- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.281
Guzel menu canim aksamindada bisey yokki zaten afiyet olsun canim ....Menüm
08:45
2kayısı
3 bardak su
09:00
2yumurtalı menemen
Yeşillik
1 dilim ekmek
11:30
1 tane kivi
1 Meyveli activia
13:30
Tavuk göğüs ızgara
Bol Salata
1 dilim ekmek
16:00
3 hurma
Tarçınlı süt
18:00
2-3 yk barbunya
1-2 dilim ekmek Yanında
Biraz peynir tırtıkladım
Çubuk kraker 8-10 tane
1 pors Kabak tatlısı
Akşam yemeği biraz saçma oldu ama...
Su:3lt
Spor: leslie yapmaya çalışıcam
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz telpeynir
Uc zeytin
Uc parca sosis
Bol limonlu brokoli
Ara 13 30
Bir mandalina
Aksam 16 00
Bir kepce corba
Iki kasik kuru fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
Uc parca tavuk
Bes alti tane yaprak sarma
Bir tane fasulye tursusu
Bir tane salatalik tursusu
Sekersiz visne suyu
Su hic bilmiyorum ne ictim 1.5 gecti herhal
Spor yok
Çünkü tayin çıkacak bi daha gel git işlerle uğraşmayalım diye kendi evimizi satışa çıkarmıştık ev satıldı yaza daha çok var hem yazında ne olacağı belirsiz böyle seri bir geçiş dönemi olduEvimi tasiyorsun canim kisin zor ama neden tasiniyorsun ...
Canım benim, geçmiş olsunkızlar çok özür diliyorum hiç fırsat olmadı leptabı çıkarıp pirize takıpta yazmaya cumartesi sabah uyumuş kalmışız benim sıpa da erken kalkıyor ama kaldırmamış saat 10 a 10 kala odanın kapısını tıkladı girdi kaç kilo süt alacağız anne diye ama ben bir fırladım kardeşim 10 u 10 geçe trenden inecekti eşim hemen kalktı hazırlandı gitti ucu ucuna karşıladılar şükür ama ben hızlıca kahvaltı hazırladım o ara yazamadım sonrada zaten pc yi masadan bi kaldırdım bir daha da fırsat olmadı açamadım yeğen hasta gözü kan kan topluyor geniz akıntısından öksürüp duruyor burnu tıkanınca gece ağlıyor sürekli :))
pazar günü de erkek kardeşim geldi o da otobüste üşütmüş çok soğuktu diyor o da pek iyi değil . kız kardeşim hapşurmaya başladı oğlu da strese sokuyor bir okuma yazma davaları birde hastalığı derken bizim kızın sinirler de dayanmıyor tabi hiihihih angelina sen geliyorsun bunlar der çalışırken aklıma :))
velhasıl ben iyiyim şükür kuzularım hastalanmasın hasta olmasın diye uğraşıyorum kendi çapımda yarın bir daha doktora götürürüz yeğeni gelmeden 2 kere gitmişler zaten ama babası illa götür diye arıyor kardeşimi :) yeğen de iyi olursa tam keyif olacak bana buna şükür
geçmişe hiç bakamadım inşallah yaramaz bir durum yoktur
böyle giderse pek uğrayamıycam kusuruma bakmayın ne olur günün çok koşturmacalı geçiyor
hepiniz a.e.olun selametle kalın
günaydın canımGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gün diliyorum
Bugün herşey güzel olacak
kızlar çok özür diliyorum hiç fırsat olmadı leptabı çıkarıp pirize takıpta yazmaya cumartesi sabah uyumuş kalmışız benim sıpa da erken kalkıyor ama kaldırmamış saat 10 a 10 kala odanın kapısını tıkladı girdi kaç kilo süt alacağız anne diye ama ben bir fırladım kardeşim 10 u 10 geçe trenden inecekti eşim hemen kalktı hazırlandı gitti ucu ucuna karşıladılar şükür ama ben hızlıca kahvaltı hazırladım o ara yazamadım sonrada zaten pc yi masadan bi kaldırdım bir daha da fırsat olmadı açamadım yeğen hasta gözü kan kan topluyor geniz akıntısından öksürüp duruyor burnu tıkanınca gece ağlıyor sürekli :))
