne diyecek doktor.

Menüm
08:45
2kayısı
3 bardak su

09:00
2yumurtalı menemen
Yeşillik
1 dilim ekmek

11:30
1 tane kivi
1 Meyveli activia

13:30
Tavuk göğüs ızgara
Bol Salata
1 dilim ekmek

16:00
3 hurma
Tarçınlı süt

18:00
2-3 yk barbunya
1-2 dilim ekmek Yanında
Biraz peynir tırtıkladım
Çubuk kraker 8-10 tane
1 pors Kabak tatlısı

Akşam yemeği biraz saçma oldu ama...

Su:3lt
Spor: leslie yapmaya çalışıcam

Canim oluyormus oyle kanamalar dedim ya arkadasinda olmus cok sukur dikislerinde bisey yok insallah cabucak gececek hem sen cok dikkatlisin pansumanina ozen gosteriyorsun boyle ameliyatlarda pansuman cok onemli iyi olacaksin canim benim ..

Selam kizlar bugun sabahtan anneme gittim bu saat oldu anca geldim eve elim kolum dolu geldim annecigim sundanda bundanda derken doldurdu cantalarii benim ufaklik cok fena anneanne visnede ver ispanagin kardesindede ver (semiz otu ) oo patlican da verecektin dedi durdu sipa yaprak sarmasi lahana sarmasi doldurdu kadin
Eve geldik anneannemin buzlugu bosaldi yer acildi anne diyorr az once yerlestirdim buzlugu oyle uzun zaman olmuski anneme gitmeyeli derslerden sinavlardan firsat bulup gidememistim herkese iyi geldi bu ziyaret

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz telpeynir
Uc zeytin
Uc parca sosis
Bol limonlu brokoli
Ara 13 30
Bir mandalina
Aksam 16 00
Bir kepce corba
Iki kasik kuru fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
Uc parca tavuk
Bes alti tane yaprak sarma
Bir tane fasulye tursusu
Bir tane salatalik tursusu
Sekersiz visne suyu
Su hic bilmiyorum ne ictim 1.5 gecti herhal
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…