pazar günü de erkek kardeşim geldi o da otobüste üşütmüş çok soğuktu diyor o da pek iyi değil . kız kardeşim hapşurmaya başladı oğlu da strese sokuyor bir okuma yazma davaları birde hastalığı derken bizim kızın sinirler de dayanmıyor tabi hiihihih angelina sen geliyorsun bunlar der çalışırken aklıma :))
velhasıl ben iyiyim şükür kuzularım hastalanmasın hasta olmasın diye uğraşıyorum kendi çapımda yarın bir daha doktora götürürüz yeğeni gelmeden 2 kere gitmişler zaten ama babası illa götür diye arıyor kardeşimi :) yeğen de iyi olursa tam keyif olacak bana buna şükür
geçmişe hiç bakamadım inşallah yaramaz bir durum yoktur
böyle giderse pek uğrayamıycam kusuruma bakmayın ne olur günün çok koşturmacalı geçiyor
hepiniz a.e.olun selametle kalın
Canım benim, geçmiş olsun
Tez zamanda iyi olurlar inşallah
Sen misafirlerinle ilgilen
Sıkıntımız yok çok şükür
Döndüğünde biz burada olacağız:)
günaydın canım
Neşe ve umut dolusun
Maşallah sana..
Selam fistiklar nasilsiniz nerelerdesiniz.hic kimse gelmemis uzun saatler boyu.hersey yolundadir umarim
Daha iyiyim ama sag tarafimda bi sikinti var sanirim.ufak ufak kaniyor cunku.yarin kontrolum var sabah sorcam bakalim.bende heyecanliyimYarıyıl tatilinin rehaveti var herkeste ondandir gülüm benim
Sen nasıl oldun canım
Benim misafirlerim vardı akşam yemeğine canımSelam fistiklar nasilsiniz nerelerdesiniz.hic kimse gelmemis uzun saatler boyu.hersey yolundadir umarim
Daha iyiyim ama sag tarafimda bi sikinti var sanirim.ufak ufak kaniyor cunku.yarin kontrolum var sabah sorcam bakalim.bende heyecanliyim
İnşallah canımUmutsuz olmuyorki gülüm belki bi gün umutla ettigimiz dualar kabul olur
Biz de @ekim2009 la sana boyuna bişeyler gönderiyozİnşallah canım
Sara'cım bu hikaye benden sana gelsin
""""
Dört mum yavaşca yanıyordu...
Ortam çok sessizdi ve fısltıyla konuştukları duyuluyordu.
İlki söyledi:
‘’ ben barışım!
Artık kimse benim yanık kalmamı sağlamıyor, sanıyorum söneceğim.
Alevi hızla azaldı ve bütünüyle söndü.
İkincisi söyledi:
‘’ ben inancım!
neredeyse herkez benim artık gerekli olmadığımı düşünüyor
o nedenle daha fazla yanık kalmama hiç gerek . yok’’
Konuşmayı bitirdiği zaman, bir rüzgar hafifçe esti ve onu söndürdü.
Üzgünce üçüncü mum sırası gelince konuştu:
” ben sevgiyim!
yanık kalmak için artık gücüm kalmadı. İnsanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı. Kendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular
Ve hiç zaman yitirmeden söndü.
Ansızın...
Bir çocuk odaya girer ve üç mumun yanmadığını görür
”neden yanmıyorsunuz sizin sonuna kadar yanmanız gerekir
Bunu söyleyerek, çocuk ağlamaya başlar.
Ardından dördüncü mum söyler:
”korkma ben hala yanıkken diğer mumları yeniden yakabiliriz
ben umudum! ’’
""""
Ben de öyle canımBen buraya gelmesem bile aklım hep burada sizleri gercektede tanımış kadar seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